Natalna Karta - Izrada natalne karte, tumacenje, uporedni horoskop, sta me ceka u buducnosti - Natalna Karta - Izrada natalne karte, tumacenje, uporedni horoskop, sta me ceka u buducnosti

   

NAS radio CH

Uporedni horoskop

 

Uporedni horoskop

Analizom uporednog horoskopa dobija se uvid u astrološki pozitivne i negativne aspekate bilo kog odnosa. Analiza dve natalne karte zasnovana je na tumačenju i objašnjenju psiholoskih i emocionalnih kvaliteta između Vas i druge osobe, bilo da se radi o emotivnom ili poslovnom partneru, članu porodice, kolege sa posla, prijatelja ili konkurenta.

Kada porucite uporedni horoskop, dobicete od nas natalne karte za vas i vaseg partnera (odnosno prijatelja, rodjaka, saradnika ili bilo koje osobe za koju se interesujete) kao i analizu uporednih aspekata iz vaših natalnih karata.

Pored natalnih karata, dobicete i izradu kompozitnog horoskopa (horoskopa odnosa, opis karmičke svrhe tih odnosa, potencijale za budućnost odnosa)

e-mail novosti

Ako želite da dobijate Astrološke novosti na vašu e-mail adresu, upišite Vaše ime i adresu u polje ispod i na taj način ste se prijavili.
Sve novosti koje obavljujemo na sajtu Ulepšajte budućnosti biće Vam dostavljene na adresu koju ste upisali. Hvala