Merkur u Ovnu kreće direktno - Natalna Karta - Izrada natalne karte, tumacenje, uporedni horoskop, sta me ceka u buducnosti

   

NAS radio CH

Merkur u Ovnu kreće direktno

Posle Venere i Merkur kreće direktno iz senke retrogradnosti izlazi 21.maja i tek tada možemo u potpunosti da se opustimo kad su zastoji i kašnjenja u pitanju, takođe i komunikacija, dogovori , kratka putovanja… Do avgusta Merkur se kreće direktno kada će ponovo 13.avgusta krenuti retrogradno.

 

U Sredu3.Maja Merkur u Ovnu kreće u direktan hod sa 24*

Sreda će za mnoge od nas prvi radni dan u ovom mesecu...prva lepa vest kada su zvezde u pitanju a u vezi početka meseca je da....Merkur kreće u direktan hod sa 24* Ovna...U retrogradnu senku ušao je 27.Marta sa 24* Ovna dakle sa istog stepena sa kog kreće u direktan hod!!! 

 

21.Maja Merkur će izaći iz retrogradne senke sa 4* Bika...

Posle nekoliko nedelja retrogradnog kretanja Merkur će konačno da nas oslobodi problema u komunikaciji i u donošenju nekih važnih odluka. Ako ste se osećali kao izgubljeni u prostoru i vremenu, ako niste uspevali da ostvarite komunikaciju na neću reći normalan način ali jasnu i bez zbunjenosti, ako je mnogo toga što ste započeli moralo da čeka ili da se odloži... došlo je vreme da lakše dišete i da krenete napred!!! Ako je vaše razmišljanje bilo na neki način iskrivljeno, nelogično... vreme je da se tu stvari poprave!!!  Ali....ima nešto što treba da znate!!! Nije uvek sve jednostavno kako na prvi pogled izgleda... Merkur zaista kreće (polako) napred ali ima tu i neka caka, biće još neko vreme u retrogradnoj senci!!! Mali oprez i sve će biti kako treba!!!

 

Još od 27.Marta Merkur je u retrogradnoj senci....i sada kada kreće napred biće neko vreme u retrogradnoj senci...Do kada? Izaćiće iz te zone kada ponovo bude na stepenu sa kog je krenuo u retrogradni hod. Merkur je u retro hod krenuo 10.Aprila sa 4* Bika...U direktni hod polazi sa 24* Ovna...ponovo će na 4* Bika stići 21.Maja tada će konačno izaći iz retrogradne senke!!!

Dakle, neko vreme Merkur će i dalje biti "mamuran".

Kada krene u direktan hod... krenuće i energija, krenuće i neka razjašnjavanja, krenuće bolji protok informacija, um neće biti previše u magli...Međutim u vreme stacioniranja Merkur se kreće jako sporo, retrogradna senka deluje i dalje na nas preko Merkura....sporo ide sve to....ali ide.

 

Najbitnije od svega je što će uskoro Merkur biti u egzaktnoj konjukciji sa Uranom u Ovnu 10.Maja!!! Ova konjukcija će se tada dogoditi po treći put!!! Oni su već sada u konjukciji, ona će najjača biti oko 10.Maja!!! Danas u toku dana (pred kraj dana) Merkur konjukcija Uran u Ovnu trigon Mesec u Lavu, trigon RxSaturn u Strelcu - Veliki vatreni trigon!!! Jako lep dnevni aspekt, ali zanimljiva konfiguracija za rođene u ovo vreme!!!

Merkur konjukcija Uran 10.Maj

Merkur trigon RxSaturn 11.Maj

Merkur izlazi iz retrogradne senke 21.Maja sa 4* Bika!!!

Sledeći Merkurov retrogradni ciklus (da se pripremite) je 13.Avgusta kada će Merkur krenuti u retrogradni hod sa 11* Device!!! U retrogradnu senku će ući 24.Jula sa 28* Lava!!!

 

U Četvrtak, još jedna lepa vest kada su zvezde u pitanju...Sunce u Biku u sekstilu sa Neptunom u Ribama na 13*

"Postoji tajana veština"

Kratkotrajni aspekt ali efektan, aspekt mašte, inspiracije posebno dobar za umetnike, muzičare, ali i sve one koji su romantični, za one koji su u duhovnoj potrazi. Malo mašte nikome neće škoditi . Enerigija vizuelizacije, zažmurite i slikajte...slikajte svoje životno platno....Ovo je energija koja provocira empatiju... Strana reč za ono što bi moglo da se svede na..."Ne radite drugima ono što ne bi voleli da rade vama".... ili razmislite kako je biti u "tuđoj koži"...budite svesni tuđih osećanja....i nadajte se da će oni biti svesni vaših...

 

Energije ovih planeta zovu nas da sanjamo, maštamo, bojimo naš svet svetlijim bojama....Nude nam kreativnost, uživanje u umetnosti, muzici, nude nam izlaz i beg iz stvarnosti....Tu je i energija mističnog, misterija, tu su i moguća čuda... Neko će uživati svim čulima, neko će na put, neko će uživati u kuvanju, neko u muzici.....opet prema položaju ovih planeta u svojim horoskopima...

e-mail novosti

Ako želite da dobijate Astrološke novosti na vašu e-mail adresu, upišite Vaše ime i adresu u polje ispod i na taj način ste se prijavili.
Sve novosti koje obavljujemo na sajtu Ulepšajte budućnosti biće Vam dostavljene na adresu koju ste upisali. Hvala