Maj 2017. - Natalna Karta - Izrada natalne karte, tumacenje, uporedni horoskop, sta me ceka u buducnosti

   

NAS radio CH

Najčitanije

Nebo u vreme Punog meseca u Škorpiji

Pun Mesec 10.maja na 20* Škoprije, ali tome predhodi jaka energija Sunce trigon Pluton 9.maja. Na dan u kom je Pun Mesec imaćemo i konjukciju Merkura i Urana na 25* Ovna, još jedna snažna i eksplozivna energija, a nakon toga 11.maja Mars kvadrat Neptun i Merkur trigon rxSaturn. Na kraju 12.maja Mars trigon Jupiter. Zanimljivo okruženje na zvezdanom nebu u vreme Punog Meseca u Škorpiji može dosta toga izmeniti u našim životima, na bolje ili nagore zavisiće u velikoj meri od rasporeda natalnih planeta svakog pojedinca ponaosob.

Opširnije...

Merkur u Ovnu kreće direktno

Posle Venere i Merkur kreće direktno iz senke retrogradnosti izlazi 21.maja i tek tada možemo u potpunosti da se opustimo kad su zastoji i kašnjenja u pitanju, takođe i komunikacija, dogovori , kratka putovanja… Do avgusta Merkur se kreće direktno kada će ponovo 13.avgusta krenuti retrogradno.

Opširnije...

Kretanje planeta u maju 2017.

Dosta muke u aprilu sad je iza nas. Maj mesec je nešto lagodniji, posebno u drugom delu meseca kad Venera izađe is sneke retrogradnosti. Takođe u drugom delu meseca i neke planete menjau znake pa će se i energija globalno promeniti. Na početku meseca četiri planete u retrogradnom hodu, u maju samo Merkur kreće direktno…

Opširnije...

e-mail novosti

Ako želite da dobijate Astrološke novosti na vašu e-mail adresu, upišite Vaše ime i adresu u polje ispod i na taj način ste se prijavili.
Sve novosti koje obavljujemo na sajtu Ulepšajte budućnosti biće Vam dostavljene na adresu koju ste upisali. Hvala