Koje boje treba da nosi vaš znak? - Natalna Karta - Izrada natalne karte, tumacenje, uporedni horoskop, sta me ceka u buducnosti

   

NAS radio CH

Pun Mesec u Biku

novembar 03, 2017

Merkur svoj gazda

jun 12, 2016

Opsesivna ljubav

novembar 20, 2015

Venera u Škorpiji-strast i ljubomora

novembar 13, 2017

Koje boje treba da nosi vaš znak?

Sve mi boje lepo stoje. Da li je tako kako vi mislite

 

Ovan

Ovnovi treba da nose crvenu boju. Njihov vladar je Mars, zato im pristaju energične boje. Nežne nijanse jednostavno nisu za njih. Na njima će dobro izgledati i ono što drugi ne mogu da kombinuju, boje koje nikako ne idu zajedno.

 

Bik

Roze je boja koja je za Bikove preporučljiva, kao i sve nijanse zelene. Bikovi vole cvetne dezene i boje proleća. Sve, samo da nisu u "mrtvim" nijansama. Crveno im se ne preporučuje.

 

Blizanci

Za Blizance je žuta boja, narandžasta, siva, kao i nežna nebo plava. Vetropiraste Blizanci vole da kombinuju crnu i belu. Žuta u detaljima, kao i narandžasta im se takodje preporučuju.

 

Rak

Preporuka za Rakove je da se okruže srebrnom i belom bojom. To ih smiruje. Što više nosite belo, srebrno, može i plavo, samo da su svetle nijanse. Prostor u kojem boravite se treba da opušta i da podseća na more.

 

Lav

Crveno i zlatno su boje kojima Lav treba da se okruži i da ih nosi. Boja Sunca, vladara znaka Lava, tera ovaj znak da šljašti. Svetle nijanse i upadljiv nakit su dobri za Lava. Oker je boja koja im takođe prija.

 

Devica

Braon, oker, siva, ali i zelena, boja trave, su preporučljive za ovaj znak. Zemljani znak Devica voli svedene kombinacije, ne previše upadljive boje. Nameštaj u boji drveta ili od drveta je onaj koji obično biraju. Bitni su im detalji.

 

Vaga

Roze, belo, nežno plavo, sivo, krem, pastelne boje, svetlo zelena. Vage se oblače vrlo skladno, vole nežne boje koje se lako kombinuju. Neupadljivo, lepo i elegantno. I nameštaj u njihovoj kući treba da bude u neutralnim bojama.

 

Škorpija

Za Škorpiju su bordo i crno. Lako se kombinuju sa drugim bojama, a osim u ormanu, Škorpije bi trebalo u ovim bojama da imaju i nameštaj.

 

Strelac

Preporučuju im se teget i ljubičasta, ali i tamno plava. Jupiter vlada ovim znakom, pa se ljubičasta ili tamno plava vezuje za ovu planetu. Mada, Strelac je jedan od retkih znakova koji će se odlučiti za šarenilo boja, jer smatra da mu sve odgovaraju.

 

Jarac

Sivo, boja kamena, kao i crno su boje za Jarca, ali im pristaje i braon boja. Praktični i poslovni, pripadnici ovog znaka su staloženi tako da ne eksperimentišu mnogo ni sa bojama.

 

Vodolija

Tirkizna boja, siva i plava se preporučuju ovom znaku. Pristaje im i teget i modro plava.

 

Ribe

Plavo, zeleno, svetloplavo, teget, ljubičasto su za Ribe. Sve nijanse mora su dobre za ovaj znak. Isto tako, makar u spavaćoj bi trebalo da imaju neku nijansu plave. Treba da izbegavaju boje zemlje, kao i boje vatre.

 

e-mail novosti

Ako želite da dobijate Astrološke novosti na vašu e-mail adresu, upišite Vaše ime i adresu u polje ispod i na taj način ste se prijavili.
Sve novosti koje obavljujemo na sajtu Ulepšajte budućnosti biće Vam dostavljene na adresu koju ste upisali. Hvala