Koji horoskopski znaci se najbolje slažu u seksu? - Natalna Karta - Izrada natalne karte, tumacenje, uporedni horoskop, sta me ceka u buducnosti

   

NAS radio CH

Nove ideje, vreme za akciju

novembar 10, 2014

Iskoristite podršku Marsa i Saturna !

decembar 01, 2014

Mars planeta akcije

februar 19, 2015

Pun MESEC u Lavu

februar 03, 2015

Najčitanije

Koji horoskopski znaci se najbolje slažu u seksu?

OVAN

Strastveni Ovnovi vole izazove u krevetu, a Blizanci su savršeni za to. Koketna priroda Blizanaca i njihov nemirni duh poklapaju se sa brzim tempom Ovna, pa lako mogu da ga uzbude. Inteligencija Blizanaca i dovitljivost održavaće Ovna zainteresovanim dugo nakon što strasti nestane i zato ovaj spoj može da ima uspešnu dugogodišnju vezu.


 

BIK

Suprotnosti se privlače, a Bik i Škorpija kao dve suprotnosti ne samo da se privlače, nego ne mogu da se odlepe jedno od drugog. Senzualni i prizemni Bik magnetski je privučen dubinom i strastvenošću Škorpije. Škorpijina višeslojnost održava Bikovu zainteresovanost, pa on stalno traga za Škorpijinom suštinom. Uzavrela hemija između njih dvoje uočljiva je čak i najnepažljivijem posmatraču.


 

BLIZANCI

Radoznali i zabavni Blizanci vole da eksperimentišu i veoma brzo im dosade poznate stvari. Ovnova želja za akcijom ostavlja Blizance bez daha, pa tako ovaj par stalno nalazi nove načine za uzbuđivanje. Njih dvoje se kroz život kreću neverovatno brzim tempom, upijajući uzbudljive i zanimljive stvari. Oboje su entuzijastični i vole izazove.


 

RAK

Rak nije uvek strastven – on ima uspona i padova kada se radi o strastvenosti, a prizemni Jarac obezbeđuje ovom vodenom znaku stabilnu i čvrstu osnovu, što Raku omogućava da se opusti i prepusti. Suprotna priroda ovih znakova kreira tajnovitu seksualnu tenziju između njih, a oni je ponekad nisu ni svesni. Jarčeva rezervisanost podstiče Rakovu želju da ukroti zver koja se krije unutar Jarca.


 

LAV

Lav voli kada mu drugi udovoljavaju, kad uživa u pažnji i u spavaćoj sobi i van nje. Šarmantna Vaga zna šta tačno treba da kaže i uradi kako bi probudila ono najbolje u Lavu i doživela strast kojoj mnogi ne mogu da pariraju. Vaga ima neverovatnu sposbnost da kreira romantičnu pozadinu za strastven ljubavni čin, pa tako zadovoljava i Lavovu želju za luksuzom i dramom, pa se Lav nakon seksa pretvara u malu umiljatu macu.


 

DEVICA 

Kada se Devica opusti, mnogo pažnje posvećuje detaljima, što može biti veoma dobro u krevetu. Intuitivne Ribe znaju kako da Devici skrenu pažnju sa nebitnih detalja i usmere je samo na bitno. Unoseći maštovitost u seks, Ribe pomažu Devici da se otvori i oslobodi inhibicija. Devica je facinirana time što Ribe tako lako prelaze preko stvari i želi da im priušti maksimalno zadovoljstvo koje će pamtiti.


 

VAGA 

Lepa, diplomatična i umetnički nastrojena Vaga želi seks i želi da tokom njega izgleda dobro. A Lav čak i najobičniji seks ume da pretvori u legendarni doživljaj. Vaga nikad neće zaboraviti šta je doživela sa Lavom, taj nivo napetosti i uzbuđenja. Vaga voli Lavov ekspanzivan pristup ljubavi i uzbuđuje je Lavova voljnost da uradi skoro sve kako bi je zadovoljio i zabavio u spavaćoj sobi.


 

ŠKORPIJA 

Škorpijinoj magnetnoj sili je teško odoleti, ali Bik je dovoljno prizeman da obezbedi Škorpiji taman onoliku dozu izazova koliku Škorpija voli. Miran, stabilan i zadovoljan, Bik Škorpiji deluje kao nešto što bi bilo lepo uhvatiti. Škorpija je zaintrigirana i čini sve samo da dobije nekakvu reakciju od njega. To je baš ono što joj treba – neko koga nije lako (za)dobiti.


 

STRELAC 

Zabavni Strelac voli avanturu i rizik i uvek je spreman na sve. Vodolijina inventivna priroda uvek je za korak ispred Strelca, a Strelac uporno ide za tim, pa to zadovoljava njegovu potrebu za pokretom. Strelcu se dopada i Vodolijin neobični pristup ljubavi i seksu, pa se u ovom spoju Vode i Vatre čini kao da je voda ulje.


 

JARAC 

Jarac i na senzualnost gleda veoma ozbiljno i posvećeno. Zato su Jarcu potrebne Rakova otvorenost i vedrina. Rak u seks unosi emocije, što budi ono najdublje u Jarcu i odnos čini intenzivnijim. Naizgled nespojivi, ova dva znaka ispod pokrivača čine čuda.


 

VODOLIJA 

Nestašna Vodolija voli kad je neko iznenadi novim i neobičnim umećima u krevetu. A Strelac je uvek upućen u novitete i voljan da istraži nepoznate oblasti. Strelac zna mnoge trikove i voli da ih podeli sa Vodolijom, jer ih ona prihvata bez predrasuda. Njih dvoje će, ako dugo ostanu zajedno, istražiti sve što se na seksualnom polju istražiti može.


 

RIBE 

Ribe imaju veoma bogatu maštu koju Device umeju da sprovedu u delo. Ribe vole sposobnost Device da pogodi pravu tačku, što Devici nije teško, jer je majstor za detalje. Dok njih dvoje istražuju granicu između fantazije i realnosti, drugima uvek deluju neobično i čudno kao par.


e-mail novosti

Ako želite da dobijate Astrološke novosti na vašu e-mail adresu, upišite Vaše ime i adresu u polje ispod i na taj način ste se prijavili.
Sve novosti koje obavljujemo na sajtu Ulepšajte budućnosti biće Vam dostavljene na adresu koju ste upisali. Hvala