Godišnji Horoskop - Natalna Karta - Izrada natalne karte, tumacenje, uporedni horoskop, sta me ceka u buducnosti

   

NAS radio CH

Najčitanije

Godišnji horoskop za 2018. godinu

Godišnji horoskop je urađen na osnovu pozicije Sunca, odnosno zodijačkog znaka u kom ste rođenji i uopštena je slika dešavanja koja vam predstoje tokom naredne godine. Za precizniju analizu događaja koji predstoje svakom pojedincu tokom 2018.potrebno je uraditi lični horodkop u kom se razmatraju svi aspekti sa planatama iz natalnog horoskopa i za svakog pojedinca je nastupajuća godina drugačija. 

Opširnije...

Ljubavni horoskop u 2017.

Opširnije...

Godišnji horoskop za 2017.

 

U godišnjem horoskopu prateći kretanje planeta i njihove aspekte opisujemo mogućnosti i poteškoće koje očekuju svaki horoskopski znak ponaosob.  Ovaj horoskop je odrađen na osnovu položaja vašeg Sunca. Na svakog pojedinca određenog horoskopskog znaka ima više ili manje uticaja u zavisnosti od pozicije drugih Planeta u Natalnom horoskopu.  Za lični godišnji horoskop možete nas kontaktirati na mali Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Opširnije...

Godišnji horoskop za 2016. Godinu

Opširnije...

Ljubavni Horoskop za 2015.

Opširnije...

Godišnji Horoskop za 2015.

Jupiter je 16. Jula 2014. godine napravio godišnji tranzit i prešao iz Raka u znak Lava, što bi trebalo da donese pozitivne aspekte onima koji se nameravaju dalje obrazovati ili usavršavati u svom zanimanju, odnosno onima koji imaju u planu putovanja. Uopšteno, Jupiter simbolizuje odlučnost i uspešnost. 

Opširnije...

e-mail novosti

Ako želite da dobijate Astrološke novosti na vašu e-mail adresu, upišite Vaše ime i adresu u polje ispod i na taj način ste se prijavili.
Sve novosti koje obavljujemo na sajtu Ulepšajte budućnosti biće Vam dostavljene na adresu koju ste upisali. Hvala