Velika sreća, konjukcija Sunca i Jupitera u Vagi - Natalna Karta - Izrada natalne karte, tumacenje, uporedni horoskop, sta me ceka u buducnosti

   

NAS radio CH

Najčitanije

Velika sreća, konjukcija Sunca i Jupitera u Vagi

Na početku poslednje sedmice septembra čekaju nas vrlo lepi aspekti. Najpre u ponedeljak u 08h 59' Sunce i Jupiter na 3* Vage. Istog dana još jedan pozitivna promena je direktno kretanje Plutona u Jarcu gde se i Mars pridružuje samo dan kasnije, gde je inače Mars u dobrom dostojanstvu. Iskoristite povoljne prilike koje vam se pružaju krajem ovog meseca.

 

Sunce izvor zivota, energije, zdravlja, vitalnosti.......volje!!! Tranzit Sunca je bitan u nasim zivotima jer ima uticaj na nasu vitalnost....a psiholoski na nasu volju...

Danas je na nebu jedna zanimljiva konjukcija Sunca i planete srece, ekspanzije, sirenja, prosperiteta Jupitera!!! Ovo je vreme kada mozemo da osecamo optimizam, velikodusnost i drustvenost!!! Ovaj tranzit je pogodan za pravna, verska, obrazovna pitanja i nastojanja!!!  Moze privuci pozitivne okolnosti i srecu u nas zivot!!! Povoljno utice na zdravlje, a moze doneti razna priznanja, uspeh u razgovorima i pregovorima sa vlascu ali i predpostavljenima, donosi radost, zadovoljstvo, manje poklone!!!

I ako ovaj aspekt ima kratkorocni uticaj ipak je bitan i ja se nadam da ce mnogi od vas osetiti blagodet ovog tranzita!!! 

Sunce konjukcija Jupiter.... malo optimizma, sreće..

Nekome čast i slava, uspeh u finasijama, poslu, uspeh na nekom putu ili od nekog putovanja, uspeh na sudu, kroz filozofiju, nekome ljubav... svakome već prema zaslugama...neko će se "samo" ugojiti malo... Jupiter svojom energijom širenja, optimizma, bogatstva, pokušaće da nam ulepša i dan ali i period pred nama... Zračiće energiju koja će mnoga vrata otvoriti - širom :-), koja će nam ponuditi IZLAZE, ISTINU, ISKRENOST....Sa ovom energijom neke stvari se dešavaju BRŽE!!!

Nekome čast i slava, uspeh u finasijama, poslu, uspeh na nekom putu ili od nekog putovanja, uspeh na sudu, kroz filozofiju, nekome ljubavsvakome već prema zaslugama...neko će se "samo" ugojiti malo... Jupiter svojom energijom širenja, optimizma, bogatstva, pokušaće da nam ulepša i dan ali i period pred nama... Zračiće energiju koja će mnoga vrata otvoriti - širom , koja će nam ponuditi izlaz, istinu, iskrenost....Sa ovom energijom neke stvari se dešavaju brže!!! Dakle on će ponuditi otvorena vrata na kojima piše izlaz.... ali vas neće gurati da uđete...na vama je odluka da li ćete samo gledati u otvorena vrata ili proći kroz njih....I takav kakav je inače Jupiter (planeta sreć, ekspanzije, širenja...) svoju energiju će udružiti sa energijom Sunca u Vagi! Kako drugačije nego šarmantno, prefinjeno, harmonično, ugodno, lepo, umetnički, kreativno, druželjubivo, ljubavno, ubedljivo, miroljubivo, diplomatski, spremno za saradnju, možda i sa ponekim kompromisom....(energija Vage)....

Računajte ovaj susret kao na svojevrsnu pomoć, tamo gde treba i tamo gde se u tom trenutku nalazi... 

Izuzetno povojan aspekt...i u natalnom horoskopu i u tranzitu....Sa njim dolazi uspeh, sreća, uživanje u životu, sa njim se mogu dostići velika ostvarenja. Donosi entuzijazam, optimizam, ali ponekad i preteranost. Sam po sebi ovaj aspekt nije mnogo ambiciozan može nas čak uvesti u lenjost, zato je potrebna neka lična akcija da se oseti veliki benefit ovog tranzita... Sunce-Jupiter donose čast, slavu...bogatstvo.... ali svima prema "zaslugama".Ovako zajedno Sunce i Jpiter u Vagi pozitivno će pokrenuti mnoge vaše odnose: ljubavne, bračne, porodične, prijateljske, poslovne, ortačke...

Jedno malo upozorenje: gde god je Jupiter postoji mogućnost preterivanja.....viška, razmetanja, preteranih trošenja i troškova... Ipak imajte na umu da ovaj tranzit ove dve planete ne dolaze često ovako zajedno, pokušajte da iskoristite dan...ali i period ispred vas..... 

 

Spremni za suštinske promene...

26.Septembar 17:02’ Pluton kreće direktno sa 14* Jarca

Dokle je Pluton bio retrogradan na neki način nas je "primoravao" da razmišljamo o prošlosti, da se u nju vraćamo. Vreme je da VI dok se ON sprema da krene napred, zastanete i razmislite o proteklih pet meseci... Koliko ste dobro ili niste iskoristili njegov hod unazad. Još jedno putovanje u prošlost... I onda je kraj....ili zapravo početak!!!Da li ste dobro pogledali unutar sebe, da li ste obavili neku vrstu psihološkog istraživanja, da li ste bar zagrebali po podsvesti? I da li ste se suočili sa mogućim problemima? Da li ste bar probali da se nekih starih i zastarelih formi i obrazaca rešite ili oslobodite? Da li ste sproveli "veliko spremanje" ili čćenje? Šta ste uradili kada su u pitanju vaše veze i odnosi (sa nekim vama bitnim ljudima)? U kakvom su vam stanju emocije? Da li je bilo radikalnih odluka? Da li ste uopšte stigli do srži problema? Da li ste dovoljno duboko "kopali"? Ako jeste, nadam se da ste sada regenerisani, i da možete napred! Šta ste uradili na materijalnom planu, na planu novca i finansija? I na kraju kakvo vam je zdravlje i mentalno i fizičko?

 

Ne znam kakvi će biti vaši odgovori, ali od njih će zavisiti i vaš susret sa energijom Plutona sada kada bude išao napred... Došlo je vreme da pruzmete odgovornost...i da ako je sve kako treba polako krenete u budućnost.... zajedno sa Plutonom. 

 

Konačno Mars menja znak.... 

27.Septembar 10:06: Mars ulazi u Jarca

Sa energijom Marsa u Jarcu budi se želja i potreba za uspehom, odatle i spremnost za vredan i naporan rad. Ovo je energija praktičnosti, nema puno prostora za impulsivnost, što je dobro za sve poslovne poduhvate, ali i sve druge akcije...Ova energija Marsa donosi veću samokontrolu, disciplinu i odgovrnost... Nije ovaj položaj Marsa naklonjen humoru...i nekako kao da fali malo topline...Ovde su krutost i hladnoća vrlo mogući... Ipak pouzdana je ovo energija. Na gnev i ljutnju sporo se reaguje sa ovakvim Marsom.... na fustracije i stres hladno. Mars - energija, snaga, moć, ambicija, rad, želja, seksualna energija...Kada Mars tranzitira-prolazi kroz znak Jarca, postajemo zainteresovaniji za karijeru, materijalne stvari i prilike, nekako svoju energiju više usmeravamo na ove oblasti života... Želja da se popne neki stepenik više u karijeri svakako proradi u vreme prolaska Marsa kroz ovaj znak. Želja za napredovanjem velika. Sa ovakvim Marsom obično se razmišlja na duže staze a vezano za neki posao, neku akciju... Mars u Jarcu će vas motivisati da uz naporan rad ostvarite neke vaše ciljeve. Niko bolje neće od mudrog, ozbiljnog, odgovornog, pouzdanog Jarca da usmeri energiju Marsa u postizanju uspeha. Tu gde Mars prolazi-tranzitira tu ćete i najviše i energije ulagati, zbog energije Jarca bićete praktičniji, odgovorniji, konzervativniji...sporiji i razumniji...ali i hladniji. Zbog uticaja ove energije možete zbog posla i karijere zapostaviti porodicu. Mogu se javiti problemi u bliskim odnosima, u vezama, posebno u intimnim, ali generalno velika energija i snaga da se postignu neki životni ciljevi. 

 

Mars će boraviti u Jarcu do 9.Novembra

e-mail novosti

Ako želite da dobijate Astrološke novosti na vašu e-mail adresu, upišite Vaše ime i adresu u polje ispod i na taj način ste se prijavili.
Sve novosti koje obavljujemo na sajtu Ulepšajte budućnosti biće Vam dostavljene na adresu koju ste upisali. Hvala