Nedeljni horoskop od 12.12. do 18.12.2016. - Natalna Karta - Izrada natalne karte, tumacenje, uporedni horoskop, sta me ceka u buducnosti

   

NAS radio CH

Nedeljni horoskop od 12.12. do 18.12.2016.

U nedeljnom horoskopu prateći kretanje planeta i njihove aspekte opisujemo mogućnosti i poteškoće koje očekuju svaki horoskopski znak ponaosob.  Ovaj horoskop je odrađen na osnovu položaja vašeg Sunca.  Na svakog pojedinca određenog horoskopskog znaka ima više ili manje uticaja u zavisnosti od pozicije drugih Planeta u Natalnom horoskopu. Za lični nedeljni horoskop možete nas kontaktirati na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

OVAN

Ljubav

Kod slobodnih Ovnova trenutno je fokus bačen na uživanje, provod, zabavu. Nije da vam se ne pojavljuju zanimljivi ljudi, toga itekako ima, ali je pitanje koliko ste vi sada za ozbiljan odnos. Neko žarko želi da vas osvoji, ali ga za sada držite na distance. Moguće je da ćete trenutno najiviše uživati samo u flertovanju. U vašim emotivnim relacijama vrlo često će ove sedmice dolaziti do kratkotrajnih, ali burnih sukoba. Moguće je da voljenoj osobi itekako neko vaše ponašanje bode oči I često može biti nervozna I ljubomorna. Ni vi doduše niste baš kako treba – u jednom momentu ste korektni prema partneru, već u drugom ga potpuno zanemarujete zarad svog društva. U suštini, tenzije između vas dvoje su uglavnom bespotrebne – sve možete rešiti mnogo lakše sa par lepih reči I sa malo pažnje jedno prema drugom.

Posao

Trudićete se da sebe u nekim poslovnim situacijama obuzdate. Vaša nesmotrenost I ishitrenost vas je više puta koštala nekih dobrih prilika, I ne želite da ponavljate greške. Pun Mesec u polju komunikacije I dogovora vam sa jedne strane donosi povećanje kontakta sa saradnicima I mogućnost novih, solidnih prilika, ali u isto vreme upozorava I da u međuljudskim odnosima može postojati tenzija. Takođe, računajte da će se neki rokovi skratiti ili da ćete vi biti u zaostatku sa obavezama, pa ćete morati da jurite na sve strane. Dobre vesti onima koji sarađuju sa inostranstvom. Obratite pažnju na papirologiju.

Novac

Finansijsko stanje je bolje nego u prethodnom periodu, ali krajem nedelje očekujte veći trošak. Moguće je da će vas uhvatiti I “manija kupovanja” I da nećete moći da se obuzdate.

Zdravlje

Mogućnost povreda. Budite oprezni ukoliko se bavite sportom ili rekreacijom. Kod starijih pripadnika znaka variranje krvnog pritiska.


BIK

Ljubav

Mnogo maštanja, mnogo velikih planova, mnogo zanošenja….ali I mnogo flertovanja očekuje slobodne Bikove. Međutim, moguće je da od svega ovoga konkretno ne bude ništa. Niti ćete vi imati pravu inicijativu prema nekom, niti će osobe sa kojima dolazite u kontakt imati pravi “recept” za vas. Izgleda mi da ćete morati da sačekate neki drugi period da biste ostvarili pravu emotivnu priču. Ipak, da se ne lažemo – u svemu što se bude dešavalo zaista ćete uživati. Trenutno nemate pravi recept za svoje partnerske veze. Izgleda kao da je sve u redu, a u stvari – nije ništa. Čini vam se da je vaš odnos postao nekako površan, povremen, nestalan I ne osećate pravu sigurnost u njemu. Nekim Bikovima se otvaraju mogućnosti za žestoku I strasnu tajnu vezu. Moguće je da ćete pokleknuti pred iskušenjem.

Posao

Pun Mesec u polju posla I novca početkom ove sedmice otvoriće pred vama neke nove poslovne šanse, ali ćete morati žestoko da zapnete da biste ih I ostvarili I realizovali. Funkcionišete vrlo promenljivo – u jednom trenutku ne možete da se opasuljite od obaveza, dok već u sledećem stoji stagnacija I to da provodite vreme na poslu zevajući u plafon ili se družeći sa kolegama. Problemi sa poslovnom dokumentacijom mogu biti aktuelni tokom cele sedmice. Ako ste privatnik – ne ulećite u neke veće investicije, jer je moguće da ćete morati prilično da čekate da bi vam se one isplatile.

Novac

Pred vama je jedna izazovna nedelja u kojoj je itekako moguće da prilive I odlive ne uspevate da kontrolišete. Računajte da će vas neko itekako “stisnuti” po pitanju obaveza koje niste izmirili.

Zdravlje

 

Problemi sa varenjem. Potrebno je promeniti nešto u načinu ishrane. Stariji zbog viška kilograma mogu imati tegobe sa nogama, naročito kolenima.

 

e-mail novosti

Ako želite da dobijate Astrološke novosti na vašu e-mail adresu, upišite Vaše ime i adresu u polje ispod i na taj način ste se prijavili.
Sve novosti koje obavljujemo na sajtu Ulepšajte budućnosti biće Vam dostavljene na adresu koju ste upisali. Hvala