Nedeljni horoskop od 07.09. do 13.09.2015. - Natalna Karta - Izrada natalne karte, tumacenje, uporedni horoskop, sta me ceka u buducnosti

   

NAS radio CH

Nedeljni horoskop od 07.09. do 13.09.2015.

 

 

U nedeljnom horoskopu prateći kretanje planeta i njihove aspekte opisujemo mogućnosti i poteškoće koje očekuju svaki horoskopski znak ponaosob.  Ovaj horoskop je odrađen na osnovu položaja vašeg Sunca.  Na svakog pojedinca određenog horoskopskog znaka ima više ili manje uticaja u zavisnosti od pozicije drugih Planeta u Natalnom horoskopu. Za lični nedeljni horoskop možete poslati SMS  sa svojim podatcima i dobićete tačnu analizu koja se odnosi samo na vas lično

OVAN

Ljubav

Vladarka polja ozbiljnih partnerstava i braka jeste krenula direktno, ali trebaće vremena da se njen donekle zloćudan uticaj u potpunosti izgubi. Vidi se da i ove sedmice Ovnovi imaju problema u emotivnim vezama i bračnim zajednicama, mada oni nisu toliko komplikovani kao ranije. Izgleda da oboje prenaduvavate sitne stvari i tražite razlog za raspravu. U prvoj polovini sedmice ćete i moći da držite stvari pod kontrolom, ali kako se bude išlo ka kraju nedelje partner preuzima primat. Nećete imati šta drugo da uradite sem da se pomirite sa činjenicom da ste ovu bitku izgubili. Za slobodne je ovo sedmica koja je dobra za nove emotivne početke. Bogami, biće zanimljivih dešavanja, biće podsticajno, biće interesantno – sve će se odvijati brzo i fatalno. Jedino što je potrebno – ne sedite kod kuće.

Posao

Imate osećaj da su stvari počele da se pokreću, ali još uvek se malo toga odvija u pravcu koji biste vi želeli. Iako neke nove ponude mogu dolaziti do vas, još uvek nije pravo vreme da se trošite i na to. Mada ste sa zaostacima uglavnom završili, neke stvari od ranije još uvek treba dovesti u red i to bi sada zaista trebao da vam bude prioritet. Naime, imate tendenciju da tokom ove sedmice okupirate sebe nečim što vam je lakše da završite, a one prave probleme ostavljate po strani, za trenutke kada budete „imali više vremena“ ili volje da im se posvetite. Nemojte ovo raditi. Postoji razlog za to.

Novac

Nešto bolje materijalne prilike doneće vam da se osećate rasterećnije i opuštenije. Dobar period za dodatne poslove i honorarce. Ima osnova i da se malo okušate u igrama na sreću – samo, ne nadajte se nekim velikim dobicima!

Zdravlje

Period donosi dosta uzbuđenja, što mlađim pripadnicima znaka neće teško pasti, ali bi stariji mogli da imaju problema sa pritiskom, preskakanjem srca, glavoboljama. Samo malo više vodite računa o sebi.


 


BIK

Ljubav

Mlad Mesec i Pomračenje Sunca dešavaju se na samom kraju nedelje baš u polju vezanom za ljubav. Da, sigurna sam da će slobodnima naredni period doneti neke nove ljude u život, ali moram napomenuti da je jako malo verovatno da ovo mogu postati dugotrajni i stabilni odnosi. U svakom slučaju, ne mislite sada šta će doneti budućnost, već se prepustite. Samo mala vaša inicijativa biće dovoljna da druga strana „padne“ – posle dugotrajne ljubavne suše toliko vam je potrebno da se ponovo osetite voljeno i da volite – uživajte onda u tome! Onima u emotivnim vezama i brakovima najbolji savet za ovu nedelju bi bio da ne dozvole da se drugi mešaju u njihov odnos. A tendencija za to će postojati – najviše od strane onih koji su vam najbliži – vaše ili partnerove rodbine. Ne dozvolite da vam se probude sumnje bez osnova.

Posao

Ili se na poslu sve odvija nešto sporije ili ste se vi pomalo već izmorili od konstantne napetosti. I u jednom i u drugom slučaju situacija je ista – prikriveno nezadovoljstvo je u vama. Obzirom na to da niste u potpunosti „prisutni“ tokom ove sedmice ne savetuje vam se da pokrećete nešto novo niti da potpisujete važne papire, ugovarate poslove. Vladar polja posla, Merkur, u stacionarno je direktnom hodu i to baš u polju svakodnevnih poslovnih obaveza, pa upozoravamo Bikove da dobro provere sve što rade da se ove greške ne bi ispoljile u kasnijem periodu. Rasteretite se od obaveza na vreme.

Novac

Ove sedmice troškovi vezani za kuću odneće vam jedan solidan deo novca...Jedino što je dobro u celoj ovoj priči jeste da ćete iz svojih sredstava uspeti da pokrijete sve i nećete morati da se zadužujete dodatno... i to je nešto...

Zdravlje

Nepovoljne zdravstvene prilike tokom ove sedmice. Ne izgleda mi kao da bi trebalo da bude nekih značajnijih problema, već samo prolaznih tegoba, ali trebalo bi biti oprezan. Vodite računa i u saobraćaju.


 


BLIZANCI

Ljubav

Vladar vašeg znaka, Merkur, ušao je već u stacionarno direktni hod, ili prosto rečeno – usporava i sprema se da stane. Ovo napominjem zato što tokom ove sedmice pravite teren za naredni period koji bi mogao biti dosta problematičan. Obzirom da se i Mlad Mesec i Pomračenje Sunca dešavaju baš u polju doma, porodičnih odnosa – savet za vas je da usvojite dosta tolerantnije ponašanje i da budete spremni na kompromise. Jedino na taj način ćete uspevati da isplivate iz burnih voda koje se nagoveštavaju na dalje. Kod slobodnih tokom ove sedmice može doći do početka zaljubljivanja, čak i ulaska u vezu sa osobom koja vam se dopada. Međutim, samo je početni momenat dobar i odmah ćete imati osećaj da situacija zastaje ili koči. Da biste lakše prošli kroz ovo, smanjite svoja očekivanja i budite strpljivi.

Posao

Kako god okrenuli – posla ćete imati preko glave. Vaši pokušaji da zamolite nekog od kolega da vam priskoči u pomoć ostaće baš samo na pokušajima. Čini mi se da ste ovog puta ostavljeni na cedilu, da se snalazite sami, kako znate i umete. Što je najgore, vi uopšte niste u fazonu ni da radite, ni da pokušate da se organizujete malo bolje, a koncentracija vam je prilično loša. Naravno, i sami ste svesni da je ovo savršena osnova za pravljenje grešaka, koje bi u narednom periodu tek mogle da se pokažu. Privatnici mogu mnogo očekivati od jednog posla i nadati se većem dobitku od njega, ali će se verovatno suočiti sa problemima koje nikako nisu očekivali. Loši prilivi od poslova.

Novac

Finansije hoće biti problem tokom ove nedelje. Očekujte nerviranja oko troškova koje u ovom trenutku ne možete kontrolisati. Nešto ćete ipak uspeti da pokrijete dok ćete veći deo morati da prolongirate i ostavite za naredni period. Ili se pozajmite.

Zdravlje

Na prvom mestu – umor, koji će uglavnom i biti osnova za sve zdravstvene probleme. Kada ovo pomešamo sa stresom, onda dobijemo oslabljeni imunitet...a od njega gomilu problema i sa alergijama i sa prehladama, virusima, infekcijama...


 


RAK

Ljubav

Prevelika očekivanja od nekog emotivnog poznanstva ili priče koja je u svojim početnim koracima. Stvari su počele da se dešavaju jako brzo, vi ste uvučeni u jedan vrtlog strasti i događaja koji vam izmiču tlo pod nogama. Ukoliko ste u ovom periodu u potpunosti sami, značajno poznanstvo u drugom delu ove sedmice – no nije zgoreg napomenuti da bi i ovde valjalo biti oprezan. Ipak, teško je da ćete to uspeti, jer je potreba da se spojite u ljubavi suviše velika kod vas i ne želite sada da razmišljate o tome šta budućnost donosi. Mislite da ste uspeli da prevaziđete neke obrasce ponašanja u vezama, ali lako može da se dogodi da vas naredni period uveri u suprotno. Oni u emotivnim vezama i brakovima mogu imati dosta napornu sedmicu. Sitne rasprave, ali dovoljne da vam ne dozvole da nađete potreban mir sa partnerom.

Posao

Imate želju da presečete, da promenite, da pogurate – da uradite nešto, bilo šta što će vas konačno ubaciti u drugačiji smer i preokrenuti poslovnu situaciju. No, sve što biste činili verovatno bi mnogo više pomoglo drugima nego vama. Vi kao da ste u ovom periodu osuđeni da radite negde „na margini“ ili poslove kojima niste zadovoljni. Ipak, neke šanse će se tokom nedelje ukazati, ali neće biti mnogo vremena za preispitivanje i odlučivanje. Nisam sigurna da vam ovo može doneti ono što želite, jer bi samo početni momenat bio dobar, već kasnije bi se pokazale sve mane i nedostaci.

Novac

Oprez u finansijskom segmentu je zaista neophodan. Ne preporučuju se nikakva ulaganja niti rasipanje na nepotrebne stvari. Napravite listu prioriteta i pridržavajte je se.

Zdravlje

Nemojte izigravati sami sebi lekara, postoje osobe koje su nadležne za to. Nesigurnost i uznemirenost na više polja jako loše utiče na vašu psihu. Mogući strahovi, anksioznost.


 


LAV

Ljubav

Pokušavate da stojite čvrsto na zemlji ali vas događaji na emotivnom planu potresaju više nego što želite da priznate i pokažete. Neke se priče pokreću preko noći, donoseći vam ludilo strasti i potrebu da bukvalno poletite od ushićenja. Tražite skrivene mane drugoj osobi, ali suština je da ne želite zaista i da ih nađete. Moguće je da ćete zarad talasa emocija koji preti da vas u potpunosti poplavi zaboraviti na svaku vrstu opreza i prepustiti se onako kako odavno niste. Ipak, kroz sve ovo će se konstantno provlačiti element nestabilnosti, straha od još jednog promašaja koji će samo rasti kako sedmica bude odmicala. U emotivnim vezama i brakovima potrebno je dati prednost ljubavi i pripadanju, a nesuglasice ostaviti po strani. Ako budete nastavili da zamerate partneru svaku sitnicu, samo ćete dodatno destabilizovati svoj odnos.

Posao

Ono što vam ove sedmice najviše smeta jeste konkurencija i nemogućnost da realizujete nešto što ste započeli. Obratite pažnju – Pomračenje Sunca (vi) u polju posla i novca naglasiće pokušaj uticaja drugih na vas čak i u tom smislu da neko može pokušati da obezvredi vaš rad ili da vas na neki način svojim uticajem „zakloni“. Ukoliko ste imali zajednički projekat, sada možete videti kako druga strana pokušava da prisvoji sve zasluge ili finansijski momenat od ovoga. U ovoj ste nedelji jako impulsivni – ovo pokušajte da iskoristite u svoju korist, ne na svoju štetu. Jaka prilika za neki posao u privatnoj režiji – sagledajte realno sve činioce, nemojte se odmah zanositi ogromnim uspehom. Idite polako i oprezno.

Novac

Ono što je najsimptomatičnije je neko dugovanje ili veći trošak koji mora biti izmiren, ali koji će se sručiti na vas odjednom, bez ikakvih nagoveštaja. Nemojte dodatno opterećivati sebe nerviranjem – malo se saberite i podmirite ovo.

Zdravlje

Vođenje računa o svom zdravlju i svom organizmu treba da vam bude na prvom mestu. Batalite sve ostalo – vi ste prioritet. Uradite nešto za sebe, promenite ishranu, krećite se, izbacite loše navike. Ovo vam je zaista neophodno.


 


DEVICA

Ljubav

Emotivno se otvarate prema nekom, iako vam to nije bila namera. Želeli ste da još jedno vreme analizirate partnera ili osobu koja vam se dopada i da pokušate da je prokljuvite i shvatite kakva je zaista, šta želi od vas i da li su joj namere iskrene. Međutim, ne možete da odolite talasu emotivnosti koji vas obuzima sve više. Kada naleti plima osećanja, nastupi oseka razuma. I to je tako kod vas u ovom periodu. Iskreno, moguće je da će neki od vas i zažaliti zbog ovih trenutaka preosetljivosti u nekom kasnijem vremenu, ali šta da se radi....Ukoliko ste u dužim emotivnim vezama i bračnim zajednicama rutina vam može jako smetati. Želja da se nešto promeni i pokrene pojedine Device može ubaciti u prolaznu strasnu priču. No, dokle god to držite pod kontrolom i daleko od partnerovih očiju, dobro je...

Posao

Pomračenje Sunca u vašem znaku tokom ove sedmice jeste prvenstveno pomračenje ega, ali je u isto vreme i nemogućnost ili nesposobnost da vidite neke stvari na pravi način. Ono što je zaista potrebno staviti na prvo mesto jeste da budete dobro svesni šta želite, da se okružite ljudima u koje imate poverenja i koji razmišljaju na isti način kao vi. Moguće je da ćete se u pojedinim trenucima ove sedmice osećati kao da ne možete da promenite ništa i da vaš uticaj nije dovoljan da se prebrode okolnosti koje vas ograničavaju. Jako dobro razmislite o svakom svom potezu i potražite i pomoć stručnjaka za oblast koja vam je potrebna.

Novac

Dobra nedelja da se zaradi preko nekog dodatnog posla, mada generalno svojim finansijama niste zadovoljni. Ako zatreba, ove nedelje možete dobiti pozajmicu od banke ili prijatelja. Ipak – savet – dobro, zaista dobro razmislite da li vam je ovo baš neophodno i na koji način ćete vratiti. Novac je lako uzeti, ali komplikovano vratiti...

Zdravlje

Nećete dobro reagovati na vremenske prilike i moguće su vrtoglavice, glavobolje, problemi sa disanjem ili „težina“ u grudima. Više se odmarajte, vodite računa o tome kako se hranite i pazite na sebe.


 


VAGA

Ljubav

Nekako se sve uvek svede na ovo – vi i emotivni ili bračni partner u ovom periodu nemate potrebnu stabilnost i vaš odnos jako klacka. Neki potezi partnera prema vama koji vam u prvom trenutku prijaju i odgovaraju kasnije dolaze na preispitivanje kod vas. idete iz vatrenih rasprava u vatrena mirenja i obrnuto. Ni vi sami ne znate šta je to tačno što vas u ovom trenutku „žulja“ u emotivnim partnerstvima, ali prosto ne možete da budete mirni. Mislim da je poenta u tome da su se neke stvari suviše nakupile, da nisu rešavane na vreme i sada prosto rečeno – moraju doći na dnevni red. Što se slobodnih pripadnika ovog znaka tiče, želeli biste da ponovite jedan susret, jedno iskustvo koje vam je jako prijalo, ali teško pravite dogovor sa drugom stranom. Nekako se sve uvek postavi između vas dvoje. Budite strpljivi.

Posao

Naglašena je problematika u komunikaciji i sa kolegama i sa nadređenim osobama. Tražite rešenja za neke poslovne dileme ali ovo je teško da ćete moći da završite brzo. Pomračenje Sunca i Mlad Mesec u polju podsvesti, intuicije, strahova, neprijateljstava – neke stvari možete otkriti na teži način, ali isto tako ove pozicije vam daju mogućnost da prepoznate kojim osobama možete verovati a kojih se ubuduće trebate u potpunosti kloniti. Pred kraj radne nedelje dobijate mogućnost da pokrenete nešto oko čega ste se u prethodnim mesecima dosta angažovali. Ipak, ne očekujte prave rezultate ubrzo, ovde će morati još dosta da se radi.

Novac

Prilivi su donekle poboljšani, ili vi na praktičniji način uspevate da baratate postojećim sredstvima. Jedna šansa za zaradu vam se može izmaknuti „ispred nosa“ ukoliko ne budete dovoljno brzi i ne odreagujete na vreme.

Zdravlje

Izbegavajte previše masnu hranu i slatkiše jer se to ove sedmice može odraziti na kvalitet vaše kože. Mogući su problemi sa bubuljicama, aknama, ekcemima.


 


Škorpija

Ljubav

Bilo da ste slobodni ili u emotivnom odnosu, ove sedmice itekako postoji mogućnost da malo „šarate“ u svojim interesovanjima prema suprotnom polu. Ne može se poreći da se zanimanje istih odjednom probudilo za vas, a i vi se osećate dosta podsticajno, energično i željno da osvojite. Zauzetima stoji mogućnosti nekih kasnonoćnih dopisivanja i šaputanja sa osobom koja ih interesuje i koja vas kroz priču i način na koji se ophodi prema vama jako podstiče da malo skrenete van utvrđene partnerske rutine. Slobodni isto mogu rasipati svoju pažnju na više strana. Rekla bih da ste sa jednom osobom već napravili neki značajniji kontakt i možda čak pokrenuli priču, ali da se sada dešava još jedno poznanstvo kojem isto ne možete lako odoleti. Ako odlučite da budete okrenuti samo na jednu stranu, prevagnuće strast. Sa kim se u ovom segmentu osećate ispunjenije, tamo ćete i ostati.

Posao

Bezobrazluk drugih vas baš lako isprovocira, pa neke reči i postupke nećete oprostiti ni najbližim saradnicima. Neka dugogodišnja prijateljstva i kolegijalni odnosi sada mogu biti lako pokvareni. Informacije koje dobijate od drugih daju vam jasnu sliku i uvid u neke poslove, ali i u neka ponašanja osoba sa kojima sarađujete. Iskoristite ovo na pravi način, mada bih vam pre savetovala da ovo trenutno ostavite da se „slegne“ i da sačekate. Momenat za delovanje na pravi način će doći jako brzo. Generalno – mnogo posla tokom ovog perioda, ali za sada uspevate da koliko toliko održavate dnevnu rutinu.

Novac

Novac u ovom periodu dolazi iz više izvora, ali kako god okrenuli i obrnuli sredstva koja imate – nedovoljno je za sve što vam je potrebno ili što morate podmiriti. Savet za vas je da prvo podmirite neka dugovanja koja odavno odlažete.

Zdravlje

Živi se pojedoste koliko se nervirate zbog nekih stvari, dešavanja, osoba. Vaša konstitucija je dosta jaka ali ni vi niste neko čija je energija i sposobnost da „svarite“ probleme neograničena. Potreban vam je odmor.


 


STRELAC

Ljubav

Prepustili ste emotivnom ili bračnom partneru aktivnu ulogu. Vi lično pokušavate da se uskladite sa njim, ali to u ovom trenutku ne ide baš naročito lako. Vaša pažnja je tokom ovog perioda rasuta na sto strana, teško vam je da se fokusirate i na ono što vam je materijalno bitno, a kamoli da sada pravite neke konkretnije pomake ili preseke u odnosima. Radije ćete se povlačiti ako voljena osoba bude insistirala na nekim stvarima i truditi se da joj idete „niz dlaku“. Niste bajno raspoloženi i druga strana to vidi, ali može sumnjati da je vaša rastrojenost iz nekih drugih razloga i da je u vaš emotivni život upleten još neko. Sve ovo će vam dodatno unositi presiju i možete krajem nedelje biti baš u dosta lošoj fazi. Slobodni Strelčevi neka se prepuste nekom novom ko im ulazi u život i neka ne razmišljaju mnogo da li će od ovoga biti nešto dugotrajnije ili ne. Sada vam je potrebno da se malo opustite i energetski podignete.

Posao

Nesklad u željama i mogućnostima. Želite mnogo a u ovom periodu nikako da napravite iole značajniji korak ka tome. Umesto napretka koji očekujete samo vam se servira još veća količina obaveza koje morate završiti. Moguće je naglo pokretanje jednog posla ili ponuda vezana za inostranstvo ili za drugi grad. Izgleda da je ovo prilika koja se nikako ne propušta, ali treba malo zagrebati površinu da bi se videlo da li je sve baš tako kao što izgleda. Neko saznanje ili informacija koju dobijete do kraja sedmice može u potpunosti promeniti vaše gledište na ovo. Upozorenje koje dobijate na vreme – u narednom periodu legitimitet i legalnost poslova koje obavljate može doći na dnevni red. Vodite računa.

Novac

Nećete dobiti novac na koji ste računali ili će suma biti znatnije umanjena. Ove sedmice vam stoji i porast troškova. Naučite da balansirate na pravi način sa sredstvima koje imate.

Zdravlje

Još uvek se dosta dobro držite, obzirom da konstantno prolazite kroz neke napore i nerviranja. U narednom periodu dobro bi bilo proveriti krvnu sliku.


 


JARAC

Ljubav

Mlad Mesec, kao vladar polja ozbiljnih partnerstava krajem ove sedmice je u znaku Device. Sitnice će vam postati jako važne u odnosu sa voljenom osobom – ali ovog puta na neki lepši i bolji način. Neke male pažnje od strane partnera ka vama postaju vam bitne. Ovo je sve u redu i savršeno, samo ako vi i voljena osoba ne odete u kontra pravcu – da u sitnicama tražite razlog za loše raspoloženje i ponašanje jedno prema drugom. A bogami i toga može biti. Pokušajte da želju za kontriranjem, želju za intelektualnom dominacijom i dokazivanjem da ste u pravu svedete na najmanju meru. Pustite da ono najnežnije između vas dvoje proradi i sve će funkcionisati baš kako treba. U nekim novim emotivnim počecima i novim poznanstvima komunikacija igra ključnu ulogu. Ukoliko vi i druga strana uspete da se povežete na ovom nivou, da pronađete pravog sagovornika jedno u drugom – sve će ići mnogo lakše i jednostavnije.

Posao

Sve ono što ste planirali pokazuje tendenciju da se prolongira ili da se komplikuje. Sa nekim od ovih stvari moći ćete da izađete na kraj, ali neke prepreke nećete uspeti da prevaziđete koliko god se trudili. U ovom peiodu je dobro razumevanje sa ljudima sa kojima radite neophodno. I vi i oni imate tendenciju da pogrešno tumačite ono što je rečeno ili da izvlačite neke svoje zaključke koji ne moraju da budu tačni. Na taj način možete pokrenuti nešto što će se u narednom periodu pokazati kao pogrešno ili kao gubljenje vremena. Zapamtite da vam ljudi mogu stvari predstavljati boljim nego što to zaista jesu. Ne zanosite se – uspeh u ovom periodu ne može doći preko noći.

Novac

Neka dodatna finansijska sredstva koja očekujete umnogome zavise od forme dogovora koji ste napravili. Neko će biti neprijatno iznenađen kada shvati da će plaćanje morati da sačeka. Ipak, postoji tendencija da vam neke sume van redovnih prihoda budu uplaćene tokom ove sedmice.

Zdravlje

Vladar polja zdravlja Merkur – uskoro ulazi u svoje retrogradno kretanje. Već tokom ove sedmice obratite pažnju na neke naznake i impulse koje vam telo šalje. Stara problematika može postati vrlo brzo ponovo aktuelna.


 


VODOLIJA

Ljubav

Bračni i emotivni odnosi ulaze u kriznu fazu tokom ove sedmice. Neke su se stvari nakupile i sada mogu ići ka eskalaciji. Pitanje je šta može prouzrokovati sukob, ali najviše „miriše“ na sumnju, na ljubomoru, na uplitanje nekoga u vaš odnos. Doduše, možda pravog uplitanja i nema, ali sada će to biti teško objasniti i dokazati. I vi i druga strana ste „na tapetu“ u podjednakoj meri, tako da će od oboje zavisiti ishod svih ovih dešavanja. Najbolja bi varijanta bila, naravno – pokušati da se dođe do kompromisa i smirivati situaciju. Koliko će to biti u realnosti izvodljivo, to ćemo tek videti. Ono što slobodni žele teško da mogu i da dobiju. Pazite ovako – avantura vam je otvorena u potpunosti, to mogu biti i slobodne i zauzete osobe, čak i neko koga odavno poznajete – ali ono što je sigurno je da sada stabilnosti i mira nema. Ako vam se sviđa da se provedete – uzmite ono što vam se nudi i ne žalite mnogo.

Posao

Ova sedmica definitivno poslovna dešavanja može usmeriti u potpuno drugačijem pravcu od očekivanog. Neke stvari se mogu razrešavati mnogo brže i efikasnije od planiranog i pojedine Vodolije će zateći sebe da bukvalno „jure“ za dešavanjima, pokušavajući da sve uklope i izvedu u hodu. Kod drugih pak dolazi do preokreta u smislu da će saradnici u potpunosti odustati od namerenog posla, ostaviti vas na cedilu, ili će im za njihov deo posla trebati neuporedivo više vremena nego što se računalo. Može se postaviti i zahtev ubacivanja još nekih ljudi ili elemenata u već dogovoreno. Pratite dešavanja i budite spremni da reagujete.

Novac

Više isplata tokom ove sedmice doneće vam da se ipak osećate opuštenije nego inače. No, ne treba smetnuti sa uma da ste po pitanju trošenja i dugovanja još uvek daleko od neke čiste situacije. Mnogo malih troškova, svaki za sebe neosetan, ali kada se nakupi...

Zdravlje

Sredina nedelje je naročito stresna po vas. Tada vodite računa o krvnom pritisku, hidrirajte se dovoljno i odmarajte se više.


 


RIBE

Ljubav

Svojom harizmom jako delujete na ljude koje upoznajete i ne bi me iznenadilo da u ovom periodu postoji više zainteresovanih za vas. Ukoliko ste od skora ušli u neku formu avanture, neobaveznog odnosa – primećujete da češće nego što biste to voleli razmišljate o ovoj osobi i žudite da je vidite. Ne zaboravite da neke osobe „na mala vrata“ mogu naći put do vašeg srca. Još jedna stvar – koliko god vi to ne želeli da u pojedinim trenucima priznate, toliko vam je potrebno da vas neko istinski i zaista voli i da se pored njega osećate sigurno. Za one u braku je ovo jedno dobro vreme. Sve ide mnogo skladnije nego inače, i vi i partner lako dolazite do bilo kakvog dogovora. Postoji spremnost na kompromise, što je sada i najbitnije. U dužim emotivnim vezama postoji problem prepuštanja. Non stop pokušavate da kalkulišete kada je partner u pitanju i da namećete svoje stavove i razmišljanja, umesto da ovo vreme iskoristite za uživanje u vezi. Dajte malo voljenoj osobi da vodi, ona će to uraditi mnogo bolje od vas.

Posao

Neka nagla dešavanja i promene u poslovnoj sferi deluju podsticajno na vas. Sada vam je možda i potrebno da postoji određena forma napetosti, jer na taj način dajete svoj maksimum. Ipak, ne mogu da poreknem da će povremeno biti dosta stresa koji ćete vi u velikoj meri uspevati da kontrolišete. Sada ste u periodu kada umete da funkcionišete „u hodu“ i da se sa promenama snalazite na pravi način. Smatrate da ste uspeli da postignete jedan fin dogovor ili da ugovorite nov posao, projekat iako ste morali da pristanete na neke uslove koji vam ne odgovaraju. Svesni ste da sada ne možete mnogo da birate. Sve bitne papirološke stvari završite do kraja ove nedelje, ne prolongirajte i ne odlažite.

Novac

U ovoj sedmici je očigledno da ste uspeli da uskladite prihode i rashode i da ste mnogo mirniji nego inače. Ukoliko postoji neka veća finansijska obaveza koju treba ispuniti, isplatite ovo sada i ne čekajte trenutak kada ćete imati više novca.

Zdravlje

Osećate se dosta dobro tokom ove sedmice. Za vikend su moguće stomačne tegobe, tada ne pretovarujte želudac i posle ručka obavezno prošetajte.


 

e-mail novosti

Ako želite da dobijate Astrološke novosti na vašu e-mail adresu, upišite Vaše ime i adresu u polje ispod i na taj način ste se prijavili.
Sve novosti koje obavljujemo na sajtu Ulepšajte budućnosti biće Vam dostavljene na adresu koju ste upisali. Hvala