Januar 2016. - Natalna Karta - Izrada natalne karte, tumacenje, uporedni horoskop, sta me ceka u buducnosti

   

NAS radio CH

Najčitanije

Kretanje planeta u Februaru 2016.

Februar će biti dosta povoljniji od predhodnog meseca prvenstveno zbog Merkura koji je krenuo direktno i koji izlazi iz senke retrogradnosti, a i prelazi u Vodoliju pa ćemo biti dosta rasterećeniji i poletniji. Tokom celog meseca Mars će biti u Škorpiji u svom sedištu odakle će nam davati potrenu snagu da istrajemo u nekim našim namerama. Venera će takođe promeniti znak i pridružiće se Merkuru u Vodoliji pa će i emocije biti oslobođene pritiska koji je donosilo kretanje Venere kroz Jarca. Sunce će standardno promeniti znak kao i svake godine i preći 20. Februara u Ribe. Ostale planete neće menjati znak tokom ovog meseca.

Opširnije...

Sunce i Venera menjaju znak

Sunce prelazi u Vodoliju 20. Januara u 16h 26', a sa Suncem u Vodoliji postaćemo saosećajniji, humaniji, više ćemo se družiti, prijateljstva će nam biti važnija. Međutim Venera 23. Januara u 21h 31' prelazi u Jarca pa će emocije malo zahladneti, ali neke veze se mogu i uozbiljiti i ozvaničiti. Venera u Jarcu traći stabilnost i sigurnost u ljubavi.

Opširnije...

Merkur ne miruje

Ovih dana Merkur je vrlo aktivan i biće do kraja meseca. Kako je  retrogradan i kreće se unazadu četvrtak Merkur bio u konjukciji sa Suncem na 23* Jarca, samo dan kasnije u trigonu sa takođe retrogradnim Jupiterom koji je na 23* Device. U sredu rxMerkur formiraće kvadrat sa Uranom iz Ovna na 16*, a u petak konjukciju sa Plutonom na 15* Jarca. U ponedeljak 25.Januara Merkur kreće u direktan hod sa 14* Jarca, pa će ponovo biti u konjukciji sa Plutonom 30. Januara na 16* Jarca. Mnogo razmišljanja o karijeri, mnogo planova, dogovora, pregovora, na žalost neuspešnih, ali takođe i nervoznih i sve tako do pred kraj meseca kad Merkur napokon krene direktno, no ni tada neće sve ići po planu iz razloga što će Merkur biti još neko vreme u senci. Period retrogradnog kretanja i aspekti koje gradi dobri su da se završe neke nedovršene stvari od ranije i da se iskoriste neke propuštene prilike, da se dublje pronikne u srž i da se kad Merkur krene napred deluje direktnije i sa mnoo više uspeha.

Opširnije...

Mlad Mesec u ambicoznom Jarcu

Ovaj Mlad Mesec u Jarcu 10.Januara u 02h 30’ je na 19* podstiče veliku ambicioznost I upornost da se ide i stigne do cilja. U vreme Mladog meseca i Venera je vrlo aktivna. Dan pre Mladog Meseca Venera je u konjukciji sa Saturnom u Strelcu. 13. Januara Venera je u trigonu sa Uranom koji je u Ovnu, a u istom danu još jedan lep aspekt je trigon Sunca i rxJupitera u Devici. Lepa je ovo energija da se započnu pre svega poslovi koji zahtevaju istarjnost, a samim tim i uspeh može biti zagarantovan

Opširnije...

Retrogradni Merkur i Jupiter

Već na samom početku meseca najpre Merkur, a zatim i Jupiter kreću u retrogradni hod. Merkur je posle kvadrata sa Marsom zaokrenuo sa 1* Vodolije I krenuo unazad 5. Januara u 14h 06’. Jupiter se vraća unazad sa 23* Device. Retrogradni Merkur uglavnom donosi kačnjenja, odlaganja, nesporayume. U vreme retrogradnog kretanja Merkura nije poželjno započinjati nove poslove, ali je dobro završavati ono što je ranije započeto I privoditi kraju. Kad je u pitanju retrogradni Jupiter u zavisnosti kroz koju oblast-kuću prolazi nosi sa sobom neku ekspanziju, a ovako krećuči se unzad daje mogućnost da neke šnse koje ste možda propustili sada iskoristite. Jupiter će biti retrogradan do 9. Maja I dolazi do 13* device odakle će I krenuti u direktan hod.

Opširnije...