Ljubavne veze - Natalna Karta - Izrada natalne karte, tumacenje, uporedni horoskop, sta me ceka u buducnosti

   

NAS radio CH

Merkur i Venera u Ovnu

mart 06, 2018

Jarac podznak

januar 26, 2016

Škorpija – podznak

novembar 18, 2015

Kretanje planeta u Avgustu 2017.

avgust 01, 2017

Najčitanije

Ljubavne veze

Svaki horoskopski znak ima određene karakteristike na osnovu kojih stičemo uvid o nečijoj ličnosti. Svaki horoskopski znak na drugačiji način doživljava ljubav i ljubavne veze.

 

OVAN

Veza sa muškarcem u znaku Ovna – njegov urođeni nemir čini da on u svom romantičnom raspoloženju bude sklon istraživanju i avanturama. Ovaj muškarac, čijim znakom vlada planeta Mars brzo se zaljubljuje, ali smatrajte se upozorenim: brzo mu sve i dosadi, takođe. Ovan se može hvaliti svojim mnogobrojnim romantičnim osvajanjima, ali ozbiljan je što se tiče romanse. Njegov najvažniji cilj je da nađe devojku svojih snova. Oni nekad umeju da upropaste stvari tako što će biti navalentni na samom početku i požurivaće drugu stranu. Ovna ume da zanese romantika i strast, tako da on zaboravi na potrebe i osećanja svoje partnerke. Može mu se desiti da pravi planove sa društvom i da je zaboravio da ima zakazan sastanak. On nije sebičan, već ga jednostavno ponese trenutak i zaboravi na sve ostalo. Telesna zadovoljstva su važna Ovnu i uprkos nizu raskinutih veza u prošlosti, on uopšte nije tip za kombinaciju na jednu noć. Ovan ozbiljno shvata svoje ljubavne veze, sve dok one traju.

Veza sa ženom u znaku Ovna – žena rođena u prvom horoskopskom znaku odiše seksualnom dopadljivošću. Ona neće čekati da joj ljubav dođe, njena urođena nestrpljivost nagoni je da učini prvi korak. Pošto su vatreni znak, žene u znaku Ovna vole da preuzmu inicijativu. Ona ima iskren i otvoren pristup ljubavi. Ona ume biti uporna, jer ima želju da dominira. Njene romanse treba da sadrže većinu ovih njenih potreba. Stidljiv i blag partner njoj ne predstavlja nikakav izazov. Žena rođena u znaku Ovna traži uzbuđenje i animaciju kod svojih partnera. Prava priroda njene ličnosti kojom vlada planeta Mars nju tera na intenzivno i aktivno učestvovanje u romansi. Njoj ne smeta da ona učini prvi korak, kao ni da brzo udovolji i daljim partnerovim zahtevima. Problemi u njenim vezama mogu poticati iz nekompatibilnosti. Ona je zahtevna žena

BIK

Veza sa muškarcem u znaku Bika – Bik kojim vlada planeta Venera ima prirodan, zdrav, staromodan pristup romantici. Ispod njegove hladne i mirne spoljašnosti leži strastven i senzualan muškarac. Može biti pomalo spor u pokazivanju da je zainteresovan, ali kada je ohrabren, svoju partnerku će odvesti do raja i nazad. Bik može biti veoma neodoljiv za žene. On pokazuje ljubav na topao i suptilan način. On nije nešto naročito otvoren. Pošto ima ozbiljan pristup zabavljanju, verovatno će težiti tome da se stvari sporije odvijaju.

Veza sa ženom u znaku Bika – prirodna lepota žene rođene u znaku Bika magnetski privlači muškarce. Ali potrebna je naročita vrsta muškarca da bi zarobio njenu pažnju. Za nju ljubav nije igra. Ona želi da zna da li veza ima budućnost, pre nego što odgovori sa entuzijazmom. Bik se stimuliše dodirima i osećajima. Ona je praktična i inteligentna. Ona duboko u sebi nosi svoju senzualnost. Ženama u znaku Bika je potrebna sigurnost duge veze. Ona vredi čekanja.

BLIZANCI

Veza sa muškarcem u znaku Blizanaca – blizanci žive za trenutak. Budućnost će se već pobrinuti sama za sebe. Kada ga privuče neka žena, neće čekati ni trenutka da joj to i pokaže. On ima magičan, neodoljiv, dečački šarm. Svoje potencijalne partnerke će opčiniti lepim ljubavnim rečima. Blizanci kojima vlada planeta Merkur vole da čitaju, razmišljaju i sanjaju o romantici. Njegov um igra važnu ulogu u njegovom uživanju u ljubavi. On je šarmantan ljubavnik, i intuitivno poznaje potrebe i osećanja svoje partnerke. Njegova urođena potreba za raznovrsnošću i promenom podrazumeva da u njegovom ljubavnom životu postoje i neka iznenađenja. To mora biti podržano sa romantikom, cvećem, mirišljavim svećama. Dvojna priroda Blizanaca često ga odvede do toga da ima više veza u isto vreme. Ipak, ne moraju sve biti i seksualne. Njegova partnerka mora pokušati da prihvati njegovu platonsku povezanost sa suprotnim polom kao sastavni deo njihove romanse.

Veza sa ženom u znaku Blizanaca – divna i glamurozna žena rođena u znaku Blizanaca je vešta u ljubavnim odnosima. Muškarci uživaju da je posmatraju, da je slušaju i da flertuju sa njom. Da bi joj se veza razvila i napredovala, ona će morati da odabere i da se koncentriše na jednog partnera. Ona ima manje problema, nego muškarac u znaku Blizanaca, da održi vernost u vezi. Ali njen partner mora biti spreman da unosi raznovrsnost i promene u njihov zajednički život, da bi održao vezu. Žena u znaku Blizanaca je dobar prijatelj, baš kao što je dobar partner. Pošto njenim znakom vlada planeta Merkur, ovoj ženi je potrebna intelektualna i emotivna kompatibilnost, pre nego što i pomisli na mogući ulazak u romansu.

RAK

Veza sa muškarcem u znaku Raka – muškarac u znaku Raka je veoma rezervisan i ne otvara se tako lako. Ne pokazuje odmah svoja osećanja. Morate zadobiti poverenje ovakvog muškarca, da bi ga bolje upoznale. Za njega je odanost vrlo važna. Veoma je osećajan, i morate pokušati da ga razumete,njegove emocije i snove kada ih izražava. On ceni ženu koja podržava njegove snove i ambicije. Ali, on takođe želi da vi imate svoje sopstvene snove i da radite na njihovom ispunjenju. Izbegavajte da ga kritikujete. On je čovek sa jakim i dubokim emocijama. Rakovi su sentimentalni i nostalgični. Oni teško opraštaju nelojalnost, oni to mogu oprostiti, ali ništa više neće biti kao pre. Oni su stidljivi, uzdržani, tradicionalni i konzervativni. Ako volite miran i siguran život, on je pravi partner za vas.

Veza sa ženom u znaku Raka – iako izgleda jaka spolja, uglavnom je jako osetljiva. Emocije su važan faktor u odnosima za ženu u znaku Raka. Njima je potrebno da budu emotivno povezane sa partnerom, da znaju o čemu on razmišlja i šta oseća. One su veoma ženstvene i zavodljive. Zbog svoje izuzetno osetljive prirode, one će očekivati od svog ljubavnika da oseti njihove tajne želje i snove. Njima je potrebna emotivna sigurnost u vezi i često vide brak kao prirodnu kulminaciju romantičnog odnosa. Žena rođena u znaku Raka pažljivo gleda kome će dati svoje srce, jer jednom kada to uradi, ona se predaje cela. Pošto je Mesec vladajuća planeta ovog znaka, one mogu često menjati svoja raspoloženja. One su jako krhke i veoma senzualne. Njenog ljubavnika moraju zanimati njeni snovi i njene nade za budućnost. Mora biti spreman da bude deo njih. Veoma je ranjiva i lako ju je povrediti.

LAV

Veza sa muškarcem u znaku Lava – sa jedinstvenim načinom uživanja u životu, veseloj naravi i samopouzdanjem, muškarac u znaku Lava veoma privlači suprotan pol. Nije ni čudo što ima reputaciju da lomi mnoga srca. I uopšte nema tako darežljivog, nežnog i predanog ljubavnika. Bez ljubavi, vrlo je verovatno da će biti tužan, usamljen i potišten.  U romantičnim odnosima on može izraziti svoja jaka osećanja. On će svojim zavodničkim ponašanjem, koje je nalik igri, mučiti i zadirkivati svoju partnerku. Njegova sklonost ka dramatizaciji će povećati romantiku u njegovim vezama. Lav je posesivan i ljubomoran ljubavnik. On će biti veran, i takođe će zauzvrat zahtevati odanost i od svoje partnerke. On je uzbudljiv i ima dosta ljubavi da pruži.

Veza sa ženom u znaku Lava – ona je vrsta žene koja privlači poglede pune divljenja gde god se pojavi. Žena u znaku Lava zahteva dosta toga od svog partnera. Zauzvrat, ona ima dosta toga da pruži. Njena prirodna vesela narav, strast i kreativnost iskazaće se na pravi način kroz njene romantične odnose. Kada ona voli, ona to čini sa celim srcem. Ona je popularna žena i njen partner mora biti spreman na konkurenciju. Ona voli da misli da je ona ta koja postavlja pravila, ali jak muškarac će znati koliko slobode može da joj dozvoli. Posesivan, ljubomoran partner bi oboma učinio život teškim i komplikovanim. Žena u znaku Lava mora biti konstantno uveravana da je privlačna suprotnom polu. Njena flertovanja su zato bezopasna, jer je ona u stvari, žena za jednog muškarca.

DEVICA

Veza sa muškarcem u znaku Device – privlačnost jedne Device je u njegovom elegantnom, na neki način povučenom i jednostavnom izgledu. Čak i kada ga privuče neka žena, on neće otvoreno pokazati da je zainteresovan. Njegov pristup je suptilan i on želi da bude siguran u tu vezu, pre nego što pokaže svoja osećanja. Njegova glava vlada njegovim srcem. On je praktičan i neće otvoreno i javno pokazivati svoja osećanja. Ipak će biti partner kome je stalo i koji ume da razmazi svoju partnerku. On je potpuni perfekcionista i polako će birati svoju potencijalnu partnerku. On će biti veran, ali nemojte očekivati previše romantičnih reči i izjava ljubavi. Umesto toga, budite zahvalni za njegovu odanost, poštovanje i podršku.

Veza sa ženom u znaku Device – ona možda neće biti srce i duša žurke, ali ima nešto tako elegantno i atraktivno kod žene u znaku Device, što za muškarce predstavlja izazov da otkriju šta leži ispod svega toga. Ona nikada neće žuriti u ljubavnu vezu. Uprkos urođenoj skromnosti, njoj će biti potrebno dosta vremena da nađe muškarca koji će ispuniti visoke kriterijume koje ona traži od svog budućeg partnera. Svako ko ima navalentan pristup, preplašiće je i oterati. Strpljenje je jako važno ako se zabavljate sa ženom u znaku Device. Ona možda nikad neće biti žestoka  ili jako emotivna u svojoj strasti. Ali, ona je romantična, samo joj je potrebno vreme da se opusti u vezi.

VAGA

Veza sa muškarcem u znaku Vage – njegova vladajuća planeta Venera obdarila je muškarca u znaku Vage sa više nego dobrim izgledom. Prekomerno romantičan, on je pravi umetnik u ljubavnim igrama. Partnerka će lako odgovoriti na njegovu strast i njegov šarm. Partnerstva obezbeđuju savršenu platformu na kojoj on može izraziti svoja osećanja. Muškarci u znaku Vage nekad imaju frustrirajuću sklonost da počnu da analiziraju svoja osećanja. Čak iako je tako, očekujte božanstvenu nepredvidljivost kod njega kada dođe do romanse i ljubavi. On će biti veoma spontan partner. Muškarac u znaku Vage će u svojoj potrebi za trajnim odnosom biti veran pravoj devojci.

Veza sa ženom u znaku Vage – ona je privlačna i inteligentna. Žena rođena u znaku Vage ne sumnja u svoj šarm, i ona će to iskoristiti kao svoju prednost, na tako suptilan način, da niko neće pogoditi šta ona u stvari smera. Ona je rođena za ljubav. Bez partnera, Vaga se oseća nekompletnom. Postoji takođe i opasnost da se ona vrlo lako i brzo zaljubi u samu ljubav. Trebalo bi da bude obazrivija pri izboru potencijalnih partnera. Greške napravljene u ljubavnom zanosu mogu dovesti do dubljih psihičkih posledica. Žena u znaku Vage je elegantna, privlačna i šarmantna. Izgleda kao da je ništa ne može izbaciti iz ravnoteže, sve dok se ne zaljubi. Nekad će biti sklona davanju i činjenju stvari, želeći da udovolji partneru. Ali nekad, jednostavno neće biti raspoložena ni da sasluša želje partnera.

ŠKORPIJA

Veza sa muškarcem u znaku Škorpije – ovo je muškarac koji se pojavljuje u većini ženskih romantičnih fantazija. Životinjska magnetska privlačnost Škorpije, privlači izobilje ženske pažnje. Ali on, u stvari, nije muškarac za romantične igre. On poseduje dosta samokontrole, ali ispod te hladne i kontrolisane spoljašnosti leži dosta moćnih emocija. Škorpija shvata svoje intimne odnose veoma ozbiljno, baš kao što to čini i sa svim ostalim aspektima svog života. On je ljubomoran ljubavnik. Veoma strastven u svojoj ljubavi, on takođe može pokazati svoju okrutnu prirodu, ako postoji razlog da posumnja da mu je partnerka neverna.

Veza sa ženom u znaku Škorpije – ona odiše tako veličanstvenim magnetizmom, da je sve što je potrebno da čini samo da diše, i muškarci će prosto izmileti iz svih ćoškova. Um joj je veoma britak, baš kao što joj je telo opčinjavajuće. Ona zna kako da svaku situaciju preokrene u svoju korist. Žena u znaku Škorpije je jako snalažljiva u ljubavnim odnosima. Za Škorpiju se kaže da je jedan od najseksepilnijih znakova Zodijaka. Ali je za Škorpiju tačno i to, da će biti odan i požrtvovan partner. Ona voli sa ogromnim intenzitetom. Kada ulazi u vezu, ona to ne radi tako olako. Ona će pažljivo odabrati budućeg partnera, i on će joj biti za ceo život. Ako ima razloga da bude ljubomorna, njen partner bi trebalo da se čuva. Pakao nije ravan besu prezrene Škorpije.

STRELAC

Veza sa muškarcem u znaku Strelca – život je zabava sa muškarcem u znaku Strelca. On je tako otvoren i iskren, da žena nema razloga da se pita i sumnja. Njegove partnerke će tačno znati gde im je mesto u njegovom društvu. Ako ga privuče neka žena, onda će joj to i reći. Mnoge žene privlači njegov dečački šarm. Možda neće biti ozbiljan u svojim vezama  na neki sentimentalan način, ali zna kako da iz njih izvuče ono najbolje. Za njega, raznovrsnost čini život zanimljivim. Njegov stav može biti slobodan, najblaže rečeno, ali on neće obećavati nešto što ne može da ispuni. Nijedna žena ne može reći da ju je prevario. Kada je spreman da se smiri, njegova partnerka mora deliti i njegova mnogobrojna interesovanja. Ona treba da mu bude i dobar prijatelj.

Veza sa ženom u znaku Strelca – žena rođena u znaku Strelca traži svoju idealnu ljubav. Možda ga nikad neće pronaći, ali će zato uživati u potrazi. Ona će biti hrabra i kreativna u romantičnim odnosima. Ona voli raznovrsnost, ali posesivan ljubavnik će je oterati. Strelac poseduje naivnu ranjivost koja budi zaštitničke instinkte kod suprotnog pola. Sklona je tome da privlači pogrešne tipove i vrlo lako dobija emotivne ožiljke. Uprkos svom ženskom šarmu, ova žena može biti iznenađujuće tvrdoglava, naročito ako je u pitanju njena lična sloboda. Njena ljubav je iskrena i prava.

JARAC

Veza sa muškarcem u znaku Jarca- on poseduje šarm jakog i mirnog tipa muškarca. Muškarac rođen u znaku Jarca je uvek tako smiren i pribran, da će neke žene shvatiti kao izazov da ga pokrenu emotivno. On uvek kontroliše sopstvene emocije. Da je on knjiga, mogli bi ga pouzdano proceniti po njegovim koricama. Njegov besprekoran izgled i ponašanje je upravo kao i njegov sam život – lep i uredan. Ovakav muškarac ozbiljno shvata svoje veze, ali zbog inhibirajućeg uticaja njegove vladajuće planete Saturna, ponekad neće izraziti svoje emocije na otvoren način. Njegovo ponašanje uopšte nije plahovito ili spontano. On svojim potencijalnim partnerkama nudi odanost i konstantnost. Pronaći će sreću sa ženom koja je iskren i pravi partner u svim aspektima njegovog života: i prijatelj kao i ljubavnica.

Veza sa ženom u znaku Jarca – poruka koju ona šalje jasno i glasno je: „Gledaj, ali ne diraj.“ Žena rođena u znaku Jarca ima hladnu glavu na ramenima, ne možete je prevariti cvećem ili laskanjem. Ona tačno zna šta želi od veze. Ona će strpljivo čekati da se pojavi pravi muškarac. Kada se bude osetila sigurno u vezi, tada će spustiti svoju odbranu. Može jako iznenaditi svojim hladnim i staloženim ponašanjem u javnosti, nasuprot strastvenom ponašanju u privatnom životu. Ona je praktična i neće imati problema da ubedi partnera u svoje tačke gledišta. Ona priželjkuje mirnu i predvidljivu romansu, bez scena u javnosti.

VODOLIJA

Veza sa muškarcem u znaku Vodolije – Vodoliju krasi neka vrsta tople spontanosti koja privlači interesovanje žena. U svojim vezama, on će brzo pokazati svoje nezavisne sklonosti ka tome da voli i svoju slobodu. Ako devojka nije spremna da ga kao takvog prihvati, onda može odmah početi da traži drugog muškarca. On neće imati vremena za partnerku koja ne deli njegova interesovanja. Njegova ljubavnica mora biti i dobar prijatelj. Vodolije neće biti strastvene, ili preterano emotivne u svojim stavovima o ljubavi. Njegova nepredvidljivost će ga učiniti uzbudljivim i hrabrim ljubavnikom danas, ali totalno nezainteresovanim sutradan. On nije tip muškarca za zahtevne, posesivne žene. Njegova partnerka mora biti nezavisna žena koja ima sopstveni život i interesovanja. On će biti iskren i odan partner.

Veza sa ženom u znaku Vodolije – žena u znaku Vodolije ima magnetski privlačnu pojavu koja opčinjava suprotan pol. Baš kao što je divna, isto tako je i inteligentna. Intelektualna veza joj znači mnogo više od seksualne kompatibilnosti. U ljubavi, ona će zablistati. Ova žena neće tražiti da joj se preterano iskazuje naklonost. Ali neće se dati ni prevariti lažnim ljubavnim izjavama. Ima nešto nedostižno kod Vodolija, i da održi njeno interesovanje, njen partner mora biti spreman da joj pruži nešto novo i uzbudljivo. Ona voli spontanost. Njen pristup ljubavi je više u obliku ideala i drame, nego praktičnosti. Romantika je svetinja za ovaj tip žene. Njen partner mora prihvatiti njenu nezavisnu ličnost.

RIBE

Veza sa muškarcem u znaku Riba – on je šarmantan i jednostavan za komunikaciju. Neverovatno je romantičan. Za neke žene, on ima neodoljivu privlačnost. Ribe imaju jake emocije i pokazaće nežno i osećajno razumevanje za svog partnera. Ali neće ni dozvoliti da neko iskoristi tu nežnu stranu njegove ličnosti. On zahteva dosta toga od svoje partnerke, ali možda neće biti u stanju da ispuni sva svoja obećanja data njoj. Čak iako je tako, on će biti iskren po pitanju svojih emotivnih potreba. Teško da će odustati od nje, jednom kada pronađe tu svoju pravu ljubav. Njemu je potrebno konstantno uveravanje i konstantna demonstracija privrženosti. Zauzvrat, očekujte romantičan, senzualan i strastven odnos.

Veza sa ženom u znaku Riba – ona poseduje određenu ranjivost koja magnetski privlači muškarce. Žena rođena u znaku Riba traži romantiku sa velikim slovom R. Ona poseduje duboke emocije i jako je ozbiljna što se tiče veza. Možda neće biti praktična i držaće se jednog partnera onda kada ga pronađe. Ona takođe instinktivno zna da ima dosta ljubavi da ponudi svom partneru. Žena u znaku Riba može biti prava vila kada se radi o romantici. Biće iskreno zainteresovana za potrebe svog partnera a zauzvrat će očekivati jako malo od njega. Ribe su veliki sanjari. Teško im je da ostanu nezavisne kada je u pitanju njihov ljubavni život. Burni izlivi emocija mogu izazvati nesporazume sa partnerom.