Isprobajte svoju pozu - Natalna Karta - Izrada natalne karte, tumacenje, uporedni horoskop, sta me ceka u buducnosti

   

NAS radio CH

Najčitanije

Isprobajte svoju pozu

Sigurno vam se nekad desilo da se ne poklopite najbolje s nekim u seksu, ili da vam je potrebno neko vreme da se upoznate. Uz ove savete lako ćete naći zajednički jezik u krevetu

Zvezde vam pomažu da otkrijete njegovu omiljenu pozu i da mu pružite nezaboravan užitak u spavaćoj sobi:

 

OVAN

Oni su poznati po tome što vole brz, agresivan i grub seks. Probajte izazovnu pozu otpozadi u kojoj on sedi na krevetu sa ispruženim nogama dok vi ležite na njima, potpuno ispruženi, okrenuti leđima prema njemu. Ova poza omogućava dublju penetraciju i dozvoljava mu potpunu kontrolu.

 

BIK

Muškarci Bikovi vole senzualan, spor seks. Probajte misionarsku pozu. On će moći da dikitira tempo i istovremeno će pokazati svoju nežnu stranu.

BLIZANCI

Ovi frajeri su poznati po tome što su majstori seksa na brzaka. Probajte pozu u kojoj oboje stojite okrenuti jedno prema drugom dok ste vi naslonjeni na zid.

RAK

Rakovi su neodlučni i mogu delovati kao da imaju podvojenu ličnost – na trenutak su nežni, a na trenutak su grubi. Probajte pozu u kojoj ste vi gore. Tako ćete moći da preuzmete kontrolu ako on neprestano menja tempo.

 

LAV

Lavovi su vrlo romantični i posebno će se potruditi da vama bude lepo i prijatno. Zamislite divnu satensku posteljinu i sveće. On će vam definitivno to priuštiti. Probajte kašika pozu. Ona će mu omogućiti da bude sav senzualan s obzirom na to da je pravi romantik. DEVICA

Device vole da sve bude uredno i obično su oni ti koji vole da pruže zadovoljstvo. Lezite na leđa, dok su vam noge podignute u obliku slova V – to će mu omogućiti da pokaže svoje talente.

 

VAGA

Vage su naprosto dobre u svemu. On će briljirati u svakoj pozi, pa možete probati i neku komplikovaniju. Neka vas podigne u naručje, obgrlite ga nogama, i verujte nam, on će znati kako dalje…

 

ŠKORPIJA

Način na koji oni vode ljubav je prilično sličan kao način na koji komuniciraju sa svojim partnerima (na primer, muškarac koji sve vaše probleme rešava u krevetu… to je Škorpija). Probajte pozu licem u lice. Počnite u dogi pozi, pa se onda rotirajte na kolenima tako da gledate jedno u drugo. Kontakt očima tokom seksa je izuzetno privlačan muškarcima Škorpijama..

 

STRELAC

Oni su najspontaniji od svih znakova. Tako da, ako vam se sviđa seks na javnom mestu, našli ste svog idealnog partnera. Probajte pozu u kojoj stojite dok on ulazi u vas otpozadi, dok istovremeno drži rukom vašu nogu koja je malo savijena u kolenu. Da postignete intezivniji osećaj užitka na javnom mestu, recite mu da vas nasloni uz prozor za dodatno uzbuđenje jer vas neko može videti.

 

JARAC

Vole igrice i sviđaju im se bičevi i lanci. Da, jarčevi vole S/M. Probajte dogi stajl pozu, ali spustite glavu na jastuk. Ono što se njemu sviđa je da potpuno kontroliše situaciju, a ova poza će mu to omogućiti. Ali, pazite se mogućeg bičevanja i prljavih razgovora. Razgovarajte prvo o tome što želite, a šta ne i postavite granice.

 

VODOLIJA

Ovi momci vole seks igračke i razne rekvizite. Budite kreativni i pustite mašti na volju dok koristite seksi rekvizite. To će ga dodatno stimulisati i maksimalno ga napaliti.

 

RIBE

Ribe odlično znaju da čitaju govor tela, tako da je seks s njima skoro uvek fenomenalan jer tačno znaju šta želite i kako to želite. Takođe vole da isprobavaju razne uloge. Probajte pozu “obrnute kaubojke” – i potom ubacite neku ulogu, to će ih dodatno uzbuditi.

 

izvor: Cosmopolitan

 

 

e-mail novosti

Ako želite da dobijate Astrološke novosti na vašu e-mail adresu, upišite Vaše ime i adresu u polje ispod i na taj način ste se prijavili.
Sve novosti koje obavljujemo na sajtu Ulepšajte budućnosti biće Vam dostavljene na adresu koju ste upisali. Hvala