Mlad Mesec u Biku - Natalna Karta - Izrada natalne karte, tumacenje, uporedni horoskop, sta me ceka u buducnosti

   

NAS radio CH

Najčitanije

Mlad Mesec u Biku

 Vreme je za nov početak, ovoga puta Mlad Mesec u Biku dolazi kao uvod za Uran koji sledni za njim. Dakle mnoge promene koje se mogu očekivati sa ovim Mladim Mesecom mogu biti nagovestiće u kom segmentu se spremaju drastične promene koje mogu biti dosta dugoročnije…

 

 

Mlad Mesec u Biku akcenat stavlja na jačanje društvenih odnosa i opštu dobrobit. Prioritet ovog zemljanog znaka je u praktičnosti. U razdoblju kada je aktuelan mlad Mesec  u Biku pitanja vezana za novac, sticanje materijalne dobiti i poslovanje su u prvom planu. To je vreme kada treba nešto menjati po pitanju finansijskih resursa. Uopšteno, period kada je mlad Mesec u Biku treba koristiti za potpisivanje novih ugovora i donošenje odluka koje su od veće važnosti. Njegov uticaj na zodijačke znakove je opisan na sledeći način:

Ovan – Mlad Mesec u Biku donosi brojne mogućnosti u različitim životnim područjima. To je vreme koje treba iskoristiti za sticanje novih znanja, promenu načela i ispunjenje individualnih ciljeva. Smatra se povoljnim za novčana pitanja i blagostanje.

Bik – Ovo je vreme kada treba proceniti svoje mogućnosti i težiti promeni na bolje. Mlad Mesec u Biku donosi novu energiju i predočava na traženje većih vrednosti i ostavljanje starih obrazaca iza sebe.

Blizanci – Za ovaj znak zodijaka mlad Mesec u Biku daje mogućnost ponovnog uspostavljanja harmonije i veće dinamike u aktivnostima. To je povoljan period za zahvalnost na svim datim mogućnostima i fokus ka određenim ciljevima.

Rak – Ovo je povoljno vreme za nove projekte, druženje i realizaciju individualnih ciljeva. Mlad Mesec u Biku donosi i manju nesigurnost po pitanju ljubavi i emocionalnih odnosa, pa bi više trebalo verovati svojoj intuiciji, ostaviti strahove iza sebe i biti otvoreniji ka manjim promenama.

Lav – Za ovaj zodijački znak mlad Mesec u Biku ukazuje na neophodnost bolje interakcije sa drugima i preispitivanje sopstvenih stavova. Pažnju treba usmeriti na pojednostavljivanje situacija i iskreniji pristup.

Devica – Idealno vreme za promene koje se dugo čekaju, putovanja i nalaženje većeg životnog smisla. Mlad Mesec u Biku u izvesnoj meri može inicirati destabilnost vezanu za želje i praktična ubeđenja.

Vaga – Tokom ove Mesečeve faze naznačena je veća težnja za traženjem zadovoljstva i puta ka uspehu. U području sentimantalnosti Vage se mogu suočavati sa izazovima ili neugodnim osećajem odbačenosti.

Škorpija – S’ obzirom da je Škorpija suprotna od znaka Bik, ova Mesečeva faza inicira na mogućnost ojačanja ljubavnih odnosa i uživanje u sadašnjem trenutku.  Postoji težnja da se nastavi sa individualnim interesima, ali je neophodno biti istrajan i pouzdan u svojim željama.

Strelac – Izvrsno vreme za sprovođenje planova i ideja. Mlad Mesec u Biku aktivira pozitivan uticaj na zdravlje i duhovnu sferu. No, ova Mesečeva faza sa druge strane ima dosta uticaja na emocije ovog vatrenog znaka horoskopa.

Jarac – Za osobe rođene u ovom znaku, mlad Mesec u Biku donosi povoljne okolnosti u smislu ostvarenja poslovnih projekata i ciljeva. Kreativnost i optimizam su naglašeniji, kao i težnja za harmonijom i skladom.

Vodolija – Mlad Mesec u Biku je savršeno vreme za druženje, porodična okupljanja i zabavu. Takođe, ova Mesečeva faza naglašava želju za svim onim aktivnostima u kojima se Vodolija oseća dobro i ugodno.

Ribe – Ovom znaku zodijaka mlad Mesec u Biku omogućava da dublje sagleda svoje trenutne prioritete i reši sve ono što stvara blokade ili ograničenja.