Kako osvojiti muškarca

Kako osvojiti muškarca

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

 

VENERA U OVNU

 

VENERA U OVNU je samostalna, energična i nezavisna žena. Ona nije krhka, ni nežna žena, već pomalo samovoljna, neukrotiva i prkosna. Borbena je i hrabro se suočava sa problemima u životu. Nije sramežljiva, ona muškarce izaziva i u stanju je da sama priđe muškarcu, čak može biti nasrtljiva i „juriti“ momke. Nije zavisna od muškaraca i ne prihvata tradicionalnu ulogu žene u porodici, niti se pokorava muškarcu. Sebična je i drži do svog izgleda. Mora biti prva i najbolja. Povremeno ima izlive besa i zna biti gruba. To je „žena ratnica“, koja traži jakog muškarca, koji joj može parirati. “Skuplja trofeje“muškaraca.

 

RETROGRADNA VENERA U OVNU je zatvorena, stidljiva žena i nesamopouzdana žena. Ona vodi računa šta drugi o njoj misle. Ako je loše aspektovana onda je to arogantna, narcisoidna i sebična žena.

 

MUŠAKARAC SA VENEROM U OVNU voli izazov i uzbuđenja. Ne voli da ga partnerka gnjavi i neprestano mu telefonira. Osećanja izražava otvoreno. Ako mu se neka žena dopadne direktno joj da do znanja. Lako se zaljubi, a još brže odljubi, čim prođe izazov osvajanja. Žena ga prvo privuče fizičkim igledom. Flertuje i brzo sklapa nove veze sa puno strasti koje kratko traju. Uzbuđuju ga žene koje se bave sportom ili nose uniformu na poslu. U glavi mu je uvek žena i to mlađa. Ne podnosi žene koje sede u kući i štrikaju, jer ga može ga zadržati samo dinamična žena.

 

KAKO PRIVUĆI MUŠKARCA SA VENEROM U OVNU? Ofarbajte kosu u crveno ili riđe. Nosite kratku kosu ili ako već ne želite da se šišate nosite šnale u kosi ili rep. Izazovno i erotično se obucite, ako to nije vaš stil onda obucite se sportski. Voli vitke žene. Nosite upadljive patike umesto štikli. Ponašajte se kao nezavisna žena da nema osećaj da ga „lovite“. Pričajte o sportu to će ga oboriti s nogu. Ne glumite nežnu dušicu zaljubljenog pogleda, već se ponašajte kao nezavisna žena direktnog pogleda i govora. Vaša grubost za njega je izazov da vas ukroti. Nemojte biti ponizni.

 

 

 

 

 

 

 

VENERA U BIKU

 

VENERA U BIKU je žena hedonista, koja uživa u hrani, piću I zadovoljstvima. Ona daje prednost kvalitetu nad kvantitetom. Jako su joj važne materijalne stvari. Ceni luksuz i lepe stvari, a voli prirodu .To je lepa žena sa oblinama, velikih očiju, senzualnih usana i kovrdžave kose. Emotivna je, zavodljiva, stabilna i postojana. Voli slatkiše pa se lako ugoji. Traži imućnog partnera. Putena je, senzualna i ima lični magnetizam. Ona voli muziku i umetnost. Često ima lep i dubok glas i lepo peva. Nosi lep nakit i kvalitetnu odeću. Ona veruje u ljubav. Kad voli daje se u potpunosti. Svesna svoje vrednosti. Ona je umiljata i slatka, ne može joj niko odoleti. Kuvanje joj ide od ruke, ali je pomalo lenja. Ona se bavi ekonomijom, radi u banci, umetnica je, pevačica ili radi u cvećari i prodavnici.

 

RETROGRADNA VENERA U BIKU ima neutaživu potrebu za ljubavlju, pa ma koliko bila voljena osjeća da nije dovoljno. U mladosti je stidljiva, a u starosti je povučena u sebe. život provede verujući u nepostojeće i neostvarive veze. Očekivanja od suprotnog pola su nerealna. Želi privući druge, ali ih se istovremeno plaši. Ako je loše aspektovana materijalista je.

 

MUŠKARAC SA VENEROM U BIKU je čulan i dobar ljubavnik. Teži stabilnoj vezi, a seks mu je veoma važan. Osećaje izražava fizički: dodirom i poljupcima, a ljubav ne izjavljuje već je pokazuje poklonima. Važan mu je fizički izgled žene i ona mora biti lepa. Ljubomoran je i posesivan u ljubavi. Postojanih je osjećanja. Više voli da privuče nego da „juri“ potencijalnog partnera. Privlače ga lepe i doterane žene.

 

KAKO PRIVUĆI MUŠKARCA SA VENEROM U BIKU? Lepo se doterajte, naglasite usne da deluju senzualno i istaknite oči. Obucite kvalitetnu odeću i stavite lep nakit. Kosu ukovrdžajte i pustite je da slobodno pada. Ne izigravajte nezavisnu ženu, jer je on patrijarkhalan i konzervativan. Ponašajte se pasivno i budite umiljati. Sastanak je najbolje dogovoriti u restoranu, jer ga je uz hranu i piće najlakše osvojiti. Pričajte o umetnosti, muzici i ekonomiji.

 

 

 

 

 

 

VENERA U BLIZANCIMA      

 

VENERA U BLIZANCIMA je devojka koja lako uspostavlja kontakte. Ona je jako komunikativna, duhovita, zabavna, puno se kreće i često putuje. Okretna je, vitka, živahna i neuhvatljiva. Lepih je manira, ali je nestalna. Nije rođena za domaćicu, jer više voli knjige od sudopere. To je žena koja traži aktivan društveni život. Ona u partneru traži osobine brata. Nestalna je, šarmantna i bezbrižna. Ona je manekenka, književnica, professor jezika, novinar, voditeljka, prevodilac, učiteljica ili vaspitačica.

 

RETROGRADNA VENERA U BLIZANCIMA: Ona se priklanja idejama drugih. Važno joj je da zna šta drugi osećaju prema njoj. Često menja simpatije i antipatije. Ljubav je više zasnovana u mislima nego na ličnim emocijama: Ona se priklanja idejama drugih. Važno joj je da zna šta drugi osećaju prema njoj. Često menja simpatije i antipatije. Ljubav je više u mislima.

 

MUŠKARAC SA VENERA U BLIZANCIMA je površan u ljubavi i upušta se u paralelne veze. Lako ulazi u veze i menja partnerke. Nevino flertuje, teže se vezuje za nekoga. Pre traži inteligentnu ženu koja je duhovita i zabavna će i sa kojom može da razgovara nego privlačnu ženu. Komunikacija može biti osnov veze. Voli vitke devojke sa uskim strukom, mlađe i pametne žene. Razumom kontrolišu emocije. Ne voli da ga žena sputava i ispituje gde je bio i šta je radio, što se nije javio i sl. Vetropir je, u ljubavi je nepouzdan. Ljubav je više na riječima nego u srcu. Zavodi svakom reči, slatkorječiv, ne predaje se potpuno, osećanja mu se brzo menjaju. Dok vam se smeška analizira vas da uvidi vaše slabe tačke. Budite sigurni da će vas dobro proceniti.Teško ga je zadržati, jer ga je teško zainteresovati i održati mu pažnju. Nije diskretan kad su njegove ljubavi u pitanju. Voli da putuje.

 

KAKO PRIVUĆI MUŠKARCA SA VENERA U BLIZANCIMA?: Budi ljubazna, zabavna, flertuj s njim i uspostavi dobru komunikaciju. Pokaži mu da nisi samo lepa lutkica, već da imaš nešto i u glavi. Nemoj se „zalepiti“ za njega, jer će imati osećaj da se guši i pobećiće pre nego što shvati da si dovoljno inteligentna da ga pratiš na mentalnom nivou. Budi vesela, pričaj o književnosti i šali se. Pišite mu poruke ili ga zovite telefonom, njegova je ljubav mentalna . Obucite nešto usko i istknite struk, ali to nije obavezno on se ionako „pali“ na vaš mozak.

 

 

 

 

 

VENERA U RAKU

 

VENERA U RAKU je jako osetljiva i lako joj je povrediti osećanja. Nepredvidiva je, stidljiva je i nije pričljiva. Ceni domaću i finansijsku sigurnost, neguje porodicu i dom. Želi da joj se ljubav pokaže. Voli majku i porodicu. Zaštitnički se postavlja, a dom joj je svetinja. Više voli romantičnu večeru u kući nego u elitnom restoranu. Dobra je domaćica i dobro kuva. Ženstvena i jako voli svoju decu. Patrijarhalna je i ne zanima je puno karijera. Prema partneru se odnosi kao majka. Spremna je na odricanje zbog dece i porodice. Od muškarca traži zaštitu i osećaj sigurnosti. Ne zavodi, tiha je i puna razumevanja za muža i porodicu. Traži čoveka koji će biti dobar otac njenoj deci. Ljubav otvoreno nudi. Ima naklonost roditelja i stalno se vraća u prošlost. Ona je babica, negovateljica, kuvarica, domaćica, slikar ili radi sa nekretninama. Ako je Venera u Raku loše aspektovana ona je plačljiva, mrzovoljna, sentimentalna i nestabilnih emotivnih reakcija.

 

RETROGRADNA VENERA U RAKU ima edipov kompleks i venča se za partnera koji je podseća na roditelja suprotnog pola.

 

MUŠKARAC SA VENEROM U RAKU traži ženu koja je porodični tip i dobra kuvarica. Sviđaju mu se punije žene, krupnih i vlažnih očiju, sa lepim i većim grudima. Voli da je žena i u kući doterana. On je ženskaroš, boem i ima više veza. Traži majčinski tip žene i ženu koja liči na majku. Dugo se drži svojih ljubavi. Osećanja izražava nežno i zaštitnički. Ima tradicionalan pristup vezi. Nije mnogo strastan, to je više majčinska ljubav koja se izražava kroz brigu i ugađanje partnerki. Ima jako puno emocija, ako je povređen tada se povlači. I najmanja sitnica i nesporazum ga ranjava.

 

KAKO PRIVUĆI MUŠKARCA SA VENEROM U RAKU? Na oči ne stavljate previše napadne šminke. Istaknite grudi i budite ženstveni, on ne voli muškobanjaste žene. Ne ponašajte se kao nezavisna žena bez predrasuda, jer je on tradicionalan. Budite nežni i osećajni, ali ne mojte biti brbljivi. Pričajte kako volite da kuvate, kako volite decu, da je majka svetinja i sl.

 

 

 

 

 

 

 

VENERA U LAVU

 

VENERA U LAVU je ponosna i vatrena žena snažne volje i teatralnog ponašanja. Ona je društvena, želi biti zapažena i u centru pažnje. Želi da joj se dive. Voli umetnost, posebno glumu. Otvorena je, velikodušna,  vedra i voli decu. Romantična je i lojalna onom koga smatra vrednim svoje ljubavi. Voli lusuz i nosi skup nakit posebno zlato. Puno troši i želi posedovati prestižne stvari. Ne toleriše škrtost i sitničavost. Ima potrebu da se dopadne drugima i šarmira okolinu. Važno joj je kakav utisak ostavlja na okolinu. Voli da izlazi i da se zabavlja. Otvorena je i plemenita. Važnija joj je pozicija od novca. Ima potrebu da živi sa stilom. Ne podnosi samoću. U ljubavi traži pažnju i obožavanje, a emocije dramatizuje. Samouverenim držanjem podseća muškarca koliko ju je teško dobiti. Sujetna je, samoljubiva i ponosna. Atraktivna je do savršenstva. U vezi očekuje poštovanje i skupe darove. Očekuje da bude osvojena laskanjem, udvaranjem i skupim poklonima. Ponos utiče na stabilnost odnosa, onaj ko je prevari za nju više ne postoji, jer je zgazio njen ponos. Ako joj ljubav nije uzvraćaena jako su joj povređena osećanja. Zaljubljena je u ljubav. Osvaja očima.Traži izuzetnu ljubav i nekoga na koga će biti ponosna i kome će se diviti. Često ulazi u veze sa oženjenim muškarcima i ljudima na položaju. Ne trpi slabiće i manje inteligentne. Partnera diže na pijadestal. Ona je glumica, manekenka, slavna, poslovno uspešna, sportistkinja, direktor u firmi ili je uspešna u politici. Ako je Venera u Lavu loše aspektovana preterano je ponosna, snob, sebična je i preokupirna seksom. Takođe tiraniše partnera, kocka se i ima komplex grudi (stavlja umetke).

 

RETROGRADNA VENERA U LAVU Ne pokazuje emocije. Privlače je osobe na položaju. Važan joj je stil, dobar ukus i maniri. Pruža ogromnu ljubav, ali to niko ne ceni. Nije sigurna u iskrenost drugih. Koristi seks i kreativnost kao način samopotvrđivanja.

 

MUŠKARAC SA VENEROM U LAVU lako osvaja. Ne obraća pažnju na partnerkine greške. Voli se ljubiti i strastan je. On dominira u vezi i ima velike erotske potrebe. Ponos mu je lako povrediti. Mora se osećati poštovan u vezi. Veran je u suštini, mada mu se može desiti neka afera. Kad prestane da poštuje partnerku prestaje i da je voli. Privlače ga žene koje od njega puno očekuju, one koje imaju ukusa i stila, koje su fancy obučene i doterane. Privlače ga uspešne žene, okićene zlatom i dragim kamenjem, one koje „sijaju“. Voli plavuše, popularne i reprezentativne žene. On traži „kraljicu“ koju će da pokazuje okolo. Galantan je i kupuje skupe poklone ženama. Ljubavne veze obično počinju u pozorištu, kafiću ili na drugim mestima za zabavu.

 

KAKO PRIVUĆI MUŠKARCA SA VENEROM U LAVU? Bilo bi dobro da ste plavuša. Savršeno se našminkajte i istaknite oči da izgledaju „mačkasto“. Obucite se u fancy odjeću i stavite zlato na sebe. Hodajte ponosno i samouvereno i postaćete njegova „kraljica“. Ponašanjem pokažite da vas ne može lako dobiti. Nastojte biti u centru pažnje. Divite mu se i laskajte mu. Budite vedri, otvoreni i veikodušni i ne mojte ga ignorisati.

 

 

 

 

VENERA U DEVICI

 

VENERA U DEVICI je vredna i poštena žena, koja ne ističe sebe. Nije klasična lepotica i nije naročito ženstvena. Puno kritikuje, puno drži do urednosti i ne toleriše nered. Ona je skromna, stidljiva, nesigurna u sebe i diskretna. Puna je obzira i brine za druge. U ljubavi je uzdržana i osećanja su pod lupom. Privlači svojom čistotom. Ima problema oko sklapanja veza i emotivno je nedostupna, a ljubav pokazuje tako što je korisna drugima. Emocije izražava skromno i stidljivo. Kontroliše partnera i kalkuliše u ljubavi. Teško se opusti i preda zadovoljstvima. Može ostati usedelica i usamljena je. Pati od seksualnog tabua. Previše analizira emocije i ima osećaj nevoljenosti. Ona radi kao dizajner, nutricionista, negovateljica, doktorka, veterinar, hemičar, travarka, radi na pružanju usluga, farmaceut, tehničar, lektor, kritičar, profesor jezika. Ako je Venera afliktovana sa maleficima ona je bolesna, promiskuitetna, aljkava i sirovog ponašanja. Ona nikad neće uništiti tuđi brak, već samo svoje izglede.

 

RETROGRADNA VENERA U DEVICI traži idealnu ljubav. Nije zadovoljna ni sobom, ni drugima. Stalno analizira i nije u stanju da voli.

 

MUŠKARAC SA VENEROM U DEVICI traži partnerku sa kojom će deliti svoj rad i intelektualne interese. Ima suviše velike standarde u pogledu partnerke pa je često sam. Često upada u veze sa saradnicama sa posla i u prolazne avanture. Emotivno je nedostupan i nikada ne daje u ljubavi više nego što primi. Često ima problematičan ljubavni život i pati od seksualnih tabua. Voli hladno i ima strah da se preda emocijama. Daje ljubav ,,na kašičicu”, a isto tako ne očekuje sad neke preterane izlive ljubavi.Previše bira, a malo daje. Stidljivost ovih osoba im ne dozvoljava da pokažu svoja osećanja.Voli inteligentne žene sa lepim stomakom.

 

KAKO PRIVUĆI MUŠKARCA SA VENEROM U DEVICI? Obucite se jednostavno ili u poslovnu sivu odjeću kao da idete na razgovor za posao. Ni slučajno ne mojte obući minić ili istaći dekolte, jer će to imati kontra efekat. Nastojte da se ne ističete i ne skrećete pažnju na sebe. Frizura treba da bude uredna. Pokažite da ste mu intelektualno dorasli i analizirajte sve.

 

 

 

 

 

VENERA U VAGI

 

VENERA U VAGI je lepa žena sa umetničkim talentom. Ona je dama, kulturna i ima stila. Ima čisto srce i takt. Voli prefinjene stvari, lepu odeću i sama je jako elegantna. Ne voli vulgarnost, ni proste riječi. Izbjegava sukove i mrzi loš ukus. Ljubazna je, obzirna i jako je šarmantna. Koketna je zavodnica i opsjednuta je svojim izgledom.. Gotovo uvek slušaju muziku, posvećuju dosta pažnje svom izgledu i koži. Voli da se priča o njenoj lepoti. Lepa je, savršenog tena i skladno je građena. Društvena je i omiljena je u društvu. Uvek paze šta kome pričaju i nikada se gotovo ne raspravljaju. Spremna je na kompromis. U vezi traži drugarstvo i intelektualnu stimulaciju, jer joj sama senzualnost nije dovoljna. Na javnim mestima od muškarca zahtijeva uglađeno i pristojno ponašanje. Ona je pravnica, umjetnica, manekenka ili se bavi javnim poslovima i politikom.

 

RETROGRADNA VENERA U VAGI Ljubav je uzvišena. Nije sigurna šta želi. Nastoji zadovoljiti druge ili ne uspostavlja veze sa drugima. Sebična je i samopotvrđuje se kroz veze. Homoseksualne veze.

 

MUŠKARAC SA VENEROM U VAGI insistira na harmoniji u vezi i idealista je u ljubavi. Traži lepu ženu koja je prava dama odmerenog ponašanja. Od nje očekuje da otmena i prefinjena. U vezi mu je važna iskrenost i poverenje. Ljubav mu je jako važna, tako da je rietko bez partnerke. Spreman je na kompromis u ljubavi. Mrzi nekulturne i ružne žene. Poštuje brak. On nije posebno strastan i ljubav mu nije posebno neophodna da stupi u brak i često ljubav nalazi u braku. Ima potrebu za vezom zasnovanom na jednakosti i saradnji. Često se veze sklapaju na javnom mjestu, koncertu ili izložbi. Voli koketne zavodnice.

 

KAKO PRIVUĆI MUŠKARCA SA VENEROM U VAGI? Savršeno se našminkajte i obucite se elegantno. Frizura neka bude lepršava. Ponašajte se kao dama, budite prefinjeni i odmereni u ponašanju. Budite iskreni i ne „glumite“, jer će vas prozreti. Ne upadajte u rasprave sa njim i ne psujte. Pričajte o umjetnosti, izložbama, koncertima pa i poltici.

 

 

 

 

 

 

VENERA U ŠKORPIJI

 

VENERA U ŠKORPIJI je misteriozna i tajanstvena žena. Fatalno je privlačna, čak i kad nije privlačna posjeduje harizmu. Hipnotiše sagovornika i pogledom obećava “burnu” noć. Kad vodi ljubav uzima svu mušku energiju. Grehu pristupa bez bojazni. Posesivna je i ljubomorna, a osvetoljubiva postaje kad je izdana i prevarena. Zanimaju je okultne veštine i proročki snovi. U životu joj je važan seks i novac, posebno tuđi. Naslijeđuje nakit. Vešto čuva svoje, a otkriva tuđe tajne. Retko se kome poverava i ima malo ljudi koji je dobro poznaju. Mora osećati strast u svemu što radi. Zahtevna je, manipulativna, samovoljna i otresita. Prodorna je, zna šta želi i kako to da dobije. Oblači se provokativno i seksi. Ona je hrabra žena koja se radi u policiji, vojsci, ginekolog je, hirurg, psihijatar ili se bavi sumnjivim poslovima i prostitucijom. U vezu se unosi cela, pa može postati rob veze i može biti opsednuta partnerom. Bez strasti se oseća kao mrtva. Upušta se u jako strasne veze koje je iscrpljuju. Odnos u ljubavi je između ljubavi i mržnje. Njene finansije i intimnost obavijeni su velom tajne. Ako je loše aspektovana to je fatalna žena,koja je preokupirana je seksom i svoj seksepil koristi da stekne moć nad drugima, da dominira ili kontroliše veze.

 

RETROGRADNA VENERA U ŠKORPIJI se nikada se ne oseća ispunjenom. Teško se emotivno veže za drugu osobu, jer ne dozvoljava drugima da je rane zbog iskustava iz prošlosti.

 

MUŠKARAC SA VENEROM U ŠKORPIJI je zavodnik, koji je ogorčen na žene. Ženu koja ga napusti ili prevari počinje da mrzi i želi joj se osvetiti. Grub je, strastven i jake seksualnosti. Kad se daje to je do maksimuma, pa to traži i od partnerke. Često je bezrazložno ljubomoran. U ljubavi traži dokaze, intenzitet i posvećenost. Ide na „sve ili ništa“. Duboke i strasne emocije izražava intenzivno. Za njega žena ne mora biti lepa, ali mora imati harizmu kojom će ga privući. Upušta se u ljubavne veze često u nekim opasnim i rizičnim situacijama. Sa njim su veze dramatične, a ponekad i tragične. Ako je Venera u Škorpiji loše aspektovana perverzan je, bisksualan, tiranin u vezi i manipulant.

 

KAKO PRIVUĆI MUŠKARCA SA VENEROM U ŠKORPIJI ? Bilo bi dobro da ste crnka. Obucite seksi crnu odjeću tako da istaknete dekolte i obujete crne mrežaste čarape. Nemojte biti pasivni i pokazivati vaše slabosti, jer on prezire slabost a ceni moć. Budite misteriozni i nedokučivi i ne pričajte puno o sebi. Gledajte ga izazovno pravo u oči, kao i on vas.

 

 

 

 

 

VENERA U STRELCU 

 

VENERA U STRELCU je nezavisna žena, koja voli slobodu i ne voli da je sputavaju. Živahna je, društvena i uvek okružena ljudima i sa osmehom na licu. Uživa u učenju i saznanjima. Ona je idealista, optimista, otvorena je i spontana. Voli da hoda razgolićena po kući. Moralna je i poštena. Intelektualka, stalno nekud putuje, uči i istražuje. Iskrena je i bez predrasuda. Religiozna je i nije posesivna. Voli slobodu i kitnjastu umjetnost prenaglašenih boja i u kući joj vlada razmetljiva kraljevska atmosfera. Privlače je sportovi na otvorenom prostoru kao što su jahanje, skijanje i putovanja u daleka mesta. Ona je stjuardesa, turistički vodič, maneken, sportista, geograf, profesor, pravnica, sportski trener, visokoobrazovana je, ali može biti i striptizeta.

 

RETROGRADNA VENERA U STRELCU Ima veću potrebu za slobodom nego za bliskošću. Ide od jedne do druge veze i teško uspostavi blizak kontakt. Ovo je teška pozicija za brak. Ona je pompezna, zapostavlja ono što ima da bi stekla ono nešto nedostižno.

 

MUŠKARAC SA VENEROM U STRELCU voli plavuše dugih nogu, strankinje ili žene koje izgledaju egzotično. U ljubavi je direktan i otvoren. Voli žene manekenskog izgleda, inteligentne, obrazovane, slobodoumne i žene bez predrasuda. Avanturista je i upada u ljubavne afere. U vezi traži puno slobode i ne veže se duboko za partnerku, jer ima potrebu za promjenom. Teško se skrasi u jednoj vezi. Teži slobodnim ljubavnim vezama i kasno ulazi u brak. Ne krije emocije i u ljubavnoj vezi treba osetiti duhovni i intelektualni stimulans. Njegovi odnosi su prolazni i nestalni. Ljubavne veze se često sklapaju na dalekim putovanjima, u inostranstvu, na fakultetu ili sportskim terenima.

 

KAKO PRIVUĆI MUŠKARCA SA VENEROM U STRELCU? Bilo bi poželjno da ste plavuša. Obucite mini suknju ili šorc, jer voli da posmatra duge noge. Budite iskreni i otvoreni. Ako studirate pričajte o tome,o putovanjima, nametnite se svojom inteligencijom. Nemojte se odmah vezati za njega i mnogo mu telefonirati, jer će pobeći, ostavite mu lažni osjećaj slobode. Budite veseli i nasmejani.

 

 

 

 

 

VENERA U JARCU

 

VENERA U JARCU je ozbiljna devojka, koja je klasično obučena. Ona je konvencionalna, konzervativna, rezervisana, pristojna, strpljiva, odmerena i stabilna. Često nije lepa, proračunata je, ambiciozna i lojalna. Nije je lako zavesti. Ima dobar društveni status, bavi politikom, antikvitetima, klasičnom umetnošću, stomatolog je ili arhitekta. Ona poštuje tradiciju

 

RETROGRADNA VENERA U JARCU u mladsti je zrelija od svojih vršnjaka, sputava emocije i sebi uskraćuje zadovoljstva. Život joj je ispunjen ogradama i formom. Karmičke ljubavi. Vraća se starim vezama.

 

MUŠKARAC SA VENEROM U JARCU bira imućne žene na dobrom društvenom položaju i pažljivo ulazi u veze. Status i ekonomska sigurnost imaju prednost nad ljubavi. Veran je, traži puno privrženosti i ozbiljno pristupa ljubavi. Kontroliše emocije i nema puno strasti. Voli zrelije žene i tamnopute. U ljubavi sve ide sporo. Sklon je dugim vezama. Hladan je i nije romantičan. U brak ulazi zbog socijalnog statusa. U mladosti traži starije žene, a u zrelim godinama mlađe. Nije za površne veze. Često se oženi ženom koja mu može pomoći u karijeri. Stare ljubavi su mu važne.

 

KAKO PRIVUĆI MUŠKARCA SA VENEROM U JARCU? Ako to zaista želite posle ovog gore navedenog onda se obucite klasično, „zakopčajte se do grla“, jer on voli da odjeća više skriva nego što otkriva. Ne odudarajte od okoline. Obucite nešto crno ili smeđe, nešto kožno stavite na sebe. Bilo bi dobro da ste crnka. Budite ozbiljni, odmereni i naoružajte se strpljenjem, jer mu treba dosta vremena dok se odluči da vam priđe.

 

 

 

 

 

 

VENERA U VODOLIJI

 

VENERA U VODOLIJI je društvena žena, koja voli da se druži sa prijateljima i da je okružena ljudima. Ekcentričnog je ponašanja i izgleda. Humana je, nezavisna, prava „amazonka“, nepredvidiva, liberalna, nije privržena i bez predrasuda je. Ne mari za tuđe mišljenje, ne voli da se vezuje i da je sputavaju. Ona je zanimljiva na prvi pogled, jer je drugačija od drugih i ne voli da se uklapa. Sebe ne može zamisliti u dosadnoj i jednoličnoj vezi. Mora biti nezavisna i slobodna. Bavi se kompjuterima, tehnikom, naukom ili studira nešto neuobičajeno.

 

RETROGRADANA VENERA U VODOLIJI je nezavisna, ne trpi ograničenja i pomaže drugima. Retko uspostavi trajne i bliske veze. Voli slobodu, jako je usamljena i veže se za najčudnije tipove.

MUŠKARAC SA VENEROM U VODOLIJI ima više veza. Veze nastaju iznenada i pod neobičnim okolnostima, a prekidaju se naglo. Često iz prijateljstva nastane veza. Privlače ga inteligentne žene i one koje ga neće lišavati slobode. Ne podnosi ljubomorne scene. Trajnu vezu može podneti samo sa osobom sa kojom deli iste ideale. Voli neobavezan sex na najneobičnijim mjestima. Ako mu je Venera loše aspektovana promiskuitetan je.

 

KAKO PRIVUĆI MUŠKARCA SA VENEROM U VODOLIJI? Obucite se neobično, upadljivo i nesvakidašnje. Bolje je obući suknju nego pantalone, jer voli da posmatra listove nogu. Budite vedri, društveni i vodite intelektualne razgovore. Prvo se postavite kao prijatelj, ne budite posesivni i ne zivkajte ga stalno telefonom.

 

 

 

 

VENERA U RIBI

 

VENERA U RIBI je žena egzotične lepote, zavodnica, nestvarno lepa i sanjalačkih očiju koje kriju tajnu. Niko joj ne može odoleti. Romantična je i tiha, ženstvena, spremna da se žrtvuje za druge. Ona traži „princa na belom konju“ - idealnu osobu i zbog toga se razočara. Sanja o istinskoj ljubavi, traži ljubav i nežnost i živi za ljubav, jer život bez ljubavi za nju nema smisla. Ona je umetnica, bavi se muzikom, fotograf, farmaceut, radi u bolnici, u hotelu, u laboratoriji, na benzinskoj pumpi.

Ako je Venera loše aspektovanaonda je preterano sentimentalna, neobjektivna, preosetljiva i zavisna od drugih.

 

RETROGRADNA VENERA U RIBI je jako usamljena, jako romantična, teško joj se približiti, beži od pravih emocija, teško realizuje ljubav, duhovna je i posvećena služenju drugih.

 

MUŠKARAC SA VENEROM U RIBI upada u tajne veze, nije veran, voli zavodnice,nežne i romantične žene. Traži idealnu ženu.

 

KAKO PRIVUĆI MUŠKARCA SA VENEROM U RIBI? Lepo se našminkajte, istaknite oči da deluju „mačkasto“. On na ženi voli lepe cipele, čarape i lep donji veš pa pazite šta ćete staviti na sebe. Nosite odeću tankih i providnih materijala. Vodite razgovor o umetnosti i muzici. Nemojte biti bučni i ne otkrivajte odmah sve o sebi, već budite tajanstveni i nedokučivi jer Venera u Ribi je žena sa tajnom. Budite devojka njegovih snova o kojoj sanja.

 

 

 

 

Kontakt

Telefon

+381 69 229 77 00 | 10:00 - 22:00 |

Viber + Whatsapp

+381 69 229 77 00

+381 66 37 38 39

+41 76 212 79 79

+43 667 774 0 333