Venera u Strelcu, vera u ljubav i optimizam - Natalna Karta - Izrada natalne karte, tumacenje, uporedni horoskop, sta me ceka u buducnosti

   

NAS radio CH

Najčitanije

Venera u Strelcu, vera u ljubav i optimizam

U utorak 18. Oktobra Venera iz Škorpije prelazi u Strelca i posle posesivnosti, opsesija i nekih strahova možemo očekivati mnogo više slobode i optimizma kad su veze i ljubav u pitanju. Venera će dok bude u Strelcu imati nekoliko aspekta koji će dodatno  uticati na naše emocije. Venra ostaje u Strelcu do 12.novembra kada će ponovo promeniti znak i preći u Jarca. Iskoristite boravak Venere u Strelcu i volite bez ustezanja, pokažite ljubav i pustite da vas nosi na krililma Pegaza.

 

U utorak 18.otobra u 09:00: Venera ulazi u Strelca

Energija inteziteta prelazi u energiju vatre Iz vode u vatru!!! Dok je Venera u Škorpiji bila usmerena na intimnost i uglavnom bila usmerena na jednu osobu, sada u Strelcu njeni vidici se šire...ljubav prelazi više na univerzalni nivo . Složenost i slojevitost Škorpije, biće zamenjeni višim smislom... i potragom za istinom. Za mnoge će to biti svojevrsna avantura... Energija ove Venere doneće momente sreće i zabave, optimizma. Društvena je ova Venera, slobodnog duha... Nikako nije za dramu, analizu odnosa... Ono što voli Venera u Strlcu su: putovanja, nove kulture, nova iskustva (svake vrste , avanture, slobodu, sport, noćni život.... Duh slobode, nezavisnosti biće prisutan u narednom periodu i potrebno je sve to na adekvatan način uklopiti u već postojeće odnose...

Dinamika u odnosima, želja za istraživanjem i avanturama trebala bi da bude zajednička..., jer ova Venera ne voli rutinu i dosadu... Ovde će doći do izražaja životna filozofija, smisao života, filozofska razmišljanja... bilo bi dobro da su partneri na istoj talasnoj dužini... Sa energijom Strelca dolazi i vreme optimizma, humora.... sve je nekako lakše i opuštenije... Iskrenost je ovde jako bitna i poželjna...I raznovrsnost, spontanost... zato ne planirajte previše ili uopšte....Naravno da su moguća i preterivanja.... Strelcem vlada Jupiter a gde se on nađe tu su i preterivanja....Budite spremni na rast, širenje i pomeranje granica... Ako ste sami ovo je vreme u kome možete promeniti status. Ako budte otvorenog duha, spremni za avanture, istraživanje... negde tu iza nekog ugla možda vas čeka vaša sreća... Ili ćete biti meta ili lovac... Strele će biti odapete...pa kako kome .

 

Vec 26.oktobar prvi aspekti koje će Venera u Strelcu imati su kvadrat sa rxNeptunom u Ribama i isog dana sekstil sa Jupiterom u Vagi, idealizovanje ljubavi I potreba za preuveličavanjem ili samo prevelika mašta I potreba za slobodom…

Veneru će sačekti Saturn koji će u to vreme biti na 14* Strelca. 30.Oktobra Venera i Saturn će biti u egzaktnoj konjukciji....Zahlađenje odnosa ili učvršćivanje? Videćemo....

Trigon sa Uranom iz Ovna I Veenre iz Strelca je 5.novembra I tada se mogu dogoditi zaista neočekivani trenutci u ljuavi, kako je u pitanju trigon možemo se nadati lepim događajima.

Venera ostaje u Strelcu do 12.novembra kad će promeniti znak I preći u Jarca. Do tada uživajmo svi zajedno u slobodnoj I neopterećenoj ljubavi…

 

 

Venera u Strelcu često je okružena velikim krugom prijatelja i ako želite da joj priđete bliže da bi je osvojili, moraćete se prethodno potruditi da upoznate, ali i zavolite sve njene prijatelje. Retko kada je to mali broj prijatelja. Ona ima družinu. Danas je to veliki imenik u telefonu sa prijetljima i dragim ljudima, a nekada su to bili oni debeli notesi sa ispisanim adresama i telefonima prijatelja. Bez potpisa na majici, torbi ili ruci – nema rastajanja od prijatelja. To je zbog toga što se Venera u Strelcu nalazi u jupiterevom znaku čija je funkcija da uvećava i umnožava.

Retko kada ćete je videti usamljenu ili da nije nekop ko je omiljen u društvu, osim ako Venera u Strelcu nije u aspektu sa Saturnom ili Plutonom. Ona nije za ozbiljne, krute, depresivne, tužne, neraspoložene ili mrzovoljne osobe. Pored ovakvih osoba ona se može razboleti, a čak i u nekim zabrinjavajućim i tužnim okolnostima, pokušava da unese vedrinu. Ako je neko nekada najviše voleo da šalje one razglednice prijateljima širom sveta, onda je to bila Venera u Strelcu, kojoj se nikada ne zna na kojoj će strani sveta biti, ali isto tako u svakom delu sveta ima nekog dragog prijatelja.

Za Veneru u Strelcu možemo reći da je „slepac“, jer slepo veruje svojim vrednostima, a ovakva vrsta slepila često je vodi u razočarenja i kada je ljubav u pitanju. Veliki i ogroman optimizam mogu biti za nju izvor opasnosti. Mislim da je rečenica: „Koju zvezdu želiš da ti skinem?“ potekla od Venere u Strelcu, jer ona voli da razapinje svoju strelu gledajući u zvezdano nebo. Nije tačno da Venera u Strelcu ima sreću u ljubavi, jer ni ona nije zaštićena od ljubavnih poraza i padova, međutim s obzirom da je u jupiterovom znaku, ona se brzo diže i oporavlja od ljubavnih gubitaka. To je zbog toga što uvek veruje u ljubav i Veneri u Strelcu nikada ne možete oduzeti nadu u ljubav. Ona nije zarobljena ljubavnim udarcima iz prošlosti, jer Strelac uvek gleda samo napred. Ljubav je ne može trajno oneraspoložiti i poraziti, a neraspoloženje, tuga i bol nestaju pre nego što kapi kiše počnu da padaju iz crnih oblaka.

pratiti u stopu, ne zovite je svaki čas na telefon da bi proverili gde i sa kim se nalazi, izbegavajte rečenice ili pitanja: „U koliko sati se vraćaš?“, „Kada ćemo se opet videti?“ ili „Šta kuvaš danas?“ Obasipajte je optimizmom, vedrinom i slobodom. Ako primeti da ste sumnjičavi – ona nije dužna ništa da vam objašnjava, a pogotovo ne želi da se pravda. Možete je i razbesneti, a onda je svaka ona njena strela ispunjena besom i gnevom i iznenadićete se gde je to nestao onaj veseli i vedar izraz lica, jer je Strelac ipak vatreni znak. Imate sreće, jer je ljutnja krakto drži. Vatra se brzo rasplamsa, ali brzo i gasi.

Slepu veru i optimizam često okreće protiv sebe, jer mnogo toga može da vam obeća kada je vaša ljubav ili veza u pitanju, međutim ovakva obećanja nekad ostanu puste i prazne priče. To nije zbog toga što vas u takvim trenucima svesno laže, već zbog toga što je zaslepljena velikim optimizmom i naivnošću i onda ide u precenjivanje, jer u tom trenutku je ubeđena „To je to – nema dalje“, ali… Nakon nekog vremena ovaj veliki ljubavni optimizam opada i ona opet gleda dalje i gleda daleko, ciljajući prema nekom idealu. Na početku veze se daje otvoreno i mnogo, što su osobine Jupitera koji vlada znakom Strelca, ali nemojte se začuditi ako pobegne u trenutku kad joj spomenete brak. To je zbog toga što je brak asocira na svakodnevnu rutinu života i smatra da će joj brak oduzeti ono najmilije, a to je sloboda. Zbog toga je potrebno da je stalno i iz dana u dan obasipate slobodom.

Ona je i kockar u ljubavi, osim ako Venera nije u aspektu sa Saturnom ili ako neki drugi elementi u horoskopu ne ukazuju na obazrivost i opreznost. Može sve da stavi na kocku zbog ljubavi. Međutim, slično je i kada su u pitanju novac i druge materijalne vrednosti. U stanju je da potroši mnogo, kao što je i u stanju da potroši i poslednji dinar, a pri tome da ne razmišlja šta će sutra jesti, gde će spavati ili kako će platiti račune. Kada ide u kupovinu onda joj sve treba. Spisak od deset namernica sa kojim je krenula brzo će se proširiti na pedest namernica. Ušla je u market po nekoliko stvari, ali izlazi iz marketa držeći u rukama nekoliko velikih i punih kesa. Nisu u njima stvari samo za nju ili ono što je za neku svakodnevnu upotrebu, već i nekoliko poklončića za druge. Kada i ostane bez dinara u džepu ili bez prebijene pare u novčaniku ona ne očajava, jer veruje da će se pare sutra pojaviti na neki način. Ako joj date vašu bankovnu karticu možete se pozdraviti sa parama koje u tom trenutku imate na računu.

Ne voli duže vreme da provodi u kuhnji ili da se bavi proveravanjem plaćenih i neplaćenih računa u poslednjih par meseci. Međutim, voli da pojede i popije, ali joj je mnogo draže kada joj se servira ili kada izađe van kuće i kuhnje u restorane. Ne obavezujte je onim porodičnim ručkovima, jer ona će jesti kad stigne i reći će vam „Iskreno, zamaraju me sve te porodične teme i priče.“

 

 

e-mail novosti

Ako želite da dobijate Astrološke novosti na vašu e-mail adresu, upišite Vaše ime i adresu u polje ispod i na taj način ste se prijavili.
Sve novosti koje obavljujemo na sajtu Ulepšajte budućnosti biće Vam dostavljene na adresu koju ste upisali. Hvala