Nedeljni horoskop od 03.10. do 09.10.2016. - Natalna Karta - Izrada natalne karte, tumacenje, uporedni horoskop, sta me ceka u buducnosti

   

NAS radio CH

Nedeljni horoskop od 03.10. do 09.10.2016.

 

U nedeljnom horoskopu prateći kretanje planeta i njihove aspekte opisujemo mogućnosti i poteškoće koje očekuju svaki horoskopski znak ponaosob.  Ovaj horoskop je odrađen na osnovu položaja vašeg Sunca.  Na svakog pojedinca određenog horoskopskog znaka ima više ili manje uticaja u zavisnosti od pozicije drugih Planeta u Natalnom horoskopu. Za lični nedeljni horoskop možete nas kontaktirati na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.">OVAN

 

Ljubav

 

Ukoliko imate još uvek nerešenu emotivnu priču i bivši partner vam je i dalje u mislima, itekako je moguće da ćete u prvoj polovini sedmice ostvariti kontakt sa ovom osobom. Ukoliko je to odnos koji je duže trajao, sada postoji i mogućnost obvnove. Dokle – videćemo....Generalno – slobodni Ovnovi su u ovoj nedelji više usmereni na poslovni segment i neće biti aktivni što se ljubavnog života tiče. U emotivnim vezama i brakovima idu neki dosta korektni momenti sa partnerom. Sada možete napraviti dogovore po mnogim pitanjima, ali će biti neophodno da se otvorite i komunicirate, što je sada i moguće. Neki od vas će pokrenuti pitanje budućnosti i definisanje veze, drugi će se baviti pitanjima potomstva i dogovora vezanih za stambeni prostor. U svakom slučaju – dobra sedmica je pred vama!

 

Posao

 

Promene koje ste pokrenuli u prethodnom periodu sada već uzimaju maha i počinju da daju i konkretnije rezultate. Na sve ovo – vi ste u velikoj meri posvećeni svemu što radite, stavljate odgovornost na prvo mesto i nije ni čudo što će se kolege i saradnici u velikoj meri osloniti na vas. Možete imati zanimljive pregovore, čak i sa stranim firmama. Ipak, ne očekujte da ovo sve ide lagano, jer će vas kontakt sa drugima povremeno iscrpljivati. Ako se jave neke nesuglasice i razmimoilaženje sa nadređenima, pokušajte da obuzdate svoju impulsivnost. Više ćete dobiti korektnim ponašanjem.

 

Novac

 

Ako vam je tokom ovog perioda potrebna pozajmica ili kredit, dobićete je lakše nego što ste to mislili. Savet je da se ne zadužujete previše, već da samo uzmete onoliko koliko vam je neophodno. I prilivi će se malo popraviti.

 

Zdravlje

 

Sve vezano za bubrege i urogenitalni trakt može se aktivirati kod starijih pripadnika znaka. Mlađi neka i dalje vode računa o svom imunitetu.


 

 

BIK

 

Ljubav

 

U emotivnim vezama i brakovima, strast će biti primarna. Ako se između vas dvoje lako budi želja i potreba za „igrarijama“ u spavaćoj sobi, nećete imati nikakvih problema (u prevodu – nećete imati vremena za svađanje). Međutim, ukoliko tu nešto ne funkcioniše – intenzitet koji osećate će se okrenuti u drugom smeru i oboje možete postati zahtevni, ljubomorni i spremni da isterujete svoju volju. Usamljeni pripadnici ovog znaka itekako uživaju u ovim danima. Velike mogućnosti za izlaske, provode, intenzivne kontakte sa suprotnim polom. Pitanje je koliko ste u ovim danima spremni da se nekome istinski posvetite. Ipak, imaćete par zanimljivih kontakata preko poslovnih okolnosti, koje ćete želeti da produbite. U suštini – nikakvih novih početaka ove sedmice, ali zato stoji lepa komunikacija i dobro raspoloženje!

 

Posao

 

Merkur, koji vlada vašim poljem posla i novca, ulazi tokom ove sedmice u znak Vage i vaše polje poslovnih okolnosti i svakodnevice. Na dnevnoj bazi će biti mnogo jednostavnije napraviti dogovore i sa kolegama, ali i sa saradnicima koji su vam važni. Vreme je i da se više aktivirate u onim poslovima koje ste želeli da pokrenete ili proširite. Komunikacija sa poslovnim partnerima će postati konkretnija, podsticajnija i biće lako doći do kompromisa. Ukoliko sarađujete sa strancima, ili se spremate da otvorite i ovo tržište, pravi je momenat da napravite i neke odlučnije poteze. Okolnosti vam idu na ruku.

 

Novac

 

Ako vam „zafali“ neki novac – možete potražiti pomoć ili pozajmicu u krugu porodice. Nemojte biti zabrinuti, pomoć će stići u pravom momentu. Finansijski ste još uvek nestabilni, ali i to će se ubrzo rešiti...

 

Zdravlje

 

Naglašen znak Vage (vaše polje zdravlja) ukazuje da bi starija populacija trebala da obrati pažnju na rad bubrega. Unosite dovoljno tečnosti. Mlađi Bikovi – vrlo dobro.


 

 

BLIZANCI

 

Ljubav

 

Od drugog dela sedmice, ukoliko ste slobodni, vaš društveni život počinje da se u velikoj meri popravlja. Često ćete biti pozivani na raznorazne društvene aktivnosti, a evidentan je i porast izlazaka i druženja sa prijateljima. Vaš vladar je ušetao u Vagu i vaše polje ljubavi, pa ovaj period iskoristite da se opustite i ostvarite kontakte sa novim i zanimljivim ljudima. Lako ćete osvajati pripadnike suprotnog pola, a mogu se dogoditi i neke konkretnije stvari, naročito ako dozvolite da vas strasti povuku. U emotivnim vezama i brakovima može do polovine sedmice biti još nekih situacija u kojima će postojati nerazumevanje sa voljenom osobom. Za divno čudo, umesto da se oboje durite, kao do sada, mnogo lakše ćete naći zajednički jezik i vratiti stvari u normalu. Kod nekih se može javiti i želja za proširenjem porodice.

 

Posao

 

Vreme je da budete kreativni, vreme je da se pokrenete u većoj meri, vreme je da svoje ideje podelite sa drugima. Vaša poslovna situacija ni u prethodnom periodu nije bila toliko loša (uspevali ste vi da se snađete), ali sada zaista stoji jača mogućnost pokretanja i pozitivnih pomaka. Sa zadovoljstvom ćete primetiti da su neke promene kojima baš i niste bili toliko oduševljeni, počele da donose dobre rezultate. Situacija u kolegijalnom okruženju je mirna, iako vi osećate da postoji pritajena tenzija i napetost. No, uspevate da uglavnom održite korektne odnose sa onima sa kojima radite na dnevnoj bazi.

 

Novac

 

Imate osećaj da se sve vezano za novac dešava u „poslednjem momentu“. Ne možete da se opustite po ovom pitanju, i to će biti vidno i ove sedmice. Ako ste računali na neke dodatne prilive, moguće je da će doći do odlaganja.

 

Zdravlje

 

Iako se vi osećate prilično dobro, ako postoje neke, čak i blaže tegobe, ipak biste trebali da potražite savet i pomoć lekara. Bolje sprečiti, nego lečiti – to vrlo dobro znate i sami.


 

 

RAK

 

Ljubav

 

Vašu sedmicu će obeležiti strast, intenzitet, izlasci, dobar provod. Sve u svemu – uživanje u životu, ako ste slobodni pripadnik ovog znaka. Iako će neke od priča koje u ovom periodu pokrenete izgledati kao da se mogu pretvoriti u nešto ozbiljnije, vi nećete biti baš spremni za ozbiljnost. Za sada vam je dovoljno samo ovo što se dešava. U emotivnim vezama i brakovima biće promenljivih situacija. Polje doma jeste naglašeno, pa bi trebao da postoji veći sklad i harmonija, ali čini mi se da ćete vas dvoje ipak biti nešto distanciraniji i hladniji jedno prema drugom. Strast hoće biti prisutna, ali je ona više vezana za emotivne veze nego bračne zajednice. Doduše, i ovi drugi bi mogli malo da „Porade“ na njoj, jer ćete na taj način ponovo probuditi bliskost koja sada nekako nedostaje u vašem odnosu.

 

Posao

 

Naglašen znak Škorpije i polja koje se vezuje za kretivnost i dobre ideje ide u prilog onim Rakovima koji se bave umetnošću i svim vidovima reklame, promovisanja, ali i onima koji rade sa decom i u sportskim ustanovama. Ni drugi u ovoj sedmici neće proći loše, poslovni segment funkcioniše bez većih problema. Na samom kraju nedelje bi moglo doći do tenzije u nekim partnerskim ili saradničkim odnosima, pa se potrudite da ispoštujete ono na šta ste se obavezali. Oni koji su nezaposleni sada imaju već ozbiljne šanse da se poslovno „pronađu“. Više razgovora sa potencijalnim poslodavcima.

 

Novac

 

Finansijski segment je vrlo stabilan ove sedmice. Možete naplatiti i neka zaostala dugovanja, ili dobiti novac na osnovu nekih poslova koje ste odavno odradili. Sam kraj nedelje može doneti veće troškove.

 

Zdravlje

 

Starijim pripadnicima znaka moguće tegobe sa urogenitalnim traktom, krvnim sudovima, kičmom i nogama. Kod mlađih Rakova – donekle oslabljen imunitet.


 

 

LAV

 

Ljubav

 

Mnogobrojna nova poznanstva, mnogo dešavanja, zanimljivi ljudi oko vas – slobodni Lavovi su u jednom vrlo podsticajnom i zanimljivom periodu. Nije da ne želite da se sredite i smirite, ali toliko je prilika oko vas, da prosto ne znate kome dati ljubavnu šansu. Neki od vas mogu razmišljati i o tome da bi bilo baš fino obnoviti komunikaciju sa bivšim partnerom....U suštini – ni vi sami ne znate šta želite. Zato je najbolje da se opustite i uživate a odluke ostavite za neku drugu priliku. U emotivnim vezama i brakovima stoji stabilnost, ali je evidentno da vi lično niste zadovoljni trenutnim stanjem sa voljenom osobom. Neke situacije vas opterećuju i razmišljate koliko je partner iskren prema vama. Krajem sedmice vaša ljubomora se može jako probuditi i dovesti čak do nekih rasprava i tenzija u odnosu.

 

Posao

 

Vladar polja posla i novca Merkur, u drugom delu sedmice ulazi u znak Vage i vaše polje komunikacije, pokreta, dogovora, kratkih putovanja. Definitivno je došlo vreme da pokrenete pitanja koja su vam bitna. Očekuju vas dani puni komunikacije i interesantnih, vrlo podsticajnih i obećavajućih razgovora sa postojećim, ali i potencijalnim saradnicima i partnerima. Budite istrajni i angažovani – proces promena koji ste započeli u prethodnom periodu sada će početi da daje odlične rezultate! Neki od vas će često biti na putu, a mogu vam se otvoriti i mogućnosti odlaska za inostranstvo. Neki će biti u potrazi za boljim poslom...

 

Novac

 

Sve vezano za finansije ste uspeli u velikoj meri da utegnete i stabilizujete. To ne znači da vam neki dugovi ne vise nad glavom, ali i toga se polako rešavate. Jedno po jedno. Bitno je da su prilivi dobri.

 

Zdravlje

 

Drugi deo sedmice može mlađim Lavovima doneti pad imuniteta. Kod starijih pripadnika znaka aktuelni će biti problemi sa bubrezima i kostima.


 

 

DEVICA

 

Ljubav

 

Ako ste slobodni... pa verovatno ćete to i ostati tokom ove nedelje. To ne znači da pred vama nema ljubavnih prilika, naprotiv, ali vi mi niste u fazonu za neku stabilnost i posvećenost bilo kome. Jako je pojačan segment uživanja, strasti, intenziteta – sa zadovoljstvom ćete ostvarivati neke kontakte, a neki od vas se neće libiti ni da se upuste u avanture, u zabranjene ili tajne odnose. Sve u svemu – prava ljubav i prava veza će morati da čekaju neku narednu priliku.....U emotivnim vezama i brakovima je evidentno da postoji povremeno nerazumevanje inesklad, ali to se tokom ove nedelje može promeniti na bolje. Oboje ste više spremni da se prilagodite jedno drugom, a u velikoj meri će vam i strast i intenzitet u spavaćoj sobi pomoći da preko nekih situacija lakše pređete. Sve u svemu – solidna sedmica!

 

Posao

 

Polje posla i novca je jako naglašeno tokom ove sedmice, jer pored Sunca i Jupitera koji su već tu, u njega ulazi i vladar vašeg znaka, Merkur. Vi ste ušli u jedan značajan poslovni period koji će biti ispunjen šansama i za stabilizaciju vaših trenutnih pozicija, ali i za nove dogovore i saradnje. Takođe, pred nekima od vas će se otvoriti i jake šanse za napredovanje. I polje dogovora i komunikacije je jako, pa je ovo pravi trenutak da započnete pregovore po pitanjima koja su vam bitna. Nezaposleni – vaše vreme za akciju je došlo. Nemate nikakvih razloga da odugovlačite i ustručavate se – velike šanse za posao su pred vama.

 

Novac

 

Jako su aktuelne mogućnosti za dodatne poslovne angažmane, a samim tim i za više priliva. Pametno bratajte novcem koji zaradite, jer vam pred kraj sedmice stoje neki veći troškovi.

 

Zdravlje

 

Zdravstveni segment je odličan. Dodatno potkrepite svoj organizam dobrim snom, pravilnom ishranom i sa više kretanja, rekreacije.


 

 

VAGA

 

Ljubav

 

Slobodne Vage u ovom periodu mogu imati jedan dosta dobar kontakt. Komunikacija sa ovom osobom vas ispunjava u potpunosti i nije mi jasno zbog čega odugovlačite sa nekim konkretnijim početkom. Možda zaista želite da se uverite da je to „ono pravo“ ... a možda ste i naučile da čekate, da ne žurite – jer kad god ste brzali u emotivnim počecima – na kraju niste bili zadovoljni. U svakom slučaju, ovo je pozitivan napredak. Samo nemojte da odugovlačite baš mnogo....U vaše polje ličnosti ulazi Merkur, koji će u emotivnim vezama i brakovima doneti poboljšanje komunikacije. Lakše ćete ostvarivati dogovore sa partnerom, a oboje ćete biti spremniji i na kompromis. Ukoliko su vas neke stvari i situacije sa partnerom mučile u prethodnom periodu, sada ćete moći da se otvorite i rešite i ova pitanja.

 

Posao

 

Polje ličnosti je naglašeno sa čak tri planete – a vaša vladarka se nalazi u polju posla i novca. Na prvi pogled – sve situacije se nameštaju u vašu korist i u potpunosti vam je otvoren put ka onome što želite da aktivirate u poslovnom segmentu. Nemojte samo upasti u vaš čuveni fazon „lako ćemo“ i pustiti da stvari prolaze mimo vas. Koristite ovo vreme, jer velike šanse imate, pa se potrudite da izvučete maksimum. Pred vama će se otvoriti prilike za važne razgovore, sa kontakt sa uticajnim ljudima. Nekima od vas slede i promene pozicije, unapređenje ili neka forma novčane nagrade. Nezaposleni – pokret!

 

Novac

 

Finansijski u ovoj nedelji stojite više nego dobro. Jedno dugovanje ili novčana obaveza će se aktivirati u drugom delu ovog perioda, ali ćete bez problema uspeti da ovo rešite. Potpuno ste se stabilizovali.

 

Zdravlje

 

Samo bi starija populacija tokom ovog perioda mogla imati probleme, i to uglavnom hroničnog tipa. Ovo lako možete rešiti kontrolom kod lekara ili striktnim pridržavanjem propisanih terapija.


 

 

ŠKORPIJA

 

Ljubav

 

Lepi a nedostižni. Magnetski privlačni a zatvoreni za kontakte sa suprotnim polom. Date samo malo od sebe, ali nemate nameru da se prepustite. Vrlo kontrolišete svoje strasti i čekate ono pravo, ili onog pravog. Eto, to vam je kratak opis slobodnih Škorpija tokom ove sedmice. U suštini – vi vrlo dobro znate šta čekate. I nije vam teško da tako i nastavite. Kod onih mladih i ludih sve ovo će se okrenuti ka mnogobrojnim kontaktima, ali vrlo površnim. U fazonu – zavedete, pa nestanete. U vašim emotivnim vezama i brakovima i dalje postoje pitanja koja vi i partner zaobilazite u širokom luku. Oboje se kao trudite da budete prisutni, da budete odgovorni prema odnosu, ali verovali ili ne – ono što vas muči moraće kad tad da izađe na dnevni red. Povremeni bljeskovi ljubomore i posesivnosti jako naglašeni.

 

Posao

 

Kod Škorpija su neki planovi polako počeli da „sazrevaju“. Mnogi od vas prave strategiju za naredni period i dobro razmišljaju koji će njihovi potezi biti na dalje. Pošto će ovo tek doći na dnevni red, da se mi okrenemo trenutnoj situaciji – a ona je više nego dobra. Lako pristupate osobama koje su vam poslovno važne i ostvarujete solidnu komunikaciju. Spremni ste na kompromis i dogovor, pa nije ni čudo što će se pred vama sada otvoriti mogućnosti za jake saradničke odnose i pokretanje bitnih poslovnih angažmana. U drugom delu sedmice neki od vas mogu biti obradovati napredovanjem ili promenom radnog mesta.

 

Novac

 

Sve ono vezano za finansije je više nego dobro. Tu ste postigli potpunu stabilnost, pa sa lakoćom rešavate i sitnije probleme oko troškova ili nekih zaostalih obaveza. Odličan period!

 

Zdravlje

 

Kod mlađih pripadnika znaka – zdravstveni segment je više nego dobar. Starija populacija neka još uvek vodi računa o svom imunitetu.


 

 

STRELAC

 

Ljubav

 

Ako ste slobodni – vama je super! Neki od vas nemaju vremena da se bakću tamo nekim ljubavima, već svu svoju snagu okreću ka poslovnom segmentu. Oni drugi uživaju u zanimljivim kontaktima, u dobrom provodu sa prijateljima i društvom, ali uglavnom ostvarujete površnu i laku komunikaciju, dok se još uvek nije pojavila osoba koja bi vas suštinski dotakla. Očigledno je da ćete na tako nešto morati još da sačekate....U emotivnim vezama i brakovima od drugog dela sedmice komunikacija sa partnerom će krenuti na bolje. Doduše, i sami ste svesni da je prethodni period bio komplikovan i da je doneo izvesnu distanciranost i da će biti potrebno vreme da bi stvari došle „na svoje“. Ono što je dobro jeste da oboje imate i volje a i ne žalite da uložite trud da biste popravili svoj odnos. Bravo za vas!

 

Posao

 

Jedna poslovna ponuda može prilično neočekivano iskrsnuti, ali vi ćete se dvoumiti da li da je prihvatite ili ne. Moguće je da ono što vam se nudi do sada niste radili, ili niste sigurni u ljude sa kojima biste trebali da sarađujete. Ne ocenjujte i ne zaključujte naprečac, dajte sebi vremena da dobro razmislite. Generalno – Strelčevi su u solidnom poslovnom periodu, kada se šanse za napredovanje i boljitak sve češće otvaraju. Možda vi još uvek mučite sebe sumnjama, ali ako realno pogledate i vama će biti jasno da je situacija drastično bolja nego ranije. Ako ste nezaposleni – ne odustajte, nastavite sa potragom.

 

Novac

 

Iako se stanje vaših finansija dosta popravilo, jasno vam je da će trebati još mnogo truda i vremena da biste bili stabilizovani. Rešavajte dugovanja jedno po jedno, ne gurajte obaveze pod tepih.

 

Zdravlje

 

Zdravstveni segment je više nego dobar. Ono što bih mogla preporučiti starijima jeste da se pridržavaju propisanih terapija, da se više odmaraju i vode zdrav život.


 

 

JARAC

 

Ljubav

 

Slobodni pripadnici ovog znaka pred sobom imaju jednu lepu, ispunjenu zabavnim dešavanjima sedmicu. Druženja i izlasci sa prijateljima vam donose dobru energiju, odlično raspoloženje i mnogobrojne nove kontakte. Bićete obasuti udvaranjima i ponudama od strane suprotnog pola, ali vi trenutno zaista nemate nameru da žurite. Bićete fini i ljubazni prema svima, i pustiti da se prava osoba sama izdvoji. Ono što vam je sada jako važno jeste da sa nekim imate dobru komunikaciju i razumevanje. U emotivnim vezama i brakovima se situacija drastično popravlja. Neka pitanja ste vi i partner više nego uspešno rešili i sklad i stabilnost se vraćaju na velika vrata. Šta više – neki od vas će biti spremni i za ozbiljnije korake i veće obavezivanje prema voljenoj osobi. Šta da vam kažem – neka lepa dešavanja su pred vama!

 

Posao

 

U vašem polju karijere su već Sunce i Jupiter, a polovinom ove nedelje i tranzitni Merkur ulazi u njega. Em je vaša ambicioznost sada u porastu, em ste u velikoj meri posvećeni, odgovorni i spremni da junački „zapnete“, em će se sada zaista i videti neki pravi pomaci i rezultati svog vašeg truda. Proces promena koji je započeo u prethodnom periodu, sada se mnogo intenzivnije nastavlja, i zato nije ni čudo što će neki od vas dobiti priliku za napredovanje ili za promenu radnog mesta. Pored ovoga, naglašeno polje prijatelja i uticajnih osoba govori da ćete imati podršku od drugih u svemu što radite.

 

Novac

 

Nemojte se nervirati oko neke sitnije novčane obaveze koju morate zatvoriti. U pravom trenutku će novac doći, a ako baš zagusti – možete uzeti kratkoročnu pozajmicu od kolege ili prijatelja.

 

Zdravlje

 

Istina je da se vi osećate odlično, ali je preporuka da obavezno uzmete vreme i za sebe. Potrebni su vam dobar san i kvalitetan odmor.


 

 

VODOLIJA

 

Ljubav

 

Vi biste da se provedete i zabavite, ako ste slobodni. Možda u ovom periodu baš i niste spremni za neke ozbiljnije priče, ali niko vas ne pita šta vi želite – kada se zvezdice i planete „poklope“ i kada se prava osoba pojavi, ostaje vam samo da kažete „da“ i da se zaljubite preko ušiju. E, mogućnosti za tako nešto baš ima ove sedmice. Moguće je da će vas neko „ostaviti bez teksta“, što je priznaćete – kod vas jako teško. Neko će zapaliti sve vaše vatre i pokrenuti sve te leptiriće u stomaku i ništa vam drugo ne preostaje nego da naglavačke uletite u ljubav. Srećno! U emotivnim vezama i brakovima stoji dobra povezanost i skladna komunikacija. Imate vi neke svoje tajne i tajnice, pa se makar potrudite da one ne ugrožavaju odnos sa voljenom osobom. Sve je sada da ne može biti bolje, zato uživajte punom parom.

 

Posao

 

Vaše polje stranaca, ekspanzije, proširenja poslovanja, učenja – ove sedmice je jako naglašeno. Neki od vas mogu da krenu na dodatno poslovno usavršavanje, što će u narednom periodu rezultovati odličnim prilikama za vas. Ako radite sa strancima (ili tek imate nameru da se tu bacite na posao) – sada je pravi trenutak da intenzivnije komunicirate, dajete predloge, tražite načine da se ovde aktivirate što više. U poslovnom okruženju vlada skladan odnos i komunikacija sa saradnicima i kolegama. Šefovi vam malo „skaču po mozgu“ ali se trudite da ne obraćate pažnju na to. Ionako ste sigurni da znate bolje od njih.

 

Novac

 

Možda ste blago zabrinuti kako će se vaš finansijski segment razvijati na dalje, ali realno gledano – sada je sve prilično stabilno. Ne brinite unapred, već koristite priliku i da se dodatno poslovno angažujete.

 

Zdravlje

 

Starija populacija Vodolija može imati tegoba koje se vezuju za kičmu, naročito za vratni i rameni deo. Kod mlađih – još uvek treba voditi računa o imunitetu.


 

 

RIBE

 

Ljubav

 

Drage slobodne Ribe – znam da je iza vas jedan težak i opterećujuć period. Neki od vas su imali velikih problema, stare rane su bolele, a novih prilika nije bilo ni na vidiku. Neka ste poglavlja zatvorili, i vreme je da se okrenete lepšoj strani života. Preko polja prijatelja i društvenih mreža ove sedmice ide jedna moćna prilika za vas. Ovo može biti osoba sa kojom ste već ranije imali neku konekciju, neku povezanost....Sada će se vatre ljubavi i strasti probuditi i pravi je trenutak da uđete u jednu zanimljivu priču, baš po vašoj meri – punu snažnih osećanja i duboke romantike! U emotivnim vezama i brakovima od drugog dela sedmice postoje velike šanse da se sa partnerom ostvari lakša i razumnija komunikacija. Doduše, nije ovo bajno još uvek, ali šta sad – očigledno je da morate malim koracima napred...

 

Posao

 

Polje promena je jako naglašeno kod vas i vrlo brzo ćete primetiti da se neki pozitivni pomaci dešavaju. U kolegijalnom segmentu će nastupiti ipak jedna opuštenija atmosfera, i mnogo lakše ćete dolaziti do dogovora sa onima sa kojima radite na dnevnoj bazi. I odnos sa nadređenima se popravio u velikoj meri – iako ste vi i šef nešto hladniji jedno prema drugom, ipak postoji korektnost i međusobno poštovanje. Neki od vas će dobiti i prve, realne naznake da mogu promeniti postojeće radno mesto i napredovati. Ukoliko radite sa strancima – komunikacija će se pojačati, a moguć je i kraći put van zemlje.

 

Novac

 

Finansijski segment je bio vaša bolna tačka u prethodnom periodu. Nisu tu još uvek stvari sjajne, ali evidentno je da krećete ka boljim pozicijama. Mogućnost dodatnog priliva u drugom delu sedmice.

 

Zdravlje

 

Još uvek ne možete da se opustite u zdravstvenom segmentu. Sve ono što se dešavalo u prethodnom periodu jako vas je iscrpelo. I na dalje vodite puno računa o svom imunitetu, ali i psihičkoj stabilnosti.


 

e-mail novosti

Ako želite da dobijate Astrološke novosti na vašu e-mail adresu, upišite Vaše ime i adresu u polje ispod i na taj način ste se prijavili.
Sve novosti koje obavljujemo na sajtu Ulepšajte budućnosti biće Vam dostavljene na adresu koju ste upisali. Hvala