Nedeljni horoskop od 09.01. do 15.01.2017. - Natalna Karta - Izrada natalne karte, tumacenje, uporedni horoskop, sta me ceka u buducnosti

   

NAS radio CH

Nedeljni horoskop od 09.01. do 15.01.2017.

U nedeljnom horoskopu prateći kretanje planeta i njihove aspekte opisujemo mogućnosti i poteškoće koje očekuju svaki horoskopski znak ponaosob.  Ovaj horoskop je odrađen na osnovu položaja vašeg Sunca.  Na svakog pojedinca određenog horoskopskog znaka ima više ili manje uticaja u zavisnosti od pozicije drugih Planeta u Natalnom horoskopu. Za lični nedeljni horoskop možete nas kontaktirati  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

OVAN

Ljubav

Neke emotivne „pričice“ se mogu u ovoj sedmici pokrenuti kod slobodnih Ovnova, ali je zaista malo verovatno da bi ovo moglo biti nešto trajnijeg karaktera. Najviše vas privlače osobe koje u vama bude čulnost i seksualnost, a neki od vas se mogu okrenuti i onima koji su zauzeti. Neke priče mogu ostati „samo za jednu noć“. Ako tražite pravu ljubav – ne zanosite se, ove nedelje su slabe šanse da ćete je i pronaći. Kod zauzetih pripadnika ovog znaka, postoji velika opterećenost poslovnim i materijalnim segmentom. Jednostavno – ne možete sada dati voljenoj osobi dovoljno vremena i pažnje, mada pokušavate i trudite se. Istina je da će se kod pojedinih od vas partneri u početku naljutiti i „dići nos“, pa čak i napraviti svađu, ali ipak će shvatiti da u ovom trenutku jednostavno – dajete svoj maksimum.

Posao

Ovo u poslovnom segmentu može biti nedelja puna kotradiktornosti. S jedne strane, Merkur, koji vlada poljem komunikacije, dogovora – kreće direktnim hodom i izgledaće da neki od vaših planova konačno mogu početi da se realizuju. S druge strane pak – neizvesnost u poslovnom segmentu kao da postaje sve veća – neke situacije vam uopšte nisu jasne, a niste načisto ni koliko možete verovati ljudima koji su uključeni u celu priču. Možda bi bilo najbolje da ipak ne povlačite neke konkretnije poteze kada su dogovori u pitanju i da sve ostavite za narednu sedmicu ili drugi deo januara meseca.

Novac

Sve što je vezano za investiranje, ulaganje trenutno je skopčano sa određenim nejasnoćama ili mutnim situacijama, pa vam se ne savetuje da brzate po ovom pitanju. Troškovi se pojačavaju.

Zdravlje

Kao da nikako ne uspevate da izađete iz začaranog kruga kada je fizičko i psihičko zdravlje u pitanju. Mentalna opterećenost stoji, ali stoji i dalje dosta slab imunitet koji može popustiti i pod najmanjim prehladama. Vodite računa o sebi.


 

 

     BIK

Ljubav 

Vladarka vašeg znaka Venera, ove sedmice ide u konjukciju sa Neptunom u znaku Riba. Pojačan zanos, romantika, ali i ružičaste naočare na nosu, pa je pitanje koliko možete biti objektivni kada su osobe koje vam se dopadaju u pitanju. Neki od vas će upasti u sanjarenja, maštanja, tražiti svoj ljubavni ideal, dok se drugi mogu platonski zaljubiti...ili se pak istripovati da su „zatreskani“ u nekoga ko im je prijatelj. Ovo jesu dani ispunjeni velikim emocijama, ali je zaista pitanje koliko su one realne, pa budite dobri i potrudite se da malo sačuvate svoje srce. U emotivnim vezama odnos između vas i partnera sada može biti korektan i tu ne bih ništa posebno dodavala. Ono što mi „bode oči“ jeste mogućnost da neki od vas popuste pod udvaranjima jedne osobe i da se nađu u vrlo komplikovanom, tajnom odnosu.

Posao

Ulazite u ovu sedmicu sa direktnim kretanjem vladara polja posla i novca, Merkura. Iako će neki od vas smatrati da je sada pravi trenutak da počnete sa realizacijom planova i dogovora, ipak vam se savetuje da sa nekim konkretnijim potezima ne žurite. U ovom periodu može doći do nekih promena u dogovorima, koje će inicirati druga strana, pa sačekajte – dajte sebi dovoljno vremena da ovo proverite i vidite da li vam uopšte ide na ruku. Osobe sa kojima sarađujete na dnevnoj bazi mogu pokazati neke lošije strane svog karaktera – moguće je da vam neke od njih rade i iza leđa.

Novac

Novac vam u ovom periodu klizi iz ruku, pa ćete se i sami povremeno zapitati – gde nestadoše pare iz novčanika? Ne ulažite, ne investirajte, ne bavite se nekim finansijskim muljažama – nećete profitirati.

Zdravlje

Postoji velika šansa da odreagujete na neku hranu ili piće. Moguća su trovanja, alergijske reakcije. Energetske snage vašeg organizma su na prilično niskom nivou i biće vam potrebno više odmora nego inače. Ispoštujte svoje telo – relaksirajte se.


 

BLIZANCI

Ljubav

Kod slobodnih Blizanaca primetna je zaintersovanost za osobu koja vas jako intrigira, ali i zbunjuje svojim ponašanjima. Kao da igra sa vama „vruće-hladno“ igrice – čas vas otvoreno muva, čas se u potpunosti povlači i nestaje. Primenjuje vaše taktike, što je čini još privlačnijom u vašim očima. Možda ćete uspeti da ostvarite ljubavni kontakt u drugom delu sedmice. U emotivnim vezama i bračnim zajednicama trenutno je promenljiva situacija. U jednom momentu se partner ponaša čudno, preterujući u nekim svojim zahtevima prema vama, a kada se on malo primiri – vi preuzmete „ulogu“ i počnete da se ponašate drugačije od vašeg uobičajenog ponašanja. Trebaće vam vremena da se „pronađete“, ali je dobro što ovo neće dovesti do nekih rasprava i napetih odnosa između vas. Samo nerazumevanje.

Posao

Dva bitna planetarna dešavanja za vas ove sedmice – direktno kretanje vladara vašeg znaka, Merkura i pun Mesec u polju posla i novca. Da se razumemo – ovo ne znači da će se situacije u ovim segmentima promeniti preko noći, ali definitivno označava period zastoja i tapkanja u mestu koji je prisutan već neko vreme. Ove sedmice do vas može doći i zanimljiva poslovna ponuda – iako možete biti „povučeni“ da je prihvatite odmah, ipak vam se savetuje da sebi date makar dan dva za razmišljanje. Bilo bi dobro da tokom ove nedelje održavate i korektan odnos sa osobama koje su vam nadređene.

Novac

Mogući su pojačani troškovi. Novac će vam odlaziti na neke stvari koje definitivno niste planirali. Ne razbacujte se sa onim što imate – nije vreme za ulaganja i investicije.

Zdravlje

Period nije baš najsjajniji kada je zdravlje u pitanju. Vi se češće nego inače osećate umorno i iscrpljeno. Neke tegobe koje niste odležali kako treba, sada se mogu vratiti.


 

 

RAK

Ljubav

Sredinom sedmice možete osetiti da je pravo vreme za pokret ka jednoj osobi koja vas jako privlači i interesuje. Pre toga ćete biti u velikim razmišljanjima – pokrenuti se ili čekati inicijativu druge strane? Svesni ste da obostrana zainteresovanost postoji, ali vam nije jasno šta ova osoba čeka..zato ćete „preuzeti stvar“ u svoje ruke – stoji vam velika mogućnost da do kraja nedelje ostvarite konkretnija dešavanja u ovoj priči. Pun Mesec u vašem znaku i polju ličnosti pokrenuće veću aktivnost sa vaše strane prema voljenoj osobi ili bračnom partneru. Smatrate da je pravi trenutak da se neke stvari između vas dvoje raščiste. Kod pojedinih parova ovo može prouzrokovati prilično burna dešavanja – moguće je da dođe čak i do odvajanja. Pokušajte da ovo „raščišćavanje“ ne ugrozi vaše emotivne relacije.

Posao

Nervoza i napetost biće prisutni i u poslovnom segmentu. Ipak, ova pojačana energija može dovesti do toga da se neke situacije konačno pokrenu i krenu ka rešavanju ili realizaciji. Vi smatrate da više nema vremena za čekanje i tako ćete se i ponašati. Iako ćete neke obaveze privesti kraju ove nedelje, ipak će to ići kroz problematičan odnos sa kolegama. Ako se bavite privatnim biznisom, budite oprezni. Neki vaši potezi mogu prouzrokovati napetost sa poslovnim partnerima i klijentima. Ne uplićite se u bilo kakva veća finansijska ulaganja, osim ako ulažete u reklamu. Ipak, i tu budite umereni.

Novac

Mogući su gubici u finansijskom sektoru ako budete neoprezni. Kontrolišite svoje troškove, a kontrolišite i svoju potrebu da potrošite sve do poslednjeg dinara.

Zdravlje

Uglavnom tegobe prolaznog karaktera, koje se kod starijih vezuju za stomačni deo, ali i za kičmu. Mlađa populacija Rakova može imati probleme sa apetitom ili spavanjem.


 

 

LAV

Ljubav

Ako ste slobodni, vaše interesovanje je trenutno usmereno na više osoba. Čas se okrećete ka nekome koga poznajete duže vreme i sa kim se odavno muvate, čas vašu pažnju privlače nove osobe koje vam ulaze u život. U suštini – „skačete“ sa „jedne na drugu temu“. Od svega ovoga moguće je da ne uradite ama baš ništa, najviše iz razloga što ni vi verovatno niste zainteresovani za nešto konkretnije – pre se igrate nego što zaista želite da osvojite neku osobu. U vašim emotivnim relacijama je primetna nervoza, koju najviše vi unosite u odnos. Partner pokušava da vam se prilagodi, ali to je sada maltene pa neizvodljivo. Ako nemate nameru da dovedete do nekih sukoba i besmislenih rasprava, mogli biste da razmislite o tome da malo iskulirate. Zapitajte se šta vam je u stvari i šta je ono što želite...

Posao

Sve vas u poslovnom segmentu „žulja“. Ne prijaju vam neke osobe, ne prijaju vam situacije koje kao da su se zabetonirale i ne pomeraju se sa mrtve tačke. Doduše, ne prija vam ni to što vidite da neke vaše kolege napreduju dok vi stagnirate, i to najviše iz razloga što igraju „prljavu igru“ – mogu prebacivati odgovornost za neke pogreške na vas ili pak pripisivati vaše zasluge za sebe. Pun Mesec u polju podsvesti dovešće do toga da neke stvari sami sa sobom rešite i pomoći vam da spoznate na koju stranu i ka kojim osobama morate da se okrenete. Spremni ste da funkcionišete na potpuno drugačiji način.

Novac

Istina je da se finansijska situacija neznatno popravila, ali nemojte ovo da odmah uprskate. Povucite ručnu kočnicu kada su vaši lični troškovi i kupovine u pitanju. Ne pozajmljujte novac drugima, više je nego izvesno da vam ga neće vratiti.

Zdravlje

„Klackalica“ kada je imunitet u pitanju se nastavlja i dalje. Potrebno je da ozbiljno razmislite o tome da neke svoje navike promenite. Možete imati problema i sa spavanjem. Nervoza.


 

 

DEVICA

Ljubav

Slobodne Device bi tokom ove sedmice mogle „pasti“ pred velikom inicijativom jedne osobe i „napadom strasti“ kojoj neće moći tek tako da se odupru. Polje ljubavi je vrlo aktivno i izvesno je da se neke priče mogu pokrenuti – najviše mi izgleda da je ovo neko koga već duže vreme poznajete i sa kim ste već bili u nekom povremenom muvanju ili začikavanju. U kom bi pravcu ovo sve išlo, dosta je nezgodno utvrditi, jer se vidi da postoje određene prepreke da bi odnos mogao funkcionisati nesmetano na duže staze. U vašim emotivnim vezama i brakovima malo je verovatno da će biti mirno i skladno tokom ove nedelje. Bar ne u prvom delu nedelje, tačnije do vikenda – jer ćete i vi i partner biti u promenljivom raspoloženju, vrlo često spremni na rasprave i tenziju. Kasnije će sve polako doći na svoje mesto...

Posao

Nije takođe vreme da neke svoje ideje i planove podelite sa drugima – postoji mogućnost da vas neko iskoristi. Ako očekujete da neka osoba ispuni svoje obećanje i pomogne vam, moguće je da će se ovo prolongirati za narednu nedelju.

Novac

Obaveze koje ste zaboravili ili neka plaćanja koja ste zapostavili u proteklom periodu, sada će definitivno doći na dnevni red. Spremite se da izvadite poveću sumu iz svog džepa.

Zdravlje

Poboljšanje u zdravstvenom segmentu. Možda još uvek niste u potpunosti „svoji“, ali evidentno je da se imunitet popravlja, a da neke tegobe koje su vas mučile polako nestaju. Oni kojiimaju problema sa kičmom, još uvek moraju da im se posvete.


 

 

VAGA

Ljubav

Konjukcija vaše vladarke Venere sa Neptunom može doneti kojekakve zanimljive, ali i tajne petljancije slobodnima. Možete se platonski zaljubiti u nekog, možete biti u nekom svom svetu fantazije i maštanja, može vas (pomalo bezrazložno) u potpunosti opčiniti jedna osoba za koju ćete smatrati da je maltene pa vaša srodna duša.....a možete se upetljati i u tajni odnos sa zauzetom osobom. Šta god da se od ovoga bude dešavalo, teško je da ćete uspevati da budete realni, kao što vi to inače jeste. No, i ovaj će aspekt i ova sedmica brzo proći. U emotivnim vezama i brakovima najbolje je ovaj aspekt okrenuti kroz romantiku i nežnost prema voljenoj osobi. Doduše, ja moram priznati da on itekako može označiti da biste tokom ovog perioda mogli napraviti neki „kiks“ i dozvoliti sebi da započnete tajnu vezu...

Posao

Em ništa vama nije jasno šta se to na poslu dešava, kao da su svi počeli da pričaju stranim jezikom, pa nikako da se sporazumete, em je vaša koncentracija na nuli. Drage moje, postoji predispozicija da brljavite sve u šesnaest, pa vam toplo savetujem da šest puta razmislite pre nego što donesete neku odluku...ili da makar pitate nekoga ko je realniji za savet. Može biti i podmetanja u poslovnoj svakodnevici i toga da vi shvatite da vas neko od kolega obmanjuje i laže. Takođe, možete smatrati da jednu ideju ili posao treba realizovati „koliko odmah“, ne videći da je to potpuno neisplativo...

Novac

Novca ima i u tome nije problem. Problem je što vi možete ući u gubitke na raznorazne načine – ili uložiti u nešto što je isplativo, ili vam se čak može dogoditi da novac izgubite ili da vam ga ukradu.

Zdravlje

Laki gubici energije, nedefinisan umor, padovi pritiska, pospanost. Kod nekih od vas može doći do trovanja – bilo alkoholom, hranom, lekovima. Jedna sedmica koju ćete maltene prespavati.


 

 

ŠKORPIJA

Ljubav

Slobodne Škorpije sada mogu sebi dozvoliti da ih zanese jedna osoba i to u tolikoj meri da u potpunosti „izgubite kompas“. Neće vam biti ni malo važno da li je starija od vas, mlađa, da li je zauzeta ili ne, pa čak ni ako budete svesni toga da je ceo ovaj odnos na „klizavim temeljima“ – to vas neće sprečiti da se prepustite dešavanjima. Jednostavno, vaša je potreba za nečim što makar liči na emociju, ali i za strašću u ovom periodu ogromna i jednostavno ćete dozvoliti toj potrebi da vas u potpunosti savlada. U vašim emotivnim vezama i brakovima u ovom je periodu dosta toga konfuzno, skriveno, nejasno. Ili vas dvoje izbegavate da pričate o nekim temama i pravite se da nemate nikakvih problema, ili ste pak oboje u nekim svojim mislima – možda okrenuti i ka drugim osobama. Mogućnost tajnog odnosa stoji i vama.

Posao

Neke situacije u poslovnom segmentu uspevate da rešite i možete da se po ovom pitanju opustite. Obavili ste sve razgovore koji su vam bili bitni, sredili dokumentaciju i ispoštovali obaveze koje ste imali a koje su se razvukle više od onoga što ste očekivali. Doduše, sve će ovo ići „na mišiće“, najviše iz razloga što vi pokušavate da obavljate sto stvari odjednom i nemilice rasipate svoju energiju. No, rešili ste da sve privedete kraju i nemate nameru da stanete, pa makar išli i preko svojih granica. Ako ste zbunjeni ponašanjima nekih svojih saradnika, potrudite se da ne delate, već pratite šta se dešava – možda neko zaista radi protiv vas, kao što to u sebi mislite.

Novac

Novčana situacija je relativno stabilna. Doduše, nemate onoliko novca koliko biste želeli, ali da malo „uštinete“ sebe kada su troškovi u pitanju, verovatno biste funkcionisali bolje.

Zdravlje

Moguće su sportske povrede, ali i padovi – pa vodite računa da se ne okliznete. Imuniitet jeste bolji nego ranije, ali još uvek to nije u potpunosti kako treba.


 

 

STRELAC

Ljubav

Vi ste trenutno sami sa sobom u neskladu. U isto vreme želite da budete sa jednom osobom, čeznete za tim da je osvojite... dok sa druge strane – ne želite nikakvu formu obavezivanja ili ograničavanja svoje slobode i individualnosti. U suštini – hoćet da radite stvari na svoj način. Da se razumemo – onda vi niste za vezu. Onda je bolje da budete samo u komunikaciji ili povremenom kontaktu sa nekim. A za ljubav – sačekajte da vam se neke stvari u glavi razbistre. U vašim emotivnim i bračnim relacijama dosta toga može biti problematično ili nejasno tokom ove nedelje. Vi više pažnje poklanjate svom poslovnom segmentu i svojim ličnim ciljevima nego odnosu sa partnerom. Takođe, postoje neke situacije koje i vi i voljena osoba skrivate jedno od drugog. Na duži rok – ovo neće moći da funkcioniše ovako...

Posao

Vašim ozbiljnim poslovnim partnerstvima, ali i poljem pozicije i karijere vlada planeta Merkur, koja je konačno krenula direktnim hodom. Da, ovo definitivno označava da će period stagnacije i blokade ostati iza vas i da ćete u narednim danima moći da uradite po pitanju posla mnogo više nego do sada. No, ovo neće ići bez problema i stresa, ali čini mi se da ste na to već oguglali – kao da je nervoza postala pa maltene sastavni deo vašeg života. Očekujte da će se zaista velika količina obaveza odjednom sručiti na vas. Biće vam problem da se organizujete, ali pokušajte da rešavate stvari jednu po jednu.

Novac

Manjak novca u novčaniku će biti osetan. Prilivi jesu stabilni, ali su troškovi otišli „nebu pod oblake“. Takođe, postoji potreba da pokrijete neka zaostala dugovanja.

Zdravlje

Previše se lako iscrpljujete, a gubitak energije će biti teško nadoknaditi. Pokušajte, pravilnom ishranom i odmorom. Starijima – veće tegobe sa kičmom, kukovima, zglobovima.


 

 

JARAC

Ljubav

I pored jake privlačnosti prema jednoj osobi, slobodni Jarčevi kao da sami sebe sputavaju u nekom konkretnijem delovanju. Ili je pak vaša usmerenost na lične ciljeve i probleme toliko velika da sada ne možete da vodite računa još i o emotivnom životu. Nemojte da se sve svede samo na maštanje i razmišljanje o osobi koja istinski želi da bude sa vama. Bilo bi dobro da se konačno odlučite i napravite neki potez....Pun Mesec u vašem polju ozbiljnih emotivnih i bračnih partnerstava može delovati prilično nezgodno na vaše emotivne relacije. Itekako je moguće da dođe do ozbiljnijih problema u odnosu sa voljenom osobom, a kod nekih čak i do prekida odnosa. Ukoliko želite da ovo sprečite – savetujem vam da pokušate da celu situaciju smirite – kroz razgovor sa partnerom pokušajte da dođete do rešenja.

Posao

Ne možete odjednom na sto strana, koliko god bili sposobni. I ne možete ni na koji način rešiti sve probleme koji vam stoje u poslovnom segmentu. Što se više budete rasipali, manje ćete postići, pa bih vam toplo savetovala da napravite kakav takav plan i organizujete se. Morate odrediti šta je prioritetno i usmeriti se samo na tu oblast. Ako dobijate obećanja ili ponude koje vam deluju savršeno, zapitajte se da li je sve to jedna velika šarena laža. Ne zanosite se nekim ljudima koji vam tvrde da imaju rešenje za sve vaše probleme i nude vam poslove za koje i sami negde u sebi znate da su dim i magla 

Novac 

U drugom delu sedmice stoje mogućnosti za neke prilive koje željno iščekujete. Ipak, oni neće biti dovoljni da se osećate sigurno i stabilno...

Zdravlje

Funkcionišete pod adrenalinom, što će vam doneti da ste u jednom momentu puni energije, a već u sledećem kao izduvan balon. Stoji mogućnost povreda u nepažnji ili brzini


 

 

  VODOLIJA

Ljubav

Slobodne Vodolije „brljekaju“ na sve strane i uživaju u tome. Vaša pažnja sada ne može biti usmerena samo na jednu osobu – ne, ne – mora tu biti više njih u različitim „fazama“ osvajanja. Videćete se sa nekim koga čekate već duže vreme, ostvarićete jači kontakt i sa jednom osobom preko prijatelja ili društvenih mreža, a rekla bih da je tu i neko preko posla. Sve u svemu – opšta zbrka u kojoj se vi itekako snalazite. Čak se može dogoditi i jedan impulsivan kontakt i seksualni susret. Pa vi birajte šta ćete....U vašim emotivnim i bračnim relacijama izgleda da je došlo vreme da vi i partner ponovo upadnete u svoj stari fazon funkcionisanja – red divote i lepote, red svađa od kojih se ori kuća. Oboje ste nervozni, oboma stoji neka problematika u poslovnom segmentu i nije ni čudo što ste ovoliko napeti. No, kao i kod svake vaše svađe – sve će to biti kratkotrajno. Bura u čaši vode...

Posao

Pun Mesec je ove sedmice u vašem polju svakodnevice, obaveza, odgovornosti, odnosa prema kolegama. Stvari idu ka kulminaciji u ovim sektorima a vi povremeno nećete znati gde vam je glava i na koju ćete stranu pre. Hajde što na jedvite jade uspevate da završite redovne obaveze, ali stižu i one na koje nikako niste računali. Pored toga, poslovni partneri i saradnici traže od vas nemoguće stvari ili vam postavljaju takve uslove i rokove da vam se diže kosa na glavi. Mora ovde biti malo turbulencije, to svakako stoji – ali, za divno čudo – vi izgleda najbolje i najbrže funkcionišete kada ste pod presijom...

Novac

Nije vreme za neka veća finansijska ulaganja, jer se mogu pokazati kao neisplativa. Možete sebe uvesti u problem ukoliko budete razbacivali novac na sve strane, a da ne pričam i o mogućnosti da neke pare izgubite ili da vam ih ukradu. Budite malo oprezniji...

Zdravlje

Pa, neke tegobe sada svakako mogu dostići svoju kulminaciju. Očigledno je vreme da zdravstvenom segmentu posvetite više pažnje. Problemi sa stomačnim delom i mlađima i starijima.


 

 

RIBE

Ljubav

Pun Mesec u vašem polju ljubavi tokom ove sedmice dovešće do kulminacije nekih situacija sa osobom koja vam se dopada. Moguće je da tokom ove nedelje započnete emotivnu priču, ali zbog konjukcije Venere i Neptuna u vašem znaku, koja itekako može doprineti da neke stvari ne vidite jasno, dobro razmislite da li je osoba koja vam se dopada baš za vas. Naročito ako nema rešen svoj emotivni status. Vi se možete zaneti, i to je više nego jasno, ali je pitanje – do kada će ovaj zanos i trajati? U ljubavnim vezama i bračnim relacijama vi trenutno funkcionišete samo po osećaju. U prevodu – kada ste zadovoljni i mirni, ponašate se prema voljenoj osobi kao da je jedina na ovom svetu, a kada ste nervozni i napeti – svadljivi ste ili pak manipulativni. Takođe, u ovom periodu možete neke bitne stvari skrivati od voljene osobe.

Posao

Računajte na to da ova sedmica mora doneti nervozu i napetost. Odnosi sa kolegama neće biti baš najsjajniji, ali ste vi u takvom periodu da se itekako možete izboriti za svoja prava. Sve ono kroz šta ste prošli u višemesečnom periodu unazad vas je naučilo važnim lekcijama – između ostalog –da se zauzmete za sebe i svoje ciljeve. Takođe, shvatili ste da vam nikako ne ide u prilog da budete u potpunosti otvoreni prema drugima i da ljudi koriste vašu dobrotu. Zato ćete ove sedmice itekako umeti da okrenete stvari u svoju korist. Malo proračunatosti i manipulativnosti vam neće škoditi...

Novac

Možda bi i bilo više novca, da ga vi ne spiskate onog momenta kada ga dobijete. Da, znam da neke račune i troškove treba podmiriti, ali sigurna sam da za jedan deo novca uopšte ne znate gde je otišao i na šta ste ga potrošili...

Zdravlje

Vrlo promenljiva situacija u zdravstvenom segmentu. Čas ste super i ne fali vam ništa, a već u sledećem momentu – samo biste jeli i spavali.


 

e-mail novosti

Ako želite da dobijate Astrološke novosti na vašu e-mail adresu, upišite Vaše ime i adresu u polje ispod i na taj način ste se prijavili.
Sve novosti koje obavljujemo na sajtu Ulepšajte budućnosti biće Vam dostavljene na adresu koju ste upisali. Hvala