Jul 2016. - Natalna Karta - Izrada natalne karte, tumacenje, uporedni horoskop, sta me ceka u buducnosti

   

NAS radio CH

Najčitanije

Sunce u Lavu gospodari

Posle Merkura i Venere i Sunce prelazi u Lava 22.jula u 11h 29'. Sunce je ovde u svom sedištu, Sunce vlada Lavom, a na sve nas bi trebalo da im apozitivan uticaj, opet u zavisnosti od natalnih kuća i rasporeda planeta pri rođenju. Neko će osetiti više , neko manje pozitivne energije, na žalost može biti i onih kojima neće u potpunosti prijati ova enrgija.

Opširnije...

Merkur u Lavu priča o sebi

Posle  Venere i Merkur  14.jula u  02h 46'prelazi u Lava, Venera nosi ljubav, a Merkur reči, komunikaciju, razmišljanje, a kako je Lav u centru svega tako će dok Merkur bude tranzitirao ovim znakom biti pun priče o sebi. Svi ćemo imati ovu energiju i potrebu da sebe stavimo u prvi plan i da češće nego inače svako rečenicu počinjemo sa onim nepotrebnim ''Ja'' kad govorimo u prvom licu, ali šta da se radi tako je sa energijom Lava... ''Ja ...., pa ceo svet''

Opširnije...

Venera u Lavu voli da voli

Leto je vreme odmora, provoda zabave , a sa Venerom u Lavu za to je kao stvorena enrgija. Venera prva prelazi u ovaj kraljevski  znak koji ume da uživa, zatim joj se pridružuje Merkur i na kraju vreme rođendana za sve koji su rođeni u Lavu kad Sunce doše u ovaj znak. Venera ulazi u Lava 12.jula u 07h 33', Merkur 14.jula u 02h 46', na kraju Sunce 22.jula u 11h 29' i vreme je za zabavu punim plućima, vreme je za ljubav, zaljubljivanje, letnje romanse...

Opširnije...

Razapeta Venera

Već prvog dana jula Venra u opoziciji sa Plutonom i sekstilu sa Jupiterom. Uvek u kontaktu Venre i Plutona postoji intezitet, nekad budi starsnu intezivnu ljubav, nekad veliku ljubomoru, posesivnost kad su napeti aspekti kao što je danas slučaj. Sa druge strane Jupiter i Venera, velika i mala sreća u dobrom aspektu šire ljubav, donose entuzijazam. Koji će danas aspekt preovladati dosta će zavisiti i on postavke planeta u našim natlnim horoskopima.

Opširnije...

e-mail novosti

Ako želite da dobijate Astrološke novosti na vašu e-mail adresu, upišite Vaše ime i adresu u polje ispod i na taj način ste se prijavili.
Sve novosti koje obavljujemo na sajtu Ulepšajte budućnosti biće Vam dostavljene na adresu koju ste upisali. Hvala