Ovan opšte karakteristike

OVAN - opšte karakteristike

OVAN - opšte karakteristike

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

ONA U ZNAKU OVNA

IzgledUglavnom je plave kose i plavih očiju, visoka, često sportski građena. Zbog uskih kukova deluje pomalo muškobanjasto. Oblači se ili sportski ili preterano damski, a od boja voli plavu, crnu i tamnocrvenu. Ima dugu uglavnom plavu kovrdžavu kosu, često nosi punđu, rep ili kratku sportsku frizuru. Voli da ističe noge i seksepil. U držanju ima nečeg pomalo napadnog ili ostavlja utisak osobe koja je izuzetno sigurna u sebe.

Karakter

Naizgled je otvorena i direktna, a u stvari nikada o sebi ne otkriva mnogo, samo ono što ona hoće. Može da bude pomalo nervozna, brzopleta i detinjasto iskrena. Često kaže i ono što ne misli, zbog čega se kasnije nervira. Voli da drži sve pod kontrolom, ali to joj često ne polazi za rukom. Ka cilju ide vrlo direktno, pa često u tome može da bude i pomalo neprijatna. Ambicija i uspeh je najviše motivišu i, zahvaljujući velikoj energiji, uglavnom je u tome uspešna.

Karijera, novac

Veoma joj je stalo da izgradi karijeru i da ima dobar društveni status, što najčešće postiže posredstvom braka. Veliki je improvizator i za svaki problem, od poslovnog do finansijskog, ona lako i jednostavno nalazi rešenje. Mora da ima mnogo novca jer obožava da ga troši, velikodušna je i voli da druge obasipa pažnjom.

Ljubav

Ima vrlo jednostavan pristup ljubavi i seksu. Kod nje je sve jednostavno, ali može postati vrlo neurotična ukoliko nema partnera, ili ako ne dobija dovoljno ljubavi. Spremna je da se maksimalno žrtvuje za partnera koga vrlo pažljivo bira. Erotski život nije toliko kvalitetan koliko je učestao i nije naročito rafinirana ljubavnica, ali muškarce osvaja neposrednim nastupom. Zna šta hoće, koga hoće i njega dobije ma po koju cenu, naročito u mladosti kada je vrlo uporna da se što pre uda. Malo je osoba rođenih u ovom znaku koje dugo pate zbog ljubavi, najčešće ima dva braka ili dve značajne veze u životu.

U ljubavi se najbolje slaže sa Blizanacima, Lavom, Vagom, Strelcem i Vodolijom.

Porodica

Voli da drži konce u svojim rukama. U kući se gotovo ništa ne događa a da ona o tome nije obaveštena. Nije nežna ni kao majka niti kao kći, ali je veoma požrtvovana i spremna da učini ono što ona smatra da treba. Mada prema porodici ima dobar odnos, često je egoistična, tako da preterano rano decu osamostaljuje, a prema roditeljima kao odrasla osoba nije preterano sentimentalna.

Zdravlje

Najčešće ima probleme sa vidom, pati od nesanice, a u zrelim godinama najosetljiviji su joj zglobovi i kukovi, pa je sklona povredama.


 

ON U ZNAKU OVNA

Izgled

Uglavnom je visok, atletske građe i svetlije puti ili kose. Mladolik je, ima veseo izraz lica, hoda uspravno, voli sportsku garderobu. Vrlo je pedantan, osim u zrelim godinama kada može da se preterano opusti. S godinama dobija sve ozbiljniji izgled, iako dugo deluje mladoliko. Ima prodoran pogled i može da deluje pomalo "opasno", kao neko za koga nikada niste sigurni šta misli.

Karakter

Samouveren je, bučan, dominantan, detinjast, idealista, kreativan, zabavan, muzikalan, ponosan, uobražen, dostojanstven i ambiciozan. Deluje pristupačno i srdačno, mnogo priča, ali malo kaže – pogotovo o sebi. Nije zlopamtilo i ne sveti se. Društven je i voli da o svemu bude obavešten, da bude u toku društvenih zbivanja. Nikada ne odustaje od cilja i ukoliko ima viziju onoga što želi da postigne u životu spreman je da mnogo toga žrtvuje.

Karijera, novac

Nije materijalista, ali ne prihvata da radi bilo šta. Karijera mu je važna samo ako se bavi onim što voli. Ukoliko nije zadovoljan poslom, može biti prilično lenj. Novac mu je bitan i voli da ga ima, ali ne dozvoljava da upravlja njegovim životom, pogotovo što ne ume da rukuje novcem.

Ljubav

U duši je kavaljer i zaštitnik, može da bude potpuno nepredvidiv u svojim reakcijama jer je impulsivan i ukoliko pomisli da mu se partnerka ne divi dovoljno napušta je. Ne voli da priča o svojim emocijama, često ima tajne veze za koje niko ne zna. Seks mu je važniji od ljubavi, mada je u duši romantičar, ali i sumnjičav da li će pronaći idealnu ženu. Ima veoma jednostavan pristup seksu i ne spada u rafinirane tipove muškaraca, mada sve zavisi od podznaka. U ljubavi se ne snalazi baš najbolje kada dopusti sebi da njegovim životom preovladaju emocije nad razumom, a to se često događa.

U ljubavi se najbolje slaže sa Ovnom, Blizancima, Lavom, Strelcem i Vodolijom.

Porodica

Ovan je porodični čovek, ali to ne znači da mnogo vremena provodi u kući. Vezan je i za majku i za suprugu, i za kćerku, dok oca doživljava kao autoritativnu figuru koju je spreman da posluša, mada otac može da usmeri njegov život i u pravcu koji nije za njega najbolji.

Zdravlje

Najosetljiviji su mu kičma, leđa, sinusi, noge, ali ima probleme i sa cirkulacijom i vidom.

 

Kontakt

Telefon

+381 69 229 77 00 | 10:00 - 22:00 |

Viber + Whatsapp

+381 69 229 77 00

+381 66 37 38 39

+41 76 212 79 79

+43 667 774 0 333