Nedeljni horoskop od 11.05. do 18.05.2015. - Natalna Karta - Izrada natalne karte, tumacenje, uporedni horoskop, sta me ceka u buducnosti

   

NAS radio CH

Nedeljni horoskop od 11.05. do 18.05.2015.

U nedeljnom horoskopu prateći kretanje planeta i njihove aspekte opisujemo mogućnosti i poteškoće koje očekuju svaki horoskopski znak ponaosob.  Ovaj horoskop je odrađen na osnovu položaja vašeg Sunca. Na svakog pojedinca određenog horoskopskog znaka ima više ili manje uticaja u zavisnosti od pozicije drugih Planeta u Natalnom horoskopu. Za lični nedeljni horoskop možete poslati SMS  sa svojim podatcima i dobićete tačnu analizu koja se odnosi samo na vas lično.

 


OVAN

Ljubav

Ove nedelje vam nije lako prići jer ste više nego utučeni, nervozni i depresivni što može izazvati vašu agresiju. Ništa se ne dešaava na ljubavnom planu, barem ne ono što je željeno i novo. Prijatelji će biti zainteresovani, ali vi nećete imati snage da o tome raspravljate. Ne brinite jer Jupiter nosi povoljne aspekte i pitanje zajedništva bilo da ste sami ili u vezi i braku biće rešeno u neko dogledno vreme. Usamljeni mogu da uživaju u jednoj interesantnoj konverzaciji krajem ove nedelje. Neke Ovnove ovo vreme nosi sa nivo veze na nivo braka.

Posao

Nema promena na ovom planu tokom sedmice. Poslovna putovanja nisu preoporučljiva jer će to biti uluddo trošenje novca, vremena. Venera širi loše uticaje na ovu oblast za vas, pa je bolje ovu nedelju preskočiti ako planirate da unesete neke novine u ovu oblast.

Novac

Mars prelazi iz vaše druge kuće (12.maja) i vi ćete odahnuti na ovom sektoru. Prijatnost na finansijskom planu donosi neočekivani priliv novca tokom nedelje. Uložite ga mudro ili ga ostavite po strani.

Zdravlje

Problemi sa probavnim sistemom i respiratornim traktom ove nedelje. Moguće su iznenadne povrede.


BIK

Ljubav

Mnogi Bikovi imaju određeni pritisak u porodici kada je emotivni život u pitanju. Neki od vas se osećaju u tesnacu kada neko iz porodice želi da učine neki bitniji korak u braku ili vezi. Inače sve okolnosti nose raspravu i svađe u odnosima. Verbalni okršaji mogu biti česta pojava za vas Bikove tokom ove nedelje. Svako donošenje odluka na ovom planu treba da sačeka neko drugo vreme.

Posao

Ciljevi su visoki ali ne nedostaižni. Vi lično niste zadovoljni jer posao se ne razvija u željenom ritmu i možda u željenom pravcu. Nekim od vas nadređeni poveravaju više odgovornosti na šta možda niste trenutno spremni jer niste sigurni da možete da se snađete u novonastaloj situaciji.

Novac

Imamo tokom ove nedelje opoziciju Marsa koji ulazi u drugo polje novca i retro Saturna koji već tranzitira 8.kućom. Ova nebeska slika šalje upozorenje na finansijskom planu i traži od vas veliku opreznost u ovom sektoru. Budite pažljivi pri novčanim transakcijama.Slede neočekivani troškovi.

Zdravlje

Stariji predstavnici znaka treba da budu oprezni po pitanju zdravlja. Mogući problemi sa visokim krvnim pritiskom. Pokušajte da živite zdravim načinom života.


BLIZANCI

Ljubav

Usamljeni žive određeni pritisak na ovom planu.Nikako da se odluče na koju će stranu. Oni u vezi ne prolaze ništa bolje. Moguća su određena dvoumljenja po pitanju iste. Pojedini se ne osećaju sigurnim u vezi i imaju sumnje da ih partner vara što ne mora biti istina. Neki od vas će i sami doći u situaciju da budu deo neke tajne ljubavne priče. Bračni parovi se svađaju ali najviše zbog porodice iliti bolje reći zbog familije koja se meša u njihov odnos.

Posao

Uticaji retrogradnog Saturna stavlja prepreke vašem znaku i na ovom planu. Morate napravati strateške preokrete ako mislite da se pomaknete sa mrtve tačke na ovom planu. Nekima će nadređeni praviti probleme. Dobro je to što će Mars prelaskom u vaš znak i pridruživši se Merkuru koji već tu tranzitira dati više nego dovoljno energije da završite sve što ste naumili. Sređujte papire, dokumentaciju.

Novac

Vama je dobro na ovom planu jer vas Venera pomaže tranzitom kroz polje novca. Ne bi bilo da osvežite neke poslove tokom ove sedmice i da priliv novca bude veći.

Zdravlje

Zdravlje je generalno dobro, ali može doći do sitnih povreda zbog prisustva Marsa u vašem znaku.


RAK

Ljubav

Postoji određena posesivnost sa vaše strane u odnosima bilo da su oni bračni ili ne. Vi to ne vidite i ne doživljavate tako, ali pritisak je jak i partner može da se pobuni što ćete vi shvatiti na pogrešan način. Nedostaje dobar razgvor, a neharmoničan razgovor može biti podstaknut nekim starim temema. Pokušajte da obnovite vezu ako ste je raskinuli nedavno.

Posao

Loša postavka Južnog Mesečevog čvora u 10.kući donosi vam već neko vreme poteškoće, a ova nedelja može da potencira probleme koji se provlače već neko vreme na ovom polju. Postoji mogućnost da razmišljate o kardinalnim promena jer vas šef pritiska. Neugodnost na radnom mestu je veća nego inače. Kolege nisu na vašoj strani. Osećate se kao da ste u „nemogućoj misiji“. Stižu važne ponude. Malo sačekajte kada su odluke u pitanju.

Novac

Prilivi novca su vam dobri. Možete se osećati sigurno u ovom sektoru jer novac pristiže i kroz porodicu ili partnera. Pazite na rashode.

Zdravlje

Mars menja znak kroz koji tranzitira i dolazi u opoziciju sa retrogradnim Saturnom sredinom ove nedelje što se loše odražava na vaše polje zdravlja. Stari problemi mogu biti aktuelni. Pazite da vam se zdravlje ne pogorša i da izazove još veću zabrinutost. Konsultacije sa lekarima obavezne.


LAV

Ljubav

Oni koji su već u dužoj vezi idu na sledeći korak, a to je bračna zajednica. Usamljeni uživaju u krugu porodice koja je ujedno mirna i stabilna luka i za one Lavove koji su u braku. Ne postoje neočekivani događaji na ovom planu. U suštini će sve ići svojim ustaljenim i dobrim tokom tako da možete biti zadovoljni.

Posao

Pojedini Lavovi mogu da imaju uspešnu poslovnu nedelju. U svakom slučaju bićete više nego zauzeti. Ustaljen tok sledi, a zadovoljstvo postignutim rezultatima varira jer vi znate da možete više i bolje. Frilenseri će takođe imati pune ruke posle, dok nezaposleni mogu da naišu na ponude koje im odgovaraju. Trebalo bi da brzo reaguju jer prilike se mogu propustiti.

Novac

Saturn i Mars imaju loš uticaj na polje novca pa se pozabavite ozbiljno ovim sektorom. Tropkovi moraju biti strogo kontrolisani. Biće neočekivanih odliva novca, ali vi gledajte da stabilizujete ovaj sektor na duže staze.

Zdravlje

Prisutna je nervoza i stres na ovom planu. Moguće je da će vaš partner imati problem na zdravstvenom planu ili neki član porodice.


DEVICA

Ljubav

Bićete zabrinuti na emotivnom planu posebno ako ste u dužoj vezi ili braku. Posebno loši dani u odnosima je sredina nedelje (sreda, četvrtak). Stoji da ste ljuti, ali i partner se oseća isto. Ne dozvolite da se drugi mešaju u tok vaše svađe ili rasprave. Ne donosite naprečac odluke. Usamljeni će tokom ove nedelje naići na jako zanimljivu osobu. Može se roditi jaka romana ali sa neizvesnim krajem.

Posao

Nedelja je promenljiva kada je posao u pitanju. Možete biti polovično nezadovoljni nekim potezima na ovom planu. Kolege se mogu ponašati loše prema vama. Nećete znati kako da se postavite kada su neke situacije u pitanju. Komunikacija nije loša, ali ujedno nosi dozu sarkazma. Pazite da sami sebi ne napravite štetu nekim rečima ili pogrešno odrađenom dokumentacijom.

Novac

Imate priliv novca, ali je potrebno da napravite dobar plan rashoda.

Zdravlje

Loš uticaj Marsa koji će ući u vašu 10.kuću i napraviti opoziciju sa retrogradnim Saturnom u 4.polje doneće zdravstvene probleme koji su već negde biti pritajani u organizmu. Idite kod lekara. Sanirajte zdravstvene probleme.


VAGA

Ljubav

Imate dobrih mogućnosti da uživate u čarima ljubavi posebno ako ste sami. Nekako se nalazite na klackalici između odabira par osoba koje vam se dopadaju. Uživajte i ne gledajt neke detalje koji trenutno nisu bitni na ovom planu. Bračni će se pak osećati neispunjeni. Možete biti prepuni zahteva u odnosu na partnera što će stvoriti određenu tenziju, razdor.

Posao

Biće naporno na ovom planu iako ćete posao završavati u roku i na povoljan način. Već početak nedelje vas zatiče u nekoj novijoj fazi na ovom sektoru. Volje će vam nedostajati ako ste šef ili nadređeni. Potrebno je da organizujete tim da biste imali bolju produktivnost. Neki od vas će biti jako nervozni na ovom planu i svaki dan ćete osećati umor. Mnogi klijenti sa kojima sarađujete biće promenjljivog raspoloženja.

Novac

Priliva novca ima, ali takođe ima nepredviđenih troškova na koje niste računali.Neko od prijatelja će tražiti pozajmicu. Nećete moći da ga odbijete.

Zdravlje

Preduzmite preventivne mere na ovom planu. Mogući problemi sa prehladom koje treba brzo da sanirati. Moguće su i povrede tokom ove nedelje.


ŠKORPIJA

Ljubav

Postoji veći nemir u odnosima nego što se na prvi pogled vidi. Potrebno vam je mnogo takta da ne dođe do kraha tokom ove nedelje. Previše ste posesivni, dok pojedini osećaju gušenje od strane partnera. Pokušajte da na zreo način rešite tekuće probleme. Pojedinima se prošlost najavljuje na velika vrata. Budite oprezni pri odabiru na koju se stranu usmeriti.

Posao

Možete imati neočekivane uspehe na ovom planu, ali očekujte da dosta truda i napora uložite da biste postigli željeno. Moguće su dobre prilike da promovišete svoj posao. Nekima od vas se nudi blja pozicija na polju posla. Sa oprezom ćete razmišljati jer znate da nov položaj nosi i mnogo veću odgovornost. Honorarni saradnici će imati dugoročnije ponude.

Novac

Retrogradni Satrun vam donosi težinu na ovom planu. Neočekivani troškovi mogu da vas uznemire. Jupiter sa druge strane dobro gleda iz 10.kuće pa ćete opet imati stabilan priliv novca. Ne trošite previše.

Zdravlje

Alternativni vid lečenja vam može pogodovati tokom ovog perioda. Pazite na prehladu. Moguće su glavobolje i zubobolja.


STRELAC

Ljubav

Saturn ima loš uticaj na 7.polje, polje braka pa bračni odnosi mogu biti poremećeni. Pokušajte da održite harmoniju života. Usamljeni više nego ikada žele da se zabavljaju ali im ne idu sve okolnosti na ruku. Možete naleteti i na pravu osobu za vas ali okolnosti vam mogu smeteti da uđete u vezu i pokažete na pravi način svoja osećanja. Mnogi od vas se na ovom planu osećaju frustrirano.

Posao

Budite jako oprezni na ovom planu. Retrogradni Saturn loše aspektuje vaše 10.polje (karijera, status) i ujedno vladara tog polja (Merkur) što dovodi do komplikacija na ovom planu. Sve što radite delajte polako, studiozno, metodično. Pregovori moraju biti sa taktom. Papirologija, dokumentacija mora da se rešava do u detalje. Mnogi od vas će biti preplavljeni obavezama a oni neće znati gde pre da krenu.

Novac

Mars oponira vas od sredine nedelje i samog vladara polja novca (Saturn) pa su mogući problemi na ovom planu. Ne rizikujte pri zaradi, a troškovi treba da vam budu dobro isplanirani. Imaćete stresnu nedelju na ovom planu.

Zdravlje

Zdravlje je u suštini dobro, osim što možete imati stomačne probleme čiji uzrok je teško razotkriti. Potrudite se da vam ishrana bude što zdravija. Dijabetičari bi trebalo da budu oprezni tokom oe sedmice. Za njih je preporučljivo da idu češće na lekarske kontrole.


JARAC

Ljubav

Postoji nesklad u dugogodišnjim odnosima. Nerazumevanja oko nebitnih stvari porpima veće razmere. Bračni takođe mogu da osete dozu nesklada. Činiće vam se da vas partnera namerno provocira. Usamljeni pak mogu imati divne trenutke sa osobom koju su nedavno upoznali. Romantični trenuci biće za pamćenje.

Posao

Ovo nije povoljna nedelja u polju posla. Mogu biti nepredviđeni zastoji, kao i iznenadne prepreke. Pokušaćete da zdovoljite određene rokove, ali će do biti teško. Jedna zaista naporna nedelja je ispred vas. Neki od vas će srećom imati razumevanje od strane nadređenih. Pojedini će biti u potrazi za drugim poslom. Nezaposleni će se teško nositi sa neuspesima u traženju adekvatnog posla.

Novac

Vaš vladar Saturn je u opoziciji sa Marsom i takva energija donosi probleme na ovom sektoru. Biće povećanih troškova i to takvih da će vam u glavi zabrujati alarm za uzbunu.

Zdravlje

Pojava starih zdravstvenih problema je uobičajna pojava za većinu Jarčeva tokom ove sedmice. Nemojte zanemarivati već utvrđenu terapiju. Postoji mogućnost da budete povređeni.


VODLIJA

Ljubav

Mnogo razmišljate i samim tim vam to pravi problem da uživate u romantičnim momentima sa voljenom osobom. Budite više od inicijative. Bračni partneri imaju malo neslaganja u svom odnosu. Osećate se nesrećno i nezadovljno. Osećate da vas partner ne razume. To je samo trenutna situacija.

Posao

Morate da ostanete smireni u odnosima sa klijentima, kolegama. Na čekanju su vam i dalje bitne stvari. Sve ide svojim tokom, mada usporenim. Iskoristite ove faze za poboljšanje poslovnih odnosa, za sređivanje papirologije. Pozitivne promene vas čekaju, samo se još malo strpite. Mars vas čini nemirnim i nervoznim.

Novac

Finansije su vam dobro postavljene. Neočekivani dobici vas čine srećnim.

Zdravlje

Problemi sa krvnom slikom, možda dijabetesom, kao i problemi sa stomakom biće akteulni tokom ove sedmice. Vodite računa o ishrani.


RIBE

Ljubav

Mnogo razmišljate i samim tim vam to pravi problem da uživate u romantičnim momentima sa voljenom osobom. Budite više od inicijative. Bračni partneri imaju malo neslaganja u svom odnosu. Osećate se nesrećno i nezadovljno. Osećate da vas partner ne razume. To je samo trenutna situacija.

Posao

Morate da ostanete smireni u odnosima sa klijentima, kolegama. Na čekanju su vam i dalje bitne stvari. Sve ide svojim tokom, mada usporenim. Iskoristite ove faze za poboljšanje poslovnih odnosa, za sređivanje papirologije. Pozitivne promene vas čekaju, samo se još malo strpite. Mars vas čini nemirnim i nervoznim.

Novac

Finansije su vam dobro postavljene. Neočekivani dobici vas čine srećnim.

Zdravlje

Problemi sa krvnom slikom, možda dijabetesom, kao i problemi sa stomakom biće akteulni tokom ove sedmice. Vodite računa o ishrani.


 

 

 


e-mail novosti

Ako želite da dobijate Astrološke novosti na vašu e-mail adresu, upišite Vaše ime i adresu u polje ispod i na taj način ste se prijavili.
Sve novosti koje obavljujemo na sajtu Ulepšajte budućnosti biće Vam dostavljene na adresu koju ste upisali. Hvala