Nedeljni horoskop od 30.04.do 06.05.2018. - Natalna Karta - Izrada natalne karte, tumacenje, uporedni horoskop, sta me ceka u buducnosti

   

NAS radio CH

Nedeljni horoskop od 30.04.do 06.05.2018.

U nedeljnom horoskopu prateći kretanje planeta i njihove aspekte opisujemo mogućnosti i poteškoće koje očekuju svaki horoskopski znak ponaosob.  Ovaj horoskop je odrađen na osnovu položaja vašeg Sunca.  Na svakog pojedinca određenog horoskopskog znaka ima više ili manje uticaja u zavisnosti od pozicije drugih Planeta u Natalnom horoskopu.

 

OVAN

Ljubav

Iako se Mars odvaja od Plutona, pa ćete lakše kontrolisati napade ljubomore koji vas povremeno obuzimaju, ipak nećete moći da budete mentalno potpuno stabilni kada je voljena osoba u pitanju. Partner ima svoje „trenutke“ koji vam jako smetaju, čini vam se da previše flertuje ili potencira na komunikaciji sa suprotnim polom, i non stop ćete imati utisak da nešto krije od vas. S druge strane, i voljena osoba može biti sumnjičava, pa se trudite da ne krijete bitne stvari od nje. Slobodni Ovnovi imaju mnogo poziva za druženje i izlaske i sigurno je da je pred njima nedelja koja će proteći u dobrom raspoloženju i interesantnim susretima. Dve osobe se trude da vam se što više približe i animiraju vas.

Posao

Neko rasterećenje i u poslovnom segmentu, ali i u odnosu sa nadređenima je nastupilo. Trenutno imate dobre poslovne pozicije i nemojte da ih uzdrmate ili pokvarite nekim neprimerenim rečima ili izbrzanim postupcima. U prevodu – tri puta razmislite pre nego što nešto uradite. Možda vam je dosta nekih ljudi i njihovih ponašanja i manipulacija ili tajnih igrica, ali to ne znači da trebate da „sečete“ svojim britkim jezikom onako kako vi to umete. Hladna glava i strpljenje doneće vam mnogo više.

Novac

Pun Mesec u polju koje vlada naplatom potraživanja, dugovima i kreditima govori o tome da je sada moguće pronaći izlaz iz situacija koje vas opterećuju.

Zdravlje

Sem mogućnosti za alergijske reakcije, koje su dosta izražene tokom ove nedelje, Ovnovi će biti skloni i kijavicama i prehladama.


BIK

Ljubav

Ako vam je do nekih površnih kontaktića, „lakih“ poznanstava, priče o svemu i svačemu sa suprotnim polom, onda je ova sedmica kao stvorena za vas. Ukoliko ste željni prave ljubavi, stabilnog odnosa i nekoga ko će pored vas biti i u dobru i u zlu, e onda ovaj period zaboravite. Takav neko se neće pojaviti. I da, nemojte da se u nekom trenutku „tripujete“ da ste pronašli ljubav svog života, kvadrat Venere i Neptuna magli vam oči i čini vas nepotrebno i bez ikakvih pravih osnova, romantičnim. Zato u provod, u neku avanturicu ili u druženje sa prijateljima–tu ćete proći super!Ukoliko ste u vezi ili u braku – nije neko savršeno vreme, ali kako je bilo ranije – sada ste još i odlično. Ne dumajte mnogo, boleće vas glava....

Posao

U poslu ste dobri, dokle god realno gledate na stvari i sa obe noge stojite na zemlji. Dok se ne zanosite nekim poslovnim dilovima koji će vam, evo preko noći, otvoriti put ka uspehu. Dok ne pokušavate da radite šest poslova u isto vreme. Oni preko puta vas, oni sa kojima ste u kontaktu ili sa kojima sarađujete pokušavaju da vam dušu izvuku na slamčicu. Ne dajte se. Nerviraju vas, ali verujte – njih još više nervira kada ste vi mrtvi hladni na njihove provokacije ili pritiske. Niko ne može da kulira druge tako kao vi...

Novac

Dragi Bikovi, priliva će biti. I neće biti ni malo loši. Mogu da idu i sa više strana. Sad vi gledajte da taj novac rasporedite kako treba. Da ne ode na kojekakve gluposti, nego na ono što je bitno.

Zdravlje

Sa načinom ishrane gledajte šta ćete. Sledeća slaba tačka vam je psiha. Držite vi nekako nervozu i stres pod kontrolom, ali povremeno vas baš opterećuje....


BLIZANCI

Ljubav

Sigurno je da ima problema u vašim partnerskim odnosima, ali oni se sada nekako mnogo lakše podnose. Vi se lepo okrenete svojim prijateljima, malo flertujete, malo se zabavljate, malo se opustite i sa društvom pustite „mozak na ispašu“ i ništa ne može da vas iznervira. Partner povremeno pokušava da vam skakuće po živcima, ali je trenutno slab u ovoj disciplini. Sve u svemu – jedna ok nedelja je pred vama, namestite osmeh na lice i uživajte u njoj! Ako ste slobodni, vreme vam je da se ulepšavate, da se smejete, da se družite i upoznajete nove ljude. Brige i probleme gurnite u neki stoti plan i dajte malo sebi oduška. Malo i ljubavišite, i javno i tajno...a možete i da sedite na dve stolice. Ma super!

Posao

Konačno ste malo živnuli i dokopali se jedne lakše nedelje. Jeste da vam je pun Mesec u polju koje vlada obavezama i dnevnim funkcionisanjem, ali šta sad. I do sada ste radili, niste znali gde udarate, ali vam je bilo u glavi katastrofa. Ove nedelje radite na isti način, ali ste bar opušteni, vedri i ništa vam nije teško. Teške ljude zaobilazite i ne dozvolite da vam kvare vašu psihičku nirvanu. Taman posla još i da se „upecate“ i da odreagujete na njihove provokacije. Radite, svoj mir nosite, i ne dozvolite im da ga kvare.

Novac

Sve bi bilo super po pitanju novca ove nedelje, da ne postoji jedna malecka mogućnost da neke pare izgubite ili da ih pustite niz vetar. Vodite računa o tome gde dajete i gde investirate.

Zdravlje

Još uvek ste u periodu kada treba biti obazriv prilikom svih fizičkih aktivnosti. Takođe, skoncentrišite se na poslu ili u domaćinstvu, da se ne biste povredili, posekli, udarili.


RAK

Ljubav

Pun Mesec u vašem polju ljubavi donosi pojačana dešavanja sa osobom koja vam je već neko izvesno vreme simpatija. Ako se sve kockice slože, ove nedelje bi se mogla i započeti jedna zanimljiva ljubavna priča. Ukoliko to ne bude slučaj, ne žalite – bar ćete imati zanimljive kontakte sa ovom osobom i polako utirati put ka nekim boljim i jačim dešavanjima između vas dvoje. Venera u vašem polju podsvesti i tajni u kvadratu sa Neptunom može neke od vas da pre odvede ka maštanju i sanjarenju, umesto ka akciji. Ukoliko ste zauzeti i želite prinove, bacite se na posao! Super trenutak da se naprave bebe! Generalno gledano – odnos sa partnerom je dosta korektan, ali biste trebali da budete otvoreniji jedno ka drugom.

Posao

Neke situacije na poslu su se razrešile ili primirile i sada se već funkcioniše lakše. No, to ne znači da možete baš da se raspustite i da zaboravite na komplikovan period koji je iza vas, jer se problemi mogu ponoviti. Imate odlične pozicije za jačanje saradničkih odnosa i proširivanje posla, pa ih iskoristite, ali budite maksimalno odgovorni i ažurni. U svaki, pa i najsitniji problem i obavezu se udubite i ne ostavljajte ništa nerešeno. Neki od vas dobijaju i novu poslovnu ponudu, moguće iz inostranstva.

Novac

Iako su vaši prilivi dosta stabilni, tokom ove nedelje možete imati povećanje troškova. Ili ćete se pak vi pomalo raspustiti i zaboraviti na umerenost....


LAV

Ljubav

Sa emotivnim ili bračnim partnerom ste tokom ove nedelje skroz ok. Negde ste pronašli kompromis po svim pitanjima koja su vam važna, funkcionišete zajednički i zajednički se borite sa životom i problemima na dnevnom nivou. Možda ovo baš i nije najushićujući period za vas dvoje, ali ste stabilni....a i to je nešto, zar ne? Ukoliko ste solo, Venera je u vašem polju društvenih dešavanja, okupljanja, internet konekcija. Startovaće vas neke nove osobe, vama će biti interesantno da ćakulate, da vodite lake razgovore i da malo opustite mozak. Da li će od svega ovog biti i neka konkretnija priča, to je već pitanje. Ali, ne mora odmah da bude ozbiljno, dovoljno je da vas ovakve priče oraspolože i donesu vam osmeh.

Posao

I poslovno – bolje je nego što je bilo. Ima tu i zanimljivih novih predloga, poslovnih ponuda koje su vam na prvi pogled interesantne, ima mnoštvo razgovora i susreta koji su obećavajući. Komunikacija se generalno gledano, dosta popravila i sada konačno imate stabilnije dogovore sa saradnicima i poslovnim partnerima. I vi lično ste se dosta stabilizovali, znate šta hoćete i ka tome i idete. Doduše, voleli biste vi da to sve ide mnogo brže ili da dobijete više, ali sada je takva situacija kakva je. A nije loša, ni malo.

Novac

Troškovi za kuću će vam „zapapriti čorbicu“ tokom ove sedmice, pa na finansijsku stabilnost ne možete računati....

Zdravlje

Svega je ove nedelje previše, samo je odmora premalo. Zato – gledajte svaki trenutak koji možete da uhvatite i da iskoristite da malo danete dušom....


DEVICA

Ljubav

Pun Mesec u polju komunikacije može delovati dvojako kod vas. Kod nekih Devica koje su u emotivnim vezama i brakovima doneće da posle dužeg perioda nađete kompromisna rešenja sa partnerom. No, postoje i slučajevi u kojima će baš ovaj aspekt pokrenuti i pojačati problematiku koja već postoji kod vas dvoje. Ukoliko tako nešto dozvolite, budite svesni da vaš problem može ići samo ka dodatnoj kulminaciji. Pokušajte ovo da predupredite. Što se tiče slobodnih pripadnika ovog znaka, evidentno je da ste nekom baš zapali za oko. Ništa to ne bi bio problem da ova osoba nije pomalo naporna i presirajuća i umesto da vas greje,samo vas hladi i čini da budete sve oprezniji.Za utehu–idu vam i nova poznanstva ove nedelje.

Posao

Nastavlja se period jakih dešavanja vezanih za poslovni segment, s tim što ćete kroz njega lakše proći nego do sada. Više optimizma i entuzijazma, ali i više snage i nesalomive volje tera vas napred, ali vam i donosi dobre rezultate. Vodićete tokom ove nedelje više pregovora, biti aktivni što se komunikacije sa saradnicima tiče i dani će vam prolaziti brzo. Hitri ste i ažurni u izvršavanju svojih obaveza i nećete više biti opterećeni nošenjem posla kući. Pred vama su uspešni poslovni dani, iskoristite ih na pravi način.

Novac

Mogućnost priliva iz više izvora stoji vam tokom ove sedmice. Pojedinim pripadnicima ovog znaka – i povišica.

Zdravlje

I fizički i mentalno ste dosta umorni i ovu nedelju iskoristite da se više odmorite i relaksirate. Budite što češće u prirodi.


VAGA

Ljubav

Tenzija je malo popustila u vašim bitnim emotivnim relacijama i tokom ove nedelje osećate rasterećenje u odnosu sa partnerom. Iskoristite ovaj kratak period predaha i pokušajte da oporavite i oživite vaš odnos. Doduše, još uvek će ispod površine titrati nepoverenje i ljubomora od strane voljene osobe, pa bi bilo dobro da joj ne dajete dodatnog povoda da razmišlja na taj način. Što se tiče slobodnih pripadnika ovog znaka, imate itekako dobre predispozicije za zanimljive kontakte sa suprotnim polom, i to uglavnom sa osobama koje su ili nešto mlađe od vas ili nose mladalačku energiju i polet. Kvadrat Venere sa Neptunom može neke od vas „poterati“ u pravcu intenzivnog, ali tajnog odnosa.

Posao

Povoljan poslovni period nastavlja se i dalje kod vas. Pravi je momenat da pokrenete neke nove dogovore ili poslovne priče, pogotovo ako ste u prethodnom periodu pokušavali nešto tog tipa, ali ste bili zablokirani ili neuspešni. Vaša vladarka u polju inostranstva, državnih i javnih ustanova, obrazovanja i proširenja poslovanja donosi vam da svaki posao otpočnete i završite sa lakoćom. Ukoliko ste planirali da otpočnete sa potpuno novim poslom ili projektom – poslednje pripreme su u toku. Krećite, ubrzo!

Novac

Odlična sedmica po pitanju finansija. Zaradama ćete biti više nego zadovoljni, vaše je samo da ne potrošite sve do poslednjeg cvonjka.

Zdravlje

Vreme je za sport, za rekreaciju. Izgovore više nemate, pokrećite se, sada je pravi trenutak za tako nešto! Bićete dobro.


ŠKORPIJA

Ljubav

Voljena osoba menja svoja ponašanja na dnevnoj bazi – u nekima od njih istinski uživate i prijaju vam, dok se kod drugih budi vaše nepoverenje i sumnjičavost. Komunikacija između je takođe promenljiva što vam dodatno izaziva nesigurnost. Ipak, trudite se da to ne pokažete, mada će pun Mesec u vašem znaku početkom ove nedelje baš doneti nestabilno raspoloženje. U drugom delu nedelje malo ćete biti mirniji. Što se tiče slobodnih Škorpija, neko vam kroz poslovni segment šalje signale o svojoj zainteresovanosti, ali kod vas postoji neka vrsta skepticizma i teško se otvarate. Postoji osoba koja vas fizički privlači, ali ona vam je trenutno neuhvatljiva ili je pak previše daleko od vas. U prevodu – slabo što se ljubavi tiče...

Posao

U velikoj meri ste raščistili sa nekim obavezama koje su vam donosile opterećenje ili oko kojih ste se nervirali. Ova nedelja vam je praktično „odmor za mozak“ jer ćete u njoj funkcionisati opuštenije i stabilnije. Ukoliko imate ideje o novim projektima ili proširenju postojećih poslova, sada je vreme i da ih pokrenete i aktivirate. Negde ste svesni svojih sposobnosti i snage, potrebno je samo da se angažujete , a imate i podršku onih koji su vam bitni. Posebno dobro će vam ići sve ono što je vezano za inostranstvo.

Novac

Sve vezano za finansije je više nego dobro tokom ove nedelje. Prilivima ćete biti itekako zadovoljni. Vodite računa samo na šta vam odlazi novac.

Zdravlje

Mogući su problemi sa probavom, ali i sa urinarnim traktom. Trudite se da budete aktivni, bavljenje sportom će vam prijati.


STRELAC

Ljubav

Nastavlja se period skladnijeg funkcionisanja sa emotivnim ili bračnim partnerom. Doduše, neki od vas duboko preispituju odnos u kojem su, ali bar više između vas i voljene osobe nema onih burnih svađa kakve su bile maltene svakodnevne u prethodnom periodu. Pogotovo se situacija smiruje od drugog dela ove sedmice. Slobodni će imati zaista lepe kontakte sa suprotnim polom. Izgleda da je u ovom periodu više osoba zainteresovano za vas. Neke od njih su tu od ranije, ali postoji šansa i za nova poznanstva, i to verovatno preko nekih proslava, zabava, društvenih dešavanja. Takođe, postoji mogućnost da vas prijatelj upozna sa nekim ko će od samog početka jasno staviti do znanja da ga privlačite..

Posao

Nedoumice i nesigurnost po nekim poslovnim pitanjima sada su dosta naglašeni, ali ćete uspeti da pronađete rešenje i pravi put u danima koji su pred vama. Fokusirani ste na postojeće projekte i saradnje, ali jednim okom tražite i nešto dodatno, ili mogućnost za proširenje poslovanja. Pregovori koje ste otpočeli konačno kreću nekim normalnijim tokom i lakše je doći do konkretizacije. Ipak, pre nego što uložite finansijska sredstva, trebalo bi dobro razmisliti i proveriti trenutno stanje na tržištu.

Novac

Malo ste živnuli po pitanjima novca, ali i vaša zabrinutost i opterećenost troškovima i dugovima još uvek je jako prisutna.

Zdravlje

Sem stresa, koji je nekako postao vaš „saradnik“ na dnevnoj bazi, tokom ove sedmice trebalo bi obratiti pažnju na grlo.


JARAC

Ljubav

Najviše ste usmereni na sebe, na svoje potrebe i način funkcionisanja, ali ne izostavljate partnera iz svojih dnevnih aktivnosti, tako da ste i na dalje u periodu relativnog mira i stabilizacije. Možda voljenoj osobi baš i nije pravo zbog nekih vaših ponašanja i može odreagovati pritiskom na vas, ali ovo je nešto što je kratkotrajno i neće uticati na dalji tok vašeg odnosa. Ukoliko ste slobodni, svakako je da imate harizmu, posebna aura magnetizma se vije oko vas, ali ne otvarate se prema suprotnom polu. Čak dve osobe mogu sada pokazivati interesovanje za vas, jedna koju već izvesno vreme poznajete i neko nov ko vam dolazi preko poslovnog segmenta. U komunikaciji ćete dati prioritet onoj prvoj.

Posao

Mnogi od vas u ovom periodu pokušavaju da pokrenu neki nov posao ili projekat i to vam neće ići ni malo loše, uprkos povremenim zastojima ili nervozi, bilo kod vas, bilo kod onih sa kojima ste u kontaktu. Takođe, i postojeći poslovi su ušli u jednu mirniju fazu, tempo dešavanja se smanjio i lakše funkcionišete na dnevnoj bazi. Ako radite ili pokušavate da ostvarite saradnju sa strancima, tu je dosta dobrih situacija za vas, ali ipak budite na malom oprezu, jer postoji mogućnost nesporazuma i zabuna.

Novac

Prilivi su stabilni i postojani, a ove sedmice ćete imati manje troškova nego inače. Možete da se makar na kratko, opustite.

Zdravlje

Uglavnom ste skloni alergijskim reakcijama. Kod pojedinih Jarčeva mogući su i stomačni virusi. Takođe – blaga anksioznost ili nemir u prvom delu nedelje.


VODOLIJA

Ljubav

Generalno gledano – trenutno nema nekog većeg opterećenja u emotivnim vezama i brakovima kod Vodolija. Sve funkcioniše nekim normalnim, ustaljenim tempom i po tom pitanju možete biti mirni. Ono što je malo problematično jeste što se neko iz prošlosti može aktivirati kod vas, javiti vam se i predložiti susret, a vi ćete doći u iskušenje i da ga prihvatite. Čak i da prošlost nije aktuelna, postoji velika šansa da upoznate nekog ko će vam biti vrlo interesantan i sa kim ćete želeti da nastavite kontakt i na dalje. Iako se tokom ove sedmice ništa konkretno neće dogoditi, postoji velika šansa da u narednom periodu dođe i do toga....Razmislite da li vam je to potrebno. Slobodne Vodolije istinski uživaju u ovoj nedelji, zabave i provoda imate na sve strane, a tu su i neki zanimljivi i inspirativni ljudi koji vam skreću pažnju na sebe.

Posao

Pravi je trenutak da se neke poslovne ideje i planovi o novitetima i realizuju. Dosta ste razmišljali, vagali, analaizirali – sada je već vreme za akciju. Generalno gledano – poslovno ste trenutno dosta dobro, jeste okupirani nekim situacijama i problemima, ali lako uspevate da pronađete rešenje za njih. Pun Mesec u vašem polju karijere označava da ste u periodu kada je lako doći do pravih poslova, dogovora, a takođe vam daje stabilnost i čvrste pozicije. Sa autoritetima ćete imati vrlo dobar odnos ove sedmice.

Novac

Koliko god da se novca slije u vaše džepove tokom ove nedelje (a to neće biti male sume), vama će biti potrebno još. Šta da vam kažem – radite, zaradite.

Zdravlje

Promenljiva raspoloženja će biti prisutna tokom ovog perioda. Kod nekih od vas – i meteoropatske reakcije.


RIBE

Ljubav

Ukoliko ste slobodni, društvene mreže i kontakti sa prijateljima daju vam mogućnost poznanstva sa nekim novim u vašem životu. Sve ono što je daleko privlači takođe vašu pažnju, pa neki od vas mogu ostvariti poznanstvo na putu, ili se pak zainteresovati za osobu koja je često u pokretu ili dolazi sa nekog dužeg putovanja. Pun Mesec, koji vlada vašim poljem ljubavi ove je nedelje u konjukciji sa Jupiterom, pa vam itekako daje priliku za pokretanje emotivnih dešavanja, ali i za jačanje događaja sa već postojećim simpatijama. Što se tiče onih koji su zauzeti, malo ćete biti promenljivog raspoloženja prema partneru, ali generalno gledano – trenutno ne funkcionišete loše. Ovo vam je sedmica za opuštanje mozga...

Posao

Unapređenje ili bitno popravljanje pozicija, možda jače proširenje poslovanja, stoji onim Ribama koje rade sa inostranstvom ili za državne i javne ustanove. Ni ostali neće proći tako loše ove sedmice, jer je obaveza nešto manje, a i poslovno okruženje je mirnije i stabilnije. To ne znači da ćete imati manje posla, ali znači da ćete uspeti da ga obavljate na jedan organizovaniji, funkcionalniji i lakši način. Samo u dogovorima i saradnji sa ženama obratite nešto više pažnje – tu može dolaziti do nesporazuma.

Novac

Trenutno ste zadovoljni svojim finansijskim statusom. Neki od vas će poželeti da tokom ove nedelje i uplate letovanje ili organizuju sebi neko kraće putovanjce...

Zdravlje

Problemi sa varenjem su vam slaba tačka tokom ove sedmice. Ostalo bi trebalo da funkcioniše baš kako valja...


e-mail novosti

Ako želite da dobijate Astrološke novosti na vašu e-mail adresu, upišite Vaše ime i adresu u polje ispod i na taj način ste se prijavili.
Sve novosti koje obavljujemo na sajtu Ulepšajte budućnosti biće Vam dostavljene na adresu koju ste upisali. Hvala