Pun Mesec u Jarcu - Natalna Karta - Izrada natalne karte, tumacenje, uporedni horoskop, sta me ceka u buducnosti

   

NAS radio CH

Najčitanije

Pun Mesec u Jarcu

Mesec u Jarcu Sunce u Raku u opoziciji , Pun Mesec koji je na relaciji posla i porodice i potreba za usklađivanjem. Pun Mesec kraj jednog ciklusa, ai ovde je aktuelan i kvadrat sa Jupiterom u Vagi pa imamo i T-kvadrat nešto komplikovanje u vreme ovog Punog Meseca…Konjukcija rxPlutona i Meseca i sa druge strane konjukcija Sunca i Marsa..

 

Svaki Pun Mesec je kulminacija jednog ciklusa. Završava se jedan Mesečev ciklus i počinje novi. Nešto treba da se dovrši, završi da bi nešto drugo moglo da počne!!! I ja ne vidim tu ništa loše. Međutim ovaj Pun Mesec se uglavnom najavljuje pompezno....Da vidimo šta se ovde dešava?

Pun Mesec definitivno ima jaku energiju....na prirodu pre svega, ali i na nas i naše duše...Plima i oseka i u prirodi i sa našim osećanjima!!!

 

Ovaj Pun Mesec je opozicija Meseca u Jarcu i Sunca u Raku na 17*!!!

I sve bi bilo super , da pored Meseca nije RxPluton u Jarcu na 18* i pored Sunca u Raku Mars na 22*. Dve snažne konjukcije i svi u opoziciji. Sa strane je tu da doda "začin" Jupiter u Vagi na 14* koji je u kvadratu sa Mesecom i sa Suncem!!! Svi oni grade T-Kvadrat!!! I opet taj T-Kvadrat!!!

Osvetleće ovaj Pun Mesec i stvarno i simbolično naše živote....

Dve energje (Rak/Jarac) suprostavljene jedna drugoj....kulminacija, završetak jednog ciklusa i početak novog ciklusa....

Privatno - poslovno...

Fokus je na odnosu privatnog, doma, baze naših života (Rak) i poslovnog, javnog, ugleda, odgovornosti, karijere (Jarac). Sa jedne strane je bezuslovna Ljubav (Rak) sa druge strane "uslovna" Ljubav (Jarac). Rak nas vuče korenima, "ognjištu", bazi, porodici, domu.....Jarac nas vuče ka karijeri, ugledu, položaju, odgovornostima.
Rak nudi toplinu doma, sigurnost, zaštitu sve ono što smo imali kao deca (jednom dete uvek dete)....Jarac nudi odgovornost, i šta znači biti odrastao... I nije lako, zanemariti bilo koju od ovih strana može značitinevolju, nervozu, stres....(ipak je Pun Mesec). I ono što je ovde bitno je da nas zapravo Pun Mesec poziva da nađemo balans i ravnotežu između ovih suprostavljenih strana - balans u životu. U naredne dve nedelje svako od nas će i znati šta za njega to zapravo znači....

Mnogi bi trebalo da dožive simbolično prosvetlenje...Pun Mesec je na 17* Raka/Jarca....i nešto jači uticaj je na Jarčeve, Rakove, Ovnove i Vage... i naravno na sve nas gde se osa Jarac/Rak nalazi....

 

Nekoliko značajnih aspekata su takođe u priči o Punom Mesecu:

 

08:05 Mesec konjukcija Pluton

10.Jul 06:35: Sunce opozicija Pluton

27.Jul 02:56: Sunce konjukcija  MarsNajsnažnija konjukcija ide baš u vreme Punog Meseca - konjukcija Meseca i RxPlutona: ovde će se osloboditi snažna energija....ili destruktivna ili ona koja transformiše i regeneriše. Nešto mora da "umre" da bi se nešto "rodilo". Sve je mnogo intezivno i u stilu Plutona (vladar Škorpije) sve ili ništa! A nekada je i ništa sve!!! Sa druge strane je takođe snažna energija - konjukcija Sunca i Marsa koja će biti egzaktna tek 27.Jula (dan pre mog rođendana :)), blago meni!!! I ako ima još do tog datuma ova konjukcija deluje (zbog dozvoljenog orbisa delovanja)!!! Ova konjukcija je sada u Raku između njih je 5* i zbog toga osećamo njen uticaj. Egzaktna konjukcija će se dogoditi u Lavu!!! Energija vatre, strasti i akcije....Ova sada je u vodi - Rak, pa je usmerena na osećanja!!! Rakom vlada Mesec ovde je Mesec u igri i sve ide u krug!!!

Još snažnija energija je opozicija Sunca u Raku sa RxPlutonom u Jarcu egzaktno 10.Jula!!! Ovde ima elemenata destrukcije, manipulacije... Vrlo moćna i intezivna energija, energija kulminacije. Ako se pametno iskoristi ne mora da bude negativna!!!

Jupiter u Vagi ovde sa strane dodatno donosi tenziju i ako kvadrati sa Mesecom (i RxPlutonom) i Suncem nisu egzaktni. Dovoljno su jaki da nas uznemire na planu odnosa, veza, zakona, morala, finasija.... Uznemirujući je ovde i Uran u Ovnu koji će tek raviti egzaktne kvadrate sa Suncem i Marsom: 18.Jul 03:36: Mars kvadrat Uran i 21.Jul 02:25: Sunce kvadrat Uran. Sada su ove energije tu u začetku tek da nas i one uznemire....Oba kvadrata će biti aktuelna u vreme Mladog Meseca u Lavu 23.Jula!!!

 

Od pozitivnih aspekata u vreme Punog Meseca imaćemo i trigon rxNeptuna u Ribama sa Suncem i sekstil Merkura u Lavu sa Veenrom u Blizancima.


Dragi moji, mnogi od vas će već i danas osetiti sve ove energije u čijem centru je energija Punog Meseca u Jarcu!!! Pun Mesec se oseti i dan ranije i dan kasnije od egzaktnog uticaja.

 

 Sreća je da je i danas biće i sutra prisutan dobar aspekt sekstil Merkura i Venere.!! Iskoristite tu energiju na najbolji mogući način....neka vam ona bude izlaz, neka vam ona bude izbor!!! To što se već sada oseća drama u vazduhu (Pun Mesec), to je tako....na vama je da se sa tom energijom snađete! Na sve ovo tu je taj RxPluton sa svojom snažnom energijom, koja će biti oslobođenja Mesecom (konjukcija)....

Generalno zbog energija Jarca (Mesec i RxPluton) i energije Raka (Sunce i Mars) sve će se vrteti na osi Jarac/Rak.....položaj, status, karijera, materijalno (Jarac) i privatno, porodica, dom, prošlost, domovina, narod (Rak)... Ne birajte stranu ni svesno ni nesvesno. Gledajte da pronađete balans...da se nađete negde na sredini. U priči je i energija Vage (Jupiter) i naše veze, odnosi, javnost...

Na ličnom nivou sve ovo plus kuće (oblasti života) u kojima se događaju ove energije!!Na primeru koji sam već spomenula to ide ovako:

Energije su se raspodelile na 6.kuću (posao, rutina, zdravlje) i 12.kuću (tajne, skriveno, podsvest). U 6.kući Mesec i RxPluton u Jarcu u 12.kući Sunce i Mars u Raku!!! Posao je ovde ipak u prvom planu!!! Ali i nešto tajno, skriveno, iza kulisa!!! Oslobodiće se i osobađa već snažna energija!!! 

Sunce je ovde u ovom primeru vladar 2.kuće, novac, zarada, materijalna sigurnost, Mesec je vladar 6.kuće posao, poslovni odnosi....I tu je poenta!!! Nešto treba da se prelomi!!! Završi i počne!!! Ovde je neophodna staloženost i mudrost. Saturn vladar Jarca je retrogradan i u 5.kući...emocije, kreativnost, uživanje, zabava, hovi, odmor....tu treba naći izlaz i "punjenje baterija"!!! Tajne će se svakako otkriti...Ovde je takođe reč i o odnosu prema poslu (6.kuća) i o tome da li je posao "druga kuća", zapravo da li treba ili ne treba da bude. Može li posao i ljudi sa posla da budu porodica. Može i ne mora. Zapravo treba naći ravnotežu i ne biti isključiv!!!!

 

Za sve ostale...

Eto to ovako nekako izgleda . Na vama je da pogledate sami ako ste vični. Ako niste ne očajavajte u tekstu ima sasvim dovoljno opštih momenata da možete zaključiti u kom pravcu ide energija ovog Punog Meseca....Budite pribrani jer se ovde oslobađaju snažne energije. Sve može a ne mora izmaći kontroli. Ne budite ni opsesivni...ono što ne možete kontrolisati ne možete....Čuvajte se opsesivnog, destrutivnog ponašanja i svog i nečijeg....obratite pažnju na pokušaj kontrole, manipulacije, ljubomoru, pretnje, nasilje....I u porodici i u karijeri i u odnosima!!! Posebno obratite pažnju na odnos sa nekim ženama (Mesec) ali i muškarcima (Sunce)....to su uglavnom autoriteti, roditelji, šefovi, direktori i sl.

 

 

Drugim rečima budite suzdržani, mirni i samo pomislite sve dođe i prođe.....

 

Iskoristite energiju RxNeptuna i "odlutajte" negde, meditirajte, budite kreativni i maštoviti!!! Iskoristite i sekstil Merkura i Venere i družite se, volite, pokažite …

e-mail novosti

Ako želite da dobijate Astrološke novosti na vašu e-mail adresu, upišite Vaše ime i adresu u polje ispod i na taj način ste se prijavili.
Sve novosti koje obavljujemo na sajtu Ulepšajte budućnosti biće Vam dostavljene na adresu koju ste upisali. Hvala