Venera u Raku unosi ljubav u porodicu - Natalna Karta - Izrada natalne karte, tumacenje, uporedni horoskop, sta me ceka u buducnosti

   

NAS radio CH

Najčitanije

Venera u Raku unosi ljubav u porodicu

Venera ulaskom u Raka 17.juna u 21h 38' dolazi u prirodno polje doma i porodice, pa tako i ljubav prema bližnjima jača. Venera je u Raku saosećana sa potrebom za porodična okupljanja i pojačanu bliskost. Ovde je istaknut majčinski instikt, pojačana želja za majčinstvom i potomstvom uopše.

 

Kada Venera tranzitira prolazi Rakom

Kreće potreba za porodicom, domom, negovanjem, zaštitom... potreba za vraćanjem u detinjstvo kada smo bili najsigurniji i najzaštićenjiji. Potreba za udobnošću. Vreme za kuvanje, ili ako niste baš u tom fazonu već u onom "Bolje se ljubim nego što kuvam", onda je to kuhinja naših majki, baka (oni srećniji koji još imaju bake), vreme je za uređivanje, ulepšavanje doma svog, šivenje možda. Vreme za porodična okupljanja, vreme je za porodične prijatelje...koje ćemo ugostiti, ili koji će ugostiti nas... Sa energijom Venere u Raku, porodica je jako bitna, ali i oni ljudi koji izazivaju osećanje u vama da su vaša porodica, znači nije sve u biologiji...

Vreme je da se kupuju šerpe i lonci , kuhinjska kecelja , ali i majica sa dubokim dekolteom , ili Push up bra.... Ako se neka od vas zapita šta mi bi da kupim ovako ženstvenu bluzu a to baš i nije moj stil....to je energija tranzitne Venere u Raku koja ima tu ženstvenu notu. Tu su i čipke, roza boja, biseri. Nemojte da se iznenadite ako vam se iznenada plače. Pogledajte gde je tada Mesec - vladar Raka i sve će vam biti jasno. Javio vam se majčinski instikt, ok, to može da bude jako lepo...samo pripazite ako tu energiju usmerite na partnera (a inače to nije vaša energija), može ili da se pita šta vam bi....ili da poželi da tako ostane uvek . Žena negovateljica, san svakog muškarca ....ili bar većine. San ili fantazija . Ova energija je takva da ćete partnera razmaziti očas posla, ako partnera nema ugledaćete drage moje, nekog ko po vašem mišljenju treba negu i pažnju, nekog kome bi "sina rodile". Ova energija će vaše dečake negde podstaći da vas upoznaju sa njihovim majkama....blago vama .

 

Gde su muškarci ovde....sa Venerom u tranzitu kroz Raka i oni će poželeti da ih partnerke paze i maze, neguju, kuvaju im ono što su im majke kuvale ili kuvaju još uvek :... i pored toga poželeće da obuđu svoje majke, tetke, udate sestre i ako su te sreće sestriće svoje . Ako decu imaju poželeće da više vremena provode u domu sa njima... Ili će krenuti u ribolov, u društvu sve sa gajbom piva ili sami možda bez piva . Biće i onih koji će radije ostati kod kuće na omiljenoj fotelji ili trosedu i gledati TV... sve sa najbližima i kokicama u krilu .

 

 

I muškarci i žene pod uticajem ovog tranzita, nežni, osetljivi, romantični...zagrljaji čvrsti sa ponekom suzicom u oku . Moguće je da će muškarici pod uticajem ove energije poželeti da mu partnerka rodi dete, ili ako su sami da upoznaju ženu "buduću majku" njegove dece. I žene pod uticajem ove energije mogu da požele da zatrudne... U svakom slučaju više zagrljaja, poljubaca (Venera u Raku obožava zagrljaje)... Tu je i pojačana briga, zaštitnički stav i potreba da se ljubav zaštiti, ali i porodica... Kod nekih je moguće neko povlačenje, više ćutanja, promenljivih osećanja, eto i nekog mrguda . 

 

Ali neka vas ne iznenadi ako muškarci pogledom čće obrate pažnju na vaše grudi...ili ako se okrenu za nekim većim dekolteom od vašeg....takva je ovo energija...favorizuje grudi ...ali one prirodne...

 

Ne brini, biće sve u redu!!!

Sa Venerom u Raku, bićemo u kontaktu sa svojim osećanjima, instiktima i intuicijom, ali i ženskom stranom ličnosti ....Neko će da se emotivno "ugnjezdi"....pronaćiće svoje gnezdo , neko bi mogao da uđe u period emotivne "odbrane i zaštite", ali ono nešto po meni najbitnije što ova energija ovog tranzita može da donese je ona priča.... Da vas neko zaštitnički zagrli, dovoljno čvrsto i u isto vreme nežno i da vam kaže.... Ne brini, biće sve u redu!!! Neprocenljivo zar ne?

e-mail novosti

Ako želite da dobijate Astrološke novosti na vašu e-mail adresu, upišite Vaše ime i adresu u polje ispod i na taj način ste se prijavili.
Sve novosti koje obavljujemo na sajtu Ulepšajte budućnosti biće Vam dostavljene na adresu koju ste upisali. Hvala