Uran u Ovnu do 2019.

Uran u Ovnu donosi iznenađenja 28. maj - 14. avgust 2010. 12. mart 2011. - 15.maj 2018. 6. novembar 2018. - 6. mart 2019

Uran u Ovnu do 2019.

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

Poslednji put Uran je bio u znaku Ovna od 1927. do 1934, a to su bile godine mnogih tehnoloških otkrića kao što je kvantna fizika, početak televizije i primene mnogih Teslinih patenata, prvi interkontinentalni let avionom kao i veliki razvoj transportne i auto industrije. U tim godinama su se pojavile i nove ideologije koje su imale za cilj propagiranje Novog doba i Novog nadčoveka. Posle skoro 80 godina ponovo smo na ivici nove tehnološke i ideolološke renesanse. Velika je verovatnoća da će se u bliskoj budućnosti, tj. narednih sedam godina, na ovoj našoj planeti pojaviti više radikalnih tehnoloških inovacija i političkih ili verskih ideologija. Ovo je period kad kad će celo čovečanstvo morati da napravi revizuju spoznaje samog sebe i individualnog ophođenja jedni prema drugima. U tim novouspostavljenim odnosima gradiće se Novi svet koji će se podići iz kolektivnog nesvesnog i izrasti u novu fazu ljudskog razvoja i novo razumevanje prirodnih zakona koji vladaju na Zemlji i beskrajnom kosmosu.

Kada neka planeta u svom tranzitu preko Zodijaka prelazi iz poslednjeg dvanaestog znaka Riba u prvi znak Zodijaka koji simbolizuje ličnost, ego, svest o sebi, to će se vrlo upadljivo odraziti na onaj segment života koji simbolizuje astrološka kuća koja pada u znak Ovna analogno simbolici koju ona predstavlja. Ova planeta je uvek dominantna uvek u horoskopima osoba koje su na neki način ostavile traga, kako u nauci tako i umenosti. Unutrašnji bunt mora da nađe svoj put i može, ako su aspekti loši, da osobu načini nasilnikom ili ako je u konjukciji sa Venerom npr. zavodnikom tj. zavodnicom.Uran uvek aktivira planetu uz koju se nalazi u okviru simbolike te planete pa će uz Mesec dati vizionarstvo i genijalnost jaku intuiciju, velike zavodnice imaju ovaj položaj ali i veliki zavodnici, uz Veneru daje prefinjenu erotičnost, smisao za zavođenje, uz Sunce jak ego, uz Marsa jak seksepil ali i nasilnost, uz Jupiter ambiciju i otmenost uz Saturna upornost dignitet uz Plutona svojeglavost i promiskuitet. Naravno pozicije ostalih planeta „osvetliće“ karakter osobe iz drugog ugla.

 

Pozicija Urana u horoskopu igra veliku ulogu u ljubavnom životu pa će se osobe koje pripadaju istoj generaciji dobro razumeti jer su im Urani u konjukciji, vole istu vrstu muzike, oduševljavaju se istim stvarima, imaju slične poglede na život. Svakih sedam godina kada pređe u drugi znak oseti se promena u muzičkom stilu, kulturnim događanjima jer na scenu stupaju „neki novi klinci“. Uran donosi transformaciju na ličnom i društvenom planu, promene na ćelijskom nivou, svakih sedam godina vide se promene u fizičkom izgledu.

Ključne reči za Uran su sloboda, revolucija i promena. Uranski tipovi ne mogu biti dugo na jednom mestu. Karakteriše ih obilje genijalnih ideja koje ih nagone za promenom, te avanturistički i slobodarski duh. Socijabilni su i imaju dosta društvenih veza, ali se, u suštini, osećaju usamljeno, jer su ispred društva i vremena, te bliski odnosi nisu nešto što ih ispunjava. Život im je pun preokreta i to uglavnom na bolje, ukoliko je Uran dobro aspektovan.

Dakle, Uran donosi razvijenu inteligenciju, osećaj posebnosti, drugačiji stav i mišljenje, te promenu istih po pitanju raznih životnih oblasti ili sebe (u zavisnosti od toga koju kuću i planete dotiče). Sunce je u Vodoliji u izgonu, ali i ovde ono ima ego - uranski ego. Ovo se, pre svega, odnosi na tipične uranske tipove. Na spoljašnjem planu, a shodno pomenutom, Uran takodje donosi promene. Onima koji su sami, donosi partnere, zauzetima - iskušenja ili raskide. Onima koji su nezaposleni, donosi zaposlenje, zaposlenima - iskušenja ili otkaze. Nova prijateljstva se stvaraju, stara se otpuštaju.

 

U periodu boravka Urana u znaku Ovna, Uranove osobine biće pojačane impulsivnošću, hrabrošću, životnošću i optimističnošću znaka Ovna. Sve naše akcije biće brze i neočekivane, ali i motivisane prilivom svežih i neuobičajenih ideja u vezi sa humanošću i napretkom medjuljudskih odnosa na širem planu. Možda ćemo se samo jednog jutra probuditi i poželeti da postanemo aktivni član neke humanitarne organizacije ili ćemo uključiti televizor i čuti vest o reformi zakona o saobraćaju. Takodje, očekujte da će pitanja kuće u kojoj vam se Uran zatekao i planeta u njima (kao i onih koje aspektuje) biti aktualizovana.Tako, ako vam se Uran trenutno nalazi u 11.kući, očekujte zanimljiv period po pitanju prijateljstava. Ako vam tranzitira preko Marsa koji vam vlada 11.kućom, moguće je da ćete sa postojećim prijateljima imati ili žestoke sukobe ili razmirice Ili ćete se, prilikom retrogradnog kretanja Urana, ponovo naći u situaciji da se sastanete sa starim prijateljem i rasčistite odnose sa njim. Isto tako, moguce je i da ćete se tada duboko zamisliti nad svojim prijateljstvima.

Bilo kako bilo, promene u životu su neophodne, jer su deo našeg transformativnog procesa sazrevanja, koji nalaže ciklus Plutona. Dozvolite sebi erupciju promena, ukoliko su progresivne. Poruka Urana je: "Doneću promenu ili ću napraviti haos." Pa, talasajte na talasima promena i očekujte najbolje!

OVAN

Što je stariji to će biti skloniji da se ponaša buntovno.Sve neostvarene želje, snovi, planovi sada mogu da se realizuju. Otvara se Pandorina kutija i Ovan spoznaje sebe kao nekoga ko mora da učini ono što želi, u ljubavi je smeo kao i uvek, ovog puta smeliji, direktniji. Mladi Ovnovi ulaze u vanbračne veze, pokreću društvene tokove i reforme.

BIK

Smela planeta u astrološkom polju intuitivnosti, mašte, bolesti, duhovnosti, donosi suočavanje sa strahom od neuspeha, potrebu da se taj strah pobedi,  kreativno izražavanje, raskid sa prošlošću, oslobađanje od kompleksa, potrebu za otvorenim isticanjem sebe i svojih potencijala, tajne ljubavi, žestoke strasti.

BLIZANCI
Društvena afirmacija je pitanje dana i sve „pada“ kao sa neba. Srećni obrti, smeli poduhvati, mnogo ljubavnih veza, vanbračne zajednice, bogat društveni život.Blizanci koji su oklevali sada su smeliji i ulaze u politiku, bave se umetnošču, sportom, imaju potrebu za društvenim priznanjima.U ljubavi su dominantni, zreli i odvažni.

RAK
Oni koji se ne promene i ne pristanu da pobede svoja ustaljena shvatanja, konvencionalizam i konzervatizam ostaće na rubu događaja. Ako na vreme uhvate „voz“ biće na putu ka uspehu. Većina Rakova će prepoznati šansu kada je karijera u pitanju, moraju biti fleksibilni i uporni. Žene Rakovi će se teže snalaziti u izmenjenom porodičnom okruženju, dolazi do prošienja porodice, ulaska u brak, za neke do razvoda.

LAV
Uran nema velikog uticaja na Lava pa može biti previše nestrpljiv ili previše spor da bi shvatio šta se oko njega dešava. Mnogi će proširiti saradnju sa strancima, otići za inostranstvo, ući u drugu vezu ili brak a neki od njih u paralelnu vezu, strasti će biti jake pa će mnogi Lavovi biti preterano „divlji“, neobuzdani i smeli.Sledi uspeh u nauci i sportu.

DEVICA

Ulazak Urana u Ovna Devici može u bukvalnom smislu doneti glavobolje, probleme sa vidom, zdravstvene tegobe i to uglavnom zbog preterivanja, bilo u hrani, nerviranju, preteranom radu. Odnosi sa suprotnim polom postaju komplikovani, mnogi se odlučuju da naprave promenu u svom životu, beže u preljubu, traže nekog drugog. Moguće su strastvene ljubavi, nove veze, finansijski rizici.

VAGA
Ovaj znak je na „udaru“ Urana jer će partnerski odnosi, ljubavni i poslovni biti u centru pažnje i zahtevaće od Vage da ima razumevanja za sve slabosti i nedostatke partnera kako u braku tako i u poslovnoj saradnji. Partneri će često biti teški za razumevanje, mnoge Vage će rasikdati veze u afektu, partner će biti nedokučiv a takođe su mogući razvodi, ulazak u vanbračnu zajednicu, rađane vanbračne dece.

ŠKORPIJA

Ovaj znak  dobija priliku da napravi zaokret na poslovnom planu i da započnete neki nov posao a ako je mlada da nađe dobar posao u kome će doći do izražaja njena originalnost.Može biti previše zahtevna u partnerskih odnosima, može očekivati od saradnika nemoguće. Teško će bitio bilo kome da je prati, ići će ispred svog vremena, tražiće način kako da izrazi svoju kreativnost.Treba da pripazi na zdravlje.

STRELAC

Mnogi mladi Strelci doživljavaju „procvat“. Mogu očekivati da im se ukaže sjajna šansa u kako u ljubavi tako i na poslu. Svaku priliku biće u stanju da iskoristi, inelektutalne i verbalne sposobnosti dolaze do punog izražaja. Biće u stanju da naprave veliki uspeh u poslu kako u sportu tako i u umetnosti.Ovaj znak će biti sklon da često prekida emotivne veze, da se naglo zaljubljuje.

JARAC

Ako je ikada želelo da budete ono što nije,  da prizna ono što nikome nije priznao, da uradi ono što mu je oduvek bio san a nije se usuđivao – uradiće to. Ako treba da se preseli, da se razvede, da uđe u strastvenu vezu, da nađete novo radno mesto, sve je moguće. Tok njegovog života zavisi od njegove smelosti i shvatanja da sve prolazi pa i šanse koje mu život pruža.

VODOLIJA

Vodolija postaje smelija i  spremniji da kere nekim novim putem kroz život. Menja ideje, ubeđenja i biće ono što je, govoriće ono što misli, bićete reformator i inicijator pozitivnih događaja. Imaće velikog uticaja na druge, na kolege, ljubavnog partnera, donosiće važne odluke koje se tiču i nje lično i njenog  statusa u društvu i njene porodice. Moguće je preseljenje u drugu dražvu ili grag.

RIBE

Uran će najviše „pogoditi“ astrološko polje posla i novca pa će Ribe biti skloni da rizikuju. Uz malo sreće i mudrosti Ribe mogu napraviti veliki zaokret u karijeri, mogu se odlučiti , naročito prvih godina ovog tranzita da odete u inostranstvo. Odlučiće se za onu opciju koja im pruža najviše slobode, bez obzira da li se radi o poslu ili porodičnom životu. Ribe neće podnostiti nikakve stege ni ucene, kako finansijske tako i emotivnom planu.

 

Kontakt

Telefon

+381 69 229 77 00 | 10:00 - 22:00 |

Viber + Whatsapp

+381 69 229 77 00

+381 66 37 38 39

+41 76 212 79 79

+43 667 774 0 333