Venera u Vagi , lepi maniri na delu - Natalna Karta - Izrada natalne karte, tumacenje, uporedni horoskop, sta me ceka u buducnosti

   

NAS radio CH

Najčitanije

Venera u Vagi , lepi maniri na delu

Venera 14.oktobra prelazi u Vagu i dolazi u svoje sedište, jer je upravo Venera vladarka znaka Vage, pa je ovde svoj na svome i dobro se oseća, a samim tim šalje pozitivnu energiju i svima nama, posebno onima koji imaju neke planete u svom natalu o ovom znaku.

 

14.oktobar 12:11: Venera ulazi u Vagu

Iz analize (Venera u Devici) u opušteno druženje, potrebu za partnerstvom... Venera će tako stići do znaka kojim inače vlada (Vaga) i ono što je sigurno je da će joj boravak u ovom znaku prijati. Sve inače pozitivne osobine Venere ovde dolaze do izražaja, a nekako najviše šarm, elegancija, diplomatija, harmonija, kultura, kompromis...Sa ovakvom Venerom možemo biti sigurni da će nam pomoći kod nekih manje prijatnih aspekata i energija (drugim rečima uvek postoji izlaz:..Partnerstvo, veze, odnosi sa ljudima sve ovo biće u prvom planu za vreme ovog tranzita...Lakše do dogovora, kompromis će biti deo ove priče. 

Ljubav, romantika, zaljubljivanje...sve je moguće u ovom periodu: Da se udovolji partneru, popusti, izgladi, neguje zajedništvo, saradnja, jednakost, pojača romansa, malo pozitivne (ljubavne) tenzije, ljubavne "igre"... Jedino ne treba preterivati sa kompromisom ako je na uštrb nekih vaših želja, interesa... druga je stvar ako se sve zasniva na obostranom dogovoru....Usamljeni sada dobijaju jaču potrebu da budu sa nekim, Venera u Vagi ne voli da bude sama. Ali voli da se "kinđuri"... Odličan period da dopunite svoje ormane, da promenite frizuru, ili uradite bilo šta što će vas činiti zadovoljnim. Vaga voli svadbe, tako da će ih biti u ovom periodu. Ova Venera voli Ljubav, flert, sve muško ženske akcije...

Venera u Vagi, ne voli da je sama, i za nju najveća kazna i jeste da bude sama...njeni tasovi na vagi su ujednačeni tek kada ima nekog pored nje... Ko više od ove Venere voli ljubav, živi ljubav... Ona odiše nežnošću, ljubaznošću... ljubav ne krije, romantična je, osmehuje se....flertuje... Teži za skladom, ravnotežom, možda je malo neodlučna, ali konflikte ne voli... I kada to nije dobro za nju spremna je na kompromise.... sve za ljubav. 

Venera će u Vagi boraviti od 14.oktobra do 07.novembra

 

Ovde je reč o tranzitnoj Veneri i njenom uticaju na vaš život....

Bez obzira kakvu Veneru (natalno) imate Venera u tranzitu će takođe uticati na vas...Već prema položaju (kuća u kojoj se Tran Venera nalazi), prema aspektima koje pravi sa Tran planetama ali i sa vašim Nat planetama... Zatim koliko se slaže sa vašom Nat Venerom (obično se slažu ako su iz iste grupe zemlja, vazduh, vatra, voda ili ako su u srodnim elementima...)....

Najvše će se obradovati Veneri u Vagi, oni koji već imaju Veneru u Vagi u natalnom horoskopu (povratak Venere), zatim Vage (Sunce) i svi oni koji imaju neke planete u Vagi zatim svi oni koji imaju Veneru u Blizancima i Vodoliji ali i neke planete (vazduh - trigon), u Lavu i Strelcu ali neke planete (vatra - sekstil)....Možda se neće baš radovati Ovnovi (opozicija), Rakovi i Jarčevi (kvadrat)...Bikovi i Ribe će biti u periodu prilagođavanja (inkonjukcija), Device i Škorpije su povlašćene, Venera je do skoro bila u Devici, posle Vage prelazi u Škorpiju!!!

 

Aspekti Venere dok boravi u Vagi: 

23.oktobar 22:11: Venera inkonjukcija Neptun
28.oktobar 05:20: Venera kvadrat Pluton

03.novembar 10:31: Venera sekstil Saturn

04.novenbar 07:02 Vener opozicija Uran

07.novembar 13:38 Venera prelazi u škorpiju

Bitno je da znate da će Mars preći u Vagu 22.oktobra.

Kao što i sami vidite Venerin boravak u Vagi neće biti ni malo lagan!!! Prvi aspekt sa RxNeptunom u Ribama (inkonjukcija) zbuniće Veneru ali i nas!!! Ubrzo će doživeti i erupciju kroz energiju kvadrata sa Plutonom u Jarcu.....Početkom novembra će se smiriti  zahvaljujući sekstilu sa Saturnom u Strelcu, ali već dan posle biće u raznim uzbudljivim momentima, neočekivanim, alarmantnim...zbog opozicije sa RxUranom u Ovnu. I tako ubuđena preći će u strastvenu energiju Škorpije!!!
Mars će se pridružiti Veneri 23.oktobra i opet će neko vreme biti u istoj energiji....energiji odnosa, veza...Dakle od 23.oktobra nas čekaju nove žensko (Venera) muške (Mars) igre .
Srećan nam boravak Venere u Vagi!!!


 

Tranzitna Venera kroz natalne kuće...

1.kućom: Venera u tranzitu kroz ovu kuću donosi lepe trenutke, kako i ne bi kada se Venera smatra malom srećom (Jupiter velika). Društvenost, druženja, potreba za druženjem i partnerstvom veća nego inače. Idelano vreme za jačanje postojećih veza, ali i za traženje novih. 1.kuća je nasuprot 7.kuće (partneri), magnetska privlačnost, šarm, lepota, samopuzdanje....oni "preko puta" (7.kuća) neće imati šanse . Ni vaš partner ako ste u vezi, ni bilo ko drugi ako niste u vezi. Idealan partner, ona druga polovina možda je u ovo vreme baš negde preko puta vas...Ovo je i potreba za ulepšavanjem (Venera), ali i bez toga bićete privlačni drugim ljudima. Osmeh će vam biti jedan od aduta. Potreba za slatkišima ili hranom koju volite bi mogla da vam donese koji kilogram viška, pa pripazite malo...

 

2.kućom: Sa Venerom ovde javiće se potreba za sigurnošću i emotivnom i materijalnom. Mogli bi da privlačite ljude koji će vam pružiti sigurnost i zaštitu. Stabilne ljude koje vam mogu pružiti udoban život. Gde je tu ljubav. Upravo tu....gde ima sigurnosti ima i ljubavi. Ovo je i period hedonizma. Mogli bi da upoznate nekog ko se bavi novcem (bankar) ili u nekoj situaciji gde je novac bitan. Sa ovom energijom lakše je doći do novca (sreća sa finansijama bez obzira da li radite ili ne), ali lako ga je i potrošiti....U ovoj kući Venera voli poklone, da ih prima ali i da ih daje....Muškarci, vama ovaj tranzit Venere može probuditi potrebu za boemskim životom ali i da pare trošite na žene. Venera ovde voli dragocenosti, stvari koje vrede, nakit, umetničke predmete....pripazite novčanik Venera bi mogla da ga opustoši.

 

3.kućom: Ulepšaće vam Venera misli, komunikaciju. Šarmiraćete druge rečima, diplomatskim stavom...Dobri odnosi sa braćom i sestrama i bližom okolinom. Privlačiće vas oni sa kojima ste na istoj talasnoj dužini, oni koji mogu intelektualno da vas stimulišu. Sa Venerom ovde misli se na ljubav, priča o ljubavi. Javiće se potreba za malim slatkim ljubavnim razgovorima. Možda poželite da vam neko napiše pesmu ili je vi nekome napišete... "Napiši jednu ljubavnu". Razgovori sa prijateljicama, sestrama. Ženska druženja. Kako je ovo prirodna kuća Blizanaca, moguće su duple veze, da vas privuku više od jedne osobe. Mogli bi da upoznate nekog na nekom kraćem putu, preko brata ili sestre ili negde u blizini u komšiluku. Ta osoba bi mogla da se bavi nekom vrstom komunikacije. Ako ste u vezi....vreme je za poruke, pisma... Možda je vreme za kupovinu auta, ili telefona, neke druge spravice za komunikaciju.

 

4.kućom: Tranzit Venere kroz ovu kuću probudiće potrebu za domom, porodicom i porodičnom srećom. Čak i ako niste "kućni tip" dok traje ovaj tranzit mogli bi da budete u fazonu "Dome slatki dome". Mogli bi da osetite nostalgiju za domom ako ste negde daleko. Venera ovde donosi osetljivost, promenljiva osećanja, potrebu za romantikom...ono da se ušuškate i gledate neki romantični film i pustite koju suzu (4.kuća - Rak). Idealno vreme za porodična okupljanja, druženja uz dobru hranu, piće i muziku. Ako ste u vezi, više vremena bi mogli da provodite zajedno u četiri zida. Neki parovi bi mogli da odluče da žive zajedno. Ako ste sami, mogli bi upoznati nekoga preko člana porodice. Sa Venerom ovde možete ulepšati svoj dom, učiniti ga lepšim i udobnijim. Potraga za novim domom (ako ste u toj fazi) ići će vam od ruke.

 

5.kućom: Kada Venera prolazi kućom koja ljubav znači, sve je jasno..., ona se tu oseća kao kod svoje kuće, uživa....Ljubav cveta kao cveće u proleće  Potreba za ljubavlju, romantikom, uživanjima je veća. Ovo je energija flertovanja, udvaranja...Popularnost raste . Sve oči biće uprte u vas (ovo je kuća Lava), prosto imaćete potrebu da se pokažete. Ako ste sami ovo je idealno vreme za upoznavanje novih ljubavi. Ovaj položaj Venere više od ostalih daje šansu za nove ljubavi. Privlačenje novih ljubavi je sa ovom energijom izvesnije i lakše. Upoznavanje obično ide na mestima zabave, sporta, hobija, kreativnosti, na odmoru... Ako ste u vezi ovo je prilika za romantiku, romantične trenutke...Ako imate decu lep odnos sa njima, ako ih nemate možda "poradite" na tome. Jupiter ovde više "pomaže" ali ni Venera ne zaostaje . Za sve vas bez obzira na status i godine ova energija može probuditi ono unutrašnje dete u vama....Neka se deca igraju. Inače kreativnost je ovde u usponu, umetnički dar dolazi do izražaja... Umetnici lakše ponalaze inspiraciju...muze svoje.

 

.6.kućom: Sa Venerom ovde, više se analizira, procenjuje, razmatra sve do u "sitna crevca" . Teško vas je zadovoljiti. Osobe koje ulaze u vaš život mogu imati utisak kao da ih intervjuišete za neki posao :)). Teško je zadovoljiti vaše kriterijume. Ipak sa ovom energijom bićete uslužni, željni da nekome pomognete, ovo se posebno odnosi na partnera ako ga imate. On okom a vi skokom). Kako je ovo kuća posla, lepši odnosi na poslu, bolja radana mesta i zarada. Više ćete uživati u poslu i svakodnevnoj životnoj rutini (ako ne radite). Unosićete više kreativnosti u posao i svakodnevni život. Kupovina nove garderobe je sasvim moguća. Možda čak i upoznate nekog preko posla. Ovo je energija ljubavi na poslu. Ovo je i kuća zdravlja, pripazite da ne preterate u hrani i piću, da ne nabacite koji kilogram više. Bolje se organizujte, krenite da vežbate, vodite računa o ishrani...

 

7.kućom: Venera ovde želi da se udruži sa nekim. Neće voleti da bude sama. Zvezde su lepše u dvoje ). Ako ste već u vezi ovo je prilika da ulepšate svoju vezu. Ovo je energija bračne harmonije. Malo diplomatije, kompromisa i eto lepih trenutaka u dvoje. Oni u dugim vezama mogli bi da se odluče za veridbu ili brak. Ako ste sami...ovo je energija za više druženja, društvenost pojačana. Odnosi sa javnošću lepši. Možda upoznate onu tkz. pravu ljubav, vašu drugu polovinu. Nekog ko je šarmantan, kreativan, umetnički nastojen...možda čak i na nekom javnom mestu. Taj neko može biti umetnik ali može i da se bavi zakonom, pravdom...Ili neće bit važno čime se bavi, već da je potencijalni životni partner... Dobra energija za ortačke poslove, partnerske odnose poslovne, prijateljske...prilika da povećate kontakte.

 

8.kućom: O, blago nama . Ova energija nas štiti od kriznih situacija, nešto kao zaštita od potencijalnih opasnosti. Bude se strasti i intezivna osećanja. Probudiće se seksipil i magnetizam (kuća Škorpije). Sa Venerom ovde, privlačiće vas ljudi intezivne energije, tajanstveni, oni sa dubokim pogledom "ispod obrva"). Strasti opipljive. Ovo je energija regeneracije i trasformacije, privlačiće vas ljudi koji mogu da izleče vašu dušu ako je ranjena. Ako ste u vezi ovde strast cveta. Ako ste sami upoznavanje ide preko pogleda...hemija opipljiva, začas se pretvara u hemijsku reakciju . Prvo strast pa ljubav). Možete upoznati nekog ko se bavi nekim istraživanjima, medicinom, psihologijom, tajnama, onostranim....Ovo je i dobra energija za tuđu pordšku, materijalnu i svaku drugu. Tuđ novac, novac partnera dostupniji . Ako ste u potrazi za investitorom, sponzorima i sl. ovo je dobar period.

 

9.kućom: Kada mala sreća Venera prolazi kućom velike sreće....sreća je imperativ. Ovo je i kuća slobode, avanturizma... Želećete da poletite....i poletite ali od sreće . Proširite svoje vidike...Osetite ljubavni zanos bez obzira da li ste u vezi ili niste. Ovo je i filozofiranje na temu ljubavi...Potraga za istinom...Krenite možda je i pronađete....Energija upoznavanja novih kultura... Idealna energija za put u dvoje, za obilazak nekog u inostranstvu....Ako ste sami ljubav na putu ili ljubav sa puta...Neko druge kulture, vere...ono kada ljubav ne poznaje granice....i ne prihvata granice. Možda vam neko otpeva..."That's Amore"... Moguće su i ljubavne avanture, afere, nešto što ima veze sa moralom i moralnošću....i pitanje idu li ljubav i moral zajedno. Kako je ovo i kuća obrazovanja, lakše se uči, zaljubljuje se negde u nekom anfiteatru, na stepenicama fakulteta , možda i u profesora nekog... filozofa, svešteno lice...

 

10.kućom: Kada Venera prolazi ovom kućom ljudi vas gledaju drugačijim očima, to su one situacije kada vam govore da ste lepi ili da ste se prolepšali, da zračite ). Ovo je vreme protekcija posebno od strane autoriteta... Uspeh u karijeri, bolje pozicije u društvu i na društvenoj lestvici...Uspeh u poslovima koji se bave lepotom, estetikom, umetnošću. Ljudi na položaju su vam naklonjeni više nego obično....Suprotni pol se utrkuje da vam pomogne... Upoznavanje kroz profesiju....možete privući nekog starijeg, odgovornog, situiranog i na nekom položaju... Možda nekog direktora, preduzetnika, političara....Ako ste u dužoj vezi možda promena statusa . Ako nemate posao, ovo je idealna prilika da ga pronađete. Inače Madona ima Veneru u 10.kući (natalno)...

 

11.kućom: Društveni život cveta!!! Ljubav i prijateljstvo ovde idu ruku pod ruku. Mešanje ljubavi i prijateljstva...Upoznavanje nekog u krugu prijatelja....ili je to prijatelj vašeg prijatelja....Neka dugogodišnja prijateljstva mogla bi da prerastu u ljubav....Iznenadna ljubavna dešavanja. Iznenadne ljubavi na još iznenadnijim mestima. Očekujte neočekivano (ovo je kuća Vodolije). Zaljubljivanje u pilota....ovo je provereno, znam iz iskustva. Ili u nekog astrologa . Upoznavanje u nekim grupama, klubovima, negde gde su interesovanja zajednička... recimo u teniskom klubu, možda u nekoj velikoj organizaciji, humanitarnoj, političkoj i sl. Bolji odnosi sa prijateljima, uživanje sa prijateljima, više prijatelja suprotnog pola...

 

 

12.kućom:Daleko od očiju javnosti....Sa Venerom u ovoj kući moguće je da zaronite u duboke vode mašte, fantazije, podsvesti... Beg od stvarnosti je ono što bi moglo da vam prija... Da se malo opustite, stupite u kontakt sa svojim snovima, osećanjima...Ako ste u srećnoj ljubavnoj vezi možda se povučete u osamu i sa partnerom uživate. Ovo su ljubavne tajne, tajne ljubavne veze...nedostupne i nedostižne ljubavi, zabranjene ljubavi.... Čežnja... Karmičke veze ili osećanje da ste pronašli svoju srodnu dušu... Možda vam neko prizna ljubav, "a ti o tom pojma nemaš"). Zaljubljivanje u nekog kome treba vaša pomoć.... Zaljubljivanje u bolnici, u nekoj zatvorenoj ustanovi, u nekog ko je duhovno uzvišen....

e-mail novosti

Ako želite da dobijate Astrološke novosti na vašu e-mail adresu, upišite Vaše ime i adresu u polje ispod i na taj način ste se prijavili.
Sve novosti koje obavljujemo na sajtu Ulepšajte budućnosti biće Vam dostavljene na adresu koju ste upisali. Hvala