Kretanje planeta u martu 2016. - Natalna Karta - Izrada natalne karte, tumacenje, uporedni horoskop, sta me ceka u buducnosti

   

NAS radio CH

Najčitanije

Kretanje planeta u martu 2016.

Mart mesec biće dosta uzbudljiv i napet uz dosta napetih aspekata. Pored toga u ovom mesecu očekuju nas i dva pomračenja i to 09. marta Mlad Mesec i totalno pomračenje Sunca u znaku Riba, a 23. marta  Pun Mesec u vagi i pomračenje Meseca. Na samom kraju meseca i Saturn kreće u retrogradni hod da dodatno zakomplikuje i oteža ionako ne baš laku situaciju. Naoružajte se strpljenjem...

 

 

Da, taj februar koji je iza nas je najkraći mesec u godini... ali, recite mi – da li ste i vi imali osećaj kao da neće proći nikada? Sve nas nešto stislo, zablokiralo, priznajte i sami da ste veći deo meseca bili smoreni, nadajući se da će nešto da se pokrene i desi kako treba. A kad se i pokretalo, sve navrat – nanos. Ili smo bili u stagnaciji, ili smo trčali sa sve dušom u nosu. No, dosta o februaru, evo nam marta pred vratima, evo nam prvog prolećnog meseca... pa da vidimo kako li će nam sada biti? Ako se po jutru dan poznaje, ovo će proleće biti vrlo burno...jer i mart vrvi od dešavanja, ključa od promena... kao da nam sam univerzum poručuje – držite se, sad krećemo žestoko!

Od bitnih aspekata – prvo pa muško... Merkur na poslednjim stepenima Vodolije već od 3,-eg marta pravi kvadrat sa Marsom koji se nalazi na poslednjim stepenima Škorpije. Ne samo da je ovaj aspekt izuzetno loš za saobraćaj, a ni njegova zdravstvena simbolika nije ništa bolja,već generalno donosi i svadljivost, tenziju, napetost, u međuljudskim odnosima će pucati po šavovima. Kombinacija voda-struja u ovom je periodu (do 6,-og marta do kada traje aspekt) vrlo nezgodna, pa vodite računa o električnim instalacijama, naročito o bojlerima i parnim kotlovima.

E, ovaj aspekt nam je taman pri kraju, kad eto i prelaska Marsa u znak Strelca. Ne bi ova planeta akcije imala lošu simboliku, da u znaku Strelca već ne čuči Saturn. Dva malefika u istom znaku....pa to je i za nas, koji smo kojekakve probleme pregurali preko glave, ipak mnogo. Pogotovo što je taj isti Saturn već krenuo da usporava, jer zamislite – kreće retrogradno tokom ovog meseca! No, o tome malo kasnije...

9,-og marta imamo Mlad Mesec i totalno Pomračenje Sunca u znaku Riba. Pomračenje i Mlad Mesec će biti u tačnoj opoziciji sa Jupiterom pa će samim tim efekat biti još jači. Pošto je znak Riba dvanaesto polje i predstavlja prvenstveno našu podsvest možemo reći da će najjače dejstvo biti baš na sam naš način razmišljanja. Sa nekim stvarima ili ljudima koji su nas „trovali“ na bilo koji način, sada možemo završiti, jer ćemo naći snagu sami u sebi da izađemo iz začaranog kruga.

12,-og marta Venera ulazi u znak Riba. Ona je egzaltirana u ovom znaku i doneće nam veliki emotivni zanos, romantiku, čulnost, seksualnost. Period do 21,-og marta će biti protkan velikim strastima i nerealnim ljubavnim očekivanjima, a stepen tajnih odnosa će vrtoglavo skočiti, jer će svo vreme Venera biti u kvadratu sa Marsom i konjukciji sa Neptunom. Biće ljubavi, biće, tajni, sve će prštati od seksa, a koliko će odnosi započeti u ovom periodu biti trajni, to je već veliko pitanje. Ipak, doneće vam opijenost i magiju.

20,-og marta Sunce ulazi u znak Ovna i zvanično zakoračujemo u proleće. Vreme je da živnemo, i to žestoko. Osećanja i volja će postati još izraženiji, a razum ćemo baciti negde u stranu. Sada je bitno da se bori i pobedi.

23,-eg marta Pun mesec u znaku Vage i Pomračenje Meseca. Pošto je Vaga znak koji vlada odnosima, bilo poslovnim, bilo emotivnim, savet je da u danima pre i posle Pomračenja budete spremniji na kompromis sa osobama koje su vam bitne i da pokušate da na pravi način iskoristite njegov uticaj.

U ovim danima ostvaruje se i kvadrat retrogradnog Jupitera iz Device sa Saturnom iz znaka Strelca. Pitanja posla, zdravlja, materijalnog statusa, planova, inostranstva – sve ono što ste pokrenuli u mesecima koji prethode ovom sada će ponovo doći na dnevni red, da bude preispitano, provereno, potvrđeno....ili pak u potpunosti zablokirano.

U periodu od 25,-og do 27,-og marta Venera će biti u kvadratu sa Saturnom koji tog trenutka kreće retrogradnim hodom. Biće aktuelna i njena opozicija sa Jupiterom. Ovo su dani nepovoljni za novac, za poslove, ali i za emotivni segment. Aktiviraju blokade, ljubavnu žalost i teskobu, kao i karmička dešavanja.

Retrogradno kretanje Saturna je ujedno i poslednji bitan planetarni događaj u ovom mesecu. I sami ste do sada naučili šta retrogradnost ove planete znači – vraćamo se na staro, na sve ono što smo zapostavili ili nismo uradili kako treba i dobijamo još jednu priliku da popravimo.... Pošto smo prošetali kroz sva dešavanja ovog meseca, hajmo da probamo da izvedemo zaključak. Očigledno je da je pred nama jedan buran i nepredvidiv period. Vidite i sami da obiluje usponima i padovima i u poslovnom i u emotivnom smislu. No, ovo je istovremeno i period „čišćenja“. Sve ono što ne valja, što nas zadržava, sprečava u našem napredovanju, mora otpasti i nestati. Neke nove ljubavi moraju zameniti stare koje su izgubile svoju svrhu i smisao. Neki se ljudi pak moraju vratiti u naš život, jer naša priča sa njima još uvek nije završena. Materijalni i finansijski segment moramo početi da sređujemo, milom ili silom. I pored povremene težine, imaćemo dovoljno snage i volje za borbu sa problemima. Razumite, niti sudbina niti univerzum nemaju ništa protiv mene, vas, bilo koga...nikome se ne daju zadaci koje ne može da savlada niti teškoće sa kojima ne može da se izbori. Potrebno je samo pronaći snagu u sebi. Zato, posegnite u dubinu svoje duše i svog srca i neka vam oni budu zvezda vodilja u ovom martu . Srećan vam mart mesec i ulazak u proleće!

Aspekti koji nas očekuju u martu:

01.utorak u 02h 06' Venera na 15* Vodolije sekstil Saturn na 15* Strelca

03. četvrtak u 02h 12' Venera na 18* Vodolije sekstil Uran na 18* Ovna

05.subota u 06h 42' Merkur na 29* Vodolije kvadrat Mars na 29* Škorpije

05.subota u 11h 22' Merkur prelazi u Ribe

06. nedelja u 03h 28' Mars prelazi u Strelca

06.nedelja u 07h 03' Sunce na 16* Riba kvadrat Saturn na 16* Strelca

07.ponedeljak u 05h 40' Sunce na 17* Riba sekstil Pluton na 17* Jarca

08.utorak u 11h 56' Sunce na 18* Riba opozicija rxJupiter na 18* device

09.sreda u 02h 57' POMRAČENJE SUNCA  na 18* Riba

11.petak u 05h 26' Sunce na 21* Riba konjukcija Kiron na 21*Riba

11.petak u 07h 00' Merkur na 9* Riba konjukcija Neptun na 9* Riba

12.subota u 11h 23' Venera prelazi u Ribe

14.ponedeljak u 20h 25' Merkur na 16* Riba kvadrat Saturn na 16* Strelca

14.ponedeljak u 21h 47' Venera na 3* Riba kvadrat Mars na 3* Strelca

15.utorak u 07h 58' Merkur na 17* Riba sekstil Pluton na 17* Jarca

15.utorak u10h 41' Merkur na 17* Riba opozicija rxJuiter na 17* Riba

16.sreda u 21h 05' rxJupiter na 17* Riba trigon Pluton na 17* Jarca

17.cetvrtak u 14h 27' Merkur na 21* Riba konjukcija Kiron na 21*Riba

20.nedelja u 05h 29' Sunce prelazi u Ovna

20.nedelja u 18h 44' Venera na 10* Riba konjukcija Neptun na 10* Riba

22.utorak u 01h 18' Merkur prelazi u Ovna

23.sreda u 11h 16' rxJupier na 16* Device kvadrat Saturn na 16* Strelca

23.sreda u 12h 47' POMRAČENJE MESECA Sunce na 3* Ovna /Mesec na 3* Vage

23.sreda u 21h 10' Sunce na 3* Ovna konjukcija na 3* Ovna

24.četvrtak u 23h 43' Merkur na 5* Ovna trigon Mars na 5* Strelca

25.petak u 11h 01' Saturn kreće retrogradno sa 16* Strelca

25.petak u 12h 57' Venera na 16*Riba opozicija rxJupiter na 16* Device

25.petak u 17h 47' Venra na 16* Riba kvadrat rxSaturn na 16* Strelca

26.subota u 11h 31' Sunce na 6* Ovna trigon Mars na 6* Strelca

26.subota u 12h 11' Venra na 17* Riba sekstil Pluton na 17* Jarca

30.sreda u 05h 01' Merkur na 16* Ovna trigon rxSaturn na 16* Strelca

30.sreda u 11h 07' Venera na 22* Riba konjukcija Kiron na 22* Riba

30.sreda u 15h 53' Merkur na 17* Ovna kvadart Pluton na 17* Jarca

31.četvrtak u 22h 49' Merkur na 19* Ovna konjukcija Uran na 19* Ovna

 

Već po pregledu aspekata vidimo da nas čeka jedan vrlo uzbudljiv i napet mesec, ali uz strpljenje sve se može prevazići.

e-mail novosti

Ako želite da dobijate Astrološke novosti na vašu e-mail adresu, upišite Vaše ime i adresu u polje ispod i na taj način ste se prijavili.
Sve novosti koje obavljujemo na sajtu Ulepšajte budućnosti biće Vam dostavljene na adresu koju ste upisali. Hvala