Februar 2017. - Natalna Karta - Izrada natalne karte, tumacenje, uporedni horoskop, sta me ceka u buducnosti

   

NAS radio CH

Najčitanije

Merkur na sceni pred Mlad Mesec

U ovoj sedmici pred Mlad Mesec Merkur najpre u utorak u sekstilu sa Uranom, zatim istog dana trigon sa Jupiterom, u petak sekstil sa Saturnom i na kraju u nedelju Merkur menja znak i prelazi u Ribe. Sredinom nedelje Mars unosi malo nervoze kad gradi kvadrat prema Plutonu.

Opširnije...

Šta Sunce u Ribama donosi

Sunce u Ribama svakom horoskopskom znaku donosi nešto drugo i drugačije, pa kroz ovaj tekst možete videti šta bi to moglo da vas očekuje. Takođe je jako bitno znati i kroz koju natalnu kuću prolazi Sunce u Ribama. Posebno je važno za Ribe jer je to ujedno i Solrni povratak.

Opširnije...

Empatija i ljubav sa Suncem u Ribama

Sunce menja znak i iz vazduha prelazi u vodu i poslednji znak zodijaka Ribe 18.februara u 12h 31’. Sa ovom energijom dok Sunce bude tranzitiralo Ribama bićemo otvoreniji za tuđe osećaje, imaćemo više empatije, bićemo otvoreniji za istinsku , iskrenu i čistu ljubav. U svakom slučaju bićemo mnogo osećajniji, ali i mnogo osetljiviji…

Opširnije...

Jupiter kreće unazad, Merkur menja znak

Pre pomračenja koje nas čeka krajem sedmica sada na početku najpre jupiter u Vagi kreće retrogradno, a dan kasnije i Merkur menja znak i prelazi u Vodoliju…

Opširnije...

Venerina vrteška

Prvi dan februara nešto napetiji i nervozniji zbog Merkurovog najpre kvadrata prema Uranu, a zatim i drugog dana kvadrat sa Jupiterom. Venera je već ušla u senku retrogradnosti još od 26* Riba gde će se i vratiti i odakle će ponovo krenuti u direktan hod. Venera u petak ulazi u znak Ovna i ovo je velika promena energije koju ćemo svi sasvim sigurno osetiti.

Opširnije...