Totalno pomračenje Meseca u Lavu - Natalna Karta - Izrada natalne karte, tumacenje, uporedni horoskop, sta me ceka u buducnosti

   

NAS radio CH

Totalno pomračenje Meseca u Lavu

U sredu poslednjeg dana u januaru očekuje nas Pun Mesec i totalno pomračenje. Ovu pojavu nazivamo drugačije i Lunarna eklipsa i dogodiće se na 11* Lava- Pomračenje se može videti na severnoj hemisferi. Mnogi podignu previše prašine kad se događaju pomračenja, ali to je samo pojava koju imamo dva puta godišnje kad je u pitanju Mesec i isto toliko kad je u pitanju Sunce. U istom danu Merkur će napustiti znak Jarca i pridružiće se Veneri i Suncu u Vodoliji.

 

Mesec u Lavu u opoziciji sa Suncem u Vodoliji gde je u blizini i Venera u prvi plan će izbaciti odnose, za mnoge ovo može biti emotivno vrlo stresno pa se neke veze mogu i okončati. Venera se bliži kvadratu sa Jupiterom pa će nam se sve činiti mnogo veče i značajnije nego što zapravo jeste. Kako Merkur prelazi u vreme pomračenje u Vodoliju, a Merkur predstavlja komunikaciju nije nemoguće da se i način komunikacije drastično promeni do te mere da poželimo sa nekim da prekinemo svaki vid komuniciranja, neki će yto i bukvalno uraditi.

Nejveći uticaj pomračenja osetiće Lavovi, Vodolije, Škorpije i Bikovi , ali i svi oni koji imaju lične planete oko 11*  ovih znakova. Efekti pomračenje mogu se osećati i do šest meseci.

U vreme Punog Meseca svi su nešto osetljiviji nego inače, kad je u pitanju još i pomračenje pa još totalno to onda ipak malo zna da unese pometnju, odnosno da nas dezorjentiše, da nam se uvuče strah u kosti, javlja se osećaj prolaznosti, traži se suština i svraha života.

Ovo pomračen je na osi Lava koji je  za sve što je lično i Vodolije koji je uvek za društvo i grupu pa je potreno naći balans upravo između te dve opcije , a da pritom ni jedna strana ne trpi, odnosno da ne prevgne tas ni na jednu stranu.

Neophodno je naći balans između ljubavi i prijateljstva, ličnih ambicija i društva u celini, strasti i objektivnosti…

Ovde su svakakao na testu odnosi i ljubav. Ukoliko ste u stabilnoj i kvalitetnoj vezi i u čvrstom odnosu sa nekim to će se tokom ovog perioda to još ojačati. Međutim ukoliko je bilo šta kočilo i gušilo odnos najverovatnije ćete ga trajno prekinuti. Neke stvari se mogu dogoditi neočekivano i naglo što je tipično za Vodoliju, ali je za neke od vas dobro jer će vas trgnuti od učmalosti i lošeg odnosa u kom se niste osećali zadovoljno.

U ovom periodu samoća teško pada, ali i nekad prisustvo drugih smeta i zamara, kontradiktorno, ali upravo to i jeste odlika opozicije, a kako je u pitanju Sunce i Mesec to onda između ambicija i onoga što stvarno naša duša istinski želi. Može se ispoljiti i neki oblik sebičnosti, egoizma…

Kad je zdravlje u pitanju tu bi trebalo obratiti pažnju na srčana oboljenja, jer Lav vlada srce i krvnim sudovima. Izbegavajte težak i naporan rad, više odmrajte.

Kad je posao u pitanju tu mogu nastati problemi zbog nezavisnosti, buntovništva, egocentričnosti što je sve tipično za Vodoliju, pa se sve može negativno odraziti na ugled i posao, mogu se i neke afere otkriti…

U vreme pomračenje potrebno je naći balans i unutrašnji mir, a kakao do toga lakše doći nego odlaskom u prirodu, mada ukoliko niste u mogućnosti možete i na neki drugi način , meditacijom i slično…

 

Mesec u Lavu, Sunce u Vodoliji, jedno okrenuto drugome, poput dvoboja! Lav je gladan ljubavi, romantike i Vodolija naizgled neromantična, ali treba joj naći žicu, a to nije ni tako teško… Lav je više okrenut ka sebi, Vodolija voli radije gledati u druge. Lavu je naglašen ego, Vodolija je više okrenuta drugima, grupi, prijateljima

Za Lava Vodolija je previše površna, opuštena. Lav insistira na individui, kreativnom, Vodolija je više za druženje, opuštenost, lakoću življenja.

Umeće je napraviti ravnotežu između ljubavi (romanse) i prijateljstva. Lav ne voli da deli sa grupom pa makar to bili i prijatelji. Ovaj problem će energija Punog Meseca oplemeniti..

Sve ovo je u vezi svakog Punog Meseca u Lavu, međutim ovaj je nešto drugačiji jer imamo i Totalno Pomračenje Meseca. Verovanja kažu da pomračenje sa sobom nosi loš predznak, a zaista pomračenje stvara teskoban osećaj. Neki bitni događaji se vezuju za pomračenja. Veliki događaji pokrenuti su upravo pomračenjima… Ali da ne prizivamo, staćemo ovde.

Za početak, pripremite se za erupciju osećanja, na razbuktale instinkte, na emotivni vrhunac koji će koncidirati sa eklipsom. Potrudite se da sagledate objektivno najprisnije odnose, da razumete kako svoje potrebe i namere tako i namere druge strane. Ne zaboravite, bilo kakva neravnoteža dovešće do disharmonije.

Lav je vladalac koji očekuje da se prema njemu svi ponašaju kao prema krunisanoj glavi! Međutim, tu krunu često stavi i naše "unutrašnje dete", pa je potrebno da nađemo ravnotežu. Pomračenje nam daje priliku da pogledamo dobro svoju senku, a senka Lava je arogancija, ponos, ponašanje "primadone".

 

Posle pomrčenja Meseca dolazi do pomračenja Sunca koje nas očekuje 15.februara i to u Vodoliji. 

e-mail novosti

Ako želite da dobijate Astrološke novosti na vašu e-mail adresu, upišite Vaše ime i adresu u polje ispod i na taj način ste se prijavili.
Sve novosti koje obavljujemo na sajtu Ulepšajte budućnosti biće Vam dostavljene na adresu koju ste upisali. Hvala