Mart 2017. - Natalna Karta - Izrada natalne karte, tumacenje, uporedni horoskop, sta me ceka u buducnosti

   

NAS radio CH

Najčitanije

Mlad Mesec u Ovnu - potreba za isticanjem

Već neko vreme je intezivna energija Ovna jer tu je stelijum planeta. Konjukcije Merkura i Sunca sa rxVenerom, zatim sa Uranom,  a sada i Mlad Mesec-konjukcija Sunca i Meseca samo pojačavaju intezitet i dodaju gas da se hrabrije istaknemo i sebe i svoje potrebe stavimo u prvi plan.

Opširnije...

Sunce i Merkur kroz Ovna

Kad Sunce pređe u Ovna budimo se iz zimskog sna, stiže nam proleće. Ovo proleće kreće dosta uzburkano i uzbudljivo zboga aspekata Sunca i Merkura koji je u Ovnu od 13.marta.  U ovoj sedmici Merkur u kvadatu sa Plutonom, zatim opoziciji sa rxjupiterom, Sunce u konjukciji sa rxVenerom i na kraju Merkur konjukcija Uran. Predstoji nam zaista dosta dinamična i uzbudljiva energija koja pokreće i tera na akciju, možda i previše…

Opširnije...

Merkur konjukcija rxVenera u Ovnu

Venera je u Ovnu od 3.februara, retrogradno je krenula sa 13* Ovna 4.marta. Merkur je prešao u Ovna 13.marta. Konjukcija Merkura i rxVenere na 9* Ovna intezivnije nas vraća u prošlost i to onu emotivnu bilo kroz misli ili konkretne osobe iz prošlosti koje se na neki način vraćaju u naše živote. Sunce se takođe prelazi u Ovna 20.marta.

Opširnije...

Pun Mesec u Devici otkriva strahove

Pun Mesec je nešto što imamo svakih 28 dana, ali ovaj je nešto drugačiji zbog drugih aspekata koji su aktuelni. Tako da u vreme ovog Punog Meseca u devici zbog kvadrata Merkura i Saturna na površinu mogu biti izbačeni neki naši strahovi, povećana tuga, mečanholija, a zbog Punog Meseca sve mnogo intezivnije i nagalašenije, jer Pun Mesec je kulminacija… Merkur će pobeći već narednog dana iz Riba u Ovna i mentalna energija že se drastično promeniti.

Opširnije...

Mars prelazi u Bika, vreme je da usporimo

Mars je promenio znak u 01h 33’ i iz Ovna prešo u Bika. Sa ovom energijom Mars je i inače usporeniji, a kako je Venera vladaraka Bika Retrogradna u Ovnu to će i dodatno smiriti strasnog i inpulsivnog Marsa. Mars u Biku je nekako više fokusiran na uživanje svake vrste, nije za borbu i akciju ko što je to slučaj dok je bio u Ovnu.

Opširnije...

Retrogradna Venera u Ovnu

Venera je već naparavila uvod za ono što nas tek očekuje. Još od 30.januara Venera je u retrogradnoj senci i polako je počeo nagoveštaj u oblastima života koji će biti na iskušenju u narednom periodu. U Ovna Venera je ušla 3.februara, kreće Retrogradno sa 13* i vratiće se do 26* Riba. Mnogo uspomena nosi ova Venera sa sobom, ali i zastoja, izbacuje probleme kako emotivne tako i finansiske u prvi plan. Najvažnije ne donositi konačne odluke tokom Retrogradnog ciklusa. Za nove ljubavi takođe nepovoljan period.

Opširnije...

Druga opozicija Jupitera u Vagi i Urana u Ovnu

Prvu opoziciju Juiptera u Vagi i Urana u Ovnu imali smo 26.decembra, tada je Jupiter bio direktan, a Uran Retrogradan, opozicija je bila na 20*. Sada je Jupiter retrogradan, a Uran direktan, opozicija je na 22*. Imaćemo i treću opoziciju ovih planeta i to 28.septembra i ponovo će Jupiter biti direktan , a Uran retrogradan na 27*.  Okruženje ostalih planeta igra značajnu ulogu u vreme svake opozicije sasvim je drugačiji položaj, pa samim tim i samo dešavanje i uticaj opozicije je drugačiji.

Opširnije...

e-mail novosti

Ako želite da dobijate Astrološke novosti na vašu e-mail adresu, upišite Vaše ime i adresu u polje ispod i na taj način ste se prijavili.
Sve novosti koje obavljujemo na sajtu Ulepšajte budućnosti biće Vam dostavljene na adresu koju ste upisali. Hvala