Jun 2016. - Natalna Karta - Izrada natalne karte, tumacenje, uporedni horoskop, sta me ceka u buducnosti

   

NAS radio CH

Najčitanije

Kretanje planeta u Julu 2016.

Početak meseca obojen enrgijom Raka pa će nam najveće utočište i izvor snage i zadovoljstva upravo od najbližih dolaziti. Od polovine mesca masa planeta menja znak i prelazi u Lava pa se spremite za uživanje kako u ljubavi tako i u provodu i izlascima. Sa energijom Lava naše samopouzdanje jača. Na samom kraju meseca Uran menja pravac i kreće retrogradno, Mars je krajem juna krenuo direktno, ostale planete ne menjau pravac tokom jula.

Opširnije...

Mars kreće direktno

Mars je već dugo retrogradan još od aprila meseca kada je sa 8* Strelca krenuo svoj put unazad. Od karaja maja Mars je u Škorpji odakle  sa 23* 30.juna i kreće u direktni hod. Od svih planeta Marsu najmanje prija retrogradni hod, Mars ne prihvata olako usporenost i ograničenja , ali predhodnih meseci ni nama nije bilo lako sa ovom energijom. Istina neće se osetiti boljitak naglo i odmah, ali kako vreme bude odmicalo biće sve lakše.

Opširnije...

Vladavina Raka

Posle Venere i Sunce prelazi u Raka 21.juna u 00h 34' iza ponoći, a samo nekoliko dana kasnije pridružuje im se i Merkur. Biće ovo jaka energija koja će ojačati porodicu i staviti je naprvo mesto. Najbolje ćemo se osećti u svojoj kući okruženi najbližima i tu ćemo tražiti utočište. Sa ovom energijom teško se razmišlja glavom, ode su emocije u prvom planu.

Opširnije...

U susret Punom Mesecu

Još jedan Pun Mesec u nizu, ali ovog puta malo drugačije i nešto napetije nego inače. Ovo je drugi Pun Mesec u Strelcu i to na 29*, ali i dosta aspekata koji dodatno dodaju tenziju. Pun Mesec je 20.juna u 13h 02', a u istom danu Merkur opozicija rxSaturn i Merkur kvadrat rxNeptun. Dva dana ranije bio je egzaktni kvadrat između rxSaturn i rxNeptuna pa sve kad se sagleda neće biti baš lako, ali kao što sve prođe proćiće i ovo...

Opširnije...

Venera u Raku unosi ljubav u porodicu

Venera ulaskom u Raka 17.juna u 21h 38' dolazi u prirodno polje doma i porodice, pa tako i ljubav prema bližnjima jača. Venera je u Raku saosećana sa potrebom za porodična okupljanja i pojačanu bliskost. Ovde je istaknut majčinski instikt, pojačana želja za majčinstvom i potomstvom uopše.

Opširnije...

Retrogradni Neptun

Neptun kreće u višemesecni retrogradni hod sa 12* Riba . Planeta mašte, iluzija, psihe  sama po sebi ima potrebu da nas tera u izolaciju, a sada dok bude retrogradan još će pojačati svoje dejstvo. U narednim mesecima važno je obratiti pažnju na svoju podsvest i ono što nam ona poručuje, jer odgovori na mnoga pitanja koja nas muče od ranije sada mogu pronaći odgovore duboko u nama. Važno je ne bežati od stvarnosti i ne otići u neke poroke, jer vrlo je plodno tlo da neke povuče u tom smeru.

Opširnije...

Merkur svoj gazda

Posle nešto dužeg zadržavanja u Biku zbog retrogardnog hoda Merkur doalzi u svoje sedište i znak Blizanaca gde je svoj na svome i odakle nam šalje odličnu energiju kad je naš intelekt i komunikacija sa drugima u pitanju. Više duhovitosti, smeha , druženja, sve u svemu jedna opuštenija, ali i površnija energija.

Opširnije...