Venera koja slavi ljubav - Natalna Karta - Izrada natalne karte, tumacenje, uporedni horoskop, sta me ceka u buducnosti

   

NAS radio CH

Najčitanije

Venera koja slavi ljubav

 

Venera 26.oktobra u kvadratu sa rxNeptunom u 03h 54” i sekstilom sa Jupiterom u Vagi u17h 18”. U istom danu Venera sa dve rzličte energije. Sa jedne strane kvadrat sa rxNeptunom vodi u neku samoobmanu, iluziju, fantaziju, a sa druge strane velika sreća u ljubavi i partnerskim odnosima koju obećava Jupiter iz Vage. Sta će od svega kod vas prevagnuti opet zavisi isključivo od vas samih, odnosno vaših natalnih horoskopa i položaja natalnih planeta.

 

 

 

 

 

U Sredu Venera u Strelcu u kvadratu sa RxNeptunom u Ribama i u sekstilu sa Jupiterom u Vagi...Dakle dve različite energije u istom danu...Energija "sve vidim i sve je ružičasto" i energija velike sreće... U istom danu mogućnost razočarenja (kvadrat sa RxNeptunom), fantaziranja, bega od stvarnosti, obmana i samoobmana...Neptun ovde šalje često vrlo pogrešne signale...mi očarani, zaneseni, zbunjeni...Međutim tu je i energija sekstila Venere (mala sreća) i Jupitera (velika sreća) i osećanje da je Život lep, ljubav potrebna, ogroman potencijal da se okrenemo ljubavi i životnim radostima....naravno pod uslovom da skinemo ružičaste naočari ili da ih ostavimo ali da budemo svesni da ih nosimo....Mislim da znate šta hoću da vam kažem....Nije loše biti zanesen ali ovde je potrebno da ste svesni toga...

 

26.Oktobar 03:54: Venera kvadrat Neptun
Venera u Strelcu, RxNeptun u Ribama na 9*

 

Prvi aspekt Venere od kako je ušla u Strelca je kvadrat sa RxNeptunom u Ribama. Neptun će u Novembru u direktan hod (20.Novembra), ima dotle još vremena....i u ovom kvadratu Neptun ovde priziva prošlost, negde energiju "već viđenog"... Zamagliće Neptun Veneri pogled. Tu su neke ružičaste naočari...i sve izgleda ili mnogo lepše nego to jeste ili mnogo gore nego  što jeste...
Najbolje je skinuti te naočari, mada i bez njih slika bi bila ista :-)))
Venera od  Neptuna u kvadratu prima poprilično nejasne signale, ima nekakvu maglu pred očima, i sve je nekako ružičasto, obmanjujuće i u glavi i pred očima... Sa ovom energijom mnogi će se pitati: Šta to beše ljubav? Ili još bolje Da li u ljubav verujem?... Mnogi će misliti da vole više, da dobijaju manje... da su žrtve ljubavi... Da li je to ljubav? Ne znam, odgovor je negde u vama. Do teksta o ovom aspektu razmislite malo o odgovorima na ova pitanja!

 

 

 

 

 

17:18: Venera sekstil Jupiter

 

Venera u Strelcu, Jupiter u Vagi na 10*

 

U istom danu još jedan Venerin aspekt. I dokle RxNeptun zbunjuje Veneru, Jupiter joj pruža ruku spasa, sreće, nade.....vere!!!

 

Jedan od prijatnijih aspekata....aspekt za uživanje pre svega, optimizam i radost.... Možda se baš danas zaljubi.... Možda neko nekog zaprosi - Jupiter u Vagi!!!
Zašto možemo da očekujemo od jednog aspekta koji kratko traje ovoliko lepih stvari? Sekstil je pre svega harmoničan aspekt i ima prirodu Venere. U ovom sekstilu učesnici su Venera (mala sreća) i Jupiter (velika sreća). Sekstil donosi skladne i stabilne odnose. Ovaj aspekt postmatrajte kao aspekt šansi i mogućnosti. Sekstil ima takvu energiju da mu je potreban mali podsticaj da bi se njegov uticaj osetio. Ipak najvažnije je da ovde dve energije sarađuju. Energije Vage (vazduh) i Strelca (vatra). Dobro se slažu i ako nisu iz iste grupe - elementa. Zbog svega ovog zaista možemo da očekujemo lep psihološki uticaj ali i lepe događaje. Još ako ove Tran planete prave i neki lep aspekt (dodatno) sa nekom vašom planetom....šta reći sve je moguće....

Da li će ovaj aspekt doneti "samo" lepo raspoloženje, ili neki poklon, više novca, lepa druženja, neku novu ljubav.... sve zavisi od ostatka vašeg horoskopa.... ali nešto lepo ipak hoće. Možda će negde veći akcenat biti na materijalnom, novcu, sticanju i sl. Možda je vreme za povišicu, neki novi izvor prihoda, bolje finansije....

 

Obratite pažnju na RxNeptunove signale....oni mogu biti pogrešni...nedajte mu da vas zavede, obmane....ali i ne brinite previše...uživajte u sreći Venere i Jupitera u sekstilu!!!

 

 

 

e-mail novosti

Ako želite da dobijate Astrološke novosti na vašu e-mail adresu, upišite Vaše ime i adresu u polje ispod i na taj način ste se prijavili.
Sve novosti koje obavljujemo na sajtu Ulepšajte budućnosti biće Vam dostavljene na adresu koju ste upisali. Hvala