Mlad Mesec u Biku - Natalna Karta - Izrada natalne karte, tumacenje, uporedni horoskop, sta me ceka u buducnosti

   

NAS radio CH

Promena energije pred Mlad Mesec

april 06, 2016

Merkur ne miruje

januar 19, 2016

Vladavina Jarca

decembar 22, 2014

Sunce trigon Pluton

maj 05, 2015

Najčitanije

Mlad Mesec u Biku

 Vreme je za nov početak, ovoga puta Mlad Mesec u Biku dolazi kao uvod za Uran koji sledni za njim. Dakle mnoge promene koje se mogu očekivati sa ovim Mladim Mesecom mogu biti nagovestiće u kom segmentu se spremaju drastične promene koje mogu biti dosta dugoročnije…

 

 

Mlad Mesec u Biku akcenat stavlja na jačanje društvenih odnosa i opštu dobrobit. Prioritet ovog zemljanog znaka je u praktičnosti. U razdoblju kada je aktuelan mlad Mesec  u Biku pitanja vezana za novac, sticanje materijalne dobiti i poslovanje su u prvom planu. To je vreme kada treba nešto menjati po pitanju finansijskih resursa. Uopšteno, period kada je mlad Mesec u Biku treba koristiti za potpisivanje novih ugovora i donošenje odluka koje su od veće važnosti. Njegov uticaj na zodijačke znakove je opisan na sledeći način:

Ovan – Mlad Mesec u Biku donosi brojne mogućnosti u različitim životnim područjima. To je vreme koje treba iskoristiti za sticanje novih znanja, promenu načela i ispunjenje individualnih ciljeva. Smatra se povoljnim za novčana pitanja i blagostanje.

Bik – Ovo je vreme kada treba proceniti svoje mogućnosti i težiti promeni na bolje. Mlad Mesec u Biku donosi novu energiju i predočava na traženje većih vrednosti i ostavljanje starih obrazaca iza sebe.

Blizanci – Za ovaj znak zodijaka mlad Mesec u Biku daje mogućnost ponovnog uspostavljanja harmonije i veće dinamike u aktivnostima. To je povoljan period za zahvalnost na svim datim mogućnostima i fokus ka određenim ciljevima.

Rak – Ovo je povoljno vreme za nove projekte, druženje i realizaciju individualnih ciljeva. Mlad Mesec u Biku donosi i manju nesigurnost po pitanju ljubavi i emocionalnih odnosa, pa bi više trebalo verovati svojoj intuiciji, ostaviti strahove iza sebe i biti otvoreniji ka manjim promenama.

Lav – Za ovaj zodijački znak mlad Mesec u Biku ukazuje na neophodnost bolje interakcije sa drugima i preispitivanje sopstvenih stavova. Pažnju treba usmeriti na pojednostavljivanje situacija i iskreniji pristup.

Devica – Idealno vreme za promene koje se dugo čekaju, putovanja i nalaženje većeg životnog smisla. Mlad Mesec u Biku u izvesnoj meri može inicirati destabilnost vezanu za želje i praktična ubeđenja.

Vaga – Tokom ove Mesečeve faze naznačena je veća težnja za traženjem zadovoljstva i puta ka uspehu. U području sentimantalnosti Vage se mogu suočavati sa izazovima ili neugodnim osećajem odbačenosti.

Škorpija – S’ obzirom da je Škorpija suprotna od znaka Bik, ova Mesečeva faza inicira na mogućnost ojačanja ljubavnih odnosa i uživanje u sadašnjem trenutku.  Postoji težnja da se nastavi sa individualnim interesima, ali je neophodno biti istrajan i pouzdan u svojim željama.

Strelac – Izvrsno vreme za sprovođenje planova i ideja. Mlad Mesec u Biku aktivira pozitivan uticaj na zdravlje i duhovnu sferu. No, ova Mesečeva faza sa druge strane ima dosta uticaja na emocije ovog vatrenog znaka horoskopa.

Jarac – Za osobe rođene u ovom znaku, mlad Mesec u Biku donosi povoljne okolnosti u smislu ostvarenja poslovnih projekata i ciljeva. Kreativnost i optimizam su naglašeniji, kao i težnja za harmonijom i skladom.

Vodolija – Mlad Mesec u Biku je savršeno vreme za druženje, porodična okupljanja i zabavu. Takođe, ova Mesečeva faza naglašava želju za svim onim aktivnostima u kojima se Vodolija oseća dobro i ugodno.

Ribe – Ovom znaku zodijaka mlad Mesec u Biku omogućava da dublje sagleda svoje trenutne prioritete i reši sve ono što stvara blokade ili ograničenja.


e-mail novosti

Ako želite da dobijate Astrološke novosti na vašu e-mail adresu, upišite Vaše ime i adresu u polje ispod i na taj način ste se prijavili.
Sve novosti koje obavljujemo na sajtu Ulepšajte budućnosti biće Vam dostavljene na adresu koju ste upisali. Hvala