Nedeljni horoskop od 25.05. do 31.05.2015. - Natalna Karta - Izrada natalne karte, tumacenje, uporedni horoskop, sta me ceka u buducnosti

   

NAS radio CH

Nedeljni horoskop od 25.05. do 31.05.2015.

U nedeljnom horoskopu prateći kretanje planeta i njihove aspekte opisujemo mogućnosti i poteškoće koje očekuju svaki horoskopski znak ponaosob.  Ovaj horoskop je odrađen na osnovu položaja vašeg Sunca.  Na svakog pojedinca određenog horoskopskog znaka ima više ili manje uticaja u zavisnosti od pozicije drugih Planeta u Natalnom horoskopu. Za lični nedeljni horoskop možete poslati SMS  sa svojim podatcima i dobićete tačnu analizu koja se odnosi samo na vas lično.

OVAN

Ljubav

Pojedini Ovnovi će tokom ove sedmice imati osećaj kao da su uhvaćeni između dve vatre. Moguć je kontakt, susret sa osobom iz prošlosti koji će probuditi osećaje koje ste do sada uspešno potiskivali. U istom trenutku, stalni partner kao da naslućuje da se nešto dešava kod vas, pa će pojačati pritisak i kontrolisanje. Dobro razmislite pre nego što napravite sebi veći problem. Slobodni će se suočiti sa odlaganjem susreta sa osobom koja im se dopada. U isto vreme, uporni udvarači koji vas ni malo ne interesuju, ne prestaju da vas obleću...

Posao

Spremite se na borbu, jer će vam ove nedelje trebati svaki živac koji posedujete. „Preko preče – naokolo bliže“ izgleda da će silom prilika biti vaša deviza za ovaj period, jer koliko god se trudili da neke situacije rešite brzo, shvatićete da morate da se pokorite tempu dešavanja koji je sada izuzetno spor. Na sve ovo nadovezuje se vaša lična dilema – da li ste izabrali pravi način i pravi put...

Novac

Na žalost, neke stvari dolaze na naplatu i vi više nećete moći da prolongirate i odlažete. Redovni priliv u drugom delu sedmice malo će poboljšati vaše raspoloženje.

Zdravlje

Trudite se da kontrolišete stres, koji će sada biti neminovan. Mogući su problemi sa pritiskom i jake glavobolje.


 

BIK

Ljubav

Vladarka vašeg znaka, Venera, nalazi se u mekom, prijemčivom znaku Raka i u aspektima koji će vam doneti da sve ono vezano za emocije doživljavate mnogo dublje i prodornije. U bračnim odnosima i vezama ostavili ste jedan teži period za sobom, ali još uvek vučete posledice. Poverenje nije još uspostavljeno i morate ga lagano graditi na dalje. Slobodnima, osim bivših emotivnih partnera koji pokušavaju da ponovo postanu aktuelni, sledi još jedna prilika za nov početak. Međutim, komunikacija se usporila i biće malo šansi da veza zaista i otpočne.

Posao

Polje posla je dosta turbulentno, vi pokušavate da pohvatate konce i sredite uzavrele situacije, ali je sigurno da vam ova sedmica ne donosi lakoću. Poslovi koji su nedavno započeli stagniraju, očekujte kašnjenja i onoga što je do sada funkcionisalo kako treba. Neko od kolega vas može izbaciti iz takta svojim ležernim odnosom prema zajedničkim obavezama. U drugom delu nedelje sledi smirivanje.

Novac

Polovinom sedmice naplaćujete neko zaostalo potraživanje, isplata honorarnih zarada ili dobitak preko ugovorenih i odrađenih poslova. Vrlo je verovatno da ćete veći deo ovog novca proslediti odmah dalje...

Zdravlje

Možda mislite da ste se toliko srodili sa stresom, da više i ne osećate njegove posledice. Bolovi u želucu, stomačnoj regiji, upozorenje su da nešto ozbiljno treba menjati.


BLIZANCI

Ljubav

Da ste povređeni nekim ponašanjima voljene osobe, to zaista stoji. No, ako budete umešali inat i tvrdoglavost u celu priču, teško ćete doći do pomirenja i stabilnosti. Ni bračnim partnerima u ovom periodu nije lako – em vas poslovne obaveze odvlače jedno od drugog, em zajedničke trenutke koristite da prebacujete jedno drugom za svaku sitnicu. Najgore je što se vas neko pričom dodatno huška. Slobodni će uspostaviti komunikaciju sa osobom koju su skoro upoznali. Za sada sve ide kako treba, nemojte žuriti da ne pokvarite.

Posao

Nije lagana nedelja pred vama. Možda ste pomislili da ste uspeli da ispozavršavate neku poslovnu problematiku, da bi se u toku ovog perioda sve ponovo vratilo na dnevni red. Situacija je dodatno otežana zbog vaše lične nesigurnosti, padova koncentracije i konfuzije, i u ovom periodu savetujemo dodatni oprez u svemu što radite. Nije vreme za nove početke, jer u najavi nagoveštavaju gubitke.

Novac

Novac vam prosto nestaje, i bez obzira na to što može biti priliva od nekih dodatnih poslića, teško je da ćete uspeti da poplaćate sve troškove. Kvarovi aparata u domaćinstvu...

Zdravlje

Ove sedmice je izvestan gubitak energije, pa ćete biti podložniji virusima i bakterijama.


RAK

Ljubav

Venera, planeta ljubavi, šeta kroz vaš znak i vi zaista žudite da nekom poklonite svoje srce. No, izgleda mi da ćete ove nedelje proći u onom stilu – Tako lepa, a sama.... pokušaji da se sa nekim zbližite unapred su, čini mi se, osuđeni na propast ili makar na razvlačenje situacije koje vam cepka živce na sitno. Očekujete mnogo od jednog susreta, ali bojim se da ćete ostati razočarani dešavanjima. U brakovima i emotivnim vezama partner i vi uspešno nervirate jedno drugo, ne pokazujući ni najmanje želje da pokušate da se usaglasite.

Posao

Problematične okolnosti u poslovnom okruženju. Teška realizacija planiranog a odnosi sa kolegama i nadređenima mogu povremeno biti dosta turbulentni. Možete izgubiti poverenje u neke osobe sa kojima radite, jer ćete čuti da vam pričaju iza leđa. Ne verujte obećanjima i ne prihvatajte tuđe obaveze na sebe. Neko može kontrolisati vaš rad, sredite papirologiju, moguća je provera od strane autoriteta ili inspekcije.

Novac

U utorak i sredu manji novčani prilivi, uglavnom na konto nekih ranije odrađenih poslova. Nije dobro vreme za pozajmice i kredite. Povećani troškovi.

Zdravlje

Stomačna regija dosta ugrožena tokom ovog perioda, najviše zbog stresa i toga što ne vodite ni malo računa o sebi. Posetite lekara.


LAV

Ljubav

Kakve ljubavne drame, kakvi zapleti kao u španskim serijama...uživaćete u svojoj ulozi u centru zbivanja budno motreći da svi vaši udvarači budu na broju. Da napomenem da ovo važi za one slobodne, koji će zaista tokom ovog perioda moći da biraju kome će dati svoju naklonost. Kod onih u braku su već drugačija dešavanja – partner i vi imate ozbiljna razmimoilaženja i neke teške reči ili odluke mogu pasti između vas. Oni u vezama neka vode računa da njihove tajne ne ugledaju svetlost dana...život jeste pozornica, ali ne treba ga dodatno komplikovati...

Posao

Vladar vašeg znaka, Sunce, u toku ove sedmice je u prilično napetim aspektima, što će vama na ovom polju doneti momente kada se morate izboriti sa nekim ometajućim faktorima. Očekujte kašnjenja informacija ili poslovne prepiske, ali ne u toj meri da ne uspevate da završite započeto. Razgovor oko novog posla ili projekta moraće da bude odložen, najverovatnije zbog vaših obaveza. Nezaposlenima teškoće oko dogovora sa potencijalnim poslodavcem.

Novac

Iako su se finansijske prilike u poslednje vreme poboljšale, i dalje vam stoji teret nekih neizmirenih obaveza. Ove sedmice možete napraviti neki dogovor, prolongiranje ili reprogramiranje duga.

Zdravlje

Generalno se osećate dobro, međutim – zbog trenutne postavke planeta na vaš znak, trebalo bi proveriti neke stare boljke ili razgovarati sa doktorom oko eventualne promene terapije za hronične bolesnike.


DEVICA

Ljubav

Stoji neraspoloženje na ovom planu, bez obzira da li ste sami ili u braku, emotivnoj vezi. Neke stvari bračni partner i vi nikako da oprostite jedno drugom, i stalno se vrtite u krug potežući već odavno prežvakana pitanja. Neko ovde mora popustiti, ili idete u ozbiljna razmimoilaženja. U emotivnim vezama isto napeti momenti, ali ovde vi možete rešiti situaciju, potrebno je samo malo dobre volje sa vaše strane. Slobodne jedan susret može odvesti pravo u burnu ekstatičnu avanturu. I ništa više...

Posao

Ako želite da radite u korist svoje štete – sve vam je otvoreno baš za to. Zato, pamet u glavu i vrlo obazrivo tokom ove nedelje plivajte po uzburkanim poslovnim vodama. Ništa nije na vašoj strani, sem vaše pameti , snalažljivosti i obazrivosti – sve ono što radite dva puta proverite pre nego što prosledite dalje i nadajte se najboljem. Malo je reći da su kolegijalni odnosi loši i da će neki od saradnika jedva dočekati neki vaš pogrešan potez. Igrajte mudro.

Novac

Prilive i troškove tokom ove sedmice nije lako pomiriti. Zatvarati oči i praviti se da problemi ne postoje nije adekvatno rešenje. Neophodno je da što pre napravite neki plan vraćanja dugova. I pridržavate ga se.

Zdravlje

Vi ste lično dobro, ali možete biti zabrinuti za zdravlje nekog od članova porodice. Ponudićete svoju pomoć i podršku.


VAGA

Ljubav

Do polovine nedelje tenzija u bračnim odnosima, a onda lagano, postepeno smirivanje. Bura je iza vas pa pokušajte da u narednom periodu učinite više za očuvanje svog porodičnog doma. U emotivnim vezama partner može imati prevelike zahteve i očekivati od vas punu podršku, u isto vreme nespreman da vama izađe u susret po nekim pitanjima. Za slobodne Vage ovo nije pravi trenutak da traže stabilnog partnera. Neko vam se može na brzinu dopasti ali vas isto tako brzinski i razočarati kada shvatite da ne želi isto što i vi.

Posao

Razmimoilaženje između vaših akcija i rezultata je očigledno. U ovoj nedelji mnogo ulažete u poslovna partnerstva, ali vam situacije izmiču kontroli i često razmišljate da u stvari i ne postižete ništa značajno. Stoji da su neki odnosi napeti i da možda nećete moći da napravite kompromis sa saradnicima. Ipak, neke prilike za koje ste mislili da ste ih propustili ponovo će biti pokrenute. Glas, kontakt od jedne moćne osobe ili autoriteta donosi vam nadu. Ovo neće ostati samo na obećanju.

Novac

Jedan deo novca koji ste uspeli da sklonite na stranu, otići će na uplatu planiranog putovanja. Generalno, u trošadžijskom ste raspoloženju i nemojte se posle čuditi što vam je novčanik prazan.

Zdravlje

Stres i nervoza su već neko vreme prisutni u vašem životu, ali pokušavate da to potisnete. Ukoliko se u ovom periodu pojavi anksioznost, glavobolje, teško disanje – znak je da vam je što pre potrebno opuštanje i relaksacija.


ŠKORPIJA

Ljubav

Svidelo vam se to ili ne, prošlost se sve više sprema da vas primi u zagrljaj. „Sudar“ retrogradnog Merkura i Marsa, vladara vašeg znaka, tokom ove sedmice, prodrmaće Škorpionski emotivni mir iz temelja. U svačijem životu postoji „ona neka“ osoba zbog koje uvek brže zakuca srce, a sada vam sledi susret, kontakt sa njom. Naravno, ukoliko ste u emotivnoj vezi ili braku, ovo svakako nije dobro, ali generalno nisam sigurna da će čak i onima slobodnima doneti nešto što valja. Ipak, nećete moći da se obuzdate i da ne „poletite“....samo nemojte posle da slećete prinudno...

Posao

Retro Saturn u polju posla i zarada koji se lagano približava ulasku u vaš znak, čini da neke situacije postaju sve više opterećujuće po vas. Borba za promene i boljitak postaje iz dana u dan sve napornija, ali će od sredine nedelje stvari konačno početi sa okretanjem u vašu korist. Šansa koju ste čekali, obećanje kojem ste se nadali, prilika za koju ste znali da je nećete propustiti – vreme je da zaista počnete da se dižete.

Novac

Iako ste dosta zaduženi (a neki od tih dugova će doći na naplatu u ovom periodu) ipak ste u boljoj poziciji od drugih, jer su prilivi em stabilni, em postoji tendencija da se povećavaju. Pamet u glavu i odredite prioritete.

Zdravlje

Neke stare boljke mogu vas ponovo opterećivati. Ugroženi su vam naročito zglobovi, kičma, kukovi. Sve više shvatate da vam je hitno potrebno vežbanje ili neki drugi tip rekreacije.


STRELAC

Ljubav

Vaše polje ličnosti, kao i polje braka i emotivnih partnerstava, pod napetim je aspektima dva malefika, Marsa i Saturna i sve ono što će se dešavati u ovom životnom segmentu se najblažim rečima može opisati kao – sukob volja. Stoji da ćete i vi i draga vam osoba pokušavati povremeno da izađete iz začaranog kruga nesuglasica, teškoća, okolnosti koje vas oboje pritiskaju, ali će uspeh biti vrlo promenljiv i nestabilan. Slobodni mogu, iz frustracije zbog nepronalaženja prave osobe, ući u prolazan ili tajni odnos. Doduše, to se može dogoditi i onima koji imaju partnera. Problemi se ne rešavaju na taj način.

Posao

Stelijum planeta u polju poslovno partnerskih odnosa, pokazuje koliko ste u ovom trenutku fokusirani na to da sredite neke bitne situacije za vas. No, ovo sređivanje je daleko od lakog, obzirom na to da može doći do nepredviđenih situacija i blokada na ovom polju. Moguće je da ćete na neke probleme morati više puta da se vraćate. Ne sarađujete dobro sa ženama tokom ove nedelje, naročito ako su vam nadređene.

Novac

Nemojte se iznenaditi i čuditi ukoliko shvatite da je započeta zakonska procedura u vezi nekog vašeg dugovanja. Još uvek imate prilike da sklopite dogovor i eventualno ovo odradite na rate.

Zdravlje

Oštre glavobolje i nedefinisani bolovi u stomačnoj regiji možda zaista nisu ništa oko čega treba dizati paniku. Ipak, ako se ovo nastavi ili bude učestalije – vreme je da se obratite lekaru.


JARAC

Ljubav

Kod slobodnih je u ovoj nedelji jako naglašena romantičnost i želja da što pre ostvare bliskiji kontakt sa osobom koja im se dopada, a koju su skoro upoznali. Ne bih da kvarim vaše maštarije, ali lako je moguće da se vrlo brzo razočarate kada shvatite da sa njom/njim imate jako malo dodirnih tačaka, da su vam i karakteri i pogled na svet različiti. Izgleda da krećete u dalju potragu...Zahlađenje u emotivnim odnosima ili u brakovima ne bi trebalo da vas iznenadi – i vi i partner već duže vreme izbegavate neke ozbiljne teme i gurate ih pod tepih. Sada vidite šta ćete sa ovom situacijom...

Posao

Teško ćete ostvarivati zacrtano, a ni kolegijalnim ponašanjem osoba sa kojima radite nećete moći da se pohvalite. U ovom periodu su oni na koje računate spremni da vas ostave da se snalazite sami, kako znate i umete. Moguće je da će neko od kolega morati da ode i na bolovanje, pa ćete biti primorani da odradite i njegove obaveze. Sve u svemu – dosta naporna nedelja u kojoj će biti teško zadržati hladnu glavu i dobro raspoloženje.

Novac

Dosta, dosta napeto na polju novca. Nikako nije vreme da ulažete niti da trošite na ono što u ovom trenutku nije prioritetno i obavezno. Ne posežite u svoj „štek“ da biste nekome pozajmili pare, biće velikih problema oko vraćanja.

Zdravlje

Polje zdravlja je pod prilično teškim planetarnim aspektima, pa je vreme da, ukoliko osetite bilo kakav problem, potražite nadležnog lekara. Slaba tačka su naročito zubi, vilica, a ni imunitet vam nije najsjajniji.


VODOLIJA

Ljubav

U polju ljubavi je malefični Mars i izgleda da ni vi ni voljena osoba ne možete da odolite a da ne „podbodete“ jedno drugo zajedljivim primedbama i sarkastičnim komentarima. Oboje ste skloni da prebacujete jedno drugom neke stare greške. Kada već pričamo o tom „starom“ i vi ćete biti skloni da utehu tražite u bivšim emotivnim partnerstvima. Iako na samom početku može izgledati kao da je to samo priča o „dobrim, starim vremenima“ i evociranje lepih uspomena, vrlo lako stvari mogu krenuti mnogo ozbiljnije. Rešite jedan problem tako što ćete napraviti drugi. Baš u vašem stilu.

Posao

Početak nedelje donosi kritične trenutke, probijanje rokova i nesuglasice u radnom okruženju. Nadređeni neće imati razumevanja za vaša objašnjenja. U drugom delu sedmice ste već rasterećeniji, iako će tempo dešavanja biti isti, sada već možete reći da ste gro nekih zamršenih situacija uspeli da odradite i rešite. Kraći poslovni put pred kraj nedelje donosi vam ugovor o novim saradnjama.

Novac

Finansijski oporavak kod vas je očigledan, ali tokom ove sedmice ne rasipajte novac, biće vam potreban da podmirite neke troškove koji će se dosta neočekivano pojaviti.

Zdravlje

Ove nedelje budite pažljivi jer je naglašena sklonost povredama. Oni koji inače imaju problema sa žučnom kesom neka obrate pažnju na signale koje im telo šalje. Možda treba promeniti terapiju ili se opet posavetovati sa lekarom.


RIBE

Ljubav

U emotivnim odnosima i bračnim vezama sledi smirivanje, jer je partner rešio da popusti, po ko zna koji put. Doduše, i vi ste potajno želeli da stvari dođu na svoje mesto, ali ste rešili da budete zadrti, da ne popustite i da isterate svoje do kraja. Ovo se dogodilo u pravom trenutku, jer ste već bili spremni da otrčite nekoj bivšoj ljubavi i potražite utehu u njenom zagrljaju. Zato slobodni nemaju takve kočnice. Ne, nema ničega novog, ovo je sezona kada je samo staro na repertoaru. Ona duboko zapretena osećanja prema nekom će se opet probuditi i Ribe, sa sve fanfarama i vatrometom, ulaze u još jedan karmički krug.

Posao

Bićete skloni manipulacijama i zakulisnim igrarijama, samo da bi ostvarili svoje ciljeve. Ne obećavajte ono što ne možete ispuniti. I poslovni partner i nadređeni se protive nekim vašim potezima, ali vi tvrdoglavo istrajavate i terate po svom. Moguće je da će se ovo još i pokazati kao dobro. Neke prekinute saradnje se sada mogu obnoviti, budite posrednik i pribavite zasluge za sebe. Bez finansijskih ulaganja i pokretanja novih poslova, za to još uvek nije vreme.

Novac

Povećane troškove nećete moći da izbegnete tokom ove sedmice. Priliv koji očekujete stiže sredinom nedelje a sada je moguće da naplatite i neki „usputni“ poslić.

Zdravlje

Vladar polja zdravlja u napetim aspektima govori da možda i niste toliko dobro koliko mislite. Možda je najbolje da odete i uradite, za početak, makar analizu krvi.


 

 


e-mail novosti

Ako želite da dobijate Astrološke novosti na vašu e-mail adresu, upišite Vaše ime i adresu u polje ispod i na taj način ste se prijavili.
Sve novosti koje obavljujemo na sajtu Ulepšajte budućnosti biće Vam dostavljene na adresu koju ste upisali. Hvala