Kretanje planeta u februaru 2017. - Natalna Karta - Izrada natalne karte, tumacenje, uporedni horoskop, sta me ceka u buducnosti

   

NAS radio CH

Najčitanije

Kretanje planeta u februaru 2017.

Posle zimskog sna koji nam je uzrokovala što posle praznična depresija što nešto nepovoljniji aspekti napokon se budimo i krećemo punom parom napred. Početkom meseca sve planete u direktnom hodu … Uzivajte u mesecu ljubavi…

 

Još ovaj zimski mesec da izguramo, pa da se svi radujemo proleću! Januar, koji smo ostavili za sobom doneo je jednu mutnu, pomalo statičnu energiju . Tokom februara, videćete I sami, energija je mnogo protočnija I podsticajnija. Imaćemo utisak da smo jednom nogom u zimi, drugom u proleću….u svakom slučaju – bar ćemo funkcionisati prodornije, živahnije. Februar započinjemo sa Suncem u znaku Vodolije, Neptunom I Venerom u znaku Riba, Mesecom, Marsom I Uranom u znaku Ovna, Jupiterom u Vagi, Saturnom u Strelcu I Plutonom I Merkurom u znaku Jarca. Ni jedna planeta nije retrogradna, osim što je Venera već ušla u svoju senku, spremajući se za retrogradnost, koja će nastupiti tokom marta.

Prva planeta koja menja znak je baš ta Venera, koja 3-eg februara prelazi u znak Ovna. Nije ovo baš neko naročito mesto za nju, jer su emocije preokrenute u strast, ali makar je izašla iz Saturnovog kvadratnog zagrljaja, koji je doneo da u ljubavi tonemo I preskačemo blokadu za blokadom.

6-og februara Jupiter u znaku Vage kreće retrogradnim hodom. Njegovo retrogradno kretanje trajaće sve do juna meseca, a “vratiće nas” korak unazad da bismo preispitali poslovne I emotivne odnose u kojima smo, da bismo rešili neke probleme koje smo zapostavili I potisnuli u drugi plan. Merkur prelazi u znak Vodolije 7-og februara. Komunikacija postaje podsticajnija, bude se nove ideje, postajemo kreativniji I spremniji da napravimo promene, sami ili udruženi sa osobama koje “prepoznajemo” kao istomišljenike.

11-og februara prvo pomračenje Meseca u ovoj godini I to u znaku Lava. Pošto je u pitanju pun Mesec, I sami znate simboliku – kulminacija jednog ciklusa I njegovo privođenje završetku.

19-og februara Sunce prelazi u znak Riba I počinje vladavina ovog znaka. Vreme je da malo zaronimo u neke svoje tišine, da se povučemo I preispitamo svoje planove, svoje ciljeve I načine kako da ih ostvarimo.

26-og – Merkur prelazi u znak Riba a imamo mlad Mesec I pomračenje Sunca u istom znaku. U danima oko pomračenja, I zbog nekih drugih aspekata koji će biti aktivni, treba biti pažljiv u kom smeru pokrećemo svoje akcije. Energija je vrlo velika, ali je treba iskoristiti na pravi način, promišljeno.

Kao što vidite, znak Riba i znak Ovna će biti dosta naglašeni. Pošto su u pitanju dve potpuno različite energije, sada vam je jasno zašto sam rekla da ćemo jednom nogom biti u zimi, a drugom u proleću. Mnogo toga se tokom ovog perioda može pokrenuti na bolje, ali na snazi je onaj savet – prevelika impulsivnost i ishitrenost mogu biti kontraproduktivni. Potrebno je sagledati situacije u kojima smo dubinski i tek onda napraviti pravi, promišljen potez.

Očigledno je da će nas na jednu stranu vući strasti, na drugu nesigurnost i tajnovitost. Sad nam ostaje da pogledamo šta će svakome od nas ovo doneti….a meni ostaje da vam poželim srećno putovanje kroz februar mesec!

 

Pregled aspekata:

 

01.sreda u 04h 30’ Merkur na 21* Jarca kavadrat Uran na 21* Ovna

 

02.četvrtk u 16h 14’ Merkur na 23’ Jarca kvadrat jupiter na 23* Vage

 

03.petak u 16h 51’ Venera prelazi u Ovna

 

06.ponedeljak u 07h 53’ Jupiter sa 23* Vage kreće RETROGRADNO

 

07.utorak u 10h 34’ Merkur prelazi u Vodoliju

 

09.četvrtak u 22h 16’ Sunce na 21* Vodolije sekstil Uran na 21* Ovna

 

10.petak u 22h 16’ Merkur na 5* Vodolije sekstil Venera na 5* Ovna

 

11. subota u 01h 44’ Pun Mesec na 22* Lava –POMRAČENJE

 

11. subota u 16h 24’ Sunce na 23* Vodolije trigon rxJupiter na 23* Vage

 

14.utorak u 06h 57’ Sunce na 25* Vodolije sekstil Saturn na 25* Strelca

 

16.četvrtak u 19h 14’ Merkur na 14* Vodolije sekstil Mars na 14* Ovna

 

18.subota u 12h 31’ Sunce prelazi u Ribe

 

21.utorak u 05h 00’ Merkur na 21* Vodolije sekstil Uran na 21* Ovna

 

21.utorak u 19h 26’ Merkur na 22* Vodolije trigon rxJupiter na 22* Vage

 

22.sreda u 22h 02’ Mars na 18* Ovna kvadrat Pluton na 18* Jarca

 

23.četvrtak u 22h 44’ Merkur na 26* Vodolije sekstil Saturn na 26* Strelca

 

26.nedelja u 00h 06’ Merkur prelazi u Ribe

 

26.nedelja u 15h 52’ Mlad Mesec –POMRAČENJE na 8* Riba

 

27.ponedelja u 07h 19’ konjukcija Marsa i Urana na 22* Ovna

 

 

27.ponedelja u 15h 24’ Mars na 22* Ovna opozicija rxJupiter na 22* Vage

e-mail novosti

Ako želite da dobijate Astrološke novosti na vašu e-mail adresu, upišite Vaše ime i adresu u polje ispod i na taj način ste se prijavili.
Sve novosti koje obavljujemo na sajtu Ulepšajte budućnosti biće Vam dostavljene na adresu koju ste upisali. Hvala