Oktobar 2016. - Natalna Karta - Izrada natalne karte, tumacenje, uporedni horoskop, sta me ceka u buducnosti

   

NAS radio CH

Najčitanije

Kretanje planeta u novembru 2016.

Posle duže vrmena predstoji nam jedan nešto mirniji mesec kad su aspekti u pitanju. Trenutno je jako naglašeno polje škorpije, ali vrlo uskoro polako planete menjaju znake i veći broj planeta biće u vatrenim i vazdušnim znacima što donosi đelju za pokretom i otvorenošću, druženjem, širenjem vidika… U drugom delu meseca Jupiter i Saturn formiraju sekstil koji će svojim dobrim dejstvom malo duže da nas počasti.

Opširnije...

Venera koja slavi ljubav

 

Venera 26.oktobra u kvadratu sa rxNeptunom u 03h 54” i sekstilom sa Jupiterom u Vagi u17h 18”. U istom danu Venera sa dve rzličte energije. Sa jedne strane kvadrat sa rxNeptunom vodi u neku samoobmanu, iluziju, fantaziju, a sa druge strane velika sreća u ljubavi i partnerskim odnosima koju obećava Jupiter iz Vage. Sta će od svega kod vas prevagnuti opet zavisi isključivo od vas samih, odnosno vaših natalnih horoskopa i položaja natalnih planeta.

Opširnije...

Sunce i Merkur u Škorpiji

 

Sunce je u Škorpiji od nedelje 23.oktobra, a već narednog dana i Merkur menja znak i prelazi u Škorpiju.  Posle uglađenosti, stila, odmerenosti i taktičnosti sledi mnogo više direktnosti i ne baš mnogo kompromisa. Sa energijom Škorpije bićemo mnogo posesivniji, opsesivniji, malo i pesimistični, ali ćemo imati i potrebu da proniknemo dublje i otkrivamo tajne…

Opširnije...

Varnice i bljesci, čuvajte veze !

 Posle Punog Meseca sredinom sedmice u sredu i četvrtak imaćemo još snažne enrgije koja može mnogo toga da promeni. U sredu konjukcija Marsa i Plutona u Jarcu donosi ogromnu snagu transformacije, ali ukoliko se loše kanališe može izazvati i vrlo destruktivna ponašanja. Narednog dana Merkur u opoziciji sa rxUranom na relaciji Vage i Ovna  ponovo vraća u igru nešto što je nodovršeno i nedorečeno kad su međuljdski I partnerski odnosi u pitanju.

Opširnije...

Venera u Strelcu, vera u ljubav i optimizam

U utorak 18. Oktobra Venera iz Škorpije prelazi u Strelca i posle posesivnosti, opsesija i nekih strahova možemo očekivati mnogo više slobode i optimizma kad su veze i ljubav u pitanju. Venera će dok bude u Strelcu imati nekoliko aspekta koji će dodatno  uticati na naše emocije. Venra ostaje u Strelcu do 12.novembra kada će ponovo promeniti znak i preći u Jarca. Iskoristite boravak Venere u Strelcu i volite bez ustezanja, pokažite ljubav i pustite da vas nosi na krililma Pegaza.

Opširnije...

Nervozni vikend i Pun Mesec

 

U subotu u 12h 42’ Sunce dolazi na 22* Vage odakle formira opoziciju prema rxUranu u Ovnu. Narednog dana u 04h 29’ Merkur dolazi na 15* Vage i kvadrat prama Plutonu koji je na 15* Jarca, a istog dana u 06h 23’ Pun Mesec na 23* Ovna. Ovo su vrlo napeti aspekti koji će pre svega izbaciti na površinu nešto u prtnerskim odnosima na površinu i tražiće se promena po svaku cenu.

Opširnije...

Aktivni Merkur-intezivnija komunikacija

Merkur je 7.oktobra prešao u Vagu   tokom ove sedmice imaće nekoliko egzaktnih aspekata koji će intezivirati pre svega komunikaciju među ljudima, ali bićemo i pokretljiviji i aktivniji. Lep aspect sa Jupiterom doneće optimističnije razišljanje i uneti vedrinu.

Opširnije...