Horoskopski znaci - Natalna Karta - Izrada natalne karte, tumacenje, uporedni horoskop, sta me ceka u buducnosti

   

NAS radio CH

Najčitanije

Rak - ljubavni profil

Osobe rodjene u sazvezdju Raka treba prihvatiti kao romanticne dusice i hipersenzitivce, jer oni poseduju neznu i senzitivnu prirodu; i narocito izostrenu intuiciju. Naime, osobine koje na najbolji nacin opisuju njihov psiholoski profil su: naglasena emotivnost, preosetljivost, nesigurnost, plasljivost, emotivna povodljivost, romanticnost i senzitivnost.  Sazvezdjem ovog znaka upravlja Mesec i zbog toga se kaze: da su Rakovi – Meseceva deca.

Opširnije...

Rak podznak

Ukoliko je vaš horoskopski znakRak, a znate i tačno vreme rođenja pa možete utvrditi i podznak u ovom tekstu možete pročitati karakteristike vašeg znaka u kombinaciji sa podznakom.

Opširnije...

Rak opšte karakteristike

Rak je znak početka letnjeg horoskopa, kuća je Meseca i egzaltacije Jupitera na 15. stepenu. Kao svaki znak, podeljen je na tri dekanata. Prvi dekanat pripada Veneri, drugi Merkuru, treći Mesecu. Njegova priroda je hladna, vlažna, vodena i flegmatična. Pripadaju mu reptili, vodene životinje i drveće prosečne visine, a od ljudskog tela grudi, srce, stomak, bokovi i pluća.

Opširnije...

e-mail novosti

Ako želite da dobijate Astrološke novosti na vašu e-mail adresu, upišite Vaše ime i adresu u polje ispod i na taj način ste se prijavili.
Sve novosti koje obavljujemo na sajtu Ulepšajte budućnosti biće Vam dostavljene na adresu koju ste upisali. Hvala