Mesečeve mene menjaju život

Mesečeve mene menjaju život

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

On varira tokom mesečevih mena, ali nije dokazano da li to čini samo pod uticajem ovog nebeskog tela ili biološkog časovnika koji postoji u ljudima.
Prema narodnim verovanjima, Mesec je taj koji nas usmerava kad bi trebalo da se odvažimo i napravimo "velike rezove", a kad da se pritajimo i sačekamo povoljniji trenutak da bi nam ono što želimo da uradimo išlo za rukom.


1.Mlad Mesec
Ovo je primarna faza Meseca, kada su Mesec i Sunce u poravnanju. Zbog toga se Mesec ne može videti sa Zemlje.
U ovom periodu trebalo bi da se okrenemo ka sebi i da se zapitamo šta je ono što bismo želeli da promenimo, na čemu bi trebalo da poradimo da bi naš život bio kvalitetniji i bolji i koga bi trebalo da isključimo iz života, jer osećamo da nam „krade energiju“.
Ovo je idealno vreme za boravak u samoći i ličnom preispitivanju.
Takođe, mlad Mesec je odličan za započinjanje novih poslova, za sejanje bašte, za početak gradnje kuće i kupovinu većih stvari u kući, za venčanja i krštenja... Izbacite stare stvari iz kuće i obavezno nekome nešto poklonite.
Ako se ošišate u vreme mladog Meseca, kosa će vam biti bujnija i jača.


2. Prva četvrt
Sada je trenutak da započnete realizaciju onoga što ste planirali u periodu mladog Meseca.
Usmerite sve svoje snage i pozitivnu energiju na ono što želite da vam se ostvari, jer kako Mesec bude rastao tako će da rastu i vaša približavanja cilju koji ste zacrtali. Ako vam u prethodnom periodu neke stvari nisu išle za rukom, sada dolazi do preokreta; potrebno je samo da uložite energiju i usredsredite se na ono što želite da ostvarite.
U periodu prve četvrti Meseca dobro je da obavite zdravstvene preglede i eventualne intervencije. Ujedno, ovo je vreme za donošenje teških odluka – nebo vas podržava da odaberete onu koja je najbolja „za opšte dobro“.


3. Pun Mesec
Emocije su „odvrnute na najjače“, pa ako primetite da ste osetljiviji nego inače, znajte da je za to kriva ova mesečeva faza. Možete se osećati poput izduvanog balona ili ćete prštati od energije, možete biti pospani ili „brojati ovčice“ do tri ujutro, možete biti gladni ili u potpunosti izgubiti apetit... Sve su to posledice punog Meseca.
Ukoliko vam je neko dužan, sada je vreme da tražite novac; ako tražite poslovnog partnera ovo je idealan trenutak, baš kao što je i trenutak za traženje povišice. Ako želite da smršate, probajte da budete na vodenom postu baš kad Mesec uđe u ovu fazu – kilogrami će se brže i lakše topiti.


4. Poslednja četvrt
Idealan je trenutak da se ratosiljate svega što vam stvara opterećenje – faza Meseca će vas u tome podržati. Takođe, ako želite da se oslobodite nekih navika koje vas ugrožavaju poput uživanja u alkoholu, pušenja ili strasti prema kocki, prekinite „loš niz“ upravo u fazi poslednje četvrti Meseca.
Tražite oproštaj od onih o koje ste se ogrešili, uputite zahvalnost onima koji su vam pomogli, ne razmišljajte o novim poduhvatima i nemojte sebi postavljati previsoke ciljeve. Sačekajte da dođe mlad Mesec, pa tada revidirajte listu prioriteta.

Kontakt

Telefon

+381 69 229 77 00 | 10:00 - 22:00 |

Viber + Whatsapp

+381 69 229 77 00

+381 66 37 38 39

+41 76 212 79 79

+43 667 774 0 333

©2023 Ulepsajte buducnost. All Rights Reserved. Designed By Mi6Studios