Kretanje planeta u Septembru 2017. - Natalna Karta - Izrada natalne karte, tumacenje, uporedni horoskop, sta me ceka u buducnosti

   

NAS radio CH

Kretanje planeta u Septembru 2017.

Posle dugog toplog i planetarno vrelog leta dolazi nešto mirniji period i više koncentracije na segment posla i svakodnevnih dešavanja. U drugom delu meseca povoljno za svaku vrstu partnerskih odnosa od poslovnih do bračnih…

 

 

Jeste li vi svesni da smo upravo zakoračili u septembar ?? I da, kada uđemo u treću dekadu septembra – ulazimo u jesen ?? Meni je nešto ovo leto samo protrčalo….Dok dlanom o dlan, odoše neki topli dani, more, kupanje, uživancija (znam, sad ćete vi reći – nemoj mi pričati o uživanciji u avgustu – pomračenja svaki čas, te retro Merkur, te tamo neki kvadrati i ostalo…..). A septembar ko septembar – varljiv i nestalan – malo nas obasja suncem, malo zaspe kišom….no, vremenske prilike ćemo ostaviti meteorolozima….a da mi vidimo šta nam kažu zvezde, planete, komete, i ostala nebeska « rodbina »….

U septembar ulazimo sa Suncem u Devici, Jupiterom u Vagi, direktnim (jeeeej !) Saturnom u znaku STrelca. Mesec raste i nalazi se u znaku Jarca, gde mu društvo pravi retrogradni Pluton. Neptun nam je još uvek retrogradan u Ribama, kao i Uran u znaku Ovna. U Lavu se smestila Venera, u društvu sa Marsom i retrogradnim Merkurom….Dakle, znak Lava nam je još uvek najnaglašeniji, tako da je sigurno da ćemo još uvek prolaziti kroz neke « vruće » dane…..ne moraju oni da budu vrući po temperaturi, ali će po dešavanjima – biti, itekako.

Prvo pa muško – Mars prelazi u znak Device 5-og septembra….tja….ovaj je Mars dobar za sve ono što je praktično, racionalno, logično, analitično – dakle, za posao – dušu dao. Za ljubav pa….jedino ako ide preko poslovnih okolnosti…

Bukvalno dva sata kasnije, Merkur kreće direktnim hodom. Od samog početka meseca, pa sve tamo negde do kraja druge dekade, biće konstantno u bliskom kontaktu sa Marsom – ako volite i želite da se svađate, evo – sada ćete imati odlične prilike. No, ako volite da mozak upotrebite za neke pametne, konkretne stvari, za jake akcije koje su dobro smišljene, osmišljene, ali i ostvarene – koristite ove dane!

Odmah 6-og septembra u jutarnjim satima – pun Mesec u znaku Riba. Plus njegova konjukcija sa Neptunom. Sve ono što je tajno, skriveno, daleko, sada dolazi na dnevni red i ide ka svojoj kulminaciji. Ovaj dan punog Meseca ćemo verovatno svi biti kao pijani, a ako donosite bilo kakve zaključke ili odluke – iskreno rečeno, uopšte nisam sigurna da će oni biti iole vredni….

20-og septembra i Venera prelazi u znak Device, a par sati kasnije imamo i mlad Mesec u istom ovom znaku. Vidite, kao što je u avgustu u znaku Lava, sve “pucalo” od dešavanja, sada će se to isto dogoditi u znaku Device. Posao, trgovina, usluge, obaveze, odgovornost, postaćemo radni I vredni za sve pare. E sad kolike će te pare biti, pa….i ne baš neke naročite, iskreno. Vodićemo računa o svom zdravlju, ako ništa drugo. Polako počinje vreme pripremanj zimnice, ima pečene paprike da mirišu na sve strane, otprilike….

22-og septembra u večernjim satima, Sunce prelazi u znak Vage. Jesen zvanično počinje. Okrenućemo se partnerstvima, poslovnim I emotivnim, okrenućemo se javnosti, postaćemo društveniji. Malo ćemo da “vagamo”, da budemo diplomatičniji, trudićemo se da pomirimo zavađene I smirimo strasti.

27-og Pluton kreće direktno u znaku Jarca, I to u momentu kada tranzitna Venera I Mars imaju trigon sa ovom planetom. Ako ste se pitali šta će se dogoditi u vašim emotivnim relacijama, pogotovo vi koji već neko duže vreme niste “ni tamo ni ovamo” onda znajte da je od ovog momenta moguća ta transformacija I promena iz korena kojoj ste se toliko dugo nadali.

U noći između 29-og I 30-og septembra I Merkur će preći u znak Vage. Čisto da lupi pečat na ovaj poslednji dan I da širom otvori vrata novim saradnjama I novim ljubavima koje će se tokom oktobra roditi, ili započeti . Oktobar će nam biti mesec udruživanja na svaki mogući način, I to onog čvrstog, dubokog, trajnog. No, o oktobru kada vreme za njega dođe….

Pregled aspekata za septembar:

 

02.subota u 14h 13’ Mars na 28* Lava trigon rxUran na 28* Ovna

 

03-nedelja  u 11h 42’ konjukcija Marsa i rxMerkura na 28* Lava

 

05.utorak u 07h 27’ Sunce na 12* device opozicija rxNeptun na 12* Riba

 

05.utorak u 11h 34’ Mars prelazi u Devicu

 

05.utork u 13h 30’ Merkur kreće direktno sa 28* Lava

 

06.sreda u 09h 02’ Pun Mesec u Ribama

 

09.subota u 12h 45’ Sunce na 16* Device trigon rxPluton na 16* Jarca

 

10. nedelja u 04h 44’ Merkur prelazi u Devicu

 

13.sreda u 02h 49’ venera na 21* Lava trigon Saturn na 21* Strelca

 

14.četvrtak u 04h 58’ sunce na 21* Device kvadrat Saturn na 21* Strelca

 

15.petak u 21h 43’ Venera na 24* Lava sekstil Jupiter na 24* Vage

 

16.subota u 20h 59’ konjukcija Merkura i Marsa na 7* Device

 

18.ponedeljak u 06h 26’ Venera na 27* Lava trigon rxUran na27* Ovna

 

20. sreda u 03h 14’ Venera prelazi u Devicu

 

20.sreda u 05h 28’ merkur na 12* Device opozicija rxNeptun na 12* Riba

 

20.sreda u 07h 29’ Mlad Mesec u Devici

 

22.petak u 20h 00’ Merkur na 16* Device trigon rxPluton na 16* Jarca

 

22.petak u 22h 01’ Sunce prelazi u Vagu

 

24.nedelja u 21h 487 Mars na 12* Device opozicija rxNeptun na 12* Riba

 

25.ponedeljak u 16h 35’ Merkur na 21* Device kvadrat Saturn na 21* Strelca

 

28.četvrtak u 06h 24’ Jupiter na 27* Vage opozicija rxUran na 27* Ovna

 

28.četvrtak u 21h 37’ Pluton kreće direktno sa 16* Jarca

 

30.subota u 02h 11’ venera na 12* Device opozicija rxNeptun na 12*Riba

 

 

 

Ovo su svi aspekti koji nas očekiju tokom septembra…

e-mail novosti

Ako želite da dobijate Astrološke novosti na vašu e-mail adresu, upišite Vaše ime i adresu u polje ispod i na taj način ste se prijavili.
Sve novosti koje obavljujemo na sajtu Ulepšajte budućnosti biće Vam dostavljene na adresu koju ste upisali. Hvala