Mlad Mesec u Ribama i Prstenasto Pomračenje Sunca - Natalna Karta - Izrada natalne karte, tumacenje, uporedni horoskop, sta me ceka u buducnosti

   

NAS radio CH

Najčitanije

Mlad Mesec u Ribama i Prstenasto Pomračenje Sunca

Još jedan Mlad Mesec- konjukcija Sunca i Meseca na 8* Riba, ovog puta i Prstenasto pomračenje Sunca. Svaki Mlad Mesec je nova šansa da nešto otpočnemo , Ribe su i znak vere, moć sugestije i autosugestije je vrlo velika i zato dočekajte promene koje dolaze sa radošću i verujte da je moguće ostvariti ono što želite.

26.Februara Mlad Mesec u Ribama na 8* (Prstenasto Pomračenje Sunca)

Mesec i Sunce u Ribama na 8*

Pomračenje i Mlad Mesec je priča o nekom kraju i početku! Samo u početak se ne ide sa teretom, sa nekim teretom iz prošlosti. Međutim baš ta prošlost je negde važna jer bez nje ne bi bili ono što jesmo, ona nam je na neki način i ucrtala put kojim idemo dalje. A da bi išli dalje nečeg se iz te prošlosti moramo rešiti, promeniti, završiti .....kako ko već prema svom karakteru (natalnom horoskopu). Ni jedan novi početak neće doći sam od sebe.


Sa energijom Riba stigli smo do nekog kraja....umorni, isfrustrirani, nakupljeni energije svih znakova kroz koje je kružila energija od predhodnog ciklusa (Mesec:Ovan-Ribe)!!! Došli smo do kraja puta već pomalo nestrpljivi da dođe bolje sutra. Prosto je duši (Mesec) potrebna nova energija i volja (Sunce)... i to nam i pruža Mlad Mesec.....priliku za novi početak! 

 

U Ribama....to je potreba za iskupljenjem, izlečenjem....i opraštanje je deo ove energije.
Sunce će i dalje ostati u energiji Riba ali i njega čeka prelazak u Ovna...ne tako brzo tek 20.Marta, ovaj Mlad Mesec i Pomračenje Sunca su samo priprema...
Negde su ove promene dramatične, negde su postepene (što je bolja varijanta :). Da kada prođe neko vreme (efekti Mladog Meseca i Pomračenja Sunca idu i do šest meseci) i pogledamo unazad shvatimo da je do neke promene došlo, zapravo da tek kroz vreme dobijemo "dokaze" da je do promene došlo. Ovo posebno važi za one nestrpljive, za one koji pročitaju da će se nešto dogoditi i misle da je to sada i odmah....pa kada ne bude onda se razočaraju....ponekad ni kroz vreme ne uvide da je do promene došlo... Zašto? Pa to je nešto u karakteru!!! Nismo svi isti i ne doživlajavamo uticaje planeta svi na isti način.....Srećom :). Jer da jesmo sve bi bilo drugačije i vrlo predvidljivo. 


Šta je zapravo Mlad Mesec? Konjukcija Sunca i Meseca - astrološki. Mesec nije vidljiv jer ga Sunce nadjača! Mlad Mesec nas uvodi u novi ciklus gde ćemo za četrnest dana imati Pun Mesec....Ono nesvesno u nama je najjače. Emocije su najjače i intezivnije nego obično. Šta je Pomračenje Sunca - astrološki? Mesec se nalazi ispred Sunca i blokira njegovu svetlost. Pomračenje Sunca se dešava obično dva puta godišnje na oko pet šest meseci između pomračenja! Pomračenje Sunca je jaka i moćna energija slična Mladom Mesecu samo što je moćnija i intezivnija!!

 

Da biste podstakli novine, privukli ljubav i materijalno obilje, najpovoljnije vreme za vizualizaciju i maštanje o onome što biste želeli da privučete.

Na dan mladog Meseca, da bi se podstakle novine i promene koje dolaze i da bi one bile pozitivne i dobre po nas, dobro je radimo vizualizaciju. Ovoga puta je mlad Mesec u Ribama koje pojačavaju intuiciju, maštu, uticaj posvesnog, snova, moć isceljivanja, ozdravljenja, kreativnosti i plodnosti,

U znaku Riba je moć imaginacije, mašte, a podsvesno je izraženo i moćno. Mlad Mesec u Ribama daje veliku mogućnost da privučemo nove promene i to maštajući o njima.

Ribe su znak tajni, mističnog, snova, podsvesnog, imaginacije, vere i isceljivanja, pa će događanja u periodu koji sledi doneti i izvesnu tajanstvenost. Očekujte i objedinjavanje prethodnih iskustava i prepreme za mnogo veće promene koje će doći sa sledećim mladima Mesecom

 

Veliko finale se održava krajem nedelje. Snažno pomračenje Sunca u ribama (8 ° 12) stvara veliki energetski talas 26. februara. Novi počeci su u pokretu, ali postoje neke vrlo intenzivne energije koje stupaju zajedno. Ovo je veoma važno pomračenje s tim što zatvara niz pomračenja u znaku Riba, koje su bile u igri poslednjih nekoliko godina. Glavna prekretnica je u igri kao rezultat toga.

27-28. februar — „Mars konjukcija Uran”

Mesec se završava, pun događaja. Energija pomračenja Sunca će i dalje biti oko nas. 27. do 28. februara, Mars će ući u konjunkciju sa Uranom i suprostavljajući se Jupiteru stvariti neke velike varnice. To bi moglo da izazove za neke intenzivna iznenađenja, kao i iracionalna ponašanja. Mars može malo preterati, te se stoga potrudite da ne uradite neki ludi potez koji može biti rezultat ove pokretačke energije.

 

Postoji moguća pozitivna strana ovog dramatičnog perioda. Ako smo u potrebi za prekomernom energijom ovo bi mogla da bude ulaznica. Navedeno se može konstruktivno iskoristiti kako bi se potvrdila naša individualnost. 

e-mail novosti

Ako želite da dobijate Astrološke novosti na vašu e-mail adresu, upišite Vaše ime i adresu u polje ispod i na taj način ste se prijavili.
Sve novosti koje obavljujemo na sajtu Ulepšajte budućnosti biće Vam dostavljene na adresu koju ste upisali. Hvala