Poslednji Mlad Mesec u ovoj godini - Natalna Karta - Izrada natalne karte, tumacenje, uporedni horoskop, sta me ceka u buducnosti

   

NAS radio CH

Najčitanije

Poslednji Mlad Mesec u ovoj godini

Ovaj Mlad Mesec je u Strelcu na 26*, a pored konjukcije Sunca i Meseca tu su još i rxMerku, Venera i Saturn koji je na 29* i sprema se da pređe u Jarca. Jaka energija Strelca jer je tu stelijum planeta, a kakao je i Mlad Mesec u ovom polju to je sasvim izvesno da nove početke možemo očekivati u oblasti života.

 

 

Ovaj mlad Mesec neće značiti munjeviti početak noog životnog poglavlja, a sledi vam sve više izazova i emotivnih dilema!

 

Ovomesečni mlad Mesec u Strelcu je u konjunkciji sa Saturnom 18. decembra na 29. stepenu tog znaka, u kvadratu s Chironom u Ribama (na 24. stepenu) i u trigonu s Uranom koji je retrogradan u Ovnu, na 24. stepenu. "To će biti novi početak utemeljen na razmatranju pravila ili ponovljanju sukoba sa stvarnošću (Saturn).

 

Biće bolnih (Chiron) razumevanja, odnosno razgovora, uz ponešto pomoći Urana u obliku inovacije ili inspiracije",  izazovi  bi mogli biti vezani uz teme tipične za Strelca kao što su vera, širenje i istina. Iako Merkur nije u aspektu sa ovim Mesecom, osećaće se uticaj odlaganja i pitanja koje je donelo njegovo retrogradno kretanje kao i seme onoga što smo posejali oko 24. novembra (kad je Mesec prvi put bio u kvadratu s Chironom).

Ovaj Mesec deluje saturnovski iako njim vlada Jupiter. Neposredna blizina Saturna potopiće Strelčev entuzijazam, a kad je reč o započinjanju nečeg novog, opcije bi mogle biti ograničene. Takođe, zbog retrogradnog Merkura moguće je da u početku ne vidimo nikakav napredak. Ne treba smetnuti s uma da već dan nakon mladog Meseca Saturn napušta znak Strelca i ulazi u Jarca, zato će "novi ciljevi/planovi biti postavljeni, a odmah potom energija se menja i poguraće vas da se uozbiljite i učinite ih vidljivim (Jarac)".

Prema svemu tome, ovaj mlad Mesec neće značiti munjeviti start. "Biće to spor, postojan i frustrirajući proces koji će se protegnuti ostatak decembra, a možda sve do 6. januara sledeće godine (poslednji kvadrat Merkura u Strelcu i Chirona)", kao i uvek kad je u igri Saturn, najbolji izbor jednostavno obaviti posao. "Dodatne odgovornosti, tereti, ograničenja - ne možete ih izbeći. Tačka u daljini do koje pokušavate da dođete možda se čini nemoguće daleko, ali samo idite korak po korak. Usresredite se na deo velike slike (Strelac) koji zahteva vašu pažnju."

 

Svi spremni za nove početke!!! Svako već prema svom horoskopu.

Doba godine kada se svode računi, gleda se unazad sa nadom da ono što čeka napred je mnogo bolje!!! Sa ovoliko snažnom energijom Strelca, energijom Mladog Meseca oči su uprte u daljinu... Negde tamo daleko....Pa neko se sprema baš sada za neki daleki put (znam nekoga ko će posle dužeg perioda stići kući a pritom preći Veliku Vodu), neko se sprema za avanturu (Strelac) avanturu života, neko je spreman da istražuje, širi vidike, ide u potragu za svojom istinom. Ima onih kojima je avantura obrazovanje, nekome putovanje, nekome životno filozofiranje.... Od aspekata ovih planeta sa vašim planetama zavisi gde, kako i zašto!!!

 

Polako svodimo račune....približava se kraj godine...brojimo sitno . Mnogi od vas jedva čekaju da se ova godina završi, ima i onih koji bi voleli da traje još....ima i onih kojima je svejedno...Ali kao u reklami....nije svejedno....Kraj godine je izvesno tu....tu su i neki aspekti koji će obeležiti kraj ove godine i početak sledeće."Najbolja predviđanja nisu ona koja se ispunjavaju, već ona koja nas upozore da se pripremimo"...

 

Saturn će za dva dana preći u Jarca!!! 

Veliki mučitelj i učitelj se vraća kući!!! Završava se jedan period mučenja i učenja, dolazi sledeći. U naredne tri godine mučićemo se i učićemo nove Saturnove lekcije, proživljavati nova iskustva, nove životne lekcije. Opet svako prema svom horoskopu. Ove nedelje Sunce prelazi u Jarca, dolazi zima!!!

Ako posmatramo kroz astro simboliku (Saturn) sa sedom belom kao sneg (Jarac) bradom u crvenom odelu koji donosi poklone deci i odraslima najviše liči na Deda mraza!!! Jarac - zima!!! Javlja se u vreme zime, Božića, Nove Godine i vaše i naše . Saturn je gospodar zime, uklapa se u simboliku i eto Deda Mraza ili Božić Bate....

Priča da će samo dobra deca dobiti poklone tako potseća na Saturna . Ove godine Saturn će biti u Jarcu, takvi će i biti pokloni...I Venera će ove godine biti u Jarcu!!!

Na kraju godine imaćemo stelijum u Jarcu: Saturn, Venera, Sunce i Pluton!!! I za našu Novu Godinu imaćemo stelijum u Jarcu: Saturn, Merkur, Pluton, Sunce i Venera!!!

Na svom putu ka Novoj Godini (ovoj zvaničnoj za nas koji slavimo i našu) Saturn će se naći u konjukciji sa Suncem 21.decembra i u konjukciji sa Venerom 25.decembra baš na katolički Božić!!! Sve "miriše" na tradiciju!!! Neće dati Deda Mrazu (Saturnu) da "skrene sa staze" . Pre toga 23.decembra Merkur u Strelcu će krenuti direktno, možda je najbolje da tek tada krenete u kupovinu poklona, mogućnost da pogrešite biće manja!!!

 

Energija Jarca će svakao obogatiti priču tradicijom, dodaće i odgovornost, stabilnost i sigurnost!!! Sve ono što nam je potrebno u vreme praznika!!! Za ostalo se pobrinite sami.

e-mail novosti

Ako želite da dobijate Astrološke novosti na vašu e-mail adresu, upišite Vaše ime i adresu u polje ispod i na taj način ste se prijavili.
Sve novosti koje obavljujemo na sajtu Ulepšajte budućnosti biće Vam dostavljene na adresu koju ste upisali. Hvala