Saturn na sceni

Narednih dana brze planete Sunce, Venera i Mars praviće aspekte sa Saturnom. Sunce je 23. Februara na 4* Riba u 14h 55’ biće u egzaktnom kvadratu sa Saturnom koji je na 4* Strelca. Već narednog dana 24. Februara Venera dolazi na 4* Ovna i u 15h 57’ formira trigon sa Saturnom, a dva dana kasnije istu konfiguraciju pravi Mars, 26. Februara u 04h 48’ imamo trigon Marsa i Saturna, u istom danu Sunce konjukcija Neprun na 7* Riba dogodiće se u 05h 54’.

Saturn na sceni

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

Sunce kvadrat Saturn

Nedelja počinje egzaktnim kvadratom Sunca u Ribama i Saturna u Strelcu, on sa sobom nosi mogućnost manjka energije, oslabljenu volju (Sunce)...Pripazite dan dva na zdravlje, posebno ako su ove dve planete tako raspoređene (kuće). Problemi sa kostima, zubima, manjak energije. Kod nekih od vas ovo bi mogao da bude sukob sa autoritetima, negde sa očevima, ili nekim starijim članom porodice, prijateljem.... Mogući problemi u karijeri, sa statusom, položajem nekim (Saturn)... Kod mnogih možda ništa od svega ovog tek neka melangolija ili tmurno raspoloženje....Ne traje dugo ovaj aspekt, ali ipak obratite pažnju.

Venera trigon Saturn

Opet Saturn ali sada u trigonu sa Venerom u Ovnu. Moždaće biti  manje volje i energije (Sunce kvadrat Saturn), ali zato ljubavi neće faliti. I to ne bilo koje ljubavi (Venera) već one odgovorne (Saturn), a sve ovo u vatrenim znacima Ovan i Strelac...tako da ni strasti neće faliti. Ineče u oba dana i ponedeljak i utorak i dalje ćemo imati jaku konjuciju Venere i Marsa. U ponedeljak Venera na 2* i Mars na 2* Ovna, Utorak Mars na 3* Ovna, Venera na 2*!!! Zapravo ovu konjukciju imaćemo tokom cele nedelje. U Nedelju Venera na 10* Mars na 7* Ovna...dakle dozvoljen orbis delovanja i dalje vrlo jaka energija!!!
Konjukcija Venere i Marsa i  trigon Venere i Saturna mogu zajedno mnogo. Hormoni će podivljati sa energijom konjukcije, Saturn je tu da ih malo umiri. Nije sve u ljubavi i sexu , ima nešto i u novcu, materijalnim prilikama...Sa ovim aspektima finansije nešto bolje i stabilnije. Stabilniji i ostali odnosi ,ne samo ljubavni..Sa ovim aspektom više odgovornosti, realnosti, ali i rezervisanosti. Ovde je izražen i osećaj odanosti. Ovo je dobro vreme za druženje sa starijim ljudima, sa "starim" prijateljima, starim ljubavima. Dobro je za jačanje postojeće emotivne veze, ako je bilo nekih problema ovo je vreme da veza postane stabilnija, mada sa ovim aspektom osećanja se pokazuju vrlo uzdržano i umereno. Možda vam se javi stara ljubav, ili vam se nešto učini kao "već viđeno", mogu vam se dopadati starije osobe ili vam se mogu udvarati starije osobe, ili neko gde postoji evidentna razlika u godinama, materijalnom statusu i sl. Veze započete u vreme ovog tranzita imaju mogućnost trajanja. Ovde se vreme troši kvalitetno na stara prijateljstva, u društvu starijih i iskusnijih ljudi. Tranzit je pogodan za stabilne finansijske transakcije, štednju. Na delu su smisao za realnost, osećanje odgovornosti prema nekome, odanost, trezvenost i da ponovim vernost...
*Venera će biti u trigonu sa Saturnom sledeće godine 18.Aprila 2016....tada će Venera biti na 15* Ovna Saturn će biti retrogradan na 15* Strleca!!! Zanimljivo je da će tada Venera i Mars biti prilično daleko i da će Mars tada biti u Strelcu i u konjukciji sa Saturnom!!! Ovaj podatak je zbog onih koji uče i proučavaju astrologiju!!! Ali i za sve ostale da ako zapamte ovaj sadašnji period da ga mogu uporediti sa periodom u Aprilu sledeće godine! 

 

Mars trigon Saturn

Mars će biti u egzaktnom trigonu sa Saturnom, naravno da će biti jer se nalazi pored Venere. Venera ide nešto brže i u Četvrtak je na 6* Ovna. Dakle Mars i Venera su i dalje u jakoj konjukciji.

Što se tiče trigona Marsa i Saturna dobar je ovaj aspect, posebno je dobar sada da "pomogne" kod ostalih aspekata ovih dana. Tu mislim i na konjukciju Venere i Marsa.

Velika je snaga volje ovde, zdravlje jače, uspeh kroz naporan rad, izdržljivost. Energija (Mars) udružena sa odgovornošću, disciplinom (Saturn). 
Vreme za akciju sada, uspeh dugotrajniji (Saturn). Spremnost da se izdrži i ono što inače ne bi moglo. Energija vatre daje veliku izdržljivost i snagu. Poslovi se sa ovim tranzitom rade bez velikih emocija ali se sigurno završavaju tačno na vreme.

 

Sunce konjukcija Neptun

 

Istog dana u Četvrtak još jedan egzaktni aspekt, ali sasvim drugačiji od predhodnih. Ponovo u prvi plan dolazi energija Riba preko Sunca i Neptuna. U Četvrtak Sunce i Neptun će se naći u romantičnom zagrljaju -konjukcija. Naravno da će ovaj aspekt biti drugačiji kada je u "igri" Neptun.

Sunce i Neptun na 7* Riba, sa ovim aspektom ožemo se izgibiti ili pronaći u stvarnosti ili u snovima. Neko može svoj put pronaći, neko se može izgubiti na životnom putu. Neko će se sakriti u kadi sa mirišljavom kupkom, neko će dobiti inspiraciju za stvaranje, kreativno i umetničko stvaranje. Osetljivost je pojačana. Ako su očekivanja nerealna eto razočarenja i konfuzije.... 

Sa ovom konjukcijom možete dobiti poriv za opraštanjem i sebi i drugima. Nivo energije je nešto manji, kao da "nešto" (Neptun) crpi vašu energiju (Sunce). Kada je tako možda vam se dogodi i potreba za bežanjem od stvarnosti i odgovornosti pre svega. Neko će bežati u 

snove i na javi, neko negde gde mu je lepo, sa ovom energijom to bi moglo biti negde pored neke vode. U svakom slučaju napravite malu pauzu - odmor!!! Uticaj ove konjukcije možete osetiti i neki dan pre i posle egzaktnog susreta. Meditirajte, fantazirajte, maštajte, to neće škoditi, naprotiv! Slušajte dobru samo vašu muziku, uživajte sa nekim uz svetlost sveća i mirisnih štapića (Neptun). Obiđite mesta koja nude mir i opuštanje...idite u crkvu ili neki drugi hram. Ponesite fotoaparat (Neptun)....
I ne zaboravite da uz ovu konjukciju Sunce/Neptun radi i ona druga ili prva konjukcija Venera/Mars. Tako udružene mogu vaš ljubavni život da učine lepšim i kompletnijim. Ova nedelja je idealno vreme za započinjanje nove veze, tek da znate ako vam se dogodi .

 

 

Kontakt

Telefon

+381 69 229 77 00 | 10:00 - 22:00 |

Viber + Whatsapp

+381 69 229 77 00

+381 66 37 38 39

+41 76 212 79 79

+43 667 774 0 333