Kretanje planeta u septembru 2016. - Natalna Karta - Izrada natalne karte, tumacenje, uporedni horoskop, sta me ceka u buducnosti

   

NAS radio CH

Najčitanije

Kretanje planeta u septembru 2016.

Leto je još malo iza nas, ulazimo u mesec gde se menja godišnje doba, ali nam ovaj mesec pored te redovne promene donosi još mnogo astroloških promena.Septembar počinje sa Mladim Mesecom i totalnim pomračenjem Sunca. Prva polovina meseca još je dramatična, ali u drugom delu mnogo toga doalzi na svoje mesto.

 

Evo meseca u kojem nas očekuje više značajnih astroloških dešavanja koja će itekako “istumbati” situaciju na nebu, ali nam doneti I velike promene…Na neke od tih promena odavno čekamo I nadamo im se, I sada imamo priliku da vidimo koliko će im trebati da zažive I da počnu da deluju na nas….

Da je ovaj mesec izuzetno važan, pokazuje već na samom njegovom početku, 1-og septembra pomračenje Sunca koje se dešava u prvoj dekadi Device. Ovo će uticati na promene u poslovanju I u poslovnim odnosima, može doneti nesigurnost I pojedinima čak velike mogućnosti da ostanu bez posla. Rezultati vašeg rada iz prethodnog perioda će biti procenjivani. Obzirom da će Merkur boraviti u istom znaku tokom celog meseca I to jednim delom ovog perioda u svom retrogradnom hodu, sve ovo će biti dodatno potencirano. Takođe, svi ovi aspekti I dešavanja takođe ukazuju I na potrebu da se obrati velika pažnja na zdravstveni segment.

Sledeće izuzetno veliko dešavanje je 9-og septembra, kada Jupiter nakon godinu dana tranzita kroz znak Device prelazi u Vagu, polje partnerstava, balansa, harmonije, javnosti, onih “preko puta nas”. O ovom tranzitu ćemo pisati mnogo više u zasebnom tekstu, sada samo napomena – kao dispozitor Neptuna I Saturna koji su već duže vreme u kvadratu I “mute vodu” donoseći nam teške I nejasne situacije, ova planeta će mnogo toga uspeti da “izbalansira”. Razloga za radovanje imamo, jer tranzit ovog velikog benefika kroz znak Vage jeste ogromna pomoć od strane neba za nas. 16-og septembra očekuje nas pomračenje Meseca I to u znaku Riba. Još jedan neizvestan I opterećujuć dan, a nesigurnost će se najviše vezivati za emotivne relacije. Ono što ćemo osetiti je I velika psihička opterećenost. 22-og septembra I Sunce prelazi u znak Vage, dodatno dajući podršku emotivnim I poslovnim partnerstvima, a u kasnim večernjim satima tog istog dana Venera ulazi u Škorpiju.

27-og septembra Mars, planeta energije I volje prelazi u znak u kome je egzaltirana I od izuzetnog uticaja – u Jarca. Tog istog dana Pluton u ovom znaku kreće direktnim hodom.

Saturn nastavlja svoje kretanje kroz znak Strelca, a Uran I Neptun neće promeniti svoj retrogradni hod, prva planeta u Ovnu, druga planeta u Ribama.

Kao što vidite – na prvi pogled izgleda kao da nekih velikih dešavanja nema, bar ne u većem broju. Međutim, jaka naglašenost znaka Device koja ukazuje na poslovne okolnosti, znaka Vage koji vlada partnerstvima I znaka Strelca koji vlada poljem inostranstva – otprilike pokazuju gde će naše snage tokom septembra biti usmerene. Imaćemo veliku pomoć od Marsa koji se oslobodio Saturnovog “zatočeništva” I neumoljivo napreduje, a u toku svog kretanja napraviće jedan divan trigon sa Uranom – dajući nam velike prilike da okolnosti promenimo u svoju korist. Takođe, biće aktuelan I sekstil Venere I Marsa, ali I Venere I Saturna, koji će doprineti da važnim emotivnim relacijama konačno pronađemo “zlatnu sredinu”, ali I dati velike mogućnosti da se pokrenu neke lepe, nove emotivne priče.

Sve u svemu, ovaj mesec možemo podeliti na dva segmenta – prva polovina će definitivno još uvek u velikoj meri “vući teške I komplikovane situacije I donositi nam prvenstveno težinu I nesigurnost, dok se u drugom delu energija menja, olakšava I konačno počinje da nam “sviće”….ako ništa drugo, načekali smo se na neke lepše I bolje momente I red je da sada I počnemo da uživamo u njima. Gledano na jedan drugi simbolički način, septembar je poslednji mesec u ovoj godini koji vuče toliku težinu. Od oktobra ulazimo u novu životnu fazu I nadamo se da će ona biti neuporedivo bolja nego vreme koje je za nama….

Zato – ne gubite nadu. Izdržite još malo. Svesna sam da nam je svima život u poslednje vreme više nego komplikovan, ali sada već imamo čemu da se radujemo. Zato vam želim snagu I mirno more tokom plovidbe kroz septembar….Srećno!

 

Pregled aspekata za septembar :

01.četvrtak u 11h 07’ Mlad Mesec i totalno POMRAČENJE Sunca na 9* Device

02.petak u 05h 21’ Sunce na 10* device kvadrat Saturn na 10* Strelca

02.petak u 18h 37’ Sunce na 10* device opozicija rxNeptun na 10* Riba

02.petak u 19h 15’ konjukcija rxMerkura I Jupitera na 28* device

07.sreda u 07h 19’ Sunce na 15* Device trigon rxPluton na 15* Jarca

07.sreda u 13h 33’ Venera na 10* Vage sekstil Saturn na 10* Strelca

09.petak u 13h 17’ Jupiter prelazi u Vagu

10.subota u 15h 02’ Saturn na 10* Strelca kvadrat rxNeptun na 10* Riba

11.nedelja u 09h 47’ Venera na 14* Vage kvadrat rxPluton na 14* Jarca

12.ponedeljak u 20h 58’ rxMerkur na 20* Device kvadrat Mars na 20* Strelca

13.utorak u 01h 40’ konjukcija Sunca I rxMerkura na 20* Device

13.utorak u 22h 38’ Sunce na 21* Device kvadrat Mars na 21* Strelca

16.petak u 20h 54’ Pun Mesec I pomračenje na 24* Devica-Ribe

17.subota u 09h 04’ Mars na 23* Strelca trigon rxUran na 23* Ovna

18.nedelja u 10h 05’ Venera na 23* Vage opozicija rxUran na 23* Ovna

19.ponedeljak u 13h 52’ Venera na 24’ Vage sekstil Mars na 24* Strelca

21.sreda u 15h 59’ rxMerkur na 14* device trigon rxPluton na 14* Jarca

22.četvrtak u 07h 31’ Merkur kreće DIREKTNO sa 14* Device

22.četvrtak u 16h 20’ Sunce prelazi u Vagu

23.petak u 10h 25’ Merkur na 14* Device trigon rxPluton na 14* Jarca

23.petak u 16h 50’ Venera prelazi u Škorpiju

26.ponedeljak u 08h 59’ Sunce konjukcija Jupiter na 3* Vage

26.ponedeljak u 17h 02’ Pluton sa 14* Jarca kreće DIREKTNO

27.utorak u 10h 06’ Mars prelazi u Jarca

O svim aspektima detaljno kao i do sada biće objavljeno da se možete blagovremneo pripremiti za ono što predstoji. Želim vam uspešan mesec septembar.


e-mail novosti

Ako želite da dobijate Astrološke novosti na vašu e-mail adresu, upišite Vaše ime i adresu u polje ispod i na taj način ste se prijavili.
Sve novosti koje obavljujemo na sajtu Ulepšajte budućnosti biće Vam dostavljene na adresu koju ste upisali. Hvala