Jun 2017. - Natalna Karta - Izrada natalne karte, tumacenje, uporedni horoskop, sta me ceka u buducnosti

   

NAS radio CH

Najčitanije

Odbolujte bol sa rxKironom

Vikend pred nama je uvod u novi mesec, ali i osvrtanje na nešto što nismo preboleli, sada sa retrogradnim Kironom, a posebno dok je stacioniran neke bolne teme izlaze na površinu. Tu je i opozicija Marsa i Plutona da doda još inteziteta, a kako je opozicija u pitanju teško se može ispravno odlučiti ili preduzeti bilo šta.

Opširnije...

Nervoza i nerealna očekivanja

Poslednje dane juna obeležiće nešto napetiji aspekti koji mogu uzrokovati dosta nervoze. Ovde je pre svega reč o nerealnim ciljevima i očekivanjima koji kad se ne realizuju izazivaju veliku nervozu. Mars u kvadratu sa Jupiterom, zatim, Merkur u kvadratu sa Jupiterom, konjukcija Merkura i Marsa i na kraju 30.juna opozicija Merkura i Plutona. Biće tu malo olakšanja koje može doneti trigon Neptuna sa Marsom i Merkurom, ovo najpre može pomoći umetnicima i kreativnim osobama, ali i ostalima ukoliko se okrenu ovim oblastima i malo olabave pritisak koje same sebi nameću.

Opširnije...

Mlad Mesec u Raku, porodica u prvom planu

Rak je pre svega sinonim za porodicu, pa sa stelijumom planeta i jo[ i Mladim Mesecom u ovom znaku najveće težište biće upravo ova životna oblast. Sa Mladim Mesecom mogućnosti za nešto novo vezano za dom, ali zbog aspekata koji će uslediti želje mogu biti veće od mogućnosti što može uzrokovati unutrašnje nemire.

Opširnije...

Vladavina Raka počinje

Posle Marsa najpre Sunce, a zatim i Merkur prelaze u  Raka, a ujedno to je i početak leta. Ovaj početak leta biće nešto intezivniji zbog aspekata koji nam predstoje. U igri će biti Mars i Sunce sa Jupiterom i plutonom. Mars kvadrat Jupiter 25.juna, zatim Mars opozicija 02.juja, pa Sunce u kvadratu sa Jupiterom 06.jula i na kraju opozicija Sunca i plutona 10.jula. Ovde ćemo imati i Mlad Mesec u Raku 23.juna.

Opširnije...

Jupiter u Vagi kreće direktno

Posle višemesečnog retrogradnog hoda još od 6.februara  Jupiter kreće direktno sa 13* Vage 9.juna. Ovo je energija koja širi optimizam, vraća veru u bolje dane, kako tranzitira Vagom povoljna je i za odnose među ljudima, ali pre svega emotivne. Povećane mogućnosti za brakove, za lepe i stabilne emotivne veze…

Opširnije...

Pun Mesec u Strelcu

Pun Mesec je uvek kulminacija i završetk nečeg što obično otpočne u vrme Mladog Meseca. Ovoga puta Pun Mesec je u Strelcu, opozicija Meseca i Sunca koje je u Blizancima pa na toj relaciji i možemo očekivati neko rasvetljavanje situacije. Ovde je pre svega u disbalansu način razmišljanja između realnosti i višeg uma i filozofije. Bitno je koje kuće su vam u Blizancima i strelcu pa je tu negde i vaša lična priča kad je ovaj Pun Mesec u pitanju.

Opširnije...

Merkur u Blizancima svoj na svome

Sa Merkurom u Blizancima pojačana potrteba za pokretom, komunikacijom , učenjem, druženjem. Jedna sasvim drugačija energija nego dok je Merkur bio u Biku gde je bio usporen, ovde je sve dinamično i ubrzano, ali na neki način i površno. Vladar blizanaca je Merkur i tu je u svom seištu, ulazi 07.juna u 00h 15’ i ostaće u ovom znaku do 21.juna kada će preći u Raka.

Opširnije...