Pun Mesec u Strelcu - Natalna Karta - Izrada natalne karte, tumacenje, uporedni horoskop, sta me ceka u buducnosti

   

NAS radio CH

Najčitanije

Pun Mesec u Strelcu

Pun Mesec je uvek kulminacija i završetk nečeg što obično otpočne u vrme Mladog Meseca. Ovoga puta Pun Mesec je u Strelcu, opozicija Meseca i Sunca koje je u Blizancima pa na toj relaciji i možemo očekivati neko rasvetljavanje situacije. Ovde je pre svega u disbalansu način razmišljanja između realnosti i višeg uma i filozofije. Bitno je koje kuće su vam u Blizancima i strelcu pa je tu negde i vaša lična priča kad je ovaj Pun Mesec u pitanju.

 

9.Jun Pun Mesec u Strelcu na 18*

Mesec u Strelcu u opoziciji sa Suncem u Blizancima. Mesec u Strelcu "viši um" i Sunce u Blizancima "niži um", gde Blizanci hoće da mislimo logički a Strelac nas ubeđuje da mislimo šire i intuitivno, Blizancima je lepo u neposrednom okruženju, već poznatom, Strelac bi da nas natera da se odvažimo i istražujemo šire i dalje. I kao i uvek kada je opozicija u pitanju, što Pun Mesec i jeste, ne treba "izabrati" ni jednu od ovih strana, potrebna je ravnoteža da bi imali mir. Opredeljivanje za bilo koju stranu nije dobro po nas, samo balans između ove dve energije!!! Sa jedne strane je volja (Sunce), sa druge strane duša (Mesec), i nije lako izboriti se naletom ovih energija, gde svaka vuče na svoju stranu. Šta zapravo ovaj Pun Mesec hoće od nas, saznaćemo u narednim nekoliko nedelja....

Krize su moguće, krize svesti, iznenadnog nedostatka svesti u našim životima, a sve je vrlo povezano sa kućama u kojima se ova opozicija nalazi i oblastima života koje te kuće predstavljaju u našim horoskopima. Gde god da se nalazi ova opozicija sve je nekako "nabijeno" emocijama, pomalo dramatično, napeto, odnosi mogu biti teški, posebno u komunikaciji jer u igri su Blizanci. Mada rezultat posle početnog haosa može biti i pozitivan, jer sve ovo što se događa može nas usmeriti na neku pozitivnu akciju......ako budemo dobro kanalisali ove dve ogromne energije!!!

Ovaj Pun Mesec će nešto više uticati na Blizance, Strelčeve, Device i Ribe, ali i na sve ostale ako na tim tačkama (stepenima) imaju lične planete......

Da vas podsetim Pun Mesec je kulminativna faza, završetak nečega (planova, poslova....), kraj jednog ciklusa, zastoj pa je organizmu potreban odmor, energija se ovde prazni!!! Idemo ispočetka!

Pola sata posle svitanja Mesec u Strelcu je u opoziciji sa Merkurom u Blizancima na 2*...Ta energija nas je dočekala jutros...Ja sam budna od 06:30, sa razlogom, ljubi ga majka jutros gostovao kod Milomira Marića na Happy TV u jutarnjem programu...obično ne gledam njegova gostovanja na TV ovo gostovanje nisam mogla da propustim :)). I ako je na nebu u to vreme bila (još uvek je) opozicija Meseca i Merkura....uspeo je da dođe do reči. Voditeljka nije imala tu sreću. Pričalo se o vanzemaljcima, o dva srca i sl. Sve u svemu dobro je prošao . Uspeo je da reklamira knjigu čiji je izdavač...

Upravo pijem drugu kafu....razbuđivanje je u toku...Misli lete na sve strane (Mesec opozicija Merkur)...Međutim i Mesec i Merkur (tranzitni) odlično aspektovani sa mojim Nat Suncem i Merkurom u Lavu. I ovako pospana mogu da pišem. Međutim danas nema egzaktnih aspekata...Biće ih sutra...

Prvi aspekt Meseca u Strelcu sutra je sekstil sa RxJupiterom u Vagi (03:41)...istog dana kada Jupiter u Vagi kreće u direktan hod!!! U 05:47 Mesec će biti u kvadratu sa Neptunom u Ribama!!! Najznačajniji aspekt Meseca u Strelcu sutra je opozicija sa Suncem u Blizancima na 18* u 15:11 CET. Veliku ulogu u sutrašnjem Punom Mesecu imaće RxSaturn u Strelcu (24*)...Mesec na 18*, Saturn na 24* nije egzaktna konjukcija ali je vrlo uticajna!!! Obično je teška ova energija...Međutim RxSaturn je od ranije u Velikom Vatrenom Trigonu sa Kironom u Ribama 28* i RxSMČ u Lavu 27*... "Sreća u nesreći" rakle bih...Ili izlaz uvek postoji....Ako vas pritisne konjukcija Meseca i Saturna pronađite svoj put ka Kironu (lek) i SMČ (vrata za izlaz)....Pun Mesec je svakako kulminacija nečeg...Ja sam već utvrdila gde se ta kulmnacija nalazi kod mene...sasvim očekivano...znam i gde su izlazi i rešenja i spremno čekam ovu energiju!!!

 

Kako ste vi ? Pronađite u svojim kartama kuće gde se nalaze Mesec u Strelcu, Sunce u Blizancima ta osa (opozicija) su mesta (oblasti života) gde će se dogoditi kulminacija. Tamo gde su Kiron u Ribama i RxSMČ tu su rešenja!!!

 

e-mail novosti

Ako želite da dobijate Astrološke novosti na vašu e-mail adresu, upišite Vaše ime i adresu u polje ispod i na taj način ste se prijavili.
Sve novosti koje obavljujemo na sajtu Ulepšajte budućnosti biće Vam dostavljene na adresu koju ste upisali. Hvala