Pomračenje Meseca u Ribama - Natalna Karta - Izrada natalne karte, tumacenje, uporedni horoskop, sta me ceka u buducnosti

   

NAS radio CH

Najčitanije

Pomračenje Meseca u Ribama

Svaki Pun Mesec je neka kulminacija, ali kad je uz to i totalno pomračenje svakako svakako da će biti malo više napetosti i naboja. Međutim sa Mesecom u Ribama moguće je neko saosećanje ili neke iluzije, ali svakako i kraj nečega i mogićnost novog početka...

 

 

Još jedno Pomračenje....

16.Septembar 21:05: Pun Mesec u Ribama Pomračenje Meseca na 24*

Šta će osvetleti ovaj Pun Mesec? 

Neku misteriju, tajnu neku možda... jer Mesec plovi vodama Riba... Hoćete li doći do nekog saznanja, neke spoznaje ili ćete se sasvim pogubiti? Da li će raditi mašta, intuicija... hoćete li budni sanjati.? Hoće li duša na kratko da pobegne od zamki stvarnosti, u svet muzike, umetnosti, filma ili će u duhovnu potragu! Možda će nas ona odvesti u vode milosrđa, saosećanja sa tuđim patnjama, do praštanja i sebi i drugima... Tako bi nekako trebalo sa dušom - Mesecom da bude, a šta je sa voljom i Suncem, ona bi da radi, da bude vredna, ne smeta joj rutina, i sve što spada u dan za danom dešavanja. Ona brine i o zdravlju, radu i redu u svakodnevici - energija Device. I kako onda da se snađe duša, i kako onda da volja radi svoje... Kako "preživeti" opoziciju, rastrzanost duše i volje? Setite se sve je u ravnoteži. Prosto ne birajte stranu, već neka bude i jedno i drugo, koliko je to moguće izvesti naravno. Da, pomislićete lakše je reći nego učiniti... Možda, ali vredi pokušati... 

Pun Mesec je kulminacija i mogućnost ispunjenja i završetka ono što je započeto Mladim Mesecom u Devici 1.Septembra!!! Vreme napetosti i nervoze, osetljivosti kod mnogih. Ko može sebi da priušti odlazak u prirodu, daleko do gradske vreve i buke blago njemu, svima ostalima preporučujem neki oblik meditiranja. Ako nemate ni za to vremena i mogućnosti, pomognite nekome, jer pomažući drugima pomažete sebi.Izaberite ljubav, saosećanje, na taj način borite se protiv negativne energije... Energija Riba će nas voditi kroz mistične vode, energija Device će želeti da sve objasni da svemu da smisao...Ovaj Pun Mesec donosi i Pomračenje Meseca.

Neka verovanja kažu da Pomračenje ima loš predznak, i nije to tipično samo za naše podneblje, gotovo svuda u svetu Pomračenje izaziva neku vrstu nelagode. Neki bitni događaji se vezuju za pomračenja. Neke revolucije, abdiciranja, neke elementarne nepogode (poplave i sl.)... Mnogi će navesti kao mogućnost pune Hitne Pomoći, podivljale kriminalce, razne druge nesreće. Da li zaista pomračenje Meseca (i Sunca) donosi neke bitne događaje možemo na tu temu raspravljati dugo... sigurno je jedno Mesec utiče na plimu i oseke... Ostalo možemo proveriti tek kada Pomračenje prođe. Zato da ne prizivamo više .

Astrološki pomračenja vezujemo za promene....ponekad radikalne promene, najčće iznenadne promene... Mlad Mesec uvek vezujemo za nove početke, Pun Mesec za neku kulminaciju!!! Kada kažemo promene često se nelagodno osećamo, možda zbog toga što nismo spremni za promene. Mnogi od nas čak promene osećaju kao neku teškoću i još čće se opiru promenama. Zapravo kako neko reaguje na promene "stoji" zabeleženo u karakteru - natalni horoskop!!! 

Sa promenama idu nepoznanice, ljudi se generalno plaše nepoznatog. Lakše ostaju u poznatom, u onome što dobro poznaju ma kakvo da je.....Navike su čudo!!!

Međutim priroda ima drugačji plan za sve nas. U Martu ove godine već smo imali dva Pomračenja:

Ovo je drugo pomračenje (prvo je bilo pomačenje Sunca 1.Septembra)

Intezitet Pomračenja je takav da ih svi generalno osećamo, ali i pojedinačno (kako ko već prema natalnom)....

 

Mnogi se suočavaju sa pričom o Kraju i Početku, sa pričom o Zbogom i Zdravo....Možda nam u ovom trenutku sve deluje nekako teško, problematično...ali kada sve ovo prođe i kada se osvrnemo unazad većina će shvatiti da su promene bile i potrebne i korisne....i dobre po nas!!!

Neke krupnije promene su promene posla, statusa (i brak je status venčanja/razvodi), rođenje dece, preselenja, promene u zdravlju....Naravno ima ih još ali teško ih je sve nabrojati... Bitno je gde se Pomračenja nalaze u horoskopu jer su to teme ili oblasti života koje traže promene!!!

Možda već osećate te promene, možda ste tek ulazite u njih....planete koje su u nekom odnosu (aspektu) sa Pomračenjem uglavnom govore u kom pravcu idu promene....

 

 

U Subotu, Mars će vođen energijom trigona sa Uranom da unese malo ili više pozitivne energije, pozitivnih promena, ali sa ukusom iznenađenja.

 

17.Septembar 09:04: Mars trigon Uran 

Mars u Strelcu, RxUran u Ovnu na 23*

Ima sve da pršti od energije...od iznenađenja i originalnih stvari u našim životima. Ovo je kreativna energija, ovo je i pojačana želja za slobodom i nezavisnošću, neustrašivost, sposobnost donošenja brzih odluka, i neka iznenađenja su vrlo moguća. Kako je u "igri" trigon iznenađenja bi trebalo da budu pozitivna. Ovo je aspekt biti drugačiji....od drugih . Pokušati ili uraditi nešto drugačije, nešto novo, neuobičajeno, iznenađujuće... Očekivati neočekivano. Ne prihvatanje ograničenja je odlika ovog aspekta. Ovaj aspekt podržava sve sportove gde se adrenalin podiže: letenje, paraglajding, padobranstvo. Osećanje slobode iz perspektive nebeskih površina . 

 

 

 

 U Nedelju, kao i u Ponedeljak još jedan izazov, još jedan izazovni aspekt....još jednom Venera (posle kvadrata sa Plutonom) sada u opoziciji sa Uranom uneće nemir u ljubavni život. Nemir, faktor iznenadnih dešavanja....

18.Septembar 10:05: Venera opozicija Uran

Venera u Vagi, RxUran u Ovnu na 23*

Kako Venera nosi energiju Vage (partnerstva) ova opozicija može baš mnoge partnere razdvojiti (opozicija), to može biti privremeno razdvajanje ali i stalno (sve zavisi od vašeg natalnog horoskopa). Velika je ovo neizvesnost... jer sa Uranom se nikada ne zna.... sem da sprema neko iznenađenje....Nekome će ovaj položaj planeta doneti izazov, nekome prepreke... Gde je Venera tu su emocije, pružanje i primanje ljubavi, naklonosti, tu je potreba za harmonijom, skladom, pravdom, tu je sposobnost uživanja, sposobnost zarade, tu je i lepota, estetika, blagost, finoća, šarm... Venera vlada prirodnom kućom braka, vezama, odnosima, Venera je i tkz. mala sreća... Venera je ta koja će nam pokazati kakav je neki odnos, kako i da li sarađujemo sa partnerom, ili nekim drugim ljudima...jer bez nje nema ni saradnje ni harmonije...Ako ima rutine, učmalosti i dosade, evo prilike da se nešto promeni (Uran)..., kako iz čijeg ugla gledano naravno. Kao da je neko upalio svetla...šta svetla, reflektor... Za nekoga ove promene mogu biti dobre, za nekoga ne. Jer ono što je za nekog promena za onog drugog je patnja....Izazova će biti na sve strane, posebno ako se traži sloboda - Uran, ili bar više slobode nego što je realno ima, ili misli da je ima... I eto tenzije u ljubavnim vezama, ali i drugim vezama i odnosima... Ideja da je "trava zelenija tamo negde", sa ovim aspektom je iznenada probuđena... Mada da to bude baš tako malo ili puno zavisi i od karaktera (natalnog).

e-mail novosti

Ako želite da dobijate Astrološke novosti na vašu e-mail adresu, upišite Vaše ime i adresu u polje ispod i na taj način ste se prijavili.
Sve novosti koje obavljujemo na sajtu Ulepšajte budućnosti biće Vam dostavljene na adresu koju ste upisali. Hvala