Malo gore, malo dole - Natalna Karta - Izrada natalne karte, tumacenje, uporedni horoskop, sta me ceka u buducnosti

   

NAS radio CH

Najčitanije

Malo gore, malo dole

U sredu dva lepa aspekta kao da žele da nam daju dodatnu snagu i pripreme nas za ono što nas čeka za vikend. Najpre u 07h 19' Sunce iz Device u trigonu sa rxplutonom u Jarcu, a kasnije u 13h 33' Venera iz Vage u sekstilu sa Saturnom iz Strelca. U subotu će ponovo biti egzaktan kvadrat između Saturna i rxNeptuna u Ribama po treći put. U nedelju Veenra u kvadratu sa rxPlutonom. Sve kad se sagleda jasno je zašto je naslov teksta takav kakv je.  Jupiter prelazi u vagu 09.septembra, ali o tome će biti poseban tekst.

07.Septembar 07:19: Sunce trigon Pluton

Sunce u Devici, RxPluton u Jarcu na 15*

Jaka, ogromna (trigon) energija, velika odlučnost, dani  u kojima možeteprikupiti svoju snagu i pametno je iskoristiti...nešto kao rad na sebi...i mogućnost da nešto promenite na sebi ali i u okolini...Oslobodite se svega što vas pritiska, što je staro, iznošeno....izanđalo ... i stvarno i u prenosnom smislu....Ovo je aspekt samopuzdanja, samopoštovanja.... lične trasformacije, regeneracije... Iskoristite pametno!!!Energije Device i Jarca ovo mogu preneti i na teren posla, karijere, ega... Ovo je snažna energija čćenja, regeneracije, transformacije i suštinskih promena. Međutim ovde se radi o trigonu, pa je potreba i naša pomoć. U smislu da se angažujemo jer će u suprotnom energija "proći pored nas" . Ok, nije bukvalno tako, već energija trigona zna da uljuljka, ušuška, ulenji sve u stilu "pašće sa neba"....Energije su kao svetionici.....svojim svetlom pokazuju put mornarima (nama). Ne propustite ovo i iskoristite pametno ovu energiju! 

 

07.Septembar 13:33: Venera sekstil Saturn

Venera u Vagi, Saturn u Strelcu na 10* 

 

 

Istog dana Venera u Devici u saradnji (sekstil) sa Saturnom u Strelcu, donosi još pozitivnih vibracija. Još mogućnosti da sredite i uredite svoj život. Posebno onaj emotivni (Venera). Ali i sve što je vezano za Veneru. Osim ljubavi, tu su vaši odnosi, lepota, vrednosti (novac), uživanje, zabava, kreativnost...Saturn ovde pomaže da se odnosi poprave, urede, traju...Ako ste emotivno sami, ovo je dobra energija da radite na svojoj lepoti (Venera) i onoj spoljašnjoj i onoj unutrašnjoj...drugim rečima da "radite na sebi" ... pomalo meni smešan izraz ali izraz koji se najčće koristi... Ova energija je dobra i za vaše finansije i materijalne prilike....može nešto i da se uštedi....

Povoljan aspekt za posvećenost vezi, pomirenje (tamo gde je potrebno), veze započete  u vreme ovog tranzita imaju šansu i mogućnost trajanja, partneri starji, odgovorniji, ozbiljniji... Mogućnost poboljšanja nekog odnosa ljubavnog, poslovnog, prijateljskog. Aspekt osim pozitivnog uticaja na ljubavni život, ima i pozitivan uticaj na poslovne stvari, novac...stabilniji prihodi, mogućnost štednje...Tako je uglavnom! Veze u kojima ste mogu da traju, veze koje su u početku mogu da traju... Pronalaze se ozbiljniji i zreliji (stariji) partneri, oni u koje možete da se pouzdate. Moglo bi se rećprave osobe za vas!!! Ovaj aspekt generalno donosi sigurnost, sigurnije se osećamo u vezama. Lepota (Venera) ovde ima nešto tradicionalniji (Saturn) oblik. U vreme ovog tranzita mnogo smo štedljiviji i oprezniji sa novcem, praktičniji u svakom slučaju i realniji, neko nešto ostavi i sa strane. Nekada ovaj aspekt vrati u naše živote osobe sa kojima smo nekada bili, sa željom da se veza obnovi...Ostali će uglavnom da procenjuju emocije...i šta je to što želimo od nekog odnosa/veze (Venera u Vagi)!!! Sagledavaće gde su kada je ljubav u pitanju... nešto kao test.... i šta su naučili (Saturn u Strelcu) kada je ljubav (Venera) u pitanju ali i odnos prema vrednostima (Venera) generalno..

10.Septembar 15:03: Saturn kvadrat Neptun

Saturn u Strelcu, RxNeptun u Ribama na 10*

 

 

U Subotu nešto "već viđeno" i doživljeno... Saturn u Strelcu kvadrat RxNeptun u Ribama. Ovo je treći i poslednji egzaktni aspekt ovih planeta. Posle kvadrata Urana i Plutona i ovaj nas je pošteno namučio i globalno i pojedinačno...Ali proći će kao što sve prolazi. Dva puta smo prolazili kroz iskušenja i lekcije koje nam ovaj kvadrat donosi... ovo je treći. Ko je lekcije naučio blago njemu, ko nije ima još jednu priliku...shvatite to tako i nikako drugačije. 

I ako je sada ovaj aspekt egzaktan - tačan, najjači sa njim se mi "družimo" već neko duže vreme... Družimo i osećamo njegov uticaj. Na globalnom nivou se "pokazao"... Na ličnom to samo vi znate....

Sa ovim aspektom se teže prihvata život onakav kakav on zapravo jeste...i sanja se o životu kakav bi želeli da bude..

Ovaj današnji tranzit....stavlja na test i testiranje naše snove, ideale....veru, duhovnost... Mnogi će biti u fazi izbegavanja odgovornosti... Energija kvadrata donosi energiju krize...i na psihološkom-duhovnom nivou ali i na materijalnom nivou. Ovo je i energija koja nas suočava sa problemima. Moguća su odlaganja, kočenja, zastoji....Nedostatak inspiracije... Moguće su na žalost i neke bolesti.  Međutim to bi mogle da budu neke "čudne" bolesti, kojima je teško utvrditi dijagnozu. Ne posežite za lekovima na svoju ruku!!!!

 

Savet: Pokušajte da se izborite sa dezinformacijama (Saturn kvadrat Netpun), ne bežite od odgovornosti, ne poričite ono što je očigledno, ako su vam snovi i iluzije "razbijeni" ne očajavajte....biće vremena za nove snove i ideale....Gledajte da vam moral bude na zavidnom nivou u ovo vreme posrnulih moralnih vrednosti....Izbegavajte strahove i paranoju....jer ako im se prepustite to je siguran put ka nesigurnosti....nesigurnost će doneti još strahova....Izbegavajte brigu, stresove, i situacije koje vas vode u još briga....taj put je put koji vodi u razočarenja!!!

Izbegavajte teorije zavera.... "bežite" od kultova, dogmi.... Ne koristite neproverene lekove, terapije...Lekovi bi mogli da pojačaju vašu zavisnost od lekova....Cilj ovog tranzita je verovali ili ne da vas oslobodi strahova...Pokušajte da se ne osećate krivim za neko stanje, situaciju, događaj. Osećanje krivice je deo ove energije. 

Budućnost vam možda neće izgledati najlepše u ovom trenutku....zbog toga gledajte da živite u ovom trenutku i da od njega uzmete najbolje što se može uzeti....Mali predah nije loša stvar....

Vežbajte suzdržavanje, mir....pokušajte sa meditiranjem....muzikom, plesom, umetnošću, kreativnošću. Ne morate da budete umetnik....već izaberite svoj način opuštanja....

 

Globalno nas ovaj tranzit vraća u izbegličku krizu, biće još brodova koje niko neće....I dalje će granice biti nejasne...i u bukvalnom i u prenosnom smislu....Ako se sećate Berlinski zid je srušen u vreme konjukcije ovih planeta.... Sa ovim kvadratom neke granice su na iskušenju više nego ikada. Moguće su razne nesreće, ubistva, samoubilačke akcije...., verski fanatizam!!! Vera nikako ne bi trebalo da donosi strah....a tog straha u ovo vreme teško je se osloboditi...

11.Septembar 09:47: Venera kvadrat Pluto

Venera u Vagi, RxPluton u Jarcu na 14*

 

 

U Nedelju Venera kvadrat Pluton....da nas sludi, poremeti harmoniju, sklad u odnosima...I izgleda kao "džabe ste krečili" Venera sekstil Saturn...bez panike ovaj aspekt kratko traje...Potrudite se samo da vam ne pokvari vikend!!!

Venera je kod kuće, svoja na svome u Vagi, mila je, šarmantna, kulturna, diplomatski nastrojena, pokušava da stvori harmoniju, ako zatreba neki kompromis neće joj biti teško da ga napravi, ne voli neprijatne situacije... Ljubav i romantika u vazduhu, ovakva Venera spremna je za saradnju, ne želi da bude sama, kinđuri se, oblači najlepše perje... ALI... tu je Pluton u Jarcu, da joj se suprostavi, da napravi tenziju, akciju....Tu je da začini priču, doda malo strasti, malo posesivnosti, malo i ljubomore, malo i prošlosti. Tajne se aktiviraju...Želje pojačane, potreba za naklonošću sve intezivnija... Iskušenja velika... Flertovanje je deo ove igre...Ako je Venera i želela ravnotežu i harmoniju tu je Pluton da pomrsi konce... Ako se Venera i doterala dodao je Pluton neku čipku, otvorio neko dugme više. Pogled ispod obrva....usne crvene kao višnje....Mira nema....uzbuđenje raste...Javljaju se i neki strahovi..."Ja bez tebe ne mogu....S tobom mi nije lako, nije mi lako.."

 

e-mail novosti

Ako želite da dobijate Astrološke novosti na vašu e-mail adresu, upišite Vaše ime i adresu u polje ispod i na taj način ste se prijavili.
Sve novosti koje obavljujemo na sajtu Ulepšajte budućnosti biće Vam dostavljene na adresu koju ste upisali. Hvala