JARAC - ljubavni profil

JARAC - ljubavni profil

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

Ali, istini za volju, iz drugog ugla gledano, ti stavovi ponekad deluju suvise kruto,

zategnuto, ustirkano, ili veoma strogo.

Podsecamo Vas da Jarci deluju veoma trezveno, racionalno i promisljeno. U tom smislu, od njih ne mozete ocekivati emotivni zanos i nonsanlanciju u ljubavnom hodu po „ruzicastim oblacima“, vec upravo suprotno — oni strogo kontrolisu svoje emocije i narocito svoj senzibilitet. Poenta upoznavanja i spoznavanja njihove cudi je u ovome: Jarac sve sto se desava podvodi pod racionalnu analizu i pod stroge definicije, cak i onda kada je rec o ljubavnoj prici; vrlo je dosledan i na razlicita pitanja ili dileme odgovara u skladu sa svojim glasom razumom. Dakle, Jarac cini ono sto misli, a ne ono sto oseca. Ali, tu se krije i velika zamka, jer pogresno je zakljuciti da mu nedostaju osecanja i neznost. Istina je da dobro kontrolise svoja osecanja, a to znaci da sigurno upravlja svojim emocijama i deluje veoma hladnokrvno i nepopustljivo.

Postoji prica — anegdota koja na dobar nacin ilustruje njihovu prirodu, karakter, emotivnu cud i ponasanje — zena koja je bila u ljubavnoj vezi sa osobom u znaku Jarca prica svojoj prijateljici: „On je jedinstven jer ima hladno srce i bistar um, poseduje spartanski duh i „ostre rogove“, cesto je neumoljiv, ume da bude hladan kao santa leda ili strastven kao vulkan, ponekad me baca u ocaj, ali ja ga obozavam jer je uvek pouzdan, tako jedinstven i magican“!

Zaista, oni su jedinstveni, imaju „spartanski duh“ i poseduju „ostre rogove“ koje podjednako dobro koriste kako za napad, tako i za odbranu. Naravno, ne treba zaboraviti da su veoma pouzdani i ako je Vas partner osoba u znaku Jarca, garantovano Vam nece nedostajati osecaj sigurnosti i poverenja. Odnosno, Jarac deluje veoma ozbiljno i pouzdano, a Vasa ljubavna prica se odvija po unapred utvrdjenom protokolu. Morate razumeti da su utvrdjena pravila, dogovor i disciplina kategorije koje garantuju kvalitet Vase ljubavne price, a narocito, kontinuitet Vaseg zajednickog zivota.

 

 

ONA

 

 

Zena JARAC tezi da privuce slabije muskarce. Nije lako shvatiti ovu damu, jer ona cesto i brzo menja raspolozenje i ponasanje. Ona je tip zene koja se plasi zaljubljivanja u pogresnu osobu. Kada se napokon desi da nadje onog pravog, ona postaje odani partner sa jakim emocijama. Zena JARAC je spremna da uradi sve sto je u njenoj moci za partnera, ali on mora zadovoljavati njene potrebe. Ona voli da bude zauzeta poslom i zivot shvata veoma ozbiljno. Ona exelentno zna da se brine o sebi i da bude samostalna – ima svoj stil i klasu oblacenja, pedantna je, cista i pomalo formalna. Ova zena coli da dobija komplimente od coveka kojeg voli…. Iako se gospodja JARAC plasi zaljubljivanja, to je ne zaustavlja od toga da se cesto zaljubljuje. Njena spoljna rezervisanost sakriva duboka osecanja i emocije koje ona cuva za muskarca kojeg ce smatrati posebnim. U sustini, ova zena se plasi da bude odbijena ili ismejana i zato joj je potrebno da bude sigurna u ljubav pre nego sto sebe totalno pokloni nekome. Ponekad pri nedostatku samouverenosti, ona izgleda oprezna u trenucima kada to ne bi trebala da bude i desava joj se da izgubi nekoga kome je naklonjena, samo zato sto je sklona da ispoljava pogresne signale. Zene rodjene u ovom horoskopskom znaku, iako imaju problema da pokazu svoja prava osecanja, spadaju u veoma emocionalne osobe i cesto padaju u duga, tamna neraspolozenja. Ona je vaspitana tako da ne zapostavlja svoje obaveze i ne zadrzava se mnogo na proslosti – ona uci iz svojih gresaka i koraca napred kroz zivot. Mrzi neiskrenost iz dna duse, pogotovo u ljubavnim vezama, ako oseti da se ljubav gasi i da je veza pri kraju, nece se puno zadrzavati pokusavanjem da je produzi – zivot je prekratak za to. Ona obema nogama stoji na zemlji i kada sebi bira partnera. Njoj je potrebna financijalna i emocionalna sigurnost, ona ne veruje u bajke o princu na belom konju – i cak u slucaju da i naidje na takvog princa, trazila bi reprizu da se uveri je li on doista stvaran… Ona gleda na dugotrajne veze sa istim oprezom kao i pri planiranju karijere. Koliko ce dugo opstati ljubavna veza cesto zavisi od toga kako ona vidi buducnost te veze. Mnogi muskarci ce doci i proci, ali onaj za koga se ova dama odluci mora biti „onaj pravi“ da bi ljubav trajala zauvek. Brak je sveto obecanje u ocima ove zene i ona ce dati sve od sebe da bude dobra supruga i brizna majka. Za svoju decu je uvek spremna da se zrtvuje koliko god je to potrebno.

 

 

ON

 

 

Kada gospodin JARAC zeli nesto ili nekoga, on jedva da priznaje „NE“ za odgovor. On ce srusiti otpor onoga kome je za petama i nikada nece otici praznih ruku. Ljubav je njegova dusevna potreba. On ne spada u grube ljubavnike, ali u energicne i strastvene, mada njegova sexualna snaga tezi da izbledi i oslabi s vremenom. On daje prednost mladjim, naivnim zenama, pred kojima moze glumiti ulogu sexualnog ucitelja. Ovaj muskarac tezi ka tome da se i u poznijim godinama interesuje za mladje partnerke ili ljubavnice. On ocekuje od svoje supruge da ga sluzi, ne samo u spavacoj sobi vec u svim tradicionalnim aspektima. Od nje ocekuje vernost i prijateljstvo, ali nikada nece akceptirati njene kritike. Ovaj muskarac trazi partnerku polazuci vise vrednosti na fizicke strastvene aktivnosti nego na unutrasnju lepotu i kvalitete. I veoma vazno: zasto se zaljubiti u siromasnu devojku, kada se moze zaljubiti u neku sa puno novca, ili sa statusom, ili jos bolje – sa oba navedena aspekta. Uvek oprezan, ovaj muskarac bira svoju partnerku kriticarski. Ne da je u stanju da namerno ide na to da osvoji bogatu partnerku, nego, ako mu se vec pruza sansa da bira, radje ce izabrati onu bogatu nego onu siromasnu. Mada, od kako on zna sta hoce i kako da dobije to sto hoce, on obicno poseduje sopstveni financiski nivo, ali je i svestan svojih granica. Ljubav u stvari spada u jednu od tih granica i zbunjuje ga. Naravno da on gaji duboka osecanja u sebi, ali problem je u tome sto ta osecanja ne ume da ispolji prema svom partneru, dakle sto se osecanja tice, muskarac JARAC nije nimalo demonstrativan. Tek kada postane siguran da nece biti ismejan, ovaj gospodin ce se otvoriti prema svojoj partnerki – samo malo. Potrebno mu je dugo vremena da se napokon usudi da joj isprica svoje najprivatnije misli i osecanja. Ovaj muskarac je u sustini veran, mada tesko ce se smiriti i osetiti spremnim za bracni zivot dok god ne sortira svoj zivot i svoje ambicije, a ako postane ocigledno da veza ne vodi nicemu, on nece pokusavati da produzuje tu agoniju. On ne spada u najbolje i najstrastvenije ljubavnike sveta i damu svog srca nece bas posipati cvecem i pevati joj serenade, ali ce je postovati i stititi, i ako eventualno jos i uspe da joj kaze „Volim te“, to znaci za

NA KOJI NACIN SE TREBA UDVARATI OSOBI RODJENOJ U ZNAKU JARCA

Pre svega veoma promisljeno i na vrlo diskretan nacin. Podsecamo Vas da u ljubavnom odnosu postoje razlicite faze i zbog toga sve ono sto se desava izmedju Vas i Vaseg partnera zahteva utvrdjeni ili strogo kontrolisani redosled. Od Vas se ocekuju tople emocije, ali istovremeno i odredjena ozbiljnost i trezvenost. Naravno, nemojte zaboraviti da je njihova ideja vodilja i glavna deviza: „Treba verovati u razum“! Ipak, ono sto ostaje nedoreceno su odredjena emotivna stanja i raspolozenja, ali to je istovremeno Vas magicni svet intime o kojoj Jarac ne zeli da govori.

STA JE ONO STO VAS PARTNER ILI OSOBA KOJA VAM SE UDVARA MORA OBAVEZNO DA ZNA O VAMA

Morate biti veoma prakticna osoba koja sledi glas razuma, vazno je da u svom zivotu trazite cvrsti oslonac ili materijalno potkrepljenje za sve ono cime se bavite. Pokazite da suvise lepe price i ljubavne fantazije za Vas imaju sladunjav ukus, jer nakon njih sledi pitanje: sta se krije na kraju balade? Jarac od svog partnera ocekuje potpunu privrzenost i postovanje svih tradicionalnih vrednosti, besprekorno ispunjavanje tradicionalne uloge u kontekstu porodicnog ili ljubavnog zivota. Da li vam je poznato koliko su Jarci ambiciozni i uporni u svojoj potrebi za napredovanjem u bilo kom pogledu, a narocito na poslovnoj i drustvenoj lestvici? U tom pogledu, oni imaju veoma visoke standarde, ozbiljne kriterijume i strogo definisane ciljeve. Znaci, poslovna i drustvena afirmacija predstavljaju preduslov za sklad u porodicnom i ljubavnom zivotu. I povrh svega, Jarac insistira na pristojnom ponasanju i lepom vaspitanju, a od Vas ocekuje visoko razvijenu samokriticnost i veliki stepen odgovornosti. U ljubavnom zagrljaju i sa najlepsim osmehom, Vas dvoje cete sigurno hodati po cvrstom tlu!

 

Kontakt

Telefon

+381 69 229 77 00 | 10:00 - 22:00 |

Viber + Whatsapp

+381 69 229 77 00

+381 66 37 38 39

+41 76 212 79 79

+43 667 774 0 333