VAGA - Ljubavni profil

VAGA - Ljubavni profil

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

U tom smislu, Vaga uvek tezi ka perfekciji ili ka potpunoj harmoniji koja dovodi u ravnotezu – unutrasnje zadovoljstvo i spoljasnju lepotu. Ponekad se stice utisak da su Vage suvise okupirane tim svojim spoljasnjim izgledom ili svojim unutrasnjim emotivnim ili materijalnim potrebama, tako da „zaboravljaju na ostatak sveta“. U izvesnom smislu to zaista jeste tacno, jer Vaga insistira na visokim kriterijumima i na takav nacin pravi strogu selekciju pri izboru odgovarajuceg drustva, teme ili potencijalnog partnera sa kojim zeli da provede neke carobne i prijatne trenutke. Prvo pitanje na koje treba da odgovorite prilikom susreta sa Vagom glasi: da li zaista pripadate krugu odabranih i da li delujete dovoljno atraktivno, privlacno i sarmantno po „visoko utvrdjenim standardima“? Zatim, nemojte da zaboravite da lep fizicki izgled znaci i veliku povlasticu, ali istovremeno Vi morate da ispunite i neke druge zahteve ili kriterijume koji se nalaze na njhovoj rang listi. Od Vas se neminovno ocekuje da posedujete izrazenu romanticnu crtu, naglaseni zabavljacki karakter, neodoljivi sarm i besprekoran ukus. Zatim, Vaga uredno procenjuje Vase prakticne sposobnosti i narocito, Vase materijalne mogucnosti. Da li Vam je sada jasnije, zasto se kaze da Vage nisu nimalo skromne u svojim prohtevima? Osobine kao sto su: neodoljiva ljupkost, sarm, senzualnost, zavodljivost, koketnost, leprsavost, romanticnost i optimizam predstavljaju jedan od osnovnih razloga zbog cega se Vaga nalazi na „top listi favorita“ odnosno, osobe u znaku Vage deluju veoma privlacno na suprotni pol, prati ih cuvena etiketa – da su veoma pozeljni ili rado vidjeni na razlicitim mestima, kao i u sarenolikom drustvu.

Postoji sjajna anegdota u vidu komentara koji na dobar nacin ilustruje njihov psiholoski profil i karakter, zatim njihov stil izrazavanja, cud i ponasanje. Covek opisuje prijatelju svoju ljubavnu partnerku: „Znas povremeno imam utisak da se ona (Vaga) zabalja ili da koketira na sebi svojstven nacin sa celim svetom. Trudi se da se dopadne svemu sto je zivo na ovoj planeti, sto hoda ili ima dve noge, najcesce u tome i uspeva, a kako – to ne znam“?!

Zaista jedna tipicna Vaga vrlo brzo ispunjavaju svoj telefonski imenik, tako da se ne treba cuditi sto se u njihovim imenicima nalazi ogroman broj imena. Naravno, vecinu tih imena upravo cine osobe suprotnog pola ili „potencijalni“ udvaraci, obozaoci, simpatizeri i ostali „tajanstveni likovi“.

 

ONA

 

Zena VAGA nema problema u nalazenju ljubavnika – to je jedna od laksih vezbi za nju, kao i pokloniti publici jedan od njenih neodoljivih osmeha. Ova dama uvek nastoji na tome da u drustvu bude vesela i sarmantna, ona obara muskarce s nogu svojom zenstvenoscu. Ona je dovoljno promucurna da ljubavnika pust da veruje da je on lovac – zato je zena VAGA retko bez partnera. VAGA je poznata po svojoj neodlucnosti, ona nastoji na tome sve da izvaga i premeri, pre nego sto – zamalo donese odluku! Ona trazi dusevni mir po svaku cenu, u stanju je da diskutuje o svemu i svacemu ali bez da stvori jaka osecanja i nepogaziva misljenja o tome. Kad joj potencijalni obozavaoc predlozi sastanak, ona ce verovatno reci „mozda“, bez opredeljeno pozitivnog ili negativnog odgovora i dovesti ga time u nedoumicu. Neka bude srecan sto mu odmah nije rekla „ne“, a neodlucujuci odgovor koji je dobio signalizira da postoje pozitivne sanse za vreme udvoje. Gospodja VAGA nije sposobna da zivi sama, ona uvek trazi drustvo i ne podnosi dugo samocu. Ona uziva u svojoj zenstvenosti i rado je podrzava neodoljivim parfemima i svojim nepobedivim ukusom za odevanje. Kada trazi partnera, ona veoma pazljivo pamti njegove mane i vrline, jer on mora biti sposoban za sve one stvari koje je cine emocionalno stabilnom. Njeno najvece blago postaje onaj covek kojeg ona odluci da voli. Ona je poznata po svojoj ljupkosti, specificnosti i sarmu, kao i po odbojnosti prema svemu sto je neatraktivno ili zastarelo. Ona ulaze stil u svoje ponasanje i odevanje i svemu sto je okruzuje voli da doda izvesnu mericu elegancije. Njen cilj ej da bude obozavana od strane suprotnog pola, i ako je partner spreman da podrzava njen ego, ona ce se potruditi da mu pokaze sve njene extra tehnike vodjenja ljubavi. Ona vise tezi ka umetnickom tipu muskarca ( slikar, muzicar, vajar…), ipak njen partner mora biti visoko talentovan za komplimente i izjave ljubavi i obozavanja, da bi je usrecio. Ona cesto sama sebe ukorava zbog toga sto misli da nema dovoljno sposobnosti da zadovolji druge. U ulozi roditelja je veoma popustljiva, pa ce skoro sve zelje njene dece biti ispunjene. Ona je dobra majka, mada bi ponekad mogla biti malo strozija, pogotovu kada se radi o zavodjenju discipline.

 

ON

 

Muskarac VAGA se lako i cesto u svom zivotu zaljubljuje „do usiju“. On je po prirodi dobro vaspitan, zraci sarmom i uziva u drustvu – cobek koji voli dobre stvari u zivotu, ukljucujuci i suprotni pol! Za nega je nemoguce ne postovati suprotni pol ili ne uspostaviti kontakt, isto tako je skoro nemoguce suprotnom polu da na njegov izazov ne odgovori. Muskarac VAGA obicno ima poteskoca da razume emocije svoje partnerke, jer to su individualne stvari koje se ne izracunavaju uz pomoc poznatih matematickih formula. Iz tog razloga, i pored njegovog iskustva u ljubavnim umetnostima, muskarac VAGA ce cesto doci u situaciju da izgubi osobu do koje mu je stvarno stalo. Obicno, njegov opusten prilaz je u stanju da sarmira cak i najoprezniju devojku do totalne predaje. Na toj tacki se radja njegova dilema – kada oseti da ju je dobio, vise nije siguran da li je ona bas ta koju on zeli. Prekasno za put nazad, situacija odlucuje umesto njega i on je time zadovoljan jer ne mora sam doneti odluku – i njegove dusevne terazije se vracaju u ravnotezu. Ako se ona odluci da ode, time nece slomiti njegovo srce. Njegov argument: on je s njom ionako bio samo da ne bi povredio njena osecanja, koja inace nikada nije ni razumeo. Muskarac VAGA uvek ima potrebu za partnerkom, zaljubljuje se lako i cesto, i svojom velikodusnom i sarmantnom licnoscu olaksava svakoj dostupnoj zeni da se u njega zaljubi… On je u stanju po svaku cenu da zadovolji svoju partnerku, cak iako za to mora da ulozi mnogo truda. On voli lepotu u svim aspektima zivota – pogotovo kada se radi o lepoti suprotnog pola. On koristi svoj sarm i inteligenciju kao oruzje i experta je za namamiti plen. Ipak, kada stigne do te tacke sa koje treba krenuti u akciju, tu nastupa njegova neodlucnost i on pocinje da broji sve pro i kontra razloge i dok god ima i najmanje sumnje, on ce se samo igrati sa zeljama i osecanjima svoje zrtve. Mada on u stvari nema namere da namerno povredi partnerku.

 

NA KOJI NACIN SE TREBA UDVARATI OSOBI U ZNAKU VAGE

Prvo pravilo je: morate imati mnogo stila, jer bez obzira sto na prvi pogled sve izgleda lako, budite sigurni da se stvari vrlo brzo komplikuju. Odnosno, vazno je da delujete veoma privlacno, vrlo zabavno, neodoljivo sarmantno, atraktivno i iskreno. Medjutim, nikako nemojte zaboratiti: da Vaga oko sebe ima veliku broj potencijalnih udavaraca i da Vam zbog toga njen pocetni signali ili zeleno svetlo, ne predstavljaju nikakvu garanciju za neku sledecu fazu. Uostalom, Vage su specificne i zbog toga sto vrlo aktivno i rado uzivaju u razlicitim vidovima udvaranja ili u ljubavnom zavodjenju, kao i u brojnim zabavama. Pri tome, morate voditi racuna o nekom nepisanom pravilu koje glasi: Vaga nikada ne cini onaj „pocetni korak“, a to znaci da Vaga na indirektan nacin i veoma suptilno salje svoje impulse ili emotivne signale. Ona zaista beskrajno uziva u „ljubavnim igrama“ i u tome da je neko zavodi ili da je osvaja i narocito, da je opcini svojim udvarackim manirima!

 

STA JE ONO STO VAS PARTNER ILI OSOBA KOJA VAM SE UDVARA MORA OBAVEZNO DA ZNA O VAMA

Vage su veoma suptile i zahtevne, stoga osoba koja Vam se udvara mora dobro da poznaje i da oseca sve Vase unutrasnje potrebe. Odnosno, mora da oseca Vase emotivne potrebe kao i Vas senzibilitet, pri tome je narocito vazno da neguje Vas afinitet prema estetskom izrazavanju. Vage uzivaju u svemu sto je lepo i zbog toga svoju paznju i osecanja poklanjaju svima koji pothranjuju njihov unutrasnji duh i narocito, osobi koja ume da zajednicki zivot pretvori u realnu bajku ili u „carobnu ljubavnu pricu“ – sa obaveznim hepi endom!

 

 

Kontakt

Telefon

+381 69 229 77 00 | 10:00 - 22:00 |

Viber + Whatsapp

+381 69 229 77 00

+381 66 37 38 39

+41 76 212 79 79

+43 667 774 0 333