Ova 3 horoskopska znaka su najveći baksuzi! - Natalna Karta - Izrada natalne karte, tumacenje, uporedni horoskop, sta me ceka u buducnosti

   

NAS radio CH

Najčitanije

Ova 3 horoskopska znaka su najveći baksuzi!

Svaki horoskopski znak ima svoje vrline i mane, ali neki od njih su neverovatno malerozni, kao da im je svaki dan petak 13. Saznajte koji.

Svi ponekad imaju malerozne situacije, ali nekim od horoskopskih znakova se to mnogo češće dešava. Ili se to njima samo čini.

 

 Devica

Devica boluje od pedanterije i perfekcije u svakom smislu. Kad god je nervozna ili napeta ona je u stanju da riba stan do besvesti. Neće stati dok sve nije na svom mestu i to po njenom strogom rasporedu.

Takve su i u životu, sve mora da bude besprekorno organizovano i na mestu, ako nešto krene po zlu odmah će krenuti da ispravljaju krive drine i da se pitaju zašto baš njima to da se desi. Od nekog sitnog problema su u stanju da naprave ogromnu dramu.

 

Vaga

Vaga je veliki borac za pravdu i uvek teži da sve razotkrije i raskrinka, iako to nije u njenom interesu. Ona će nepravdu videti na svakom koraku, a tuđe probleme je u stanju da doživi kao svoje.

Pošto je veliki esteta, najveća nepravda za nju lično je starenje. To je njen najveći neprijatelj s kojim se ne miri dok je živa.

 

Ribe

Ribe imaju svoju viziju sveta, koji je blizu savršenstva i teško dolaze u dodir s realnošću. Kada skinu ružičaste naočare i ugledaju pravo stanje stvari, teško će se racionalno nositi s tim. Na probleme, zato, neretko reaguju veoma burno, ponekad i neoračunljivo.

Kada se nađu pred nekom teškom ili naizgled nerešivim situacijom, nije iznenađujuće da pokušaju da je reše pod dejstvom alkohola jer se tako “lakše” suočavaju.

 

Izvor: Telegraf

 

 

e-mail novosti

Ako želite da dobijate Astrološke novosti na vašu e-mail adresu, upišite Vaše ime i adresu u polje ispod i na taj način ste se prijavili.
Sve novosti koje obavljujemo na sajtu Ulepšajte budućnosti biće Vam dostavljene na adresu koju ste upisali. Hvala