Mart 2016. - Natalna Karta - Izrada natalne karte, tumacenje, uporedni horoskop, sta me ceka u buducnosti

   

NAS radio CH

Najčitanije

Kretanje planeta u aprilu 2016.

Iza nas je mart koji nam je doneo poprilično poteškoća, imali smo dva pomračenja , jedno totalno drugo delimično. Bilo je i drugih napetih aspekata koji su nas namučili. April mesec je nešto povoljniji, ali obzirom da tokom ovog meseca još tri planete kreću u retrogradni hod neće sve ići sa lakoćom, posebno u drugom delu meseca može biti neplaniranih zastoja kad pored Marsa i Plutona i Merkur krene unazad u polju polju Bika.

Opširnije...

Osnaženi Sunce i Venera

U subotu 26.marta u 11h 31' Sunce na 6* Ovna trigon Mars na 6* Strelca daje nam dodatnu energiju. Sunce se dobro oseća u Ovnu, a kako mu je Mars dispozitor i u trigonu su ovo je povoljna energija koja će nas dodatno osnažiti, probuditi i pokrenuti na akciju. Istog dana mogu se očekivati i lepi emotivni momenti jer u 12h 11' Venera dolazi na 17* Riba  i biće u sekstilu sa Plutonom koji je na 17* Jarca. Ovo je dobar aspekt polse pomračenje koje smo imali i koje je moglo na neki način da poljulja međuljuske odnose. Takođe su emocije bile na udaru i predhodnih dana kad je Venera bila u kvadratu sa Saturnom. Sada se emocije mogu transformisati iz korena i suštinski odbaciti sve što nam smeta.

Opširnije...

Saturn i Venera – led u srcu

U istom danu u petak 25.marta najpre će u 11h 01' Saturn krenuti u svoj retrogradni hod sa 16* Strelca, zatim će Venera sa 16* Riba  najpre biti u opoziciji sa rxJupiterom koji je na 16* Device u 12h 57', a zatim u poslepodnevinim satima u 17h 47' i u kvadratu sa Saturnom. Samo kretanje Saturna unazad je već samo po sebi neki zastoj i osvrt na prošlost, tu je i retrogradni Jupiter koji je loše pozicioniran u Devici tako da će Venera biti na ozbiljnim mukama. Naše emotivno stanje biće na udaru, osećaj nevoljenosti, emotivana praznina i nezadovoljstvo. Srećeom Venera brzo nastavlja svoj tranzit kroz Ribe i već u narednim danima situacija će se donekle popraviti. Saturnovo kretanje unazad je nešto dugotrajnije, Saturn se vraća do 9* Strelca odakle 13.avgusta kreće direktno.

Opširnije...

Pun Mesec u Vagi – Pomračenje Meseca

Sunce na 3* Ovna, Mesec na 3* Vage, još jedan Pun Mesec u nizu, ovog puta malo drugačiji jer će Mesec biti pomračen. Ovo pomračenje je u sredu 23.marta u 12h 47'. Pre toga , istog dana u 11h 16' egzaktan kvadrat između rxJupitera koji je na 16* Device i Saturna na 16* Srelca. U večernjim satima u 21h 10' konjukcija Merkura i Sunca na 3* Ovna, a narednog dana u 23h 43' trigon između Merkura koji je na 5* Ovna i Marsa koji je na 5* Strelca. Takvi su aspekti u vreme ovog Punog Meseca i delimičnog pomračenja.

Opširnije...

Merkur u Ovnu jasan, direktan, brutalno iskren

Merkur je 5.marta ušao u Ribe i evo već menja znak  22.marta u 01h 18' i prelazi u vatrenog Ovna. Merkuru nije pijala energija Riba i svi smo dok je tranzitirao ovim znakom bili pomalo zbunjeni, ali sada kad pređe u Ovna postajemo mnogo odlučniji, direktniji i uvek spremni da na prvu loptu kažemo ono što mislimo, što naravno nije uvek i najpametnije. Ovde nema promišljanja niti premišljana, ono što se misli to se i kaže, iskrenost je vrlo izražena, ali bez razmišljanja o eventualnim posledicama. Merkur ostaje u Ovnu do 6.aprila kad će preći u Bika.

Opširnije...

Čarobna ljubav- Venera konjukcija Neptun u Ribama

Venera egzaltirana u Ribama u zagrljaju Neptuna koji je ovde u svom sedištu je egzaktna 20.marta u 18h 44' na 10* Riba. Venera planeta ljubavi u konjukciji sa Neptunom planetom mašte i senzualnosti, a ujedno i viša oktava Venere ovako zajedno u romantičnim i mističnim Ribama nude mogućnost prepuštanja ljubavi, romansi, lepoti, kreativnosti. Ovo je na žalost kratkotrajan aspekt, ali ipak nudi mogućnost za predivne trenutke.

Opširnije...

Sunce u Ovnu-prolećno buđenje

Sunce prelazi u Ovna u nedelju 20.marta u 05h 29' i počinje novi ciklus od godinu dana. Kad Sunce uđe u prvi zodijački znak Ovna krećemo na neki način ispočetka. Sunce u Ovnu donosi aktivnu energiju, pokret, akciju, želju za borbom i dokazivanjem. Sunce je u Ovnu u egzaltaciji-dobrom dostojanstvu, prija mu energija vatrenog i dinamičnog Ovna pa ćemo se svi razbuditi i živnuti u narednom periodu.

Opširnije...