Koji znak voli mnogo starijeg, a koji mnogo mlađeg partnera? - Natalna Karta - Izrada natalne karte, tumacenje, uporedni horoskop, sta me ceka u buducnosti

   

NAS radio CH

Najčitanije

Koji znak voli mnogo starijeg, a koji mnogo mlađeg partnera?

Kako se ponašaju horoskopski znaci kada se nađu u vezi sa mnogo starijim ili mnogo mlađim partnerom od sebe?

Veze sa velikom razlikom u godinama...neke začuđuje, nekima smeta, a za neke je to baš ono što su želeli. Kako se koji znak ponaša u ovakvim vezama, koji znak ih preferira i šta misle da može da im donese ovakva veza?

OVAN

Ovan, koji nastoji da sve drži pod kontrolom, lako bi se upustio u vezu sa mlađom osobom. Veruje da mu to daje mogućnost da bude glavni u vezi, da postavi svoje uslove i da „oblikuje“ svog partnera prema svojim željama.

 

BIK

Bik traži mir i sigurnost. Stupio bi u vezu sa osobom starijom od sebe, ukoliko želi emotivno zreliju osobu, pored koje može da nađe mir i uzajamno poštovanje.

 

BLIZANCI

Blizanac želi da isproba sve u ljubavi, pa tako neće oklevati da stupi u vezu u kojoj je velika razlika u godinama. Veruje da tako može da stekne veliko iskustvo, bilo da je osoba mlađa ili starija.

 

RAK

Razlika u godinama nije nešto čemu ovaj znak pridaje veliki značaj kada se zaljubi, iako preferira starije partnere, jer je njegov cilj emocionalna sigurnost. Ako njegov partner uspe da “pokrije” njegove emotivne potrebe, godine tu više neće igrati posebno važnu ulogu.

 

LAV

Lav teži ka mlađim partnerima. Dopada mu se da ima kontrolu u vezi, i ako oseti da njegov par zavisi od njega, situacija postaje idealna!

 

DEVICA

Spada u kategoriju osoba koje pridaju veći značaj nečijem ponašanju, nego godinama. Iako preferira osobe sličnih godina, ukoliko nađe ono što traži u nekome mlađem ili starijem, sigurno neće odbaciti takvu vezu.

 

VAGA

Ovaj znak čezne za vezom u kojoj se prepliću nevinost, ludost i spontanost, i smatra da tako nešto može da mu pruži samo mlađa osoba. Nekad i sam želi da bude mlađi u vezi.

 

ŠKORPIJA

Škorpija je znak koji je u stalnoj potrazi za dobrim seksom. Neće oklevati da stupi u vezu sa nekim starijim od sebe, dokle god veruje da će mu to doneti bogato iskustvo – u krevetu! Ovo je kriterijum po kojem Škorpija bira svog partnera.

 

STRELAC

Zbog svog detinjastog ponašanja, Strelac se u vezi odlično slaže sa mlađim partnerima. Traži čednost i ludost, za koje veruje da ne može da nađe u nekom starijem od sebe.

 

JARAC

Ozbiljan i emocionalno zreo, Jarac bi se najbolje slagao sa starijim partnerom. Zahteva odgovornost, kao i duhovnu i mentalnu komunikaciju u vezi, za koje misli da će naći samo u starijima od sebe, zbog njihovog iskustva.

 

VODOLIJA

Za Vodoliju, razlika u godinama prestaje da bude prepreka onog trenutka kada shvate da mogu da dobiju nešto posebno u toj vezi. U principu, preferira veze sa osobama svojih godina, jer veruje da sa njima ima više zajedničkih tema.

 

RIBE

Ovaj znak želi da oseća sigurnost i poverenje u vezi. Traži zdrav razum i sigurnost. Sve to smatra da može da nađe u starijem partneru, pa se zbog toga neće dvoumiti da započne vezu sa njim. 

 

e-mail novosti

Ako želite da dobijate Astrološke novosti na vašu e-mail adresu, upišite Vaše ime i adresu u polje ispod i na taj način ste se prijavili.
Sve novosti koje obavljujemo na sajtu Ulepšajte budućnosti biće Vam dostavljene na adresu koju ste upisali. Hvala